Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Altima yapcam su i cmekten
hhahahahaah

İnşallah kirarsin canim benim ben cok umutluyum streside unut

Gozde dil cikarma arkadaşına kirarim bacaklarini

:84: tansiiyonum düşük zaten beniiiiimmm neden kızıyosun kiiii :84: hastaymışım ki bennn çok düşmüş fena düşmüş
özür dilerim arkadaşıııımmmm

Hosgeldiniz tanisiyomuyuz.
Sen yine de suyunu ic. Cnm

üzülmee yine verebilirsin, Hoşgeldin misafirciiim

yok tanışmıoruz pat dıe daldım kusuruma bakmaın

düğünüm olucak bu yıl inş. kalan eksiklerimi fotoğrafçı önerilerini mobilyaları falan okur değerlendiririm diye geldim bu konu dikkttımı çekti

gelinliğimi seçtim ama içinde mutsuzum fazlalıklar benı oldurucek

düğününe ne kadar varki canıım. üzülme kusura bakmayız ki biizz

Hilal gozde uslu durun bak misafir gelmis

:26: durdum kaptanıımm

ohhh soğuk havalar dağılmış grupta çok sevindimmm arada maşallah çekelimki nazar değmesin grubumuza

daha ne olsun Çağlacım maşallahın var bitanemm

vücudun tuzszumu kaldı acana Edacımm ama çok büyük kaçamak sayılmazz

miniğine geçmiş olsun canım şimdi iyidir umarımmm

çok geçmiş olsunn Çağlacımmm yollarda gezerken çok canlar gidiyor malesef allah esirgesinn

eşinin kuzeni de yakında bu gruğpplara gelir bence iradene şapka çıkarıyorum Ayfercim biz doğru yoldayız

canım ben 5 kişiye yolladım minik kavanoza koyacaktım kırlabilir diye ilaç kutularına koydum sütle birlikte öyle kargoladım

diyetisyeninin dediklerinden hiç çıkmıyorsun cnmm simit açıklamanı da okudum süperrr

moral bozmak yokk kaçamak yokk ve kilolarla vedalaşalım

günaydın sekerler dün banucugumun gonderdıgı kefir tanecıklerım geldı mayaladım bugun saat5 te tam 24 saat olucak
bakalım cok heyecanlıyım acep nasıl olucak:)

tünaydın canımmm inş tadını beğenirsinnn

yüzme şansın varsa yüzmeyi tercih et derim canım tüm kasları çalıştırıyor

♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥

günaydın sabah kuşları merve ve ayfer
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum

gecikmiş te olsa tünaydınnnn

meyveni akşam öğününden sonra yemesen diyorum Ayferimm:26:

Gledim bebişimmmm Allah enerjiniş daim etsin seviyorum seni

suyu ne olur ihmal etme Gözdecimm en öenmlisi su

bitanemmm geçen günde uyarmıştım portakalı lifleriyle birlikte tüketmen daha sağlıklı sıkınca şekere dönüştürüyorsun:26:
halka tatlımııı

ooo bakıyorum meyve ile ayranda içilmişşş harikasın Hilalcimmm

ablacım günkurusu kayısı kahvenin yanında veya kahvaltında tüketirsen tatlı işhtiyacın olmuyor tarçınlı sütte tatlı istediğin zaman iştahını keser

kim demişş o dişyenlerin gözümü bozuk acaba fıstık gibisin milletin azı torba değilki

sağolun kızlar teşekkürler, bakalım karatayın omega 3 takviyesi tavsiyesini de yapıcam, değerlendiricem tekrar..

bence çok farkedecek bluecummm

15 kilo vermişsin maşallah canımmm

Eki Görüntüle 1035479

tam gozukuomu bılmıorum ama bu gecen ayla sımdıkı halım 3-4 kılo aldım yaklasık nasıl bellı oluo ya

ilk resim süperde ikinci resimde tam göremedim Çağlacım

ohhh iyiki çıkarmışsınnnn

Cok guzel gecmis haftasonu.karatyi senden ve blu dan ogrendim.ama bisey sorcm vucudum asiri direnc gosteriyo ne yapayim tavsiyeleriniz
omega 3 almıyorsan ondan olabilir cnm salatalarındaki yağ miktarı az ise buda durduruyor birde sporu artırman lazımm meyve ve günkurusu kayısı da kilo vermeyi geciktiriyor nacizane önerilerim bunlar ben her gün 3 kayısı yerdim şimdi günde 1 tane kahve ile yiyorum birde pazar günleri sadece

ne güzel uğraşmışsın canımcımm inşallah bu kez kalıcı olarak gider tatlım

listene uyarsan en az 1 kilo garanti bence

Helincim hoşgelmişsin ama yine yoktum kaçırdım senii özledik tatlımmm hadi işleri bitirde bir an önce dön aramıza

Canim hayirli olsun bu kadar stres yspma ben evlenirjen kendi kendine gitti kilolar ki grup yarislari alanina yazarsan irdanda bir takimda yarisma firsatin okur ve motive okursun mesef benim takimimda uye sayisi full

evett yüzmeye devam edicem şekeriiim suyumuda ihmal etmiyodum ama yarm litrelik şise olmazsada içemiyorum çok :18: o yüzden dün bugün kaldı yarın suyumu güzelce içicemmm

aynen bende kendim küssem bile gözüme uyku girmez heleki eşim başlatmıssa küsmeyi

deli kız.
prosedür öyle aslında çağlacım.tomografi cok zararlı birşey risk grubu olduguna kanaat getirmeden çekmezler.bir şey olsa kendini belli ederdi.
insanoğlu hep aynı olamaz edacım her gün yeni başlangıctır.kendine güven sen istersen yaparsın.

normalin altı diye biliyorum 10 sınır diye biliyorum ama bizim rutin baktıgımız bir deger degil.oyüzden yanılıyor olabilirim.

Kizlar yeni oylama ve bence dogru bir uygulama ozellikle bagzi takimlar surekli ceza alip kaptan cekiyor cezayida . Ona gore bundan sobra notalara sari kartlara dikkat

Öyle canm kesinlikle yaa..farklı şehre gidecem ya gerçi ben onları bi gün Antalya'ya götürcem inş

Geç kızzz

Valla azarı yedimm

Öyle canm kesinlikle yaa..farklı şehre gidecem ya gerçi ben onları bi gün Antalya'ya götürcem inş

Geç kızzz

Valla azarı yedimm

Rabbim herşeyin hayırlısını yazsın bitanem. götürürsün tabi uzaklık ne ki isteyen imkan bulunca nasılda yakınlaştırıyo o mesafeleri. içini rahat tut sen yeterliii

Hilal gozde uslu durun bak misafir gelmis

koptummm

hoşgeldin canımm ne kusuru misafir başımızın tacıı biraz menülerine dikkat edersen eminim fazlalıklardan kurtulacaksın cnmm
karamsarlık yok

şşşşşiittt kııızz kelebenkk hiloşşş özür diledim affetseneeee :92:
affetmiyo kaptanım yaaaaaaaaaaaaa :95:
bi biskremmi versen acaba yok oda cıslardan

İnşallah kirarsin canim benim ben cok umutluyum streside unut

Gozde dil cikarma arkadaşına kirarim bacaklarini

bi ben kuş olup uçamadım

Hu huuuuuu 9 kullanici suuuu diuom suuuuu aldiniz mi bardaklari elletinize

içtim Ahsenim hemencik içtim inan

hoşbuldumm mervişimmmmmm

karataya gel cnm selülit filan kalmaz inan bana ama banyo yaparken aşağıdan yukarıya doğru masaj yap kabak lifleri var ya onlarla
banyo sonrası ise biberiye yağı kullan

canım kış mevsiminde olduğumuz için şu an d vitamininden fazla yararlanamıyoruz ben o yüzden 2 ayda bir yaptırıyorum karataya başladıktan sonra yaptırmaya başladımm iki ayda veya 3 ayda bir yaptır bence

Guldurdun beni simdi netten sorgulattim bircumuz yok gorunuyor :26:

aman kurcalama ne güzel işte borcunuz yokmuş kurcalarsın bişey çıkar

inşallah alırsın bitanemm teferruatı çok çok olmasına ama rahatlığı da çok heleki benim için bence evlen evlendikten sonra abin alsın düğün hediyesi

3 yıl once 8 kılı vermiştim şimdi dugune az zaman kalmışken 4 kılo aldım su içsem yarıo dıyıp sıyrılamıomuyum ben

Bence sen yine e suyunu içç suyla olmaz o kilo alma işiii.. ama düğüne yakın kilo verilirdi geneldee çk mu stres yaptın da ödem yapıyo acaba

şşşşşiittt kııızz kelebenkk hiloşşş özür diledim affetseneeee :92:
affetmiyo kaptanım yaaaaaaaaaaaaa :95:

Kız görmedm delii..
kaptan beni azarlayıp duruyo hehehe :26:

ooo bakıyorum meyve ile ayranda içilmişşş harikasın Hilalcimmm

ne güzel uğraşmışsın canımcımm inşallah bu kez kalıcı olarak gider tatlım

Evettt önerilerini dinliyorum Banuş ablacımmm
Evet ya güzel oldu not ettm, bu sene daha güzel olucak ammaaa

yasemin inşallah görürsün yazdıklarımı :26:
bluecum 11de eve çıktım süt iznim var 1de döndüm hızlıca hastaları toparlayıp 1 bucukta izin alıp kızımın veli toplantısına uçtum 3de döndüm.yeni gördüm inan süreklide pc açık burdaymıs gibi oluyorum

her hastanede yok ama bazılarında var canım burda mesela baltalimanı kemik hastanesi var anneme baktırmıstık.ama burdaki devlet hastanesinde yok.bizim asmlerde hiç yok.

Sen yine de dikkat et canm, bak bi de elma kromlu yeşil çay dene kokusu tadı süper; ben de yeşil çay sevmem bi onu içebiliyorum mesela
sallama çay mı?

verdikçe anlıyor insan değil mi.bende 2 haftadır sabah öğle akşam yürüyorum sanırım sıkılaştım yeniden iltifatlar duymaya başladım.bi öğretmen hastam var kilomu söyledim inanamadısevinsemmi üzülsemmi bilemedim.

kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz
banada tüyo ver karnıbaharın kızartmasını severim ama yapamıyacagıma göre alternatif bulmam lazım fırında beşamel soslada güzel oluyor ama oda kaşar felan ağır olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…