- 6 Mayıs 2013
- 3.825
- 3.130
- 133
Guldurdun beni 2 lt bitti 2.5 yapcm insAltima yapcam su i cmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Guldurdun beni 2 lt bitti 2.5 yapcm insAltima yapcam su i cmekten
hhahahahaahAltima yapcam su i cmekten
İnşallah kirarsin canim benim ben cok umutluyum streside unut
Gozde dil cikarma arkadaşına kirarim bacaklarini![]()
3 yıl once 8 kılı vermiştim şimdi dugune az zaman kalmışken 4 kılo aldım su içsem yarıo dıyıp sıyrılamıomuyum ben![]()
3 yıl once 8 kılı vermiştim şimdi dugune az zaman kalmışken 4 kılo aldım su içsem yarıo dıyıp sıyrılamıomuyum ben![]()
Hosgeldiniz tanisiyomuyuz.
Sen yine de suyunu ic. Cnm
üzülmee yine verebilirsin, Hoşgeldin misafirciiim![]()
düğününe ne kadar varki canıım. üzülme kusura bakmayız ki biizzyok tanışmıoruz pat dıe daldım kusuruma bakmaın
düğünüm olucak bu yıl inş. kalan eksiklerimi fotoğrafçı önerilerini mobilyaları falan okur değerlendiririm diye geldim bu konu dikkttımı çekti
gelinliğimi seçtim ama içinde mutsuzum fazlalıklar benı oldurucek![]()
Hilal gozde uslu durun bak misafir gelmis![]()
Aynen senin gibiyim benim esim asiri aktif yani cok heyecanli hemen hersey olacak dun misafirlikten geldik kiyma cikarmisti onu kofte yaptim hemen o arada geldi zeytini actin mi halasinin bursada baglari var irganik zeytin getitmis onu kasdediyor dedim kac elim var bekle bi kustum hemen (hemen kuserim zaten) oda iyi kus yine dedi iseri gitti isim bitti gittim yanina hemen sarildik baristik ben kus olunca gozume uyku gitmiyo sadece esimde degil bsk gecen blue ile burbirkmizi yanlış anladik inan cok kotu oldum pszar aksam uykularima girdi olay
Dunku menum kilzar
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
1ck tereyag
3 zeytin
Ara
1 greyfurt
Yarim portakal
Ogle
Yarim tabak kepekli makarna
2kasik yogurt
Aksam
1tavuk izgara but
1kofte
1dilim ekmek
Spor
1saat dag yuruyusu
15dk bisiklet
40mekik
Su 2lt
Form cay
Yesilcay
Kızlar dün direnemedim kaptancım.
Akşam kursa yürüsem ceza sayılır mı?
Zincirlikuyudan mecidiyeköye ?
Sabah:
Ballı limonlu su
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1,5 dilim kepek ekmek
ara : 1 elma
öğle
2 kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara: 1 elma
ara: 1 elma
akşam
5 çilek
5 yk yulaf
1 bardak yoğurt
6 tane fındık karışımı
işte bu
1 paket susamlı çubuk ve nescafe (kendime engel olamadım)
3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 sade soda
off ya bu cocuklar ev kuşu oldu çıktı haftasonu dışarı çıkardım havada güzeldi iyilik mi ettim kötülük mü bilemedim.minik kuzum hemen kaptı şifayı.cok allerjik bünyeleri var babalarına değilde bana cekselerdi ne olur diycem.demeyim.
kuzum sabah kadar ara ara öksürük krizine girdi.oğluşumda 7:30da kendiliğinden uyudu.sabah kadar kaç kere bilmem evin içinden topladım onu.sürekligezindi uykuyu alınca eee bende zombi gibi oldum.![]()
Ya dun 5gibi oglum yuksek bi basamaktan dustu kafasi yumru gibi sisti.. Once dewlet hastanesine goturdum cocuk hastanesine gotur dedi. Cocuk hastanesine goturdum universiteye sewk etti.. Ya bu cocuk dusmus tam 4saat yollarda gezdirdim ya bide saglik sistemi iyilestirildi demiolarmi aksam 11.30da ewdeydik
Dun esimin halasindaydik
Yemek yenildi cay fasli geldi
Cok marifetli ve elide lezzetlidir vardir ya ne yapsa güzel olanlar oyle iste
Neyse cikolatali kek yaomisti yemedim
Sonra krik krakla tahinli bisiler yediler yemedim
Sonra esim pasta yapip getirmisti kestaneli yemedim
Ee herkes goturuyor tabi artik kaynim mide fesati gecirecek o denli yani
Herkes yerken ben yemeyince esimin kuzeni ayfer yesene dedi yok dedim rejimdeyim
Hepte bize gelince rejimde okuyin ye kiz dedi
Kendiside kiloludur ama o kadar güzel bir kiz ki asik olur bakan ama kilolari umrunda degil
Daha once bozdugu diyetler bes kg verince vazgecmesi vs
Cok az kiloyu cok uzun zamanda verebiliyir meta testinde metasinin durma noktasinda yavas oldugunu soyledi dr
Neyse baktim bu hala yemeye devam ediyor
Uzuldum ve oyle olmak istemedigimi fark ettim evet kilom var ama daha ziyade bolgesel
Ve bi daha aldim vrrdim yapmiycam diyetimide bozmayacagim
Herkes beni surekli diyette goruyorsa demek ki bi yanlis var demek ki artik son olmali
Canim simit olmamis ama sen Aten diyetisyen listesine uyuyorsun surekli arada nefsini koreltmissin
Valla ben dun icemedim ams bugun mideye indirdim banu gelsin sekere nasil gondermis soralim gonderiyim gozdecim buyumus benim bizdiklar bir bardak cok kotu oldu bu sabah kivami artmis iyice
Cok güzel![]()
menüm
5 zeytin
1 simit
1 dılım beyaz peynır
cay
ara
(simit yedıgım ıcın yapmadım)
öğle
1 piliç roti
1 dlım ekmek
ara
1 elma
1 activia
aksam
biber soteledım yagsız tavada sarımsaklı yogurtlu
1 dılım ekemk
ara
2yk nesfıt
4yk yogurt
su:2 lt
spor : yapamadım ama at 4ten 6bucuga kadar evle ugrastım
evet canım haklısın kilom az olduğu için çok veremiyorum, veremiyorum diyede moralim bozuluyo ve sapıtıyrum ama artık düzene girdim kaçamak falan yapmıycam kaç haftadır oyalandım düğün geldi çattı bişey kalmadı :18:
günaydın sekerler dün banucugumun gonderdıgı kefir tanecıklerım geldı mayaladım bugun saat5 te tam 24 saat olucak
bakalım cok heyecanlıyım acep nasıl olucak:)
evet kaptanım ama akşam yediğim patatesle dengelendi sanırım o da.. ve pişmanlıklarımdan dolayı sanırım canım istemiyo bikaç gün böyle giderim tartıda sabit çıkmamak için.
birde kızlar spora gidicektim ya spora mı gitsem yüzmeye mi ne dersiniz ??
♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥
günaydın sabah kuşları merve ve ayfer
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum![]()
Dun kii menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates salatalik
2 ince dilim kasar (makine dilimi)
Ara
1 kupa kahve
Ogle
Bir porsiyon (6 yk kadar) pirasa
Bir kase corba
Ara
3 gun kurusu
1 galeta
Aksam
5 yk mantarli tavuk sote
Bol salatabir kase yogurt
Ara
3 dilim portakal
2 dilkm elma
Su: 3 lt
Spor: 40 dk hafif tempo yuruyus
75 squat
Slm kızlarr
Arjadaslarrr canlarrr herkese selamm olsun...))
Dün gıremedim kv gıttım kp hastaneye göturdum..kontrole
Bugunde kv delerdeyım
Malımunuz buyuklerın yanında telefonla ygrasmak pek hış olmuyo:)))
Ama ben zımba bomba gıbıyım
Pazar gunu okadar yoruldum ki hala tasıyırum o yorgunlugu ama iyiyim
Mutluyum
Hatta sabah sabah tükkanı halayla acabılırım
Beslenmeye dıkkat edıyorum
Pazar gunu sporum 2.5 saat orta tempo yürüyüs
3 saat oldugumuz yerde halay hoton falan filannn
Pazartesı sporum 1 saat duraga kadar yurudum))
İyiyim hasım
Cıssss mısss yok
Suyum dun 1.5 lt falan oldu
Yeni gelnler aarmıs: yaseminn ablası kım ola:)) danısıklık edeyım....
Kız cagla sen 30 gösterııyosan wayy ben öleyimm
EDAAAAA KIZZZ hoşgeldin canım yhaa ohhh ohhh
Kız banucum nerdesın
Sahgul senın mı adet agrın vardı iyimisn yha
Aynı agrıyı ben cekıyorum belime korse taktım
Bi kötü agrıyo ki inş geccek))
Bluem nerdesın buralardasın inş
Geçmişe bakamadım kızlar bana kızmayın oku oku bıtmıyo)))
Şimdi kahvaltı hazırlıcamm ohhhh mşs gibi
İneklerde sagılmış sütü pişireyimm
Organik yumurtalarımı haslıysyımm
Bahceden aldıgım kıvırcık roka maydanoz suya bastırayımda ;;)))) ohhhhh kv decimmm peynirde yapmış yaradana kurban suya bırakayım az anam kuzinenin üstünde bi çay demlerim degmeyin keyfime......
Bu arda burda kaldık sabah köpekleri gezdırdım 45 dk falann
DURMAK YOK
YOLA DEWAMMMMMM
HIBAA:)))))
Haydı kızlar sofraya
Günaydın kızlarr size dünkü menümü yazıyım
evden çıkmadan 1 bol limonlu yeşil çay
sabah: 1 kase yayla çorbası + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : 1 ufacık yeşil elma
öğlen: 1 kase yoğurt yedim canım başka bişey istemedi
ara : 1 yeşil elma + 1 bol limonlu yeşil çay
akşam : 1 kase arpa şehriye çorba + 1 dilim kepek ekmek + bi yemek kaşığı kadar tavuk et ve 2 küp patates bol salata
ara: 1 şekersiz nescafe
spor yarım saat tempolu yürüme + 10 dk da egzersiz tarzı bişeyler yaptım ortyaa karıştı o da
su içemedim şişe almayı unuttum bardaktanda çok içemiyorum ben 5 bardak falan anca içmiştirim![]()
Bugunku menm
Ac krnina 3 gunkurusu .1 form cy
Khvlti 1 ymrtli omlet 1 domates 7 yesil zeytn yarm cy brd kuruyemis biraz peynir.1 brdk taze sklims portakl suyu
Ara turk kahvesi
Ogle yoktu.okulda mudr yrd miz tatli ismrlamis. 1 orta parmk boyunda halka tatli
Ara 2 yesilcy 1 form cy
Aksm 2 kucuk acilmis tavulk but manglda.salata.cok. az ekmk
Ara 1 cy brd sut
Spor 45 dk leslie 3 mil
3 ltye yakun su
24 Mart Menüm:
Sabah:
yarım paket form mısır
peynir-biber
Öğlen:
1 pors taze fasulye
1 pors salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 portakal
1 küçük ayran
Akşam:
2 kase tavuklu şehriye çorbası (çok güzeldi de :))
3 adet lahana sarma
salata
Şekersiz çay
Limonlu su
Su:2 lt
canınız hiç tatlı istemiyor mu listelerde pek tatlı görmüyorum. ben kahvenin yanında bir kare çikolataya inanılmaz gereksinim duyuyorum hiç yememek en doğrusu tabii bayadır yemiyorum (4 gün olmuştur sanırım ))):) bayaa olmuş))
amayesem mutlu olucam.
bir arkadasım tarif verdi ama denemedim.
yulaf kepeği 1 adet muz 1 kare bitter kakao çok az süt karıştırılacak minik yuvarlak kurabiyeler fırında 6 dakika pişirilecek tamamı 300 cal imiş kahvenin yanında bir tane yenilse olur mu sizce???
aynen ya hıc bırakmamak lazım ıste
magdurum da magdurumbayaa ac kaldım ya dun ama bugun guzel donus yaptım bısıkletımıde cıkardımm
saol canım yorumların ıcın
ya ben 30mu gosterıorum ya herkes bana oyle dıo:)
sağolun kızlar teşekkürler, bakalım karatayın omega 3 takviyesi tavsiyesini de yapıcam, değerlendiricem tekrar..
MERHABAAA KIZLARRR HİLOŞUMUN TARİH TARİH GİDEN KİLOCUKLARINI YAZMASINI ÇOK BEĞENDİM DAYANAMADIM BENDE YAZMAK İSTEDİMMM
diyete başladığım tam 1 yıl olmuşş vay canınaa![]()
ilk kilo: 74.400
kilo vermeye başlamam;
31 MART 2013 / 68.200
05 NİSAN 2013/ 67.700 ( BU AZMEDEREK VERDİĞİM İLK KİLOCUKLARIMDI VE ÇIĞLIK ATMIŞTIM)
12 NİSAN 2013/ 67.700
19 NİSAN 2013/ 65.0
26 NİSAN 2013/ 65.500
03 MAYIS 2013/ 63.600
10 MAYIS 2013/ 62.800
17 MAYIS 2013/ 61.700
24 MAYIS 2013/ 61.900
31 MAYIS 2013/ 61.600
07 HAZİRAN 2013/ 60.200
14 HAZİRAN 2013/ 58.00
21 HAZİRAN 2013/ 58.00
28 HAZİRAN 2013/ 57.800
05 TEMMUZ 2013/ 57.00
16 EYLÜL 2013/ 57.90
20 EYLÜL 2013/ 57.10
31 EKİM 2013/54.40
VE 21 MART 2014 2014/ 59![]()
Eki Görüntüle 1035479
tam gozukuomu bılmıorum ama bu gecen ayla sımdıkı halım 3-4 kılo aldım yaklasık nasıl bellı oluo ya![]()
Eki Görüntüle 1035455
kızlar bısıkletımı cıkardım kosu bandım cok gurultu yaptıgı ıcın kullanamıorum bundan sonra gunde en az 15 dk bısıklete bınmeyı dusunuorum menulerde bısıklet gorursenız bu o![]()
omega 3 almıyorsan ondan olabilir cnm salatalarındaki yağ miktarı az ise buda durduruyor birde sporu artırman lazımm meyve ve günkurusu kayısı da kilo vermeyi geciktiriyor nacizane önerilerim bunlar ben her gün 3 kayısı yerdim şimdi günde 1 tane kahve ile yiyorum birde pazar günleri sadeceCok guzel gecmis haftasonu.karatyi senden ve blu dan ogrendim.ama bisey sorcm vucudum asiri direnc gosteriyo ne yapayim tavsiyeleriniz
Bu sene de listelere 14 Şubat'ta giriş yaptım:
kelebek.hill (66,6 / 66,0 / 0,6 / %0,45 ) Yeni üye. Kilosu ikiye bölündü.Hedef kilo:57
21 Şubat
kelebek.hill (66,0 / 64, 9/ 1, 1/ %1, 67 )
28 Şubat
kelebek.hill ( 64, 9/ 64,2 / 0,7 / %1,08 )
7 Mart
kelebek.hill ( 64,2 / 64,7 / -0,5 / %-0,78 )
14 Mart
kelebek.hill: (64.7/ 63.8 / 0.9 /%1,39)
21 Mart
kelebek.hill: ( 63,8 / 62,9 / 0,9 / %1,41 )
Vay geçen seneye göre daha hızlıyım amaa..
Geçen sene Aralıkta ben ve gruplara dahil oluyorumm..
kelebek.hill ( 67 / 66,2 / 0,8 / %1,19 ) Yeni Üye. Hedef Kilo: 60 kg.
22 Mart 2013
kelebek.hill(62/61,7/0,3/%0,48)
29 Mart
kelebek.hill(61.7/62.3/-0.6/-%0.97)Hedef kilosunu 60'tan 57'ye indirdi.
5 Nisan
kelebek.hill ( 62,3 / 61,6 / 0,7 / %1,12 )
12 Nisan
kelebek.hill ( 61,6 / 61,3 / 0,3 / %0,49 )
19 Nisan
kelebek.hill ( 61,3 / 60,9 / 0,4 / %0,65 )
26 Nisan
kelebek.hill ( 60,9 / 61,5 / -0,6 / %-0,98 )
3 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 ./ 61.5 / 0/ %0 ) Kilosu Sabit.
10 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 61.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit.
17 Mayıs
kelebek.hill ( 61.5 / 60.4 / 1.1 / %1.79 )
24 Mayıs
kelebek.hill ( 60.4 / 60 / 0.4 / %0.66 )
31 Mayıs
kelebek.hill ( 60 / 59.7 / 0.3 / %0.5 )
7 Haizran
kelebek.hill ( 59.7 / 59.7 / 0 / % 0 ) Kilosu Sabit.
14 Haziran
kelebek.hill ( 59.7 / 60.3 / -0.6 / -%1 )
21 Haziran
kelebek.hill ( 60.3 / 59.9 / 0.4 / %0.66 )
28 Haziran
kelebek.hill (59.9/60.5/-0,6/%-1)
5 Temmuz
kelebek.hill ( 60.5 / 60.5 / 0 / %0 ) Kilosu Sabit. İzinli.
Veee kelebek.hill'in sevdiceği askerden gelince izne ayrılır bir daha geri dönüş yapmaz...alır geri hop kilocuklarıı... yalnız 60-61 arası ne gezmişim yaaa bu sene daha güzel olur umarm ve geri almamm...:18: Kendi listemi çıkardmbu hafta 62,3 olmayı başarırsam geçen seneyle başabaş gidiyorum
![]()
sabah:1 su bardagı yarım yağlı süt
5 yk nesfit
1yemek yk çörek otu
yada
1 yumurta beyazı
50gr peynir
1dilim ekmek
ara:yeşil çay
öğle:2 kepçe çorba
1 kase yogurt
1yk keten tohumu
ara:1date kivi
1 adet portakal
akşam
bol salata
1kase yogurt
1adet haşlanmış but
ara:beşibiryerde
yada 7 otlu
1adet greyfurt
2lt su
bu diyetisyenimin listesi start verdim bununla en az 1,5 veririm diye umut ediyorum.diyetisyene gitmeyeli 1 aydan fazla olmus 1,5 kilo vermişim.ben ödem yaptım diye korkuyordum ama 3 gündür maydanoza talim işe yaramış.bol maydanozlu limonlu salata yiyorum.
bu sefer listeme harfiyyen uymaya kararlıyım.hergün menü paylaşmaya çalışırım.
Helincim hoşgelmişsin ama yine yoktum kaçırdım senii özledik tatlımmm hadi işleri bitirde bir an önce dön aramızaGünaydinnn
kahvalti yapmadan önce bir bakayim dedim..nailsiniz kizlar
biraz gecmise baktimda soguk rüzgarlar esmis galiba..biz bir aile olduk artik,aile arasinda olur ufak tefek seyler..kimse kirilip alinmasin lütfen
blue canim inan kimse gitmeni istemez senin,ben ilk mesajini okuyamadim acikcasi ama sende sanirim bir anlik yazdin..tabiki kalmak istersen burada her zaman yerin var ve dedigin gibi birlikte toparladik biz bu takimi..muhabbete gel demedinizde ne demekmis,ne zaman istersen yazabilirsin elbette..bu takim bizim demi ama..
ayferim daha öncede dedim,yine söylüyorum..ben geri dönsemde kaptan sensin canim ve dedigin gibi sen cok emek verdigin icin sana teklif ettim kaptanligi..cokta güzel götürüyorsun bu isi bence
birazdan zaman bulursam gelirim yine..herüf ise gidcek,kahvaltiyi indireyim ben
öpüyorum hepinizi
Hu huuuuuu 9 kullanici suuuu diuom suuuuu aldiniz mi bardaklari elletinize
yok tanışmıoruz pat dıe daldım kusuruma bakmaın
düğünüm olucak bu yıl inş. kalan eksiklerimi fotoğrafçı önerilerini mobilyaları falan okur değerlendiririm diye geldim bu konu dikkttımı çekti
evett yüzmeye devam edicem şekeriiim
ohhh soğuk havalar dağılmış grupta çok sevindimmm arada maşallah çekelimki nazar değmesin grubumuza
daha ne olsun Çağlacım maşallahın var bitanemm
vücudun tuzszumu kaldı acana Edacımm ama çok büyük kaçamak sayılmazz
miniğine geçmiş olsun canım şimdi iyidir umarımmm
çok geçmiş olsunn Çağlacımmm yollarda gezerken çok canlar gidiyor malesef allah esirgesinn
eşinin kuzeni de yakında bu gruğpplara gelir bence iradene şapka çıkarıyorum Ayfercim biz doğru yoldayız
canım ben 5 kişiye yolladım minik kavanoza koyacaktım kırlabilir diye ilaç kutularına koydum sütle birlikte öyle kargoladım
diyetisyeninin dediklerinden hiç çıkmıyorsun cnmm simit açıklamanı da okudum süperrr
moral bozmak yokk kaçamak yokk ve kilolarla vedalaşalım
tünaydın canımmm inş tadını beğenirsinnn
yüzme şansın varsa yüzmeyi tercih et derim canım tüm kasları çalıştırıyor
gecikmiş te olsa tünaydınnnn
meyveni akşam öğününden sonra yemesen diyorum Ayferimm:26:
Gledim bebişimmmm Allah enerjiniş daim etsin seviyorum seni
suyu ne olur ihmal etme Gözdecimm en öenmlisi su
bitanemmm geçen günde uyarmıştım portakalı lifleriyle birlikte tüketmen daha sağlıklı sıkınca şekere dönüştürüyorsun:26:
halka tatlımııı
ooo bakıyorum meyve ile ayranda içilmişşş harikasın Hilalcimmm
ablacım günkurusu kayısı kahvenin yanında veya kahvaltında tüketirsen tatlı işhtiyacın olmuyor tarçınlı sütte tatlı istediğin zaman iştahını keser
kim demişş o dişyenlerin gözümü bozuk acaba fıstık gibisin milletin azı torba değilki
bence çok farkedecek bluecummm
15 kilo vermişsin maşallah canımmm
ilk resim süperde ikinci resimde tam göremedim Çağlacım
ohhh iyiki çıkarmışsınnnn
omega 3 almıyorsan ondan olabilir cnm salatalarındaki yağ miktarı az ise buda durduruyor birde sporu artırman lazımm meyve ve günkurusu kayısı da kilo vermeyi geciktiriyor nacizane önerilerim bunlar ben her gün 3 kayısı yerdim şimdi günde 1 tane kahve ile yiyorum birde pazar günleri sadece
ne güzel uğraşmışsın canımcımm inşallah bu kez kalıcı olarak gider tatlım
listene uyarsan en az 1 kilo garanti bence
Helincim hoşgelmişsin ama yine yoktum kaçırdım senii özledik tatlımmm hadi işleri bitirde bir an önce dön aramıza
aynen bende kendim küssem bile gözüme uyku girmez heleki eşim başlatmıssa küsmeyiAynen senin gibiyim benim esim asiri aktif yani cok heyecanli hemen hersey olacak dun misafirlikten geldik kiyma cikarmisti onu kofte yaptim hemen o arada geldi zeytini actin mi halasinin bursada baglari var irganik zeytin getitmis onu kasdediyor dedim kac elim var bekle bi kustum hemen (hemen kuserim zaten) oda iyi kus yine dedi iseri gitti isim bitti gittim yanina hemen sarildik baristik ben kus olunca gozume uyku gitmiyo sadece esimde degil bsk gecen blue ile burbirkmizi yanlış anladik inan cok kotu oldum pszar aksam uykularima girdi olay
deli kız.Oyyyy o ew kuslarını yerım be cok tatlışar yasemincim yha çgrrçekten
Seni görmedim henüz yüzyüze gelemedık ama inan senin içindeki tatlılık yumusak huylulk sanki cocukları simasına vurmuss
Oyy yaradana kurban olayım ben
:
prosedür öyle aslında çağlacım.tomografi cok zararlı birşey risk grubu olduguna kanaat getirmeden çekmezler.bir şey olsa kendini belli ederdi.Dewlet hastanesi buraya yatiramayiz bisey ciksada cocuk hastanesine gidin dedi hicbisey yapmadi cocuk hastaneaindeki kulagina bogazina gozune bakti burda tomografi yok dedi uludag universitesine sewketti ordada yuruttuler bisi yedirin 1saat sonra tekrar getirin dediler kustumu dediler hayir dedik tamam gozlemleyin deyip yolladilar
insanoğlu hep aynı olamaz edacım her gün yeni başlangıctır.kendine güven sen istersen yaparsın.Kızlar ayferciğimin dediği gibi akşam yemeğim yoğurt yulaf meyve idi. Canım öyle cok tuzlu bir şey çektiki kendime engel olamadım. Kahveyide zaten uyuklamamak için içtim. Metrobüste kendi yansımama baktım resmen çökmüş gibiyidim.Hiç biri bahane değil elbette. Size tekrar "hayır" diyebilidiğim olayları anlatıcam. Sanırım eski mesajlarımı biraz okumalıyım.![]()
normalin altı diye biliyorum 10 sınır diye biliyorum ama bizim rutin baktıgımız bir deger degil.oyüzden yanılıyor olabilirim.karataycıların başını çeken Okan bey ve Nurçin hanımların fce de bir grupları var, sağlıklı yaşıyoruz diye..
orada d vitaminimin değerini paylaştım, çok düşük dediler.. ve bir kaç kuruluşun kabul ettiği aralıkları paylaştılar, hiçbirinde benim değerim normal görünmüyor, hepsinde çok yetersiz görünüyor.. ama enteresan bir şekilde benim tahlil raporunda iyi görünüyor.. doktora da danıştım d vitamini almalımıyım diye, daha sonucu görmeden, çünkü karatay d vitamini, demir ve b 12 çok önemli diyor.. yok gerek yok demişti..
yasemin canım benimki 8,8 çıktı, ama referans aralıkları şuanda aklımda değil.. eğer öyleyse kilo vermemin sebebi bu olabilir..
OYLAMA
Performans uygulaması sonucunda ceza alan takımın kaptanı, performans dönemi olan son iki aylık sürede takımın başarısız olmasına sebep olan yarışmacıları tespit eder.
Bu yarışmacılardan en kötü durumda olan dört kişiyi seçer.
Takip eden 4 haftalık sonuç listelerini hazırlama cezasını bu kişilere verir.
2. TAKIM : EVET
3. TAKIM : EVET
4. TAKIM : EVET / HAYIR
5. TAKIM : EVET / HAYIR
8. TAKIM : EVET / HAYIR
9. TAKIM : EVET / HAYIR
13. TAKIM : EVET / HAYIR
14. TAKIM : EVET
Oylama 31 Mart günü akşam 18:00 de sona erecektir.
Oylamanın sonuçlanabilmesi için Evet veya Hayır seçeneklerinden herhangi birinin en az 5 oy alması gerekmektedir.
öyle düşünme canımın içii, bigün illaki kuş olup uçucaksın o evden :123: . tabi aile gibisi yok ama hep yanında olucaklar bunu bilmk bile yeter insana![]()
![]()
geççem zateeennnn artık Gözde eski haline döndüüüü kaçamak cıss yokkkkaçamak yapmıyım cıss yemiyim kilo vermemeye razıyım artık çok sinir oldum kendime
![]()
ehehehe kaptan sana kııızdııı kaptan sana kızzzzzzdııııı ehehehehe![]()
Öyle canm kesinlikle yaa..farklı şehre gidecem ya gerçi ben onları bi gün Antalya'ya götürcem inş
Geç kızzz
Valla azarı yedimm![]()
Hilal gozde uslu durun bak misafir gelmis![]()
yok tanışmıoruz pat dıe daldım kusuruma bakmaın
şşşşşiittt kııızz kelebenkk hiloşşş özür diledim affetseneeee :92:
affetmiyo kaptanım yaaaaaaaaaaaaa :95:
İnşallah kirarsin canim benim ben cok umutluyum streside unut
Gozde dil cikarma arkadaşına kirarim bacaklarini![]()
öyle düşünme canımın içii, bigün illaki kuş olup uçucaksın o evden :123: . tabi aile gibisi yok ama hep yanında olucaklar bunu bilmk bile yeter insana![]()
![]()
geççem zateeennnn artık Gözde eski haline döndüüüü kaçamak cıss yokkkkaçamak yapmıyım cıss yemiyim kilo vermemeye razıyım artık çok sinir oldum kendime
![]()
ehehehe kaptan sana kııızdııı kaptan sana kızzzzzzdııııı ehehehehe![]()
Hu huuuuuu 9 kullanici suuuu diuom suuuuu aldiniz mi bardaklari elletinize
hoşbuldumm mervişimmmmmmNane limon kabugu bir tutam zencefil aman ha ha ha içine hatmi çiçegi birazda tarcın..
Kozlar bn calısmal istyorum part time
Sizce ne yapabilirim :))))
Hmm birde bir problemim var SELÜLİT MALESEF
BANA YARDIM EDİN cok vardı gözle görülür derecede azaldı
canım kış mevsiminde olduğumuz için şu an d vitamininden fazla yararlanamıyoruz ben o yüzden 2 ayda bir yaptırıyorum karataya başladıktan sonra yaptırmaya başladımm iki ayda veya 3 ayda bir yaptır bencebanucum sağol, benim baktığım değer kalsiyummuş, d vitamini gibi düşündüm bi an ama ikisi farklı şeyler neticede.. içim rahatladı..
senin değerin düşük olduğu için mi yaptırıyorsun? acaba ben de mi yaptırsam ya :26: ama değerimi bilmiyorum, istediğim halde bakmamışlar testte..
Guldurdun benisimdi netten sorgulattim bircumuz yok gorunuyor :26:
Ovv batışş...ben de yaza araba almayı düşünüyorum eğer evlenmezsem kendm alcam evlenirsem abim alcak inşve başlasın vergisi derdisi aboovv.. selam Banuş ablamm
Ohh süperr
Cıs evlat senii
Ayy sen de mi kızzz
ben yokumm bi geçemedn beni bee
Ananası çok severm ya o kadar bahsettinz canm çekti hamilelik şüphem olması imkansız ama bukadr ağzımın sulanması normal değil hahahaha![]()
şşşşşiittt kııızz kelebenkk hiloşşş özür diledim affetseneeee :92:
affetmiyo kaptanım yaaaaaaaaaaaaa :95:
ooo bakıyorum meyve ile ayranda içilmişşş harikasın Hilalcimmm
ne güzel uğraşmışsın canımcımm inşallah bu kez kalıcı olarak gider tatlım
bluecum 11de eve çıktım süt iznim var 1de döndüm hızlıca hastaları toparlayıp 1 bucukta izin alıp kızımın veli toplantısına uçtum 3de döndüm.yeni gördüm inan süreklide pc açık burdaymıs gibi oluyorumyasemin inşallah görürsün yazdıklarımı :26:
her hastanede yok ama bazılarında var canım burda mesela baltalimanı kemik hastanesi var anneme baktırmıstık.ama burdaki devlet hastanesinde yok.bizim asmlerde hiç yok.d vitamini testi devlet tarafından ödenmiyormuş değil mi arkadaşlar.
eksikliği kansere sebep oluoyormuş çok önemliymiş. ama bildiğim kadarı ile devlet ödemiyor özelde yaptıran var mı ne kadar acaba fiyatı
sallama çay mı?
Sen yine de dikkat et canm, bak bi de elma kromlu yeşil çay dene kokusu tadı süper; ben de yeşil çay sevmem bi onu içebiliyorum mesela![]()
verdikçe anlıyor insan değil mi.bende 2 haftadır sabah öğle akşam yürüyorum sanırım sıkılaştım yeniden iltifatlar duymaya başladım.bi öğretmen hastam var kilomu söyledim inanamadıEvet! evet haklısınToparlanma vakti geldi çattı. Yine eski bana geri dönüyoruz.
ramazan bayramından sonra düğün var kuzenimin. işte o zaman 10 numara olmak istiyorum.
Düğünüme gelirsin neden olmasın.İnş o günleri görürürz hep beraber.
Ay zaten şu 2,3 kilo aldım ya hemen şiştim vücudum böyle patlayacakmış gibi ne ağırlıkmış aslında hiç fark etmemişim.
Kendimize eziyet ediyormuşuz.
![]()
banada tüyo ver karnıbaharın kızartmasını severim ama yapamıyacagıma göre alternatif bulmam lazım fırında beşamel soslada güzel oluyor ama oda kaşar felan ağır olur.kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz
düğününe ne kadar varki canıım. üzülme kusura bakmayız ki biizz![]()
:26: durdum kaptanıımm![]()