Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

biskrem teklif ediyim kaptan beni döve döve atsın gruptan

banada kızdı uslu dur dedii

evett yüzmeye devam edicem şekeriiim suyumuda ihmal etmiyodum ama yarm litrelik şise olmazsada içemiyorum çok :18: o yüzden dün bugün kaldı yarın suyumu güzelce içicemmm

en güzeli yüzme bence tatlım analamadığım şu su içmeye neden yarın devam ediyorsun Ahsen duy canımmm hemen bi bardak içiyosun

Kizlar yeni oylama ve bence dogru bir uygulama ozellikle bagzi takimlar surekli ceza alip kaptan cekiyor cezayida . Ona gore bundan sobra notalara sari kartlara dikkat

bence de bu uygulama daha adill tek başına kaptanın yüklenmesi üst üste haksızlıktı Monicik kaç hafta üst üste yaptıı beğendim bunu

5 ay var canım o gun fotoğraflarda kendimi geniş kocaman görmek stemiorum ben

5 ay da incecik okursun canım benim yeterki kendine inan burda çok güzel gruplar ve takımlar var günlük ne yediysen menülerini paylaş doğrularını yanlışlarını gör ayda en az 2,5 kilo versen 12,5 kilo yaparr destekle başarabilirsin motivasyon falasıyla mevcut burda canım

olmaması için bir neden göremiyorum bitanemmm

bence sevinmelisin Yasemincimm emeklerinin karşılığını alıyorsunn vücudun sıkılşatığı için kilona inanamamış bence süperr

biskrem teklif ediyim kaptan beni döve döve atsın gruptan

banada kızdı uslu dur dedii

oyyyy kıyamamm sanaaaa

Rabbim herşeyin hayırlısını yazsın bitanem. götürürsün tabi uzaklık ne ki isteyen imkan bulunca nasılda yakınlaştırıyo o mesafeleri. içini rahat tut sen yeterliii

Aynen fıstığım benm yaa sağoll

inşallah alırsın bitanemm teferruatı çok çok olmasına ama rahatlığı da çok heleki benim için bence evlen evlendikten sonra abin alsın düğün hediyesi

İnşallah Banuş ablacım
Zaten evliliği tercih ederm de evlenemezsem alacam napim teselli olur
Abim de öyle diyo zaten bakalım hayırlısı olsn

Canim ben harsliyorum sonra firina atiyorum borcama koyup iki yumurta kirip cirpip ustune gezdiriyorum firindan cikincada sarimsakli pul biberli yogurtla ohh mis
tmm tam bana göre.

regl nedeniyle grupça izindeyiz yazalım paylaşım alanına

Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

Yok mu baska bu hafta regl olcak
kızlar bencede maydanoz ben attım ödemi şişliği haptan sonra resmen göbekleniştim şimdi dümdüz oldu.

cnm ya rabbim kolaylık versin

harikasın arkadaşımmm
teşekkür ederim ahsencim.

Selulit yanilmiyirsam kakao yagi iyi geliyirdu asil onemli olan masajla kan skimini duzene sokmak
su içmek cok farkettiriyor.bide kahveden uzak durmak.ben bu aralar günde en az 2 kere içiyorum kahve :26:

Menüm dünkü

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli maydanozlu dereotlu omlet
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan hibisküs
1 salatalık 2 taze biber

ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 por enginarlı bakla
salata
1 kase yoğurt

SPOR
55 dk koşu bandında yürüyüş -10 dk twist -40 squat

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay

5 ay var canım o gun fotoğraflarda kendimi geniş kocaman görmek stemiorum ben
ohoooo moralini bozma ben 3 ayda 20 kilo vermiştim. sen 5 ayda ohooooooooo uçarsın uçarsınn yeterki istee

içtim şimdi yineee 2 bardak 3 lt ye kadar çıkartamam ki bardakla içesm gelmmiyo ondann

İnşallah Banuş ablacım

İnşallah Banuş ablacım

hayırlısı olsun canımcımmm gerçi insan kendi aldığı zaman daha çok değerli oluyor emek harcandığı için

Yasemincim bende kahvesiz yapamıyorum içmediğim gün başım ağrıyor inan mutlaka 1 fincan içmeliyim her gün

maydanoz ve su kesinlikle vazgeçilmez salatalarımın vazgeçilmezidir maydanoz

fırında karnabahar müthiş oluyor denemelisin

ben kaçıyorum sporumu yapayım kendinize cici bakın

Hilal ve Gözde uslu durun kavga etmeyin okmi

canımcımm tuzlu suda haşlıycam sonra fırın tepsisine dizip üstüne 1 su bardağı yoğurt 2 yumurta pul biber tuz la tatlandırıp üstüne dökücem hafif kızarıncada alıcam fırındann

başka da diyebilecek lafım yok maşallah maşallahh

tamam tamam barıştı benle uslu durcam

tşkler bitanemmmm şimdi gittim işteee

Yemegimide yaptim yarmali layla corbasi mantar sote lahana hasladim doogruyup sarimsakli yogurtla yiyecem hadladigim suyuda icicem faydasi olurmiki

Swet cim onerilerini simdi okudum.portakala dikkat edicem.gunkurusu nu 2 ye indiricem.tesekkur ederim.yalniz ayni hatalari sabah da yapmistm.keske daha once okusaymisim seni.gizumden kacmis

Aksam gorumceme gidicez caya ama yanina kesinbiseyler yapar tabaga dokunmasam alinir ne etsemki

sevilay canım 8 bardak kadar içtim suyumu..
bir yeşil çay 1 şekersiz türk kahvesini de içtim..
akşama da biberiyemi içerim..
nasıl gidiyor karatay?

Duraklama donemi yasiyom.yaklasik 1 aydir 3 gr ver 5 gr al.69 da durdum yani.ama karataya devam ediyom.sporumu arttiryom.benim de senin gibi kandegerlerimi olcturmem lazim

selam kızlarr nasılsınız kusurabakmayın uğrayamadım, sebebine gelince bi iş durumu var , evrak işleriyle uğraştım perşembede mülakat ve sınav var bana dua edin olurmu şimdi yemek yapmam lazım kociş gelmek üzere öpüldünüz

akşam bakıcam geçmişee çok merak ediyorum neler kaynattınız ama şuan vaktim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…