koptummm
hoşgeldin canımm ne kusuru misafir başımızın tacıı biraz menülerine dikkat edersen eminim fazlalıklardan kurtulacaksın cnmm
karamsarlık yok
bi biskremmi versen acaba yok oda cıslardan
bi ben kuş olup uçamadım
içtim Ahsenim hemencik içtim inan
hoşbuldumm mervişimmmmmm
karataya gel cnm selülit filan kalmaz inan bana ama banyo yaparken aşağıdan yukarıya doğru masaj yap kabak lifleri var ya onlarla
banyo sonrası ise biberiye yağı kullan
canım kış mevsiminde olduğumuz için şu an d vitamininden fazla yararlanamıyoruz ben o yüzden 2 ayda bir yaptırıyorum karataya başladıktan sonra yaptırmaya başladımm iki ayda veya 3 ayda bir yaptır bence
aman kurcalama ne güzel işte borcunuz yokmuş kurcalarsın bişey çıkar
inşallah alırsın bitanemm teferruatı çok çok olmasına ama rahatlığı da çok heleki benim için bence evlen evlendikten sonra abin alsın düğün hediyesi
Bence sen yine e suyunu iççsuyla olmaz o kilo alma işiii.. ama düğüne yakın kilo verilirdi geneldee çk mu stres yaptın da ödem yapıyo acaba
Kız görmedm delii..
kaptan beni azarlayıp duruyo hehehe :26:
Evettt önerilerini dinliyorum Banuş ablacımmm
Evet ya güzel oldu not ettm, bu sene daha güzel olucak ammaaa
evett yüzmeye devam edicem şekeriiimsuyumuda ihmal etmiyodum ama yarm litrelik şise olmazsada içemiyorum çok :18: o yüzden dün bugün kaldı yarın suyumu güzelce içicemmm
Kizlar yeni oylama ve bence dogru bir uygulama ozellikle bagzi takimlar surekli ceza alip kaptan cekiyor cezayida . Ona gore bundan sobra notalara sari kartlara dikkat
5 ay var canımo gun fotoğraflarda kendimi geniş kocaman görmek stemiorum ben
Bence sen yine e suyunu iççsuyla olmaz o kilo alma işiii.. ama düğüne yakın kilo verilirdi geneldee çk mu stres yaptın da ödem yapıyo acaba
Kız görmedm delii..
kaptan beni azarlayıp duruyo hehehe :26:
Evettt önerilerini dinliyorum Banuş ablacımmm
Evet ya güzel oldu not ettm, bu sene daha güzel olucak ammaaa
bluecum 11de eve çıktım süt iznim var 1de döndüm hızlıca hastaları toparlayıp 1 bucukta izin alıp kızımın veli toplantısına uçtum 3de döndüm.yeni gördüm inan süreklide pc açık burdaymıs gibi oluyorum
her hastanede yok ama bazılarında var canım burda mesela baltalimanı kemik hastanesi var anneme baktırmıstık.ama burdaki devlet hastanesinde yok.bizim asmlerde hiç yok.
sallama çay mı?
verdikçe anlıyor insan değil mi.bende 2 haftadır sabah öğle akşam yürüyorum sanırım sıkılaştım yeniden iltifatlar duymaya başladım.bi öğretmen hastam var kilomu söyledim inanamadısevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
banada tüyo ver karnıbaharın kızartmasını severim ama yapamıyacagıma göre alternatif bulmam lazım fırında beşamel soslada güzel oluyor ama oda kaşar felan ağır olur.
biskrem teklif ediyim kaptan beni döve döve atsın gruptan
banada kızdı uslu dur dedii
Rabbim herşeyin hayırlısını yazsın bitanem. götürürsün tabi uzaklık ne ki isteyen imkan bulunca nasılda yakınlaştırıyo o mesafeleri. içini rahat tut sen yeterliii
inşallah alırsın bitanemm teferruatı çok çok olmasına ama rahatlığı da çok heleki benim için bence evlen evlendikten sonra abin alsın düğün hediyesi
tmm tam bana göre.Canim ben harsliyorum sonra firina atiyorum borcama koyup iki yumurta kirip cirpip ustune gezdiriyorum firindan cikincada sarimsakli pul biberli yogurtla ohh mis
regl nedeniyle grupça izindeyizyazalım paylaşım alanına
kızlar bencede maydanoz ben attım ödemi şişliği haptan sonra resmen göbekleniştim şimdi dümdüz oldu.Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne
Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda
Yok mu baska bu hafta regl olcak
cnm ya rabbim kolaylık versin
teşekkür ederim ahsencim.harikasın arkadaşımmm
su içmek cok farkettiriyor.bide kahveden uzak durmak.ben bu aralar günde en az 2 kere içiyorum kahve :26:Selulit yanilmiyirsam kakao yagi iyi geliyirdu asil onemli olan masajla kan skimini duzene sokmak
ohoooo moralini bozma ben 3 ayda 20 kilo vermiştim. sen 5 ayda ohooooooooo uçarsın uçarsınn yeterki istee5 ay var canımo gun fotoğraflarda kendimi geniş kocaman görmek stemiorum ben
içtim şimdi yineee 2 bardak
en güzeli yüzme bence tatlım analamadığım şu su içmeye neden yarın devam ediyorsun Ahsen duy canımmmhemen bi bardak içiyosun
bence de bu uygulama daha adill tek başına kaptanın yüklenmesi üst üste haksızlıktı Monicik kaç hafta üst üste yaptııbeğendim bunu
5 ay da incecik okursun canım benim yeterki kendine inan burda çok güzel gruplar ve takımlar var günlük ne yediysen menülerini paylaş doğrularını yanlışlarını gör ayda en az 2,5 kilo versen 12,5 kilo yaparr destekle başarabilirsin motivasyon falasıyla mevcut burda canım
olmaması için bir neden göremiyorum bitanemmm
bence sevinmelisin Yasemincimm emeklerinin karşılığını alıyorsunn vücudun sıkılşatığı için kilona inanamamış bence süperr
oyyyy kıyamamm sanaaaa
Aynen fıstığım benm yaa sağoll
İnşallah Banuş ablacım
Zaten evliliği tercih ederm de evlenemezsem alacam napim teselli olur
Abim de öyle diyo zaten bakalım hayırlısı olsn
Aynen fıstığım benm yaa sağoll
İnşallah Banuş ablacım
Zaten evliliği tercih ederm de evlenemezsem alacam napim teselli olur
Abim de öyle diyo zaten bakalım hayırlısı olsn
tmm tam bana göre.
kızlar bencede maydanoz ben attım ödemi şişliği haptan sonra resmen göbekleniştim şimdi dümdüz oldu.
teşekkür ederim ahsencim.
su içmek cok farkettiriyor.bide kahveden uzak durmak.ben bu aralar günde en az 2 kere içiyorum kahve :26:
canımcımm tuzlu suda haşlıycam sonra fırın tepsisine dizip üstüne 1 su bardağı yoğurt 2 yumurta pul biber tuz la tatlandırıp üstüne dökücem hafif kızarıncada alıcam fırındannbluecum 11de eve çıktım süt iznim var 1de döndüm hızlıca hastaları toparlayıp 1 bucukta izin alıp kızımın veli toplantısına uçtum 3de döndüm.yeni gördüm inan süreklide pc açık burdaymıs gibi oluyorum
her hastanede yok ama bazılarında var canım burda mesela baltalimanı kemik hastanesi var anneme baktırmıstık.ama burdaki devlet hastanesinde yok.bizim asmlerde hiç yok.
sallama çay mı?
verdikçe anlıyor insan değil mi.bende 2 haftadır sabah öğle akşam yürüyorum sanırım sıkılaştım yeniden iltifatlar duymaya başladım.bi öğretmen hastam var kilomu söyledim inanamadısevinsemmi üzülsemmi bilemedim.
banada tüyo ver karnıbaharın kızartmasını severim ama yapamıyacagıma göre alternatif bulmam lazım fırında beşamel soslada güzel oluyor ama oda kaşar felan ağır olur.
Menüm dünkü
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
Kahvaltı
1 yumurtalı peynirli maydanozlu dereotlu omlet
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan hibisküs
1 salatalık 2 taze biber
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
1 por enginarlı bakla
salata
1 kase yoğurt
SPOR
55 dk koşu bandında yürüyüş -10 dk twist -40 squat
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
1 fincan hibisküs
1 bardak kefir
1 fincan türk kahvesi+1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
Banucugum misafirlikte cislara dokunmayinca meyveleri yedim :
tamam tamam barıştı benle uslu durcam
hayırlısı olsun canımcımmm gerçi insan kendi aldığı zaman daha çok değerli oluyor emek harcandığı için
Yasemincim bende kahvesiz yapamıyorum içmediğim gün başım ağrıyor inan mutlaka 1 fincan içmeliyim her gün
maydanoz ve su kesinlikle vazgeçilmez salatalarımın vazgeçilmezidir maydanoz
fırında karnabahar müthiş oluyor denemelisin
ben kaçıyorum sporumu yapayım kendinize cici bakın
Hilal ve Gözde uslu durun kavga etmeyin okmi
canımcımm tuzlu suda haşlıycam sonra fırın tepsisine dizip üstüne 1 su bardağı yoğurt 2 yumurta pul biber tuz la tatlandırıp üstüne dökücem hafif kızarıncada alıcam fırındann
başka da diyebilecek lafım yok maşallah maşallahh
Guldurdun beni 2 lt bitti 2.5 yapcm ins
sevilay canım 8 bardak kadar içtim suyumu..
bir yeşil çay 1 şekersiz türk kahvesini de içtim..
akşama da biberiyemi içerim..
nasıl gidiyor karatay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?