Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benimki kafasına göre geldiği için sürprizleri seviyor ayferimm hamile olmam imklansız sanırımm:9:

hoşbuldum Çağlacımmm allah kolaylık versin hepimize hakkaten

ohooo emlak vergisi kira vergisi sorma ver vergisi işte :9: aman ceza tyeme bu ay son cnm

süper fikirrrr yazalım bencede :21::21:

hoşbuldum bitanemmm:54:

bi geçmiş bi şu an yapayım en iyisi sohbeti kaçırmayayım

Guldurdun beni :1: simdi netten sorgulattim bircumuz yok gorunuyor :26:

bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canım

banucum sağol, benim baktığım değer kalsiyummuş, d vitamini gibi düşündüm bi an ama ikisi farklı şeyler neticede.. içim rahatladı..
senin değerin düşük olduğu için mi yaptırıyorsun? acaba ben de mi yaptırsam ya :26: ama değerimi bilmiyorum, istediğim halde bakmamışlar testte..

Un koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yok

:9: :9: tamam hadi o halde siz olun ben olmayim cuma gunu regl:emir_bebek::emir_bebek:
Tamam canım koymammm :16:

Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

Yok mu baska bu hafta regl olcak :1:
ananas bulsam alıcam vallahi :)) ben maydonoz yiyemiyorm suyunu hiç içemem kii:25:

eğer sararma yoksa tüketebilirsin cnm ister haşlayıp salatasını yap ister haşla bol taze soğan dereotu yumurta baharat mücver gibi fırında yap yağlı kapıda dök ben karataydan bu yana unsuz yapıyorum biraz ince bulgurla yapıyorum süper oluyor tatlım

bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canım

Edacım hoşgeldin bitanemmm :48: hemen toparlayacağına eminim canım düğünde 10 numara olmalısın:13: temmuza kadar ohoooo fıstık gibi olursun

ayran seviyorsan kefiiride beğenirsin Gözdecim aynen ayran tadında

artı çıkarım diye negati,f enerji yollama Dilekcimm :34:

ablacım menüler düzelmişş :46::46: tebrişk ederimmm biraz da spor ekleyebilirsen süper olacak bence:13:

geçen ay tahlil yaptırıken d vitamini testide istedim fakat ödenmediğini söyledi dr özelde de sormadım bilmiyorum ablacım

yerim ben onu kendi bebek bide bebek mi uyutuyo cimcime:54:

daha da iyi olacaksın inşallah Mervişimm:16:

işte bu Edacımmm sen yeter ki karar ver kilocukların giştmeme şansı yok :21::21:

Yok çok şükür bitanemm :54: gizemlimi sen çok yaşa emi nerem gizemli benim bebişim:9:
inşallah sevicemm :ssz: tarif içinde teşekkür ederim akşama bakıcam inşallah sararmamıştır çok üzülürüm :5:
menu gayet guzeeel sporda ekledınmı 10 numara:)

saol canımm et kesmıs ama bacaklarım ayakta bayaa calıstırıo bısıklet

:)) peynırın tadını begnmedım eda bugun lor aldım kendıme yarın oyle yaparım:)

ya ewde az bısey kalmıstı bıtırdım zate baktım pek farkı yok kalorı olarak beyaz makrnadan

ya bısey yok eda ya bıgun gerıye atmıssın sadece kılo wermede.. (bence boyle dersem etkılı olur:)):36:
anladm canımcıım

Ovv batışş...ben de yaza araba almayı düşünüyorum eğer evlenmezsem kendm alcam evlenirsem abim alcak inş :1: ve başlasın vergisi derdisi aboovv.. selam Banuş ablamm :54:

Ohh süperr :56::56::56:
Cıs evlat senii :33:
Ayy sen de mi kızzz :24:

:9::9::9: ben yokumm bi geçemedn beni bee :33:

Ananası çok severm ya o kadar bahsettinz canm çekti hamilelik şüphem olması imkansız ama bukadr ağzımın sulanması normal değil hahahaha :9::9::9:
ooy inşallah alırsın yavruum :1: benide babam üniye gitmem için teşvik ediyo araba alcam diye ama bakalımm kesin yan yatar çamura batar :ssz::1:
ayrıca geçicem seniii sadece ağrım başladı ne zaman olcem bilmyorumm :1:

Nane limon kabugu bir tutam zencefil aman ha ha ha içine hatmi çiçegi birazda tarcın..
Kozlar bn calısmal istyorum part time
Sizce ne yapabilirim :))))

Hmm birde bir problemim var SELÜLİT MALESEF
BANA YARDIM EDİN cok vardı gözle görülür derecede azaldı

mervecim seni yine böyle enerjik görmek çok güzel, bahar sana yaradı inşallah kilolar da gider yaza fit girersin

edacım canım hoşgeldin, seninle karşılaşamıyoruz, aylardır görüşmedik nasılsın? özledik seni, iradeni, parmaklarını..birara ben devraldım ama kendime hayrım olmadığı için parmak sallamıyorum artık :9:

Bebişlerim şimdi hastaneden geldik bugunde ortopediye götürdüm babamı kızcem kv baktı saolsun:))
Şimdi kıza yogurt verdim
Kensimde bi kasecaldım yedim
Ohhh miss
Kozlar sekerim düştü heralde gözüm dönüyo duan bi cıkmazdayım ve 1 deda baslarsam dur diyemecwgimden
Hiç baslamıcam pişirdigim süte tarcın koyup içeyim

Çok yerinde bir karar tebrik edermm mervecimm ama kendini o kadar aç bırakma bak başın gözün dönemsn sonraa :96:

Tamam canım koymammm :16:

ananas bulsam alıcam vallahi :)) ben maydonoz yiyemiyorm suyunu hiç içemem kii:25:

inşallah sevicemm :ssz: tarif içinde teşekkür ederim akşama bakıcam inşallah sararmamıştır çok üzülürüm :5:

anladm canımcıım

ooy inşallah alırsın yavruum :1: benide babam üniye gitmem için teşvik ediyo araba alcam diye ama bakalımm kesin yan yatar çamura batar :ssz::1:
ayrıca geçicem seniii sadece ağrım başladı ne zaman olcem bilmyorumm :1:

İnşallah yaa çok istiyorum bakalım, atanırsam kendm alacam zaten de öyle olsa bile babamla abim her zman hep destek tam destek aile gibisi var mı yaa..ah ahh benm regl uzak ama ben de arada duygusala bağlarmm :31: gidecem ya elbet bi gün ondan :5: sevdiceğime kavuşacam ama bu sefer de ailemi özleyip durcamm :31:

Geç beni geçç hadiiii :10::10::10:

Hilal gebertirim seni kotuyu cagirma :47:

Enemm :77::122::78:

Nane limon kabugu bir tutam zencefil aman ha ha ha içine hatmi çiçegi birazda tarcın..
Kozlar bn calısmal istyorum part time
Sizce ne yapabilirim :))))

Hmm birde bir problemim var SELÜLİT MALESEF
BANA YARDIM EDİN cok vardı gözle görülür derecede azaldı

Canim ankarada olsan sana yakin subeye ayarlardik da bizim partlar 6-10 arasi calisiyor

Selulit yanilmiyirsam kakao yagi iyi geliyirdu asil onemli olan masajla kan skimini duzene sokmak

Iyiuim canim sen nasilsin :16: toparladin mi vitaminler filan diyon a hic yorum yaomadim uzak kinular bana :1: dr gitmeye korkarim ben ilac vercek diye

karatayda kilo verememe nedenlerine bakıyorum da kaptancım, d vitamini demir ve B 12 çok önemliymiş, eksiklik olursa kilo verilemiyormuş.. türkiyede yaptırdığım tahlillere baktım d vitamini demiştim ama kalsiyuma bakmışlar meğer, düşük mü acaba diye bakınıyordum:)
omega 3 e daha başlayamadım arabamız bi gelsin de gidip alacağım inşallah banu da öyle tavsiye etti..

İnşallah yaa çok istiyorum bakalım, atanırsam kendm alacam zaten de öyle olsa bile babamla abim her zman hep destek tam destek aile gibisi var mı yaa..ah ahh benm regl uzak ama ben de arada duygusala bağlarmm :31: gidecem ya elbet bi gün ondan :5: sevdiceğime kavuşacam ama bu sefer de ailemi özleyip durcamm :31:

Geç beni geçç hadiiii :10::10::10:

Enemm :77::122::78:

öyle düşünme canımın içii, bigün illaki kuş olup uçucaksın o evden :123: . tabi aile gibisi yok ama hep yanında olucaklar bunu bilmk bile yeter insana :16: :54:
geççem zateeennnn artık Gözde eski haline döndüüüü kaçamak cıss yokkk :19: kaçamak yapmıyım cıss yemiyim kilo vermemeye razıyım artık çok sinir oldum kendime :20:

ehehehe kaptan sana kııızdııı kaptan sana kızzzzzzdııııı ehehehehe :33::29:

karatayda kilo verememe nedenlerine bakıyorum da kaptancım, d vitamini demir ve B 12 çok önemliymiş, eksiklik olursa kilo verilemiyormuş.. türkiyede yaptırdığım tahlillere baktım d vitamini demiştim ama kalsiyuma bakmışlar meğer, düşük mü acaba diye bakınıyordum:)
omega 3 e daha başlayamadım arabamız bi gelsin de gidip alacağım inşallah banu da öyle tavsiye etti..

İnşallah kirarsin canim benim ben cok umutluyum streside unut

Gozde dil cikarma arkadaşına kirarim bacaklarini :60:

Back
X