Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Guldurdun beni simdi netten sorgulattim bircumuz yok gorunuyor :26:

bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canım

banucum sağol, benim baktığım değer kalsiyummuş, d vitamini gibi düşündüm bi an ama ikisi farklı şeyler neticede.. içim rahatladı..
senin değerin düşük olduğu için mi yaptırıyorsun? acaba ben de mi yaptırsam ya :26: ama değerimi bilmiyorum, istediğim halde bakmamışlar testte..

Un koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yok

tamam hadi o halde siz olun ben olmayim cuma gunu regl
Tamam canım koymammm

Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

Yok mu baska bu hafta regl olcak
ananas bulsam alıcam vallahi :)) ben maydonoz yiyemiyorm suyunu hiç içemem kii
inşallah sevicemm tarif içinde teşekkür ederim akşama bakıcam inşallah sararmamıştır çok üzülürüm
anladm canımcıım

ooy inşallah alırsın yavruum benide babam üniye gitmem için teşvik ediyo araba alcam diye ama bakalımm kesin yan yatar çamura batar
ayrıca geçicem seniii sadece ağrım başladı ne zaman olcem bilmyorumm

Nane limon kabugu bir tutam zencefil aman ha ha ha içine hatmi çiçegi birazda tarcın..
Kozlar bn calısmal istyorum part time
Sizce ne yapabilirim :))))

Hmm birde bir problemim var SELÜLİT MALESEF
BANA YARDIM EDİN cok vardı gözle görülür derecede azaldı

mervecim seni yine böyle enerjik görmek çok güzel, bahar sana yaradı inşallah kilolar da gider yaza fit girersin

edacım canım hoşgeldin, seninle karşılaşamıyoruz, aylardır görüşmedik nasılsın? özledik seni, iradeni, parmaklarını..birara ben devraldım ama kendime hayrım olmadığı için parmak sallamıyorum artık

Çok yerinde bir karar tebrik edermm mervecimm ama kendini o kadar aç bırakma bak başın gözün dönemsn sonraa :96:

İnşallah yaa çok istiyorum bakalım, atanırsam kendm alacam zaten de öyle olsa bile babamla abim her zman hep destek tam destek aile gibisi var mı yaa..ah ahh benm regl uzak ama ben de arada duygusala bağlarmm gidecem ya elbet bi gün ondan sevdiceğime kavuşacam ama bu sefer de ailemi özleyip durcamm

Geç beni geçç hadiiii

Hilal gebertirim seni kotuyu cagirma

Enemm :122::78:

Canim ankarada olsan sana yakin subeye ayarlardik da bizim partlar 6-10 arasi calisiyor

Selulit yanilmiyirsam kakao yagi iyi geliyirdu asil onemli olan masajla kan skimini duzene sokmak

Iyiuim canim sen nasilsin toparladin mi vitaminler filan diyon a hic yorum yaomadim uzak kinular bana dr gitmeye korkarim ben ilac vercek diye

karatayda kilo verememe nedenlerine bakıyorum da kaptancım, d vitamini demir ve B 12 çok önemliymiş, eksiklik olursa kilo verilemiyormuş.. türkiyede yaptırdığım tahlillere baktım d vitamini demiştim ama kalsiyuma bakmışlar meğer, düşük mü acaba diye bakınıyordum:)
omega 3 e daha başlayamadım arabamız bi gelsin de gidip alacağım inşallah banu da öyle tavsiye etti..

öyle düşünme canımın içii, bigün illaki kuş olup uçucaksın o evden :123: . tabi aile gibisi yok ama hep yanında olucaklar bunu bilmk bile yeter insana
geççem zateeennnn artık Gözde eski haline döndüüüü kaçamak cıss yokkk kaçamak yapmıyım cıss yemiyim kilo vermemeye razıyım artık çok sinir oldum kendime

ehehehe kaptan sana kııızdııı kaptan sana kızzzzzzdııııı ehehehehe

İnşallah kirarsin canim benim ben cok umutluyum streside unut

Gozde dil cikarma arkadaşına kirarim bacaklarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…