- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
benimki kafasına göre geldiği için sürprizleri seviyor ayferimm hamile olmam imklansız sanırımm
hoşbuldum Çağlacımmm allah kolaylık versin hepimize hakkaten
ohooo emlak vergisi kira vergisi sorma ver vergisi işteaman ceza tyeme bu ay son cnm
süper fikirrrr yazalım bencede
hoşbuldum bitanemmm
bi geçmiş bi şu an yapayım en iyisi sohbeti kaçırmayayım
bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canım
Guldurdun benisimdi netten sorgulattim bircumuz yok gorunuyor :26:
Tamam canım koymammmUn koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yok
tamam hadi o halde siz olun ben olmayim cuma gunu regl
ananas bulsam alıcam vallahi :)) ben maydonoz yiyemiyorm suyunu hiç içemem kiiHamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne
Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda
Yok mu baska bu hafta regl olcak
inşallah sevicemm
eğer sararma yoksa tüketebilirsin cnm ister haşlayıp salatasını yap ister haşla bol taze soğan dereotu yumurta baharat mücver gibi fırında yap yağlı kapıda dök ben karataydan bu yana unsuz yapıyorum biraz ince bulgurla yapıyorum süper oluyor tatlım
bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canım
Edacım hoşgeldin bitanemmmhemen toparlayacağına eminim canım düğünde 10 numara olmalısın:13: temmuza kadar ohoooo fıstık gibi olursun
ayran seviyorsan kefiiride beğenirsin Gözdecim aynen ayran tadında
artı çıkarım diye negati,f enerji yollama Dilekcimm
ablacım menüler düzelmişştebrişk ederimmm biraz da spor ekleyebilirsen süper olacak bence:13:
geçen ay tahlil yaptırıken d vitamini testide istedim fakat ödenmediğini söyledi dr özelde de sormadım bilmiyorum ablacım
yerim ben onu kendi bebek bide bebek mi uyutuyo cimcime
daha da iyi olacaksın inşallah Mervişimm
işte bu Edacımmm sen yeter ki karar ver kilocukların giştmeme şansı yok
Yok çok şükür bitanemmgizemlimi sen çok yaşa emi nerem gizemli benim bebişim
anladm canımcıımmenu gayet guzeeel sporda ekledınmı 10 numara:)
saol canımm et kesmıs ama bacaklarım ayakta bayaa calıstırıo bısıklet
:)) peynırın tadını begnmedım eda bugun lor aldım kendıme yarın oyle yaparım:)
ya ewde az bısey kalmıstı bıtırdım zate baktım pek farkı yok kalorı olarak beyaz makrnadan
ya bısey yok eda ya bıgun gerıye atmıssın sadece kılo wermede.. (bence boyle dersem etkılı olur:))
ooy inşallah alırsın yavruum
Ovv batışş...ben de yaza araba almayı düşünüyorum eğer evlenmezsem kendm alcam evlenirsem abim alcak inşve başlasın vergisi derdisi aboovv.. selam Banuş ablamm
Ohh süperr
Cıs evlat senii
Ayy sen de mi kızzz
ben yokumm bi geçemedn beni bee
Ananası çok severm ya o kadar bahsettinz canm çekti hamilelik şüphem olması imkansız ama bukadr ağzımın sulanması normal değil hahahaha
Sarı kart mı geliyo yoksa bu haftaa abovvv
Bebişlerim şimdi hastaneden geldik bugunde ortopediye götürdüm babamı kızcem kv baktı saolsun:))
Şimdi kıza yogurt verdim
Kensimde bi kasecaldım yedim
Ohhh miss
Kozlar sekerim düştü heralde gözüm dönüyo duan bi cıkmazdayım ve 1 deda baslarsam dur diyemecwgimden
Hiç baslamıcam pişirdigim süte tarcın koyup içeyim
kaptancım nasılsın
Tamam canım koymammm
ananas bulsam alıcam vallahi :)) ben maydonoz yiyemiyorm suyunu hiç içemem kii
inşallah sevicemmtarif içinde teşekkür ederim akşama bakıcam inşallah sararmamıştır çok üzülürüm
anladm canımcıım
ooy inşallah alırsın yavruumbenide babam üniye gitmem için teşvik ediyo araba alcam diye ama bakalımm kesin yan yatar çamura batar
ayrıca geçicem seniii sadece ağrım başladı ne zaman olcem bilmyorumm
Hilal gebertirim seni kotuyu cagirma
Nane limon kabugu bir tutam zencefil aman ha ha ha içine hatmi çiçegi birazda tarcın..
Kozlar bn calısmal istyorum part time
Sizce ne yapabilirim :))))
Hmm birde bir problemim var SELÜLİT MALESEF
BANA YARDIM EDİN cok vardı gözle görülür derecede azaldı
Iyiuim canim sen nasilsintoparladin mi vitaminler filan diyon a hic yorum yaomadim uzak kinular bana dr gitmeye korkarim ben ilac vercek diye
İnşallah yaa çok istiyorum bakalım, atanırsam kendm alacam zaten de öyle olsa bile babamla abim her zman hep destek tam destek aile gibisi var mı yaa..ah ahh benm regl uzak ama ben de arada duygusala bağlarmmgidecem ya elbet bi gün ondan sevdiceğime kavuşacam ama bu sefer de ailemi özleyip durcamm
Geç beni geçç hadiiii
Enemm:122::78:
Suuuuiuuu diye. Araya giriyom
Hu huuuuuu 9 kullanici suuuu diuom suuuuu aldiniz mi bardaklari elletinize
Hu huuuuuu 9 kullanici suuuu diuom suuuuu aldiniz mi bardaklari elletinize
karatayda kilo verememe nedenlerine bakıyorum da kaptancım, d vitamini demir ve B 12 çok önemliymiş, eksiklik olursa kilo verilemiyormuş.. türkiyede yaptırdığım tahlillere baktım d vitamini demiştim ama kalsiyuma bakmışlar meğer, düşük mü acaba diye bakınıyordum:)
omega 3 e daha başlayamadım arabamız bi gelsin de gidip alacağım inşallah banu da öyle tavsiye etti..
Ben 1,5 litre yapıyorum şu bardaklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?