- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Un koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yoknetten tarifini buldum canlarımm tuzlu suda haşlayıp fırına vericem. üstüne 1 su bardağı yoğrt 2 yumurta 1 yk un döküp çırpıcam karnıbaharın üstüne dökücem onuu.... en üstünede kaşar peynir vardı ama onu koymcam tabikiooy ağzım sulandı vallahiii ki ben karnıbahardan nefret ederdim yahuu annem yaptığında sofraya oturmazdm ne pis evlatmışım duygusallığımda başladığına göre hoşgeldin regl zamanlarııımmm
bu ay noldu bize yahu hepimiz aynı andamı olcaz
regl nedeniyle grupça izindeyizyazalım paylaşım alanına
Oooooo kaptan menusu sadece 1 kupa kahvede sut tozu azdr ins.valla kalirisi fazla kucuk bi uyariDun kii menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates salatalik
2 ince dilim kasar (makine dilimi)
Ara
1 kupa kahve
Ogle
Bir porsiyon (6 yk kadar) pirasa
Bir kase corba
Ara
3 gun kurusu
1 galeta
Aksam
5 yk mantarli tavuk sote
Bol salatabir kase yogurt
Ara
3 dilim portakal
2 dilkm elma
Su: 3 lt
Spor: 40 dk hafif tempo yuruyus
75 squat
Oooooo kaptan menusu sadece 1 kupa kahvede sut tozu azdr ins.valla kalirisi fazla kucuk bi uyari
Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne
Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda
Yok mu baska bu hafta regl olcak
Un koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yok
tamam hadi o halde siz olun ben olmayim cuma gunu regl
off ya bu cocuklar ev kuşu oldu çıktı haftasonu dışarı çıkardım havada güzeldi iyilik mi ettim kötülük mü bilemedim.minik kuzum hemen kaptı şifayı.cok allerjik bünyeleri var babalarına değilde bana cekselerdi ne olur diycem.demeyim.
kuzum sabah kadar ara ara öksürük krizine girdi.oğluşumda 7:30da kendiliğinden uyudu.sabah kadar kaç kere bilmem evin içinden topladım onu.sürekligezindi uykuyu alınca eee bende zombi gibi oldum.
kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz
bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canımdoktorcum selamlar geldin mi, nasılsın?
d vitaminim için eve gidince tekrar referans aralıklarına bakacağım ama 8,8 eğer çok düşükse sence napabilirim? millet yükseltmek için iğne vurduruyormuş.. napsam bilemedim ne önerirsin??
Evet! evet haklısınToparlanma vakti geldi çattı. Yine eski bana geri dönüyoruz.
ramazan bayramından sonra düğün var kuzenimin. işte o zaman 10 numara olmak istiyorum.
Düğünüme gelirsin neden olmasın.İnş o günleri görürürz hep beraber.
Ay zaten şu 2,3 kilo aldım ya hemen şiştim vücudum böyle patlayacakmış gibi ne ağırlıkmış aslında hiç fark etmemişim.
Kendimize eziyet ediyormuşuz.
bende korkuyorum kefiri içemezsem diye herkes içiyo canmda çekti. ilk önce satın alıp tadına bakıyım sonra kendim yapıcam beğenrsem eğer. hafif hissetmeye başlamanla başlar hevesin zaten ablcm böyle böyle senin için neyin iyi neyin kötü ne zaman ne yemen gerektiğini biliceksn, bünyeni iyi tanıycaksın. o yüzden bu yolda devam ablacım
artı çıkarım diye negati,f enerji yollama DilekcimmOfff ya kirmizi kart gordum ne olacak simdi kaptsn arti cikarim gecen soyledigim sozu gwri aliyorum:)
dün yediklerim..
2 yumurtadan omlet 1 elma biraz peynir
yeşil çay bir avuç fındık
öğle yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
türk kahvesi 1 kare % 80 kakao olan bitter
akşam tavuk ızgara salata çorba
soda 2 kayısı
2 lt su
spor yine yok.
sabah erken kalkmak ve yürümek istiyorum ama yapamıyorum.
kaptan sana çok özendim sabahın köründe yürümüştün gece karar veriyorum ama sabah 1 saat erken kalkmak istemiyorum
ama yapacağım.
d vitamini testi devlet tarafından ödenmiyormuş değil mi arkadaşlar.
eksikliği kansere sebep oluoyormuş çok önemliymiş. ama bildiğim kadarı ile devlet ödemiyor özelde yaptıran var mı ne kadar acaba fiyatı
İyi cnm oynuyorz beraber hilal ablası
Bebegini doyuruyo şimdi eeee yapcakmış :)))
Şükür canım sizlerle konustukca daha iyi oluyorum inş dahada iyi olucam
Tmam hem öğle arasında yürüyeceğim akşamda kursa gideceğim tempolu yürüyeceğim. Başaracağım. Çok az kaldı aslında.
Bisey yoktur Allahin izniyle gizemli ablam obenim
İnsallah canim dun gelen arkadasimda bu ay asilama yontemini basladi insallah ondanda sendende guzel haberler bekliyorum
erikcim bende dün bittter çikolataya direndim.eşim almış sevdiğimi bilir ona bıraz kırgındım beni çikoyla kandıramadım cok şaşırdı oh olsun
Kızlar dün direnemedim kaptancım.
Akşam kursa yürüsem ceza sayılır mı?
Zincirlikuyudan mecidiyeköye ?
Sabah:
Ballı limonlu su
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1,5 dilim kepek ekmek
ara : 1 elma
öğle
2 kadınbudu köfte
salata
yoğurt
ara: 1 elma
akşam
5 çilek
5 yk yulaf
1 bardak yoğurt
6 tane fındık karışımı
işte bu
1 paket susamlı çubuk ve nescafe (kendime engel olamadım)
3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 sade soda
menu gayet guzeeel sporda ekledınmı 10 numara:)dün yediklerim..
2 yumurtadan omlet 1 elma biraz peynir
yeşil çay bir avuç fındık
öğle yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
türk kahvesi 1 kare % 80 kakao olan bitter
akşam tavuk ızgara salata çorba
soda 2 kayısı
2 lt su
spor yine yok.
sabah erken kalkmak ve yürümek istiyorum ama yapamıyorum.
Kaptan sana çok özendim sabahın köründe yürümüştün gece karar veriyorum ama sabah 1 saat erken kalkmak istemiyorum
ama yapacağım.
saol canımm et kesmıs ama bacaklarım ayakta bayaa calıstırıo bısıkletkizlar bi konuya aciklik getiriyim eda aksam yemegini yemis cunku edanin diyetisyen listesi o eda fazladan kahve ve kraker yemis geriye kalan listesinde var1:
Caglacim menunda sporunda cok guzel canım
:)) peynırın tadını begnmedım eda bugun lor aldım kendıme yarın oyle yaparım:)süper menü.
Sabaha yağ yerine peynir yeseydin on numaraOn üzerinden dokuz veriyorum.
ya ewde az bısey kalmıstı bıtırdım zate baktım pek farkı yok kalorı olarak beyaz makrnadanakşam yemediğin için acıkmışsın canım ihmal etme öğününüBide sabahki reçelde olmamış Bugün toparlamalısınn
sporun suyun süper canımcım ama bence kepeklide olsa makarna tüketme :26: Yanlışmı düşünüyorum bilmem ama yinede azda olsa etkiler tartını :18:
kızlar dün direnemedim kaptancım.
Akşam kursa yürüsem ceza sayılır mı?
Zincirlikuyudan mecidiyeköye ?
Sabah:
Ballı limonlu su
kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1,5 dilim kepek ekmek
ara : 1 elma
öğle
2 kadınbudu köfte
salata
yoğurt
akşam
5 çilek
5 yk yulaf
1 bardak yoğurt
6 tane fındık karışımı
işte bu
1 paket susamlı çubuk ve nescafe (kendime engel olamadım)
3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 sade soda
hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne
ben
dilek
gozde
cagla
tugba
eda
yok mu baska bu hafta regl olcak
benimki kafasına göre geldiği için sürprizleri seviyor ayferimm hamile olmam imklansız sanırımmHamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne
Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda
hosgeldın canım aynen walla kredı bakıodum sımdı yok cıkaramıcaz yoksa:)
Hosgeldin canimayy ev vergisi ve cop vergisi var dimii unutmustum ben onu
Hosgeldin ablam
Bahar geldiğinde mi ben biyle olurum
Yoksa ben boyle oldugumda mi gelir bahar
Ayrica bunun seninle ne ilgisi var tabi ki ben böyle oldugum icin gelir bahar
Slmm kızlarrr şükür kavuşturana dün gece girdim ama bakımdaymış kk yine o yüzden yazamadımm dün vergi dairesinde uğraştım bugün arabayı servise götürdümm bu mart ayı dert ayı valla battım resmensizler naptınız hemen bir geçmişe dalayım herkes iyidi,r umarımmm
netten tarifini buldum canlarımm tuzlu suda haşlayıp fırına vericem. üstüne 1 su bardağı yoğrt 2 yumurta 1 yk un döküp çırpıcam karnıbaharın üstüne dökücem onuu.... en üstünede kaşar peynir vardı ama onu koymcam tabikiooy ağzım sulandı vallahiii ki ben karnıbahardan nefret ederdim yahuu annem yaptığında sofraya oturmazdm ne pis evlatmışım duygusallığımda başladığına göre hoşgeldin regl zamanlarııımmm
bu ay noldu bize yahu hepimiz aynı andamı olcaz
Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne
Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda
Cnm ya supetsin yakinda tek cumle ile hepimize cevapyazicn
Bende pazar günü oldumregl nedeniyle grupça izindeyizyazalım paylaşım alanına
Allahkabul etsin canm yha pasayı öp yerimeher dustugunde ya bız ya annemler werıoruz mervecım
Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?