Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Cilekli ankarada satistan kalkti ben cok seviyirdum ist varmiymis :26: kefiride sadesini al en yakin tat o olabilir ama onlar norm a linden biraz daha hafif evde yaptigin yigun okuyir ona gore karar ver gobseriyim canim

Canim benim bak ne güzel olmuş menun ohhohh nazar degmesin eksiyide girmussun tartida:16: sporda kulfet gibi gelmesin sana cunku sadece zayiflik icin degil dinc bir beden icin spor onrumuzu güzel gecirmemiz icin böyle dusun

:60: :60: catlaksin sen gozde :60:

Ohh be iste edaaaa bu bizim edamizzz :38:
hihihi :1::1::1: kaptanım bakıyım ben çileklisinden bulursam sana gönderirim :) kefiride deniyim beğenrsem sen gönderirsin bana :1: benim bi arkadşım söyledi çilekli içiyomuş bi abla çok iyiymiş dedi o aldığına göre vardır buralarda bende nerden aldığını öğrenip alırım kaptancımm :ssz:
Ne cok oluyoz birimiz dursa birimizin basliyo :)

benimde ağrılarım sinyal vermeye başladı ama ne zamana denk gelir bilmyorum :6: :1::1:

Ee bu kadar bayan bir arada olunca reglin arkasi kesilmiyor pespese sen ben eda bu hafta edanin cuma tarti fobisi yok tabi odemi gidince tartilir bende ayrilip arada fasulye mi olsam ne :63:
Yok anam bize gitmez o tarti yok diye yiriz biz

Ee bu kadar bayan bir arada olunca reglin arkasi kesilmiyor pespese sen ben eda bu hafta edanin cuma tarti fobisi yok tabi odemi gidince tartilir bende ayrilip arada fasulye mi olsam ne :63:

bende de hala tık yok cuma olucam buyuk ıhtımalle cnm:18::18::18::18::18:

Yok anam bize gitmez o tarti yok diye yiriz biz

Hahayy buda iyiydi :1:

Kizlar evde spor yapamıyorum esimden dolayi gun icinde ogle arasi yapiyirum bugun 45 dk tenpolu yurudum . Umut iste esim ya hamileysen diye yaptirmiyor regl yaklasinca bende soz dinliyorum caktirmayin:34: cumadan sonra evdede devam

kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz

Slm kızlarr
Arjadaslarrr canlarrr herkese selamm olsun...;)))
Dün gıremedim kv gıttım kp hastaneye göturdum..kontrole
Bugunde kv delerdeyım
Malımunuz buyuklerın yanında telefonla ygrasmak pek hış olmuyo:)))
Ama ben zımba bomba gıbıyım
Pazar gunu okadar yoruldum ki hala tasıyırum o yorgunlugu ama iyiyim
Mutluyum
Hatta sabah sabah tükkanı halayla acabılırım:64:
Beslenmeye dıkkat edıyorum
Pazar gunu sporum 2.5 saat orta tempo yürüyüs
3 saat oldugumuz yerde halay hoton falan filannn
Pazartesı sporum 1 saat duraga kadar yurudum;)))
İyiyim hasım
Cıssss mısss yok
Suyum dun 1.5 lt falan oldu

Yeni gelnler aarmıs: yaseminn ablası kım ola:)) danısıklık edeyım....

Kız cagla sen 30 gösterııyosan wayy ben öleyimm

EDAAAAA KIZZZ hoşgeldin canım yhaa ohhh ohhh

Kız banucum nerdesın

Sahgul senın mı adet agrın vardı iyimisn yha
Aynı agrıyı ben cekıyorum belime korse taktım
Bi kötü agrıyo ki inş geccek ;)))

Bluem nerdesın buralardasın inş
Geçmişe bakamadım kızlar bana kızmayın oku oku bıtmıyo ;))))
:nazar:
Şimdi kahvaltı hazırlıcamm ohhhh mşs gibi
İneklerde sagılmış sütü pişireyimm
Organik yumurtalarımı haslıysyımm
Bahceden aldıgım kıvırcık roka maydanoz suya bastırayımda ;;;))))) ohhhhh kv decimmm peynirde yapmış yaradana kurban suya bırakayım az anam kuzinenin üstünde bi çay demlerim degmeyin keyfime......
Bu arda burda kaldık sabah köpekleri gezdırdım 45 dk falann
DURMAK YOK

YOLA DEWAMMMMMM

HIBAA:)))))
Haydı kızlar sofraya

Cnm ya supetsin yakinda tek cumle ile hepimize cevapyazicn

Hilalim bende pek hazetmiyom yesilcaydan emme saglikli diye iciyom

Ay dimi kokusu falan guzel degil ama elma kromluya bayiliyorm o da her markette yok almadi daha annemm :))
Sevmeyince ben pek icmem ya zorlamiyorm kendimi :))

Ne cok oluyoz birimiz dursa birimizin basliyo :)

Aynen yaa biri bitiyo oburu basliyo hehe

kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz

Bozulma olayini pek bilmem ama dolapta bi sey olani sanmam sadece tazeligini kaybetmistir bence

Annem firinda yapiyo folyonun ustune koyuyo bi de yumurta yag suruyo sanirm super oluyo netten bak bence firinda yapp hem de cok saglikli yanina da yogurt kiz canm cekti beee hahahah

Canim ben harsliyorum sonra firina atiyorum borcama koyup iki yumurta kirip cirpip ustune gezdiriyorum firindan cikincada sarimsakli pul biberli yogurtla ohh mis

Slmm kızlarrr şükür kavuşturana dün gece girdim ama bakımdaymış kk yine o yüzden yazamadımm dün vergi dairesinde uğraştım bugün arabayı servise götürdümm bu mart ayı dert ayı valla battım resmen :47: sizler naptınız hemen bir geçmişe dalayım herkes iyidi,r umarımmm

Slmm kızlarrr şükür kavuşturana dün gece girdim ama bakımdaymış kk yine o yüzden yazamadımm dün vergi dairesinde uğraştım bugün arabayı servise götürdümm bu mart ayı dert ayı valla battım resmen :47: sizler naptınız hemen bir geçmişe dalayım herkes iyidi,r umarımmm

Hosgeldin ablam

Ay dimi kokusu falan guzel degil ama elma kromluya bayiliyorm o da her markette yok almadi daha annemm :))
Sevmeyince ben pek icmem ya zorlamiyorm kendimi :))

Aynen yaa biri bitiyo oburu basliyo hehe

Bozulma olayini pek bilmem ama dolapta bi sey olani sanmam sadece tazeligini kaybetmistir bence

Annem firinda yapiyo folyonun ustune koyuyo bi de yumurta yag suruyo sanirm super oluyo netten bak bence firinda yapp hem de cok saglikli yanina da yogurt kiz canm cekti beee hahahah

Canim ben harsliyorum sonra firina atiyorum borcama koyup iki yumurta kirip cirpip ustune gezdiriyorum firindan cikincada sarimsakli pul biberli yogurtla ohh mis
netten tarifini buldum canlarımm tuzlu suda haşlayıp fırına vericem. üstüne 1 su bardağı yoğrt 2 yumurta 1 yk un döküp çırpıcam karnıbaharın üstüne dökücem onuu.... en üstünede kaşar peynir vardı ama onu koymcam tabiki :19: ooy ağzım sulandı vallahiii ki ben karnıbahardan nefret ederdim yahuu annem yaptığında sofraya oturmazdm ne pis evlatmışım :43: duygusallığımda başladığına göre hoşgeldin regl zamanlarııımmm :16:
bu ay noldu bize yahu hepimiz aynı andamı olcaz

Hosgeldin canim :70: ayy ev vergisi ve cop vergisi var dimii :24: unutmustum ben onu

süper inşş hep hissedeceksin yasıcaksın dewam
neydi kaybetcek zamanımız yok

günaydınn kaptaaaan

kız gelevilsen keske varya böle bi huzur sofrası kurdum ilk önce gönlünü doyırudum sonra mideni :))

hmm bunu biliyordumda bende geldi zannettım

yawrum işte lazız sabah sabah pek düşünemıyorum ama akımdasın
nasılsın iyiimisin güzellik
sana yakın olmam lazım
eşime geçen dedım ki kız seni konustum
dedım bak adam bni kızdırma avukat arkadasım war bi celsede bosarım soyup sogana ceviririm öle sakalasmıstık
canım bnm yha :9:

Güldürürken düşündüren bi yazı olmus ayfercim seni tebrik etmkle beraber
katılaraktan gülüyorum en son ki yazını yazarken yüz ifadeni hayal ettm
...... Gerkes bni diyetteyken görüyorsa demek ki bi yanlıs war :9: şimdi sende güldün dimi:9:

Ohh yürü ne güsel bnde yurudum :9:
Cigerlerim acıldı
kız keske gelseniz warya bnde hersey organık şükür rabbime
balım rizeden kestane
giresundan cicek balım tereyagım çökelik deriz
yumurta süt yogurt peynir kvdem daolsun
yeşillk hiç marketten almadım havucundan turpuna kırmızı kahanasına kadar hersey ellerimle ektim tohumu
sebzelerim hep yazdan konserve istisna alırım marketten
patlıcan biberden sanlıurfadan ark saolsun
allahıma ne kadar şükretsem azdır
sizide agırlamak isterdim gerçekten
ben böle seyleri cok sewerim
kızlar reçellerimi falan hep kendim yapıyorum hem bosuna para vermıyorum hemde organık ve sekersiz daha güsel o recel kavanozunun kapagını acınca ımmmm mis gibi koku:9:
Ayy dahada anlatmıyorum

canm cok geçmiş olsun bu cocukta bişiler var geçendede düşmüştü
sen sadaka ver bnce hemen hemde

oyyyy o ew kuslarını yerım be cok tatlışar yasemincim yha çgrrçekten
seni görmedim henüz yüzyüze gelemedık ama inan senin içindeki tatlılık yumusak huylulk sanki cocukları simasına vurmuss
oyy yaradana kurban olayım ben

edacım ben sana ınanıyorum o motıveyı kısa zamanda kazanaksın biraz zaman
gerçekten bende biliyosun böle kopukluk yasadım herkes biliyo
inandım basarcam dedım ertelemedım kılolu halımın fotolarına baktım
olmak ıstrdıgım fotolarıma baktım
kendi kendime kaldır poponu merve
neler neler:9:
Kız telefona resim attım motıvem yukselsın doye kızlar biliyo....
Yapıcaz ve görüsücez kızlar nisanın sonunda ona göre :62::62:

her dustugunde ya bız ya annemler werıoruz mervecım

Bende karnibaharin her turlusunu severim immm olsadayisek

slmm kızlarrr şükür kavuşturana dün gece girdim ama bakımdaymış kk yine o yüzden yazamadımm dün vergi dairesinde uğraştım bugün arabayı servise götürdümm bu mart ayı dert ayı valla battım resmen :47: Sizler naptınız hemen bir geçmişe dalayım herkes iyidi,r umarımmm

hosgeldın canım aynen walla kredı bakıodum sımdı yok cıkaramıcaz yoksa:)

Back
X