Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

netten tarifini buldum canlarımm tuzlu suda haşlayıp fırına vericem. üstüne 1 su bardağı yoğrt 2 yumurta 1 yk un döküp çırpıcam karnıbaharın üstüne dökücem onuu.... en üstünede kaşar peynir vardı ama onu koymcam tabiki :19: ooy ağzım sulandı vallahiii ki ben karnıbahardan nefret ederdim yahuu annem yaptığında sofraya oturmazdm ne pis evlatmışım :43: duygusallığımda başladığına göre hoşgeldin regl zamanlarııımmm :16:
bu ay noldu bize yahu hepimiz aynı andamı olcaz
Un koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yok
regl nedeniyle grupça izindeyiz :kkk: yazalım paylaşım alanına :52: :1::1::1:

:9: :9: tamam hadi o halde siz olun ben olmayim cuma gunu regl:emir_bebek::emir_bebek:

Dun kii menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 domates salatalik
2 ince dilim kasar (makine dilimi)

Ara
1 kupa kahve

Ogle
Bir porsiyon (6 yk kadar) pirasa
Bir kase corba

Ara
3 gun kurusu
1 galeta

Aksam
5 yk mantarli tavuk sote
Bol salatabir kase yogurt

Ara
3 dilim portakal
2 dilkm elma

Su: 3 lt
Spor: 40 dk hafif tempo yuruyus
75 squat
Oooooo kaptan menusu sadece 1 kupa kahvede sut tozu azdr ins.valla kalirisi fazla kucuk bi uyari

Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

Yok mu baska bu hafta regl olcak :1:

Un koyma canim yumurtaya nane ve kirmizi biber az bir cb kasigida zeytin yagi koy dok ustune una gerek yok caliriye gerek yok

:9: :9: tamam hadi o halde siz olun ben olmayim cuma gunu regl:emir_bebek::emir_bebek:

İnsallah canim dun gelen arkadasimda bu ay asilama yontemini basladi insallah ondanda sendende guzel haberler bekliyorum

off ya bu cocuklar ev kuşu oldu çıktı haftasonu dışarı çıkardım havada güzeldi iyilik mi ettim kötülük mü bilemedim.minik kuzum hemen kaptı şifayı.cok allerjik bünyeleri var babalarına değilde bana cekselerdi ne olur diycem.:31::31::31:demeyim.
kuzum sabah kadar ara ara öksürük krizine girdi.oğluşumda 7:30da kendiliğinden uyudu.sabah kadar kaç kere bilmem evin içinden topladım onu.sürekligezindi uykuyu alınca eee bende zombi gibi oldum.:37:

cnm ya rabbim kolaylık versin

kızlaaaaaar eve gidince karnıbahar pişiricem aldığımda baya oldu he yarn 1 hafta olcak bozulma flan olmaz dimi ondaa buzluğa atmakta gelmedi aklıma :18: nasıl yapıyım tarif verirmisiniiz

eğer sararma yoksa tüketebilirsin cnm ister haşlayıp salatasını yap ister haşla bol taze soğan dereotu yumurta baharat mücver gibi fırında yap yağlı kapıda dök ben karataydan bu yana unsuz yapıyorum biraz ince bulgurla yapıyorum süper oluyor tatlım

doktorcum selamlar geldin mi, nasılsın?

d vitaminim için eve gidince tekrar referans aralıklarına bakacağım ama 8,8 eğer çok düşükse sence napabilirim? millet yükseltmek için iğne vurduruyormuş.. napsam bilemedim ne önerirsin??
bluecumm iki ayda bir iğnesini yaptır bence ben öyle yapıyorum canım

Evet! evet haklısın :38: Toparlanma vakti geldi çattı. Yine eski bana geri dönüyoruz.
ramazan bayramından sonra düğün var kuzenimin. işte o zaman 10 numara olmak istiyorum.
Düğünüme gelirsin neden olmasın.İnş o günleri görürürz hep beraber.
Ay zaten şu 2,3 kilo aldım ya hemen şiştim vücudum böyle patlayacakmış gibi ne ağırlıkmış aslında hiç fark etmemişim.
:47::47: Kendimize eziyet ediyormuşuz. :47:

Edacım hoşgeldin bitanemmm :48: hemen toparlayacağına eminim canım düğünde 10 numara olmalısın:13: temmuza kadar ohoooo fıstık gibi olursun

bende korkuyorum kefiri içemezsem diye herkes içiyo canmda çekti. ilk önce satın alıp tadına bakıyım sonra kendim yapıcam beğenrsem eğer. hafif hissetmeye başlamanla başlar hevesin zaten ablcm böyle böyle senin için neyin iyi neyin kötü ne zaman ne yemen gerektiğini biliceksn, bünyeni iyi tanıycaksın. o yüzden bu yolda devam ablacım :16::16:

ayran seviyorsan kefiiride beğenirsin Gözdecim aynen ayran tadında

Offf ya kirmizi kart gordum ne olacak simdi kaptsn arti cikarim gecen soyledigim sozu gwri aliyorum:)
artı çıkarım diye negati,f enerji yollama Dilekcimm :34:

dün yediklerim..

2 yumurtadan omlet 1 elma biraz peynir

yeşil çay bir avuç fındık

öğle yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek

türk kahvesi 1 kare % 80 kakao olan bitter

akşam tavuk ızgara salata çorba

soda 2 kayısı

2 lt su

spor yine yok.:(

sabah erken kalkmak ve yürümek istiyorum ama yapamıyorum.
kaptan sana çok özendim sabahın köründe yürümüştün gece karar veriyorum ama sabah 1 saat erken kalkmak istemiyorum
ama yapacağım.

ablacım menüler düzelmişş :46::46: tebrişk ederimmm biraz da spor ekleyebilirsen süper olacak bence:13:

d vitamini testi devlet tarafından ödenmiyormuş değil mi arkadaşlar.
eksikliği kansere sebep oluoyormuş çok önemliymiş. ama bildiğim kadarı ile devlet ödemiyor özelde yaptıran var mı ne kadar acaba fiyatı

geçen ay tahlil yaptırıken d vitamini testide istedim fakat ödenmediğini söyledi dr özelde de sormadım bilmiyorum ablacım

İyi cnm oynuyorz beraber hilal ablası
Bebegini doyuruyo şimdi eeee yapcakmış :))):64:

yerim ben onu kendi bebek bide bebek mi uyutuyo cimcime:54:

Şükür canım sizlerle konustukca daha iyi oluyorum inş dahada iyi olucam :54:

daha da iyi olacaksın inşallah Mervişimm:16:

Tmam hem öğle arasında yürüyeceğim akşamda kursa gideceğim tempolu yürüyeceğim. Başaracağım. Çok az kaldı aslında.:8::8:

işte bu Edacımmm sen yeter ki karar ver kilocukların giştmeme şansı yok :21::21:

Bisey yoktur Allahin izniyle gizemli ablam obenim

Yok çok şükür bitanemm :54: gizemlimi sen çok yaşa emi nerem gizemli benim bebişim:9:

Kızlar dün direnemedim kaptancım.
Akşam kursa yürüsem ceza sayılır mı?
Zincirlikuyudan mecidiyeköye ?

Sabah:
Ballı limonlu su

kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1,5 dilim kepek ekmek

ara : 1 elma

öğle
2 kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara: 1 elma

akşam

5 çilek
5 yk yulaf
1 bardak yoğurt
6 tane fındık karışımı

işte bu
1 paket susamlı çubuk ve nescafe (kendime engel olamadım) :43::43:

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 sade soda

cnm ya elmanın şekr oranı çoktur gün içinde çoooook olmamış mı

dün yediklerim..

2 yumurtadan omlet 1 elma biraz peynir

yeşil çay bir avuç fındık

öğle yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek

türk kahvesi 1 kare % 80 kakao olan bitter

akşam tavuk ızgara salata çorba

soda 2 kayısı

2 lt su

spor yine yok.:(

sabah erken kalkmak ve yürümek istiyorum ama yapamıyorum.
Kaptan sana çok özendim sabahın köründe yürümüştün gece karar veriyorum ama sabah 1 saat erken kalkmak istemiyorum
ama yapacağım.
menu gayet guzeeel sporda ekledınmı 10 numara:)
kizlar bi konuya aciklik getiriyim eda aksam yemegini yemis cunku edanin diyetisyen listesi o eda fazladan kahve ve kraker yemis geriye kalan listesinde var :1:1:

Caglacim menunda sporunda cok guzel canım
saol canımm et kesmıs ama bacaklarım ayakta bayaa calıstırıo bısıklet
süper menü.
Sabaha yağ yerine peynir yeseydin on numara :46::46::46::46: On üzerinden dokuz veriyorum.:56:
:)) peynırın tadını begnmedım eda bugun lor aldım kendıme yarın oyle yaparım:)
akşam yemediğin için acıkmışsın canım ihmal etme öğününü:19: Bide sabahki reçelde olmamış:19: Bugün toparlamalısınn

sporun suyun süper canımcım ama bence kepeklide olsa makarna tüketme :26: Yanlışmı düşünüyorum bilmem ama yinede azda olsa etkiler tartını :18:
ya ewde az bısey kalmıstı bıtırdım zate baktım pek farkı yok kalorı olarak beyaz makrnadan
kızlar dün direnemedim kaptancım.
Akşam kursa yürüsem ceza sayılır mı?
Zincirlikuyudan mecidiyeköye ?

Sabah:
Ballı limonlu su

kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1,5 dilim kepek ekmek

ara : 1 elma

öğle
2 kadınbudu köfte
salata
yoğurt

akşam

5 çilek
5 yk yulaf
1 bardak yoğurt
6 tane fındık karışımı

işte bu
1 paket susamlı çubuk ve nescafe (kendime engel olamadım) :43::43:

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 sade soda

ya bısey yok eda ya bıgun gerıye atmıssın sadece kılo wermede.. (bence boyle dersem etkılı olur:)):36:

hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne

ben
dilek
gozde
cagla
tugba
eda

yok mu baska bu hafta regl olcak :1:

cuma ananas maydanoz almıstım pazardan ıste bugun ıcın kaptan:) yarından ıtıbaren baslıorum maydanoza ananasada bugun

Hamilelik suphesi olmayanlar maydonoza ve ananasa baslasin simduden grup kan agliyir resmen bu ne

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

benimki kafasına göre geldiği için sürprizleri seviyor ayferimm hamile olmam imklansız sanırımm:9:

hosgeldın canım aynen walla kredı bakıodum sımdı yok cıkaramıcaz yoksa:)

hoşbuldum Çağlacımmm allah kolaylık versin hepimize hakkaten

Hosgeldin canim :70: ayy ev vergisi ve cop vergisi var dimii :24: unutmustum ben onu

ohooo emlak vergisi kira vergisi sorma ver vergisi işte :9: aman ceza tyeme bu ay son cnm

süper fikirrrr yazalım bencede :21::21:

hoşbuldum bitanemmm:54:

bi geçmiş bi şu an yapayım en iyisi sohbeti kaçırmayayım

Slmm kızlarrr şükür kavuşturana dün gece girdim ama bakımdaymış kk yine o yüzden yazamadımm dün vergi dairesinde uğraştım bugün arabayı servise götürdümm bu mart ayı dert ayı valla battım resmen :47: sizler naptınız hemen bir geçmişe dalayım herkes iyidi,r umarımmm

Ovv batışş...ben de yaza araba almayı düşünüyorum eğer evlenmezsem kendm alcam evlenirsem abim alcak inş :1: ve başlasın vergisi derdisi aboovv.. selam Banuş ablamm :54:

netten tarifini buldum canlarımm tuzlu suda haşlayıp fırına vericem. üstüne 1 su bardağı yoğrt 2 yumurta 1 yk un döküp çırpıcam karnıbaharın üstüne dökücem onuu.... en üstünede kaşar peynir vardı ama onu koymcam tabiki :19: ooy ağzım sulandı vallahiii ki ben karnıbahardan nefret ederdim yahuu annem yaptığında sofraya oturmazdm ne pis evlatmışım :43: duygusallığımda başladığına göre hoşgeldin regl zamanlarııımmm :16:
bu ay noldu bize yahu hepimiz aynı andamı olcaz

Ohh süperr :56::56::56:
Cıs evlat senii :33:
Ayy sen de mi kızzz :24:

:9::9::9: ben yokumm bi geçemedn beni bee :33:

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

Ananası çok severm ya o kadar bahsettinz canm çekti hamilelik şüphem olması imkansız ama bukadr ağzımın sulanması normal değil hahahaha :9::9::9:

Cnm ya supetsin yakinda tek cumle ile hepimize cevapyazicn
:9: sen böle diyince kendime güldüm aklımda kalanları yazıyorum
Bende pazar günü oldum :64:
her dustugunde ya bız ya annemler werıoruz mervecım
Allahkabul etsin canm yha pasayı öp yerime

Ben
dilek
Gozde
Cagla
Tugba
Eda

Ben pazar günü oldum kaptaaaaan cumaya şişim iner zaten geçen hafta okadar harekete az kılo vermişim 400 gr cık inş bu hafta ümitliyim acayip sıkılastım su basenlerim basıma bela onlarıda halletcem az kaldı

Bebişlerim şimdi hastaneden geldik bugunde ortopediye götürdüm babamı kızcem kv baktı saolsun:))
Şimdi kıza yogurt verdim
Kensimde bi kasecaldım yedim
Ohhh miss
Kozlar sekerim düştü heralde gözüm dönüyo duan bi cıkmazdayım ve 1 deda baslarsam dur diyemecwgimden
Hiç baslamıcam pişirdigim süte tarcın koyup içeyim

Back
X