- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Çünkü sana değdiğinden beri ellerim
Bütün kış dallarında tomurcuklar var
:)) deli yaaa ama madem tabsuyon dusuk hemann tuzlu ayran patlat bak ben iciyom suan) genelde benm de dusuk de gerci alismis bunyee
Napim canm yemege geldm ardindan kahve ve hop durusmaa :))
Tavuk izgara yiyorm :)
ooh afiyet bal şeker olsun canımcıımm. bende birazdan gidicem yemeğe ıspanak yoğurt yicem bol bol düzelir onunla işteyeşil çay içtim sabah kahvaltıda bol limonlu ondan oynatıyo tansiyonumu farkındayım zaten o yüzden sorun yok ama kimse yemedi numaramı ona yanıyorum
Biz fazla limonlu su icmemeliyz canm dikkat edek dee..
Yemezler tabi cin gibisin :))) hehehehehehehahahahhhohohoho
dün yediklerim..
2 yumurtadan omlet 1 elma biraz peynir
yeşil çay bir avuç fındık
öğle yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
türk kahvesi 1 kare % 80 kakao olan bitter
akşam tavuk ızgara salata çorba
soda 2 kayısı
2 lt su
spor yine yok.
sabah erken kalkmak ve yürümek istiyorum ama yapamıyorum.
kaptan sana çok özendim sabahın köründe yürümüştün gece karar veriyorum ama sabah 1 saat erken kalkmak istemiyorum
ama yapacağım.
Offf ya kirmizi kart gordum ne olacak simdi kaptsn arti cikarim gecen soyledigim sozu gwri aliyorum:)
vallahi dipçik gibiyim çok şükür Allahımaaynen canım tansiyondan dolayı ama bende limon sıkmadan içemiyorum yeşil çayı yeni keşfettim zaten kokusu tadı midemi bulandırıyo. limonla daha kolay içebildim. bide servise yürüyene kadar dünyam döndü
Sen yine de dikkat et canm, bak bi de elma kromlu yeşil çay dene kokusu tadı süper; ben de yeşil çay sevmem bi onu içebiliyorum mesela
Bluee derdn benle miydm anacim o kadr yazdm cevap bile vermedn sonra da alinganlik yapiyon hihhhpp
menünü çok beğendim ablacım uyarıları dikkate alıyosun anladım ki menünde düzelme varkare çiko yemende güzel abartmamışsın çok iyi 1 karesi. zaten bazen vücuda gerekiyo bitter metobolizma hızlandırırmış bende yerdim önceden ama bu sıralar yemiyorum çünkü bi o kadar kaçamak yaptğım için bide onu yemiyim yanii
sporunada çare bulursan bence kiloların güzelce gidicek sen onuda başarıcaksın
bakarım canm akşama marketten bide çilekli form çayı demişlerdi sanırım artık bkıcam ikisinede
inşallah canım yaa :)
şu spor işini çözsem gerçekten olacak.. ince hissediyorum kendimi henüz kilo gitmesede
bu form çaylarını sinemakileri falan hiç önermiyor doktorlar barsak florasını bozup kansere neden oluyormuş kefir çok çok sağlıklı o bozulan yararlı bakterileri yeniden oluşturuyor.
Bı yolda hersey mübah edacım benim ister manken koy istersen obez olmus kadınların resmini
İkiside sana şlham werecek
düşün bi gelinlik giyiceksin
Kız bnide cagırcan simi öle bişi olunca
Ne bilim nişan elbisen herseyini dört dörtlük istedigin gibi ilerde o fotolara bakınca ohhhh cekersin ne güselim boylusunda masallah dal gbi bi kı süt gibi gelinlikte birleşmiş kugu gibi salına salına dolasmak warken
Bıngıl bıngıl korse giydiginden dolayı gelinliğin içinde put gibi duran bi gelin olmak istemessin degül mü
Dost acı söler bebek
Wee sennn bı zamana kadar azmin basarın bilginle bizlere yön verdin :))))
Şimdi kendi yönünü kaybettim sanma sakın sadece ortalıkta sis war biraz sabret ....
Seni sewiyorum bebişim)
Ne bilim sonra EDACIM kariyer yapmak istiyosun
Bilginin dısında dıs görünüşün ne kadar önmli oldugunu tek sen ben degil eminim bütün kadınlar zayıflayınca ayrı bi güvenle adım atıyolar
İnsanın kendine güveni geliyo
Acaba arkamada veya yüzüme karsı aa co kılo almıssın demelerinin stersii yasamak
Ayyy yok yok bu kılo basa dert :)))
Edaaaa kollarından tuıtup cırpıcam seni silkelicemm
Edaaaaaaaa kendine gel...)))
Gel halaya
Hobaaaaaa teyyy
Yaa deme öyleeeeskisi kadar kaçamak yapmammm cıkss
O lahanalar var yaa hep annem için
Senin menün de süper bu arada maşallahh
Tekrardan hoşgeldinn Edacım
bakarım canm akşama marketten bide çilekli form çayı demişlerdi sanırım artık bkıcam ikisinede
ne yazdığını görmedim, geçmişe bakmadım canım.. kimseyle derdim olmadığını da söyledim.. bence sen alınganlık yapıyorsun bu durumda:)
Hoşbulduk canım.
Annen için de olsa yeme canım.
Cilekli ankarada satistan kalkti ben cok seviyirdum ist varmiymis :26: kefiride sadesini al en yakin tat o olabilir ama onlar norm a linden biraz daha hafif evde yaptigin yigun okuyir ona gore karar ver gobseriyim canimbende korkuyorum kefiri içemezsem diye herkes içiyo canmda çekti. ilk önce satın alıp tadına bakıyım sonra kendim yapıcam beğenrsem eğer. hafif hissetmeye başlamanla başlar hevesin zaten ablcm böyle böyle senin için neyin iyi neyin kötü ne zaman ne yemen gerektiğini biliceksn, bünyeni iyi tanıycaksın. o yüzden bu yolda devam ablacım
Canim benim bak ne güzel olmuş menun ohhohh nazar degmesin eksiyide girmussun tartidadün yediklerim..
2 yumurtadan omlet 1 elma biraz peynir
yeşil çay bir avuç fındık
öğle yoğurtlu kereviz 1 dilim ekmek
türk kahvesi 1 kare % 80 kakao olan bitter
akşam tavuk ızgara salata çorba
soda 2 kayısı
2 lt su
spor yine yok.
sabah erken kalkmak ve yürümek istiyorum ama yapamıyorum.
kaptan sana çok özendim sabahın köründe yürümüştün gece karar veriyorum ama sabah 1 saat erken kalkmak istemiyorum
ama yapacağım.
napıyım canım yaa işyerine doktor geldi muayene oldum. tansiyonum düşükmüş hasta numarası yapıyorum herkesekimse yemiyo tabii.
sen napıyosun canımcımm
Evet! evet haklısınToparlanma vakti geldi çattı. Yine eski bana geri dönüyoruz.
ramazan bayramından sonra düğün var kuzenimin. işte o zaman 10 numara olmak istiyorum.
Düğünüme gelirsin neden olmasın.İnş o günleri görürürz hep beraber.
Ay zaten şu 2,3 kilo aldım ya hemen şiştim vücudum böyle patlayacakmış gibi ne ağırlıkmış aslında hiç fark etmemişim.
Kendimize eziyet ediyormuşuz.
Kizlar yemege gidiorum gelcem yine maydonoz suyuna ve ananasa basla acilen gider o şişlik benim daha vahim cuma regl olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?