Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tebrik ediyorum seni kaptanımmm . ve bence bu düşüncen senin dönüş noktan olucak ve çabucak vericeksin kiloları. çünkü bende böyle olmuştum. yine oluyorum bu hafta iyi kötü kilo vericem ve az az da olsa kilolar gidicek

Yaz geldi bacim biraz hizlanmamiz lazim

simitte sıkıntı yok tatlım ıstedıgım zaman sabahları 1 taneyı gecmıycek sekılde 2 dılım ekmek yerıne tuketebılıyorum

bundan bundan sonra dıkkat edersın sende ıdeal kılona gelınce eskı alışkanlıklarını bırakırısn .

Hayirli gelin bian gelip orta kahvalti yapasim geldi cayin burnumda koktu resmrn:)

Ya dun 5gibi oglum yuksek bi basamaktan dustu kafasi yumru gibi sisti.. Once dewlet hastanesine goturdum cocuk hastanesine gotur dedi. Cocuk hastanesine goturdum universiteye sewk etti.. Ya bu cocuk dusmus tam 4saat yollarda gezdirdim ya bide saglik sistemi iyilestirildi demiolarmi aksam 11.30da ewdeydik

Ay cok gecmis olsun bi sikinti yoktur insallah

cok gecmış olsun ytatlım

Valla suan nasil mutluyum bahar yaz gibisi yok duzenimizi bozmassak yazin daha rahat kilo veriliyor aslinda

aynen oyle tatlım benımde annemlerle aramda 1 durak var sabah arabayı almak ıcın onlara yurudum mıs gıbı denız havası dnc hıssedıyo ınsan gercekten

Gunaydin guzeller acik havadabir saat yurudum geldimmm
Ohh sefan olsun
bundan bundan sonra dıkkat edersın sende ıdeal kılona gelınce eskı alışkanlıklarını bırakırısn .
Aynen oyle canim zaten cikolatada yiyemiyorum alerji yapti en son yine
simitte sıkıntı yok tatlım ıstedıgım zaman sabahları 1 taneyı gecmıycek sekılde 2 dılım ekmek yerıne tuketebılıyorum
Canim ben mi yanlis biliyorum simit uc dilim ekmek degil miydi :26: ki simdi diyetisyenin bana verdigi degisim listesine baktim orda da oyle yaziyor. ama tabi diyetisyenin haftada bur izin verdiyse sorun yok
Yaz geldi bacim biraz hizlanmamiz lazim
Ohh ohh gitsin kilolar yaza fit ve yademinin dedigi gibi hafiflemis girelim

İnşallah canim cok oyalandim yeter artik

Ornrk kaptan
günaydın sabah kuşları merve ve ayfer
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum
Gunaydin ne guzel canim
♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥
Gunaydin kaptanlarin guzeli

Simitin kalorisi cok degilmi diyetimize ekleyebilirmiyiz:)

Doğrusun kaptanım canm çekince yedimdi ama onun dışında bundan sonra böyle olcakkk...

Yalnız haftasonu gene nişanlımla olcamm hadi bakalım hayırlısıı
Brnce bozarsin diyetini:)

İyisin bacimmm

Cok geçmiş olsun canım simdi nasil birseyi yok degil mi allah korumus beterinden

tatlım bu benım dıyetısyen menum:) ben kendı kafama gore yapmıyorum:)
Anladım ozaman çok pardon şekercim :26: diyetsyenin vermişse vardır bi bildiği ozman
canımm nasıl oldu peki kötü bişeyi varmı:18: Cidden öyle canım benim bide ufak çocuk Allah korusun ya
haklısın kaptanım oyalandık hep

Ama cok kiskaniyorum denizi olan sehirde yasayanlari
sen nerede oturuyodun kaptanm :44:

çağlacım geçmiş olsun.nasıl şimdi küçük delikanlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…