Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

süper menü.
sabaha yağ yerine peynir yeseydin on numara on üzerinden dokuz veriyorum.

Rakibem eşin iş bulabildi mi?

akşam yemediğin için acıkmışsın canım ihmal etme öğününü bide sabahki reçelde olmamış bugün toparlamalısınn

sporun suyun süper canımcım ama bence kepeklide olsa makarna tüketme :26: yanlışmı düşünüyorum bilmem ama yinede azda olsa etkiler tartını :18:

Olur canim boylece yavastanda yuruyuse baslamis okursun . Ayrica kendine gel canim sen bu degilsin 108 kgdan buralara gelen sensin senin basarin helimize örnek ben akrabalarima bile anlattim seni

olursun tatlım nıye olamayasın

tatlım aksam yemegı yemedıgın ıcın engel olamamışsın yeseydın canın ıstmesdı bence

Rakibem eşin iş bulabildi mi?
edacım insan birkere kaçamaklara başlayınca kurtulmak kolay olmuyor.ama kurtulacagız biz bi kere yaptık yine yaparız.
cvsini bi kaçyere verdik.birinden ses cıktı sınav oldu ama ileri seviye ingilizce istemişler olmadı bizimkinin dili almanca.sınavı almanca talep ettiler cevap bekliyoruz.cokk intensiv bir şekilde iş aramıyoruz maddi sıkıntımız yok cok şükür cocuklarında bir ebeveyine ihtiyacı var.biraz böyle devam ederiz sanırım.zaten diplomasını yöke yeni gönderdik tercüme noter.işler karışık anlayacagın.oğlum babasına diyorki sen anne banada sende baba yahu bu cocuklar acayip nerden aklına geldiyse inatla babasına anne banada baba dedi bir dönem.

Aynen senin gibiyim benim esim asiri aktif yani cok heyecanli hemen hersey olacak dun misafirlikten geldik kiyma cikarmisti onu kofte yaptim hemen o arada geldi zeytini actin mi halasinin bursada baglari var irganik zeytin getitmis onu kasdediyor dedim kac elim var bekle bi kustum hemen (hemen kuserim zaten ) oda iyi kus yine dedi iseri gitti isim bitti gittim yanina hemen sarildik baristik ben kus olunca gozume uyku gitmiyo sadece esimde degil bsk gecen blue ile burbirkmizi yanlış anladik inan cok kotu oldum pszar aksam uykularima girdi olay

günaydın sabah kuşları merve ve ayfer
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum
Süper inşş hep hissedeceksin yasıcaksın dewam
Neydi kaybetcek zamanımız yok
♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥
Günaydınn kaptaaaan

Kız gelevilsen keske varya böle bi huzur sofrası kurdum ilk önce gönlünü doyırudum sonra mideni :))
Hmm bunu biliyordumda bende geldi zannettım
Yawrum işte lazız sabah sabah pek düşünemıyorum ama akımdasın
Nasılsın iyiimisin güzellik
Sana yakın olmam lazım
Eşime geçen dedım ki kız seni konustum
Dedım bak adam bni kızdırma avukat arkadasım war bi celsede bosarım soyup sogana ceviririm öle sakalasmıstık
Canım bnm yha
Güldürürken düşündüren bi yazı olmus ayfercim seni tebrik etmkle beraber
Katılaraktan gülüyorum en son ki yazını yazarken yüz ifadeni hayal ettm
...... Gerkes bni diyetteyken görüyorsa demek ki bi yanlıs war şimdi sende güldün dimi
Gunaydin guzeller acik havadabir saat yurudum geldimmm

Hayirli gelin bian gelip orta kahvalti yapasim geldi cayin burnumda koktu resmrn:)
Ohh yürü ne güsel bnde yurudum
Cigerlerim acıldı
Kız keske gelseniz warya bnde hersey organık şükür rabbime
Balım rizeden kestane
Giresundan cicek balım tereyagım çökelik deriz
Yumurta süt yogurt peynir kvdem daolsun
Yeşillk hiç marketten almadım havucundan turpuna kırmızı kahanasına kadar hersey ellerimle ektim tohumu
Sebzelerim hep yazdan konserve istisna alırım marketten
Patlıcan biberden sanlıurfadan ark saolsun
Allahıma ne kadar şükretsem azdır
Sizide agırlamak isterdim gerçekten
Ben böle seyleri cok sewerim
Kızlar reçellerimi falan hep kendim yapıyorum hem bosuna para vermıyorum hemde organık ve sekersiz daha güsel o recel kavanozunun kapagını acınca ımmmm mis gibi koku
Ayy dahada anlatmıyorum
Canm cok geçmiş olsun bu cocukta bişiler var geçendede düşmüştü
Sen sadaka ver bnce hemen hemde

Oyyyy o ew kuslarını yerım be cok tatlışar yasemincim yha çgrrçekten
Seni görmedim henüz yüzyüze gelemedık ama inan senin içindeki tatlılık yumusak huylulk sanki cocukları simasına vurmuss
Oyy yaradana kurban olayım ben

Edacım ben sana ınanıyorum o motıveyı kısa zamanda kazanaksın biraz zaman
Gerçekten bende biliyosun böle kopukluk yasadım herkes biliyo
İnandım basarcam dedım ertelemedım kılolu halımın fotolarına baktım
Olmak ıstrdıgım fotolarıma baktım
Kendi kendime kaldır poponu merve
Neler neler
Kız telefona resim attım motıvem yukselsın doye kızlar biliyo....
Yapıcaz ve görüsücez kızlar nisanın sonunda ona göre

Naptınız o işi hallettınız mi
Fırsatım olmadı ki ....artık bnce kafana takma yanlış anlamaydı ddıgın gıbı

Kizlar bi konuya aciklik getiriyim eda aksam yemegini yemis cunku edanin diyetisyen listesi o eda fazladan kahve ve kraker yemis geriye kalan listesinde var 1:

Caglacim menunda sporunda cok guzel canım

yorulmustur.dün ne gibi bir işlem yaptılar?

Dewlet hastanesi buraya yatiramayiz bisey ciksada cocuk hastanesine gidin dedi hicbisey yapmadi cocuk hastaneaindeki kulagina bogazina gozune bakti burda tomografi yok dedi uludag universitesine sewketti ordada yuruttuler bisi yedirin 1saat sonra tekrar getirin dediler kustumu dediler hayir dedik tamam gozlemleyin deyip yolladilar

Canim mervisim alemsin guldum valla bende guldum lazlik baki bizde muhim olan insanlik
Canim dedigin olayida hallettik canim

Ya banuvugum nerdee inşallah kotu birsey yok arkadsdiyla geziyodur

Su askın hiç adaleti yokmu gönülden sevene gönül veren yok mu
Yeminler etsem birkes daha sen yoluna ben yolumaaaa
Bu kez adalet benden yana sen yolunaaa ben yolumaaaa remix

Kizlar bi konuya aciklik getiriyim eda aksam yemegini yemis cunku edanin diyetisyen listesi o eda fazladan kahve ve kraker yemis geriye kalan listesinde var 1:

Ben hicbusey anlamadim eda kacamakmi yapmis :)

tatlım aksam yemegı yemedıgın ıcın engel olamamışsın yeseydın canın ıstmesdı bence

Kızlar ayferciğimin dediği gibi akşam yemeğim yoğurt yulaf meyve idi. Canım öyle cok tuzlu bir şey çektiki kendime engel olamadım. Kahveyide zaten uyuklamamak için içtim. Metrobüste kendi yansımama baktım resmen çökmüş gibiyidim.Hiç biri bahane değil elbette. Size tekrar "hayır" diyebilidiğim olayları anlatıcam. Sanırım eski mesajlarımı biraz okumalıyım.

Canim mervisim alemsin guldum valla bende guldum lazlik baki bizde muhim olan insanlik
Canim dedigin olayida hallettik canim

Ya banuvugum nerdee inşallah kotu birsey yok arkadsdiyla geziyodur

Bisey yoktur Allahin izniyle gizemli ablam obenim

Olur canim boylece yavastanda yuruyuse baslamis okursun . Ayrica kendine gel canim sen bu degilsin 108 kgdan buralara gelen sensin senin basarin helimize örnek ben akrabalarima bile anlattim seni

Tmam hem öğle arasında yürüyeceğim akşamda kursa gideceğim tempolu yürüyeceğim. Başaracağım. Çok az kaldı aslında.

Yapacağız rakibem. Yapacağım. yapacaksın. her sabah bugün diyetime uyacağım demeyi unutur oldum. Belkide ondan.
İnş hayırlı güzel vakitlice iş bulur kocan. Emeklerinin karışılığını alır. :)
Ufaklığın anne baba benzetmesi herhalde baba evi geçindirir baba evin direğidir geyiğinden olsa gerek. Bir yerlerden duymuştur.

Mervecim şimdi bende telefonuma manken resimleri mi koymalıyım Bende böyle olucam falan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…