Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dun esimin halasindaydik
Yemek yenildi cay fasli geldi
Cok marifetli ve elide lezzetlidir vardir ya ne yapsa güzel olanlar oyle iste
Neyse cikolatali kek yaomisti yemedim
Sonra krik krakla tahinli bisiler yediler yemedim
Sonra esim pasta yapip getirmisti kestaneli yemedim

Ee herkes goturuyor tabi artik kaynim mide fesati gecirecek o denli yani
Herkes yerken ben yemeyince esimin kuzeni ayfer yesene dedi yok dedim rejimdeyim
Hepte bize gelince rejimde okuyin ye kiz dedi
Kendiside kiloludur ama o kadar güzel bir kiz ki asik olur bakan ama kilolari umrunda degil
Daha once bozdugu diyetler bes kg verince vazgecmesi vs
Cok az kiloyu cok uzun zamanda verebiliyir meta testinde metasinin durma noktasinda yavas oldugunu soyledi dr
Neyse baktim bu hala yemeye devam ediyor
Uzuldum ve oyle olmak istemedigimi fark ettim evet kilom var ama daha ziyade bolgesel
Ve bi daha aldim vrrdim yapmiycam diyetimide bozmayacagim
Herkes beni surekli diyette goruyorsa demek ki bi yanlis var demek ki artik son olmali
tebrik ediyorum seni kaptanımmm :nazar::nazar::46: . ve bence bu düşüncen senin dönüş noktan olucak ve çabucak vericeksin kiloları. çünkü bende böyle olmuştum. yine oluyorum bu hafta iyi kötü kilo vericem ve az az da olsa kilolar gidicek

evet canım haklısın kilom az olduğu için çok veremiyorum, veremiyorum diyede moralim bozuluyo ve sapıtıyrum ama artık düzene girdim kaçamak falan yapmıycam kaç haftadır oyalandım düğün geldi çattı bişey kalmadı :18:

Yaz geldi bacim biraz hizlanmamiz lazim

Canim simit olmamis ama sen Aten diyetisyen listesine uyuyorsun surekli arada nefsini koreltmissin

Valla ben dun icemedim ams bugun mideye indirdim banu gelsin sekere nasil gondermis soralim gonderiyim gozdecim buyumus benim bizdiklar bir bardak cok kotu oldu bu sabah kivami artmis iyice

Cok güzel :nazar:

simitte sıkıntı yok tatlım ıstedıgım zaman sabahları 1 taneyı gecmıycek sekılde 2 dılım ekmek yerıne tuketebılıyorum:16::16:

Dun esimin halasindaydik
Yemek yenildi cay fasli geldi
Cok marifetli ve elide lezzetlidir vardir ya ne yapsa güzel olanlar oyle iste
Neyse cikolatali kek yaomisti yemedim
Sonra krik krakla tahinli bisiler yediler yemedim
Sonra esim pasta yapip getirmisti kestaneli yemedim

Ee herkes goturuyor tabi artik kaynim mide fesati gecirecek o denli yani
Herkes yerken ben yemeyince esimin kuzeni ayfer yesene dedi yok dedim rejimdeyim
Hepte bize gelince rejimde okuyin ye kiz dedi
Kendiside kiloludur ama o kadar güzel bir kiz ki asik olur bakan ama kilolari umrunda degil
Daha once bozdugu diyetler bes kg verince vazgecmesi vs
Cok az kiloyu cok uzun zamanda verebiliyir meta testinde metasinin durma noktasinda yavas oldugunu soyledi dr
Neyse baktim bu hala yemeye devam ediyor
Uzuldum ve oyle olmak istemedigimi fark ettim evet kilom var ama daha ziyade bolgesel
Ve bi daha aldim vrrdim yapmiycam diyetimide bozmayacagim
Herkes beni surekli diyette goruyorsa demek ki bi yanlis var demek ki artik son olmali
bundan bundan sonra dıkkat edersın sende ıdeal kılona gelınce eskı alışkanlıklarını bırakırısn .

Slm kızlarr
Arjadaslarrr canlarrr herkese selamm olsun...;)))
Dün gıremedim kv gıttım kp hastaneye göturdum..kontrole
Bugunde kv delerdeyım
Malımunuz buyuklerın yanında telefonla ygrasmak pek hış olmuyo:)))
Ama ben zımba bomba gıbıyım
Pazar gunu okadar yoruldum ki hala tasıyırum o yorgunlugu ama iyiyim
Mutluyum
Hatta sabah sabah tükkanı halayla acabılırım:64:
Beslenmeye dıkkat edıyorum
Pazar gunu sporum 2.5 saat orta tempo yürüyüs
3 saat oldugumuz yerde halay hoton falan filannn
Pazartesı sporum 1 saat duraga kadar yurudum;)))
İyiyim hasım
Cıssss mısss yok
Suyum dun 1.5 lt falan oldu

Yeni gelnler aarmıs: yaseminn ablası kım ola:)) danısıklık edeyım....

Kız cagla sen 30 gösterııyosan wayy ben öleyimm

EDAAAAA KIZZZ hoşgeldin canım yhaa ohhh ohhh

Kız banucum nerdesın

Sahgul senın mı adet agrın vardı iyimisn yha
Aynı agrıyı ben cekıyorum belime korse taktım
Bi kötü agrıyo ki inş geccek ;)))

Bluem nerdesın buralardasın inş
Geçmişe bakamadım kızlar bana kızmayın oku oku bıtmıyo ;))))
:nazar:
Şimdi kahvaltı hazırlıcamm ohhhh mşs gibi
İneklerde sagılmış sütü pişireyimm
Organik yumurtalarımı haslıysyımm
Bahceden aldıgım kıvırcık roka maydanoz suya bastırayımda ;;;))))) ohhhhh kv decimmm peynirde yapmış yaradana kurban suya bırakayım az anam kuzinenin üstünde bi çay demlerim degmeyin keyfime......
Bu arda burda kaldık sabah köpekleri gezdırdım 45 dk falann
DURMAK YOK

YOLA DEWAMMMMMM

HIBAA:)))))
Haydı kızlar sofraya

Hayirli gelin bian gelip orta kahvalti yapasim geldi cayin burnumda koktu resmrn:)

Ya dun 5gibi oglum yuksek bi basamaktan dustu kafasi yumru gibi sisti.. Once dewlet hastanesine goturdum cocuk hastanesine gotur dedi. Cocuk hastanesine goturdum universiteye sewk etti.. Ya bu cocuk dusmus tam 4saat yollarda gezdirdim ya bide saglik sistemi iyilestirildi demiolarmi aksam 11.30da ewdeydik

Ya dun 5gibi oglum yuksek bi basamaktan dustu kafasi yumru gibi sisti.. Once dewlet hastanesine goturdum cocuk hastanesine gotur dedi. Cocuk hastanesine goturdum universiteye sewk etti.. Ya bu cocuk dusmus tam 4saat yollarda gezdirdim ya bide saglik sistemi iyilestirildi demiolarmi aksam 11.30da ewdeydik
Ay cok gecmis olsun bi sikinti yoktur insallah

cok gecmış olsun ytatlım

Valla suan nasil mutluyum bahar yaz gibisi yok duzenimizi bozmassak yazin daha rahat kilo veriliyor aslinda

aynen oyle tatlım benımde annemlerle aramda 1 durak var sabah arabayı almak ıcın onlara yurudum mıs gıbı denız havası dnc hıssedıyo ınsan gercekten

Gunaydin guzeller acik havadabir saat yurudum geldimmm
Ohh sefan olsun :46:
bundan bundan sonra dıkkat edersın sende ıdeal kılona gelınce eskı alışkanlıklarını bırakırısn .
Aynen oyle canim zaten cikolatada yiyemiyorum alerji yapti en son yine :16:
simitte sıkıntı yok tatlım ıstedıgım zaman sabahları 1 taneyı gecmıycek sekılde 2 dılım ekmek yerıne tuketebılıyorum:16::16:
Canim ben mi yanlis biliyorum simit uc dilim ekmek degil miydi :26: ki simdi diyetisyenin bana verdigi degisim listesine baktim orda da oyle yaziyor. ama tabi diyetisyenin haftada bur izin verdiyse sorun yok
Yaz geldi bacim biraz hizlanmamiz lazim
Ohh ohh gitsin kilolar yaza fit ve yademinin dedigi gibi hafiflemis girelim
tebrik ediyorum seni kaptanımmm :nazar::nazar::46: . ve bence bu düşüncen senin dönüş noktan olucak ve çabucak vericeksin kiloları. çünkü bende böyle olmuştum. yine oluyorum bu hafta iyi kötü kilo vericem ve az az da olsa kilolar gidicek

İnşallah canim cok oyalandim yeter artik

Dun kii menum

Sabah
1 dilim ekmek
1 domates salatalik
2 ince dilim kasar (makine dilimi)

Ara
1 kupa kahve

Ogle
Bir porsiyon (6 yk kadar) pirasa
Bir kase corba

Ara
3 gun kurusu
1 galeta

Aksam
5 yk mantarli tavuk sote
Bol salatabir kase yogurt

Ara
3 dilim portakal
2 dilkm elma

Su: 3 lt
Spor: 40 dk hafif tempo yuruyus
75 squat
Ornrk kaptan
günaydın sabah kuşları merve ve ayfer :16:
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum:9::9::9::9:
Gunaydin ne guzel canim
♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥
Gunaydin kaptanlarin guzeli

menüm
5 zeytin
1 simit
1 dılım beyaz peynır
cay

ara
(simit yedıgım ıcın yapmadım)

öğle
1 piliç roti
1 dlım ekmek

ara
1 elma
1 activia

aksam
biber soteledım yagsız tavada sarımsaklı yogurtlu
1 dılım ekemk

ara
2yk nesfıt
4yk yogurt

su:2 lt
spor : yapamadım ama at 4ten 6bucuga kadar evle ugrastım

Simitin kalorisi cok degilmi diyetimize ekleyebilirmiyiz:)

Doğrusun kaptanım canm çekince yedimdi :34: ama onun dışında bundan sonra böyle olcakkk...

Yalnız haftasonu gene nişanlımla olcamm hadi bakalım hayırlısıı :1::52::1:
Brnce bozarsin diyetini:)
Günaydın kızlarr size dünkü menümü yazıyım

evden çıkmadan 1 bol limonlu yeşil çay

sabah: 1 kase yayla çorbası + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay

ara : 1 ufacık yeşil elma

öğlen: 1 kase yoğurt yedim canım başka bişey istemedi

ara : 1 yeşil elma + 1 bol limonlu yeşil çay

akşam : 1 kase arpa şehriye çorba + 1 dilim kepek ekmek + bi yemek kaşığı kadar tavuk et ve 2 küp patates bol salata

ara: 1 şekersiz nescafe

spor yarım saat tempolu yürüme + 10 dk da egzersiz tarzı bişeyler yaptım ortyaa karıştı o da

su içemedim şişe almayı unuttum bardaktanda çok içemiyorum ben 5 bardak falan anca içmiştirim :50:

İyisin bacimmm

Cok geçmiş olsun canım simdi nasil birseyi yok degil mi allah korumus beterinden

tatlım bu benım dıyetısyen menum:) ben kendı kafama gore yapmıyorum:)
Anladım ozaman çok pardon şekercim :26: diyetsyenin vermişse vardır bi bildiği ozman
canımm nasıl oldu peki kötü bişeyi varmı:18: Cidden öyle canım benim bide ufak çocuk Allah korusun ya
Ohh sefan olsun :46:

Aynen oyle canim zaten cikolatada yiyemiyorum alerji yapti en son yine :16:

Canim ben mi yanlis biliyorum simit uc dilim ekmek degil miydi :26: ki simdi diyetisyenin bana verdigi degisim listesine baktim orda da oyle yaziyor. ama tabi diyetisyenin haftada bur izin verdiyse sorun yok

Ohh ohh gitsin kilolar yaza fit ve yademinin dedigi gibi hafiflemis girelim

İnşallah canim cok oyalandim yeter artik
haklısın kaptanım oyalandık hep

Ama cok kiskaniyorum denizi olan sehirde yasayanlari :63: :63:
sen nerede oturuyodun kaptanm :44:

çağlacım geçmiş olsun.nasıl şimdi küçük delikanlı.

Back
X