- 17 Ağustos 2023
- 8.341
- 26.190
- 468
Evet ama yedim yani yalan yok söylüyorum zaten ama işte gözünün önünde yapılmasi zorluyoBu bahane biliyorsunsen benim evdeki kazık kadar adamin yediklerini yazsam intihar edersin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ama yedim yani yalan yok söylüyorum zaten ama işte gözünün önünde yapılmasi zorluyoBu bahane biliyorsunsen benim evdeki kazık kadar adamin yediklerini yazsam intihar edersin
Allahim toparlanmam lazim millet yapıyoYyyyaaakşamlar, sabah pırasalı yumurtalı kiş gibi bir şey yapmıştım 1 dilim ondan, ara öğünler 2 sefer, akşam da kınalı salata ve 4 kanat
Yaparsiiiiin toparlanAllahim toparlanmam lazim millet yapıyoneyse önümüzde ki hafta kaçamak yapmiyicam olmuyo böyle bu hafta depresyon halindeydim yedimde yedim
![]()
İnşallah canım yaYaparsiiiiin toparlan![]()
Kahvaltı tabağındakiler wasa mı? Üzerlerinde iştah açıcı güzel şeylerin sürülmüş olduğuSelamlar, ek olarak akşam yemeği taze fasulye+yeşil mercimek çorbası+salata+1 dilim ekmek
Şimdi misafirim var ama sadece çayın yanında biraz çerez yiyorum onlar tatlıyı gömerkenOrenda
Evet wasaKahvaltı tabağındakiler wasa mı? Üzerlerinde iştah açıcı güzel şeylerin sürülmüş olduğu![]()
Hiçbir besinin direkt olarak yağ yakacağını düşünmüyorumKızlar sürekli önüme sosyal medyada çıkan bir şey var deneyeniniz var mı işe yarıyor mu merak ediyorum. Kaynamış 1 bardak suyun içerisine taze rendelenmiş 1 yemek kaşığı zencefil ve yarım limonun suyunu sıkıyorlar ılınınca sabah aç karnına içiyorlar. Özellikle göbek bölgesi yağları için etkili ve metabolizmayı hızlandırıyor deniliyor.
O konuda bende hem fikirim beslenme ve spor ile desteklenmeyen hiç bir şey sağlıklı olmaz sadece bu tarz seyler destekleyebilir. Homini gırtlak ye detox suyuyla yıkansan ne faydaHiçbir besinin direkt olarak yağ yakacağını düşünmüyorum![]()
Yani denemekten zarar gelmez ama spor falan yapıyorsanız göbek gider diye düşünüyorum daha önce benim gitmişti şimdi doğum göbeğim var inşallah oda giderO konuda bende hem fikirim beslenme ve spor ile desteklenmeyen hiç bir şey sağlıklı olmaz sadece bu tarz seyler destekleyebilir. Homini gırtlak ye detox suyuyla yıkansan ne fayda![]()
Ben diyet yaparken içiyordum ama kaynamış değil. Bence faydası vardır. Ama bölgesel olur mu emin değilimKızlar sürekli önüme sosyal medyada çıkan bir şey var deneyeniniz var mı işe yarıyor mu merak ediyorum. Kaynamış 1 bardak suyun içerisine taze rendelenmiş 1 yemek kaşığı zencefil ve yarım limonun suyunu sıkıyorlar ılınınca sabah aç karnına içiyorlar. Özellikle göbek bölgesi yağları için etkili ve metabolizmayı hızlandırıyor deniliyor.