Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Yyyyaaakşamlar, sabah pırasalı yumurtalı kiş gibi bir şey yapmıştım 1 dilim ondan, ara öğünler 2 sefer, akşam da kinoalı salata ve 4 kanat

Eklentiler

• 1000010783.webp
    1000010783.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Yyyyaaakşamlar, sabah pırasalı yumurtalı kiş gibi bir şey yapmıştım 1 dilim ondan, ara öğünler 2 sefer, akşam da kınalı salata ve 4 kanat
Allahim toparlanmam lazim millet yapıyo 😵🫨neyse önümüzde ki hafta kaçamak yapmiyicam olmuyo böyle bu hafta depresyon halindeydim yedimde yedim😞

Selamlar.
Ben bugün iyi başladım ama akşam yemeğinde yemek yapmaya mecalim olmadığı için kaloriyi biraz abarttım. 🥲🥲
Sabah;
Haşlanmış yumurta
Peynir
Domates salatalık
Yarım avokado
2 adet karabuğday patlağı

Ara:
Fındık kuru üzüm

Akşam:
Ezogelin çorba
Hazır cordon bleu :olamaz:
Salata

Eklentiler

• IMG_9573.webp
    IMG_9573.webp
    61 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_9572.webp
    IMG_9572.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 22
Yemekten sonra acayip uyku ve halsizlik bastırdı, kan şekerimi ölçtüm normaldi anlamadım valla 😓 Küçük bi kase kuru dut yedim, tüm vücut ağırlık antrenmanı yaptım. Tekrar matcha içicem şimdi. Az daha Nutella yiyodum yemek sonrası ama yemedim. Kilo vermişim gibi hissetmiyorum, son bi gün hadi bakalım 😖

Eklentiler

• IMG_2485.webp
    IMG_2485.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 22
Selamlar, ek olarak akşam yemeği taze fasulye+yeşil mercimek çorbası+salata+1 dilim ekmek 🥳
Şimdi misafirim var ama sadece çayın yanında biraz çerez yiyorum onlar tatlıyı gömerken Orenda Orenda

Eklentiler

• IMG_4134.webp
    IMG_4134.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 28
Orenda Orenda
2. Hafta 6. Gün
Kahvaltı: kabak ve biber kızartması az yağ ile, yeşillik, tahin pekmez, domates salatalık, peynir zeytin, 2 dilim ekmek
Ara: 1 sb kefir
Akşam: 1 dilim antrikot, patates püresi, kaşarlı mantar, 1 dilim ekmek

Sevgiler, saygılar 🌼

Selamlar, ek olarak akşam yemeği taze fasulye+yeşil mercimek çorbası+salata+1 dilim ekmek 🥳
Şimdi misafirim var ama sadece çayın yanında biraz çerez yiyorum onlar tatlıyı gömerken Orenda Orenda
Kahvaltı tabağındakiler wasa mı? Üzerlerinde iştah açıcı güzel şeylerin sürülmüş olduğu 😂

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım avakado
1 közlenmiş biber
2 kaşık köy peyniri
7 zeytin, 1 hurma

Akşam
3 tane yeşil biber dolmasi
1 tane kabak dolması
3 kaşık yoğurt
(Dolmalar karabuğday ve yeşil mercimekli doldurdum)
1 kuru incir

Merhabalar 🌸
Kahvaltı: yeşil çay haşlanmış yumurta
Ara öğün turk kahvesi minik bir bitter çikolata
Öğlen yemeği ; 1 dilim kepek ekmek yeşillik salatası mantarlı tavuk göğüs
Akşam; 3 tane köfte 4 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 kase yoğurt
1 saat spora gittim tüm vücut makine antrenmanı yaptım. 2.5 litre su içtim
Şimdi bir sütlü kahve içeceğim🙂

Kızlar sürekli önüme sosyal medyada çıkan bir şey var deneyeniniz var mı işe yarıyor mu merak ediyorum. Kaynamış 1 bardak suyun içerisine taze rendelenmiş 1 yemek kaşığı zencefil ve yarım limonun suyunu sıkıyorlar ılınınca sabah aç karnına içiyorlar. Özellikle göbek bölgesi yağları için etkili ve metabolizmayı hızlandırıyor deniliyor.

Kızlar sürekli önüme sosyal medyada çıkan bir şey var deneyeniniz var mı işe yarıyor mu merak ediyorum. Kaynamış 1 bardak suyun içerisine taze rendelenmiş 1 yemek kaşığı zencefil ve yarım limonun suyunu sıkıyorlar ılınınca sabah aç karnına içiyorlar. Özellikle göbek bölgesi yağları için etkili ve metabolizmayı hızlandırıyor deniliyor.
Hiçbir besinin direkt olarak yağ yakacağını düşünmüyorum 😏

Hiçbir besinin direkt olarak yağ yakacağını düşünmüyorum 😏
O konuda bende hem fikirim beslenme ve spor ile desteklenmeyen hiç bir şey sağlıklı olmaz sadece bu tarz seyler destekleyebilir. Homini gırtlak ye detox suyuyla yıkansan ne fayda 😂😂

O konuda bende hem fikirim beslenme ve spor ile desteklenmeyen hiç bir şey sağlıklı olmaz sadece bu tarz seyler destekleyebilir. Homini gırtlak ye detox suyuyla yıkansan ne fayda 😂😂
Yani denemekten zarar gelmez ama spor falan yapıyorsanız göbek gider diye düşünüyorum daha önce benim gitmişti şimdi doğum göbeğim var inşallah oda gider 🥹

Ben diyet yaparken içiyordum ama kaynamış değil. Bence faydası vardır. Ama bölgesel olur mu emin değilim

Bunu yapasım var ama chiadan emin değilim. Çok vıcık bir yapısı var hiç hoşlanmıyorum 😁😁

Back
X