Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatlım sürekli yedıgım bısey olmadıgı ıcın okadar ayrıntılı sormadım tatlım ondan dolayı da ara yapmadım fark ettıysen :)

Ayferim supersin bacim ben senin gosterdigin iradeniyi gosteremezdim hayranim sana durmak yok yols devam takimca basari hikayemizi yazicazzzz

Simitin kalorisi cok degilmi diyetimize ekleyebilirmiyiz:)

tatlım buseılde yıyebılıyorum ama dedıgım gıbı sureklı yemedıgım ıçın ayrıntısını da okadar sormadım:) normalde ekmeklerım 2 dılım ondan sonra ogunlerde sadece 1 dılım yedım dengelemış olmak ıcın

off ya bu cocuklar ev kuşu oldu çıktı haftasonu dışarı çıkardım havada güzeldi iyilik mi ettim kötülük mü bilemedim.minik kuzum hemen kaptı şifayı.cok allerjik bünyeleri var babalarına değilde bana cekselerdi ne olur diycem.demeyim.
kuzum sabah kadar ara ara öksürük krizine girdi.oğluşumda 7:30da kendiliğinden uyudu.sabah kadar kaç kere bilmem evin içinden topladım onu.sürekligezindi uykuyu alınca eee bende zombi gibi oldum.

gecmış olsun cnm

kızlar biz hem fit hemde sağlıklı olacagız.dün markette baktım oyyy ne kadar abur cubur var.yollar tatlıcı dolu.abur cubura karsı acayip bir tüketim çılgınlığı.çok üzüldüm helede elinde cips ufacık cocukları görünce cokkkk üzülüyorum.

erikcim bende dün bittter çikolataya direndim.eşim almış sevdiğimi bilir ona bıraz kırgındım beni çikoyla kandıramadım cok şaşırdı oh olsun

Son düzenleme:

geçmiş olsun doktoruumm

Ankarada canim
tatlım sürekli yedıgım bısey olmadıgı ıcın okadar ayrıntılı sormadım tatlım ondan dolayı da ara yapmadım fark ettıysen :)
Biliyorum canım arada zaten de şimdi biz bunu kendimiz icin soruyoruz
her zmana beklerım tatlım
İnşallah canım
Ayferim supersin bacim ben senin gosterdigin iradeniyi gosteremezdim hayranim sana durmak yok yols devam takimca basari hikayemizi yazicazzzz
Ayy inşallah inşallah

Ay cok gecmis olsun bi sikinti yoktur insallah

cok gecmış olsun ytatlım

Saolun kizlar iyi gozukuo zaten 3hastanedeki doktorda biseyi yok gibi ama bide suraya goturun dedi sonucta film falan cekilmedi

Çok sagol canim benim ben de buvhafta regl olcam hemde cuma :18:

Bende hemde cuma ama ben tartıya çıkmıcam biliyorum çok kötü moralim bozulacak.

Menün güzelmiş. ama 2 kase üstüne sarmalar umarım fazla olmamıştır.

Öğün atlamamalısın. öğleni es geçme canım. menün güzel

Hoşbulduk canım. Senin bu canlılığını özlemişim. benim diyete tekrar adapte olmam lazım. henüz olamadım.

çok güzel menü tebrikler. Bu arada sen yinede kaşar tercih etme

Edam ikinci listeyi okuyamiyorum sana zahmet yazarmisin bi
Sabah ki domates salataligin altindaki elle yazılmış birseyler var ordan itibaren okunmuyor telden giriyorum ya

Kalkış : 1 bardak sıcak su +1 çk bal+5-6 damla limon

Kahvaltı
1 dilim kepek-çavdar-tam buğday
1 yumurta
4 adet tuzsuz zeytin
Domates-salatalık-yeşillik
1bardak ( ananas (kalan kısım)+kabak(1adet)+havuç(yarım)+elma (yarım) karışımı

Ara: 2 dilim ananas

Öğle: 120 gr et tavuk balık
Salata (yağsız)

Ara :2 dilim ananas

Ara: 2 dilim ananas
Akşam:
8 yk sebze yemeği
Salata

1bardak ( ananas (kalan kısım)+kabak(1adet)+havuç(yarım)+elma (yarım) karışımı

günaydın sabah kuşları merve ve ayfer
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum

♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥

günaydın sekerler dün banucugumun gonderdıgı kefir tanecıklerım geldı mayaladım bugun saat5 te tam 24 saat olucak bakalım cok heyecanlıyım acep nasıl olucak:)

Günaydın kızlar

Güzel menü canım. bende yine eskisi gibi olabilmek istiyorum.

İşte işte hissetmek istediğim bana güç verecek bir olay. Ama hala derinden gelmedi o his

Çok geçmiş olsun çağlacım umarım iyidir bir şey yoktur.

erikcim bende dün bittter çikolataya direndim.eşim almış sevdiğimi bilir ona bıraz kırgındım beni çikoyla kandıramadım cok şaşırdı oh olsun
Iradene saglik canim seb diyetisyeni birakma tikir tikir gider daha once tanik olduk esinde cok hosmus demek seni cikolatayla kandiracak inanma sen onun kotu emellerine
Sorma ya simdiki cicuklar acayip biz yine ortada kalan nesiliz bunlar hepten cok fena benim yegenlerim beni ikiye katliyor boy ve kilods

Canim gecmis olsun . Kiyamam ya benim ufakligim hasta mi oldu ama havada cok guzeldi cikilmayacal gibi degildi inşallah cabuk iyilesirler

Geçmiş olsun rakibem. Benim yavrucuklarım olunca ben halimi düşünemiyorum.

Kızlar dün direnemedim kaptancım.
Akşam kursa yürüsem ceza sayılır mı?
Zincirlikuyudan mecidiyeköye ?

Sabah:
Ballı limonlu su

kahvaltı
2 zeytin
1 yumurta
yarım dilim peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1,5 dilim kepek ekmek

ara : 1 elma

öğle
2 kadınbudu köfte
salata
yoğurt

ara: 1 elma

ara: 1 elma

akşam

5 çilek
5 yk yulaf
1 bardak yoğurt
6 tane fındık karışımı

işte bu
1 paket susamlı çubuk ve nescafe (kendime engel olamadım)

3 litre su
2 bardak yeşilçay
1 sade soda

Dunku menum kilzar
Sabah
1dilim ekmek
1ck bal
1ck tereyag
3 zeytin

Ara
1 greyfurt
Yarim portakal

Ogle
Yarim tabak kepekli makarna
2kasik yogurt

Aksam
1tavuk izgara but
1kofte
1dilim ekmek

Spor
1saat dag yuruyusu
15dk bisiklet
40mekik

Su 2lt
Form cay
Yesilcay

geçmiş olsun dilleklerinize saolun kızlar.
erikcim ben küslüğe hiççç dayanamam sanki karşımdakine işkence yapıyormusum gibi gelir.eltim diyorki erkeklere hak onları ancak kale almamak uzun süre konusmamak yola getirir.ayy ben asla yapamam.çikolataya kanmadım ama 2 çift güzel lafa kandım walla.cocuklara cok sabır gerekiyor birde ben onu yormayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…