- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
Ohh sefan olsun
Aynen oyle canim zaten cikolatada yiyemiyorum alerji yapti en son yine
Canim ben mi yanlis biliyorum simit uc dilim ekmek degil miydi :26: ki simdi diyetisyenin bana verdigi degisim listesine baktim orda da oyle yaziyor. ama tabi diyetisyenin haftada bur izin verdiyse sorun yok
Ohh ohh gitsin kilolar yaza fit ve yademinin dedigi gibi hafiflemis girelim
İnşallah canim cok oyalandim yeter artik
Ama cok kiskaniyorum denizi olan sehirde yasayanlari
Brnce bozarsin diyetini:)
İyisin bacimmm
Dun esimin halasindaydik
Yemek yenildi cay fasli geldi
Cok marifetli ve elide lezzetlidir vardir ya ne yapsa güzel olanlar oyle iste
Neyse cikolatali kek yaomisti yemedim
Sonra krik krakla tahinli bisiler yediler yemedim
Sonra esim pasta yapip getirmisti kestaneli yemedim
Ee herkes goturuyor tabi artik kaynim mide fesati gecirecek o denli yani
Herkes yerken ben yemeyince esimin kuzeni ayfer yesene dedi yok dedim rejimdeyim
Hepte bize gelince rejimde okuyin ye kiz dedi
Kendiside kiloludur ama o kadar güzel bir kiz ki asik olur bakan ama kilolari umrunda degil
Daha once bozdugu diyetler bes kg verince vazgecmesi vs
Cok az kiloyu cok uzun zamanda verebiliyir meta testinde metasinin durma noktasinda yavas oldugunu soyledi dr
Neyse baktim bu hala yemeye devam ediyor
Uzuldum ve oyle olmak istemedigimi fark ettim evet kilom var ama daha ziyade bolgesel
Ve bi daha aldim vrrdim yapmiycam diyetimide bozmayacagim
Herkes beni surekli diyette goruyorsa demek ki bi yanlis var demek ki artik son olmali
Simitin kalorisi cok degilmi diyetimize ekleyebilirmiyiz:)
off ya bu cocuklar ev kuşu oldu çıktı haftasonu dışarı çıkardım havada güzeldi iyilik mi ettim kötülük mü bilemedim.minik kuzum hemen kaptı şifayı.cok allerjik bünyeleri var babalarına değilde bana cekselerdi ne olur diycem.demeyim.
kuzum sabah kadar ara ara öksürük krizine girdi.oğluşumda 7:30da kendiliğinden uyudu.sabah kadar kaç kere bilmem evin içinden topladım onu.sürekligezindi uykuyu alınca eee bende zombi gibi oldum.
off ya bu cocuklar ev kuşu oldu çıktı haftasonu dışarı çıkardım havada güzeldi iyilik mi ettim kötülük mü bilemedim.minik kuzum hemen kaptı şifayı.cok allerjik bünyeleri var babalarına değilde bana cekselerdi ne olur diycem.demeyim.
kuzum sabah kadar ara ara öksürük krizine girdi.oğluşumda 7:30da kendiliğinden uyudu.sabah kadar kaç kere bilmem evin içinden topladım onu.sürekligezindi uykuyu alınca eee bende zombi gibi oldum.
çağlacım geçmiş olsun.nasıl şimdi küçük delikanlı.
Ankarada canimAnladım ozaman çok pardon şekercim :26: diyetsyenin vermişse vardır bi bildiği ozman
canımm nasıl oldu peki kötü bişeyi varmı:18: Cidden öyle canım benim bide ufak çocuk Allah korusun ya
haklısın kaptanım oyalandık hep
sen nerede oturuyodun kaptanm :44:
Biliyorum canım arada zaten de şimdi biz bunu kendimiz icin soruyoruztatlım sürekli yedıgım bısey olmadıgı ıcın okadar ayrıntılı sormadım tatlım ondan dolayı da ara yapmadım fark ettıysen :)
İnşallah canımher zmana beklerım tatlım
Ayy inşallah inşallahAyferim supersin bacim ben senin gosterdigin iradeniyi gosteremezdim hayranim sana durmak yok yols devam takimca basari hikayemizi yazicazzzz
Ay cok gecmis olsun bi sikinti yoktur insallah
cok gecmış olsun ytatlım
Anladım ozaman çok pardon şekercim :26: diyetsyenin vermişse vardır bi bildiği ozman
canımm nasıl oldu peki kötü bişeyi varmı:18: Cidden öyle canım benim bide ufak çocuk Allah korusun ya
haklısın kaptanım oyalandık hep
sen nerede oturuyodun kaptanm :44:
yorulmustur.dün ne gibi bir işlem yaptılar?Ya uyuo yasemincim dun yolda uyudu hala uyuo
Çok sagol canim benim ben de buvhafta regl olcam hemde cuma :18:
24 Mart Menüm:
Sabah:
yarım paket form mısır
peynir-biber
Öğlen:
1 pors taze fasulye
1 pors salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 portakal
1 küçük ayran
Akşam:
2 kase tavuklu şehriye çorbası (çok güzeldi de :))
3 adet lahana sarma
salata
Şekersiz çay
Limonlu su
Su:2 lt
Günaydın kızlarr size dünkü menümü yazıyım
evden çıkmadan 1 bol limonlu yeşil çay
sabah: 1 kase yayla çorbası + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : 1 ufacık yeşil elma
öğlen: 1 kase yoğurt yedim canım başka bişey istemedi
ara : 1 yeşil elma + 1 bol limonlu yeşil çay
akşam : 1 kase arpa şehriye çorba + 1 dilim kepek ekmek + bi yemek kaşığı kadar tavuk et ve 2 küp patates bol salata
ara: 1 şekersiz nescafe
spor yarım saat tempolu yürüme + 10 dk da egzersiz tarzı bişeyler yaptım ortyaa karıştı o da
su içemedim şişe almayı unuttum bardaktanda çok içemiyorum ben 5 bardak falan anca içmiştirim
Slm kızlarr
Arjadaslarrr canlarrr herkese selamm olsun...))
Dün gıremedim kv gıttım kp hastaneye göturdum..kontrole
Bugunde kv delerdeyım
Malımunuz buyuklerın yanında telefonla ygrasmak pek hış olmuyo:)))
Ama ben zımba bomba gıbıyım
Pazar gunu okadar yoruldum ki hala tasıyırum o yorgunlugu ama iyiyim
Mutluyum
Hatta sabah sabah tükkanı halayla acabılırım
Beslenmeye dıkkat edıyorum
Pazar gunu sporum 2.5 saat orta tempo yürüyüs
3 saat oldugumuz yerde halay hoton falan filannn
Pazartesı sporum 1 saat duraga kadar yurudum))
İyiyim hasım
Cıssss mısss yok
Suyum dun 1.5 lt falan oldu
Yeni gelnler aarmıs: yaseminn ablası kım ola:)) danısıklık edeyım....
Kız cagla sen 30 gösterııyosan wayy ben öleyimm
EDAAAAA KIZZZ hoşgeldin canım yhaa ohhh ohhh
Kız banucum nerdesın
Sahgul senın mı adet agrın vardı iyimisn yha
Aynı agrıyı ben cekıyorum belime korse taktım
Bi kötü agrıyo ki inş geccek))
Bluem nerdesın buralardasın inş
Geçmişe bakamadım kızlar bana kızmayın oku oku bıtmıyo)))
Şimdi kahvaltı hazırlıcamm ohhhh mşs gibi
İneklerde sagılmış sütü pişireyimm
Organik yumurtalarımı haslıysyımm
Bahceden aldıgım kıvırcık roka maydanoz suya bastırayımda ;;)))) ohhhhh kv decimmm peynirde yapmış yaradana kurban suya bırakayım az anam kuzinenin üstünde bi çay demlerim degmeyin keyfime......
Bu arda burda kaldık sabah köpekleri gezdırdım 45 dk falann
DURMAK YOK
YOLA DEWAMMMMMM
HIBAA:)))))
Haydı kızlar sofraya
Dun kii menum
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates salatalik
2 ince dilim kasar (makine dilimi)
Ara
1 kupa kahve
Ogle
Bir porsiyon (6 yk kadar) pirasa
Bir kase corba
Ara
3 gun kurusu
1 galeta
Aksam
5 yk mantarli tavuk sote
Bol salatabir kase yogurt
Ara
3 dilim portakal
2 dilkm elma
Su: 3 lt
Spor: 40 dk hafif tempo yuruyus
75 squat
Edam ikinci listeyi okuyamiyorum sana zahmet yazarmisin bi
Sabah ki domates salataligin altindaki elle yazılmış birseyler var ordan itibaren okunmuyor telden giriyorum ya
günaydın sabah kuşları merve ve ayfer
sonradan geleceklerede günaydınnnn
kendimi incelmiş hissediyorum
♥♥♥Günaydın 3. Mintika guzelleri♥♥♥
günaydın sekerler dün banucugumun gonderdıgı kefir tanecıklerım geldı mayaladım bugun saat5 te tam 24 saat olucak bakalım cok heyecanlıyım acep nasıl olucak:)
Güzel menü canım. bende yine eskisi gibi olabilmek istiyorum.menüm
5 zeytin
1 simit
1 dılım beyaz peynır
cay
ara
(simit yedıgım ıcın yapmadım)
öğle
1 piliç roti
1 dlım ekmek
ara
1 elma
1 activia
aksam
biber soteledım yagsız tavada sarımsaklı yogurtlu
1 dılım ekemk
ara
2yk nesfıt
4yk yogurt
su:2 lt
spor : yapamadım ama at 4ten 6bucuga kadar evle ugrastım
Dun esimin halasindaydik
Yemek yenildi cay fasli geldi
Cok marifetli ve elide lezzetlidir vardir ya ne yapsa güzel olanlar oyle iste
Neyse cikolatali kek yaomisti yemedim
Sonra krik krakla tahinli bisiler yediler yemedim
Sonra esim pasta yapip getirmisti kestaneli yemedim
Ee herkes goturuyor tabi artik kaynim mide fesati gecirecek o denli yani
Herkes yerken ben yemeyince esimin kuzeni ayfer yesene dedi yok dedim rejimdeyim
Hepte bize gelince rejimde okuyin ye kiz dedi
Kendiside kiloludur ama o kadar güzel bir kiz ki asik olur bakan ama kilolari umrunda degil
Daha once bozdugu diyetler bes kg verince vazgecmesi vs
Cok az kiloyu cok uzun zamanda verebiliyir meta testinde metasinin durma noktasinda yavas oldugunu soyledi dr
Neyse baktim bu hala yemeye devam ediyor
Uzuldum ve oyle olmak istemedigimi fark ettim evet kilom var ama daha ziyade bolgesel
Ve bi daha aldim vrrdim yapmiycam diyetimide bozmayacagim
Herkes beni surekli diyette goruyorsa demek ki bi yanlis var demek ki artik son olmali
Çok geçmiş olsun çağlacım umarım iyidir bir şey yoktur.Ya dun 5 gibi oglum yuksek bi basamaktan dustu kafasi yumru gibi sisti.. Once dewlet hastanesine goturdum cocuk hastanesine gotur dedi. Cocuk hastanesine goturdum universiteye sewk etti.. Ya bu cocuk dusmus tam 4saat yollarda gezdirdim ya bide saglik sistemi iyilestirildi demiolarmi aksam 11.30da ewdeydik
Iradene saglik canimerikcim bende dün bittter çikolataya direndim.eşim almış sevdiğimi bilir ona bıraz kırgındım beni çikoyla kandıramadım cok şaşırdı oh olsun
Sorma ya simdiki cicuklar acayip biz yine ortada kalan nesiliz bunlar hepten cok fena benim yegenlerim beni ikiye katliyor boy ve kilodskızlar biz hem fit hemde sağlıklı olacagız.dün markette baktım oyyy ne kadar abur cubur var.yollar tatlıcı dolu.abur cubura karsı acayip bir tüketim çılgınlığı.çok üzüldüm helede elinde cips ufacık cocukları görünce cokkkk üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?