Oo bekliyorumhedeflenen kg kac bunlarda
Güzel menu sporu ve bitki cayini eklersek olacak bu is
Diyetisyenin verdiği her liste 1,5-2 kilo verdiriyor. Mesela 1. listeyi uyguladığımda 1 hafta 1,200 verdim. başka bir zaman 1,700 ortalama 1,5 diyelim bu nedenle.
2. liste detoks ona 4/4 lik uyulduğunda garanti 2 kilo veriliyor. Haftaya regl olacağım. Peşinen önlem aldık.
canınız hiç tatlı istemiyor mu listelerde pek tatlı görmüyorum. ben kahvenin yanında bir kare çikolataya inanılmaz gereksinim duyuyorum hiç yememek en doğrusu tabii bayadır yemiyorum (4 gün olmuştur sanırım ))):) bayaa olmuş))
amayesem mutlu olucam.
bir arkadasım tarif verdi ama denemedim.
yulaf kepeği 1 adet muz 1 kare bitter kakao çok az süt karıştırılacak minik yuvarlak kurabiyeler fırında 6 dakika pişirilecek tamamı 300 cal imiş kahvenin yanında bir tane yenilse olur mu sizce???
ya hazıranda 25 bıtcek nebılım cok takıorum lafları esımın yanına hıc yakıstırmıolardı benı ıyıc gıttı guwwenım:) gıden kılolarım guwenımı gerı getırsın
valla canım ben 54te bile beğenmedim kendimi. ama herkes kötü oldun diye diye diye oldum 59 şimdide çok oldu diyolar bulamadım ortasını
canim sabah kinform mısır sagliksiz olmus onun disinda gayet güzel24 Mart Menüm:
Sabah:
yarım paket form mısır
peynir-biber
Öğlen:
1 pors taze fasulye
1 pors salata
1 tek şeker Türk kahvesi
Ara:
1 portakal
1 küçük ayran
Akşam:
2 kase tavuklu şehriye çorbası (çok güzeldi de :))
3 adet lahana sarma
salata
Şekersiz çay
Limonlu su
Su:2 lt
İyiaksamlar misafirlerimi ugurladim hasarsiz atlatigimi dusunuyirum yada az hasarlids diyeniliruz:)
Selam bayanlar
Nasılsınız?
dünkü menüm;
Sabah
1 haş. yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
1 dilim kepek ekmek
Ara: 1 elma
öğle
1 pors köfte
1 kase yoğurt
salata
ara: sütlü kahve
akşam
1 bardak yoğurt
5 yk yulaf
6 tane çilek
ara
portakal
su: 1,5 litre maalesef.
sahada yine supersin edacım su hariç
Bugunku menm
Ac krnina 3 gunkurusu .1 form cy
Khvlti 1 ymrtli omlet 1 domates 7 yesil zeytn yarm cy brd kuruyemis biraz peynir.1 brdk taze sklims portakl suyu
Ara turk kahvesi
Ogle yoktu.okulda mudr yrd miz tatli ismrlamis. 1 orta parmk boyunda halka tatli
Ara 2 yesilcy 1 form cy
Aksm 2 kucuk acilmis tavulk but manglda.salata.cok. az ekmk
Ara 1 cy brd sut
Spor 45 dk leslie 3 mil
3 ltye yakun su
canim sabah kinform mısır sagliksiz olmus onun disinda gayet güzel
Bugunku menm
Ac krnina 3 gunkurusu .1 form cy
Khvlti 1 ymrtli omlet 1 domates 7 yesil zeytn yarm cy brd kuruyemis biraz peynir.1 brdk taze sklims portakl suyu
Ara turk kahvesi
Ogle yoktu.okulda mudr yrd miz tatli ismrlamis. 1 orta parmk boyunda halka tatli
Ara 2 yesilcy 1 form cy
Aksm 2 kucuk acilmis tavulk but manglda.salata.cok. az ekmk
Ara 1 cy brd sut
Spor 45 dk leslie 3 mil
3 ltye yakun su
Caglacigim resmini gordum gayer fit ve genc goruyorsun ammn elalemin ne dusundugude coktan tin diyecen dunde benim enistem zayiflams yuzun cokmus dedi amma beyim fistik gibisin o kendi isine baksin dedi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?