Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

:46:
kaptan menüsü :60:

sabah
1 dilim ekmek
1 avuç içi kadar peynir ( benim avuçlarım küçük haa :1:)
domates salatalık
1 fincan kahve

öğle
2 kepçe çorba
1 dilim ekmek

ara
1 sunta eti form( begenmedim yemedim devamını)
2 kayısı
1 muz küçük boy

akşam
1 kase çorba
1/4 dilim ekmek
bol salata
1 avuç içi kadar et haşlama

ara
1 fincan kahve

su: 3 lt
spor: zumba+ 50 mekik+ 40dk orta tempoda yürüyüş
:46::46::46::46: hımm begendım kaptancım afıyet olsun:)

süperrr gidiyorsun cnmmm maşallahın var

neden olduki Ayferimmm çokmu zorladın kendini acaba bende eğer çok büyük üzüntü yaşarsam pat diye gelirr

herkese benden 10 squat eklesemmm popişler de şekillensin dimi:23::23:

iyi akşamlar Helincim özledikkk sohbet etmeyiiii hemen kaçıp gitmee canımcımm

ne güzel isimmiş ama kaçırmışım resminiii Allah bağışlasın Yasemincim

ablacımmm haftada 3,5 kilo vremek bile mümkün mesela Gamzeerdi diye bir arkadaşımız vardı her hafta 3,5 kilo veriyordu bizde sinir oluyorduk açıkçasıı inşallah geri almamıştır mezun oldu fakat ben çabukl giden kiloların çabuk geleceğine inanıyorum hepimizin menülerini inceleyip kendine uygun olanını seçebilirsin ablacımm yalnız sporuz vermek hakikaten çok zor ben mesela sporsuz veremiyorumm
tesekkur ettım tatlım kefırlerımız beklıyorum 4 gözlen:) :53::52::52::52:

dünki menüm

5 zeytın
2 dılım ekemek
salatalık
domates
çay

ara
3 kayısı
2 tam ceviz

öğle
2 küçük biber dolma etli
yogurt

ara
1 elma
1 adet activia

aksam
cok az mıhlama
1 dılım ekmek
çay

ara
soda

su:2lt
spor:
yenı cam balkon yaptırdık onu sıldım kac saatımı aldı onun oncesıde bı 10 dakıka kadar yurumustum

hanımlar selamlar

ben listelerden çıkmaya karar verdim..bir şekilde cuma günleri strese giriyorum, veremeyince moralim bozuluyor, dikkat etmeme rağmen olmuyor işte..

sweetdimple bir hafta daha karatayı deneyeceğim, okan çağlar ve eşinin tavsiyelerine uyacağım kış sebzesi vs tüketmeye daha çok özen göstereceğim, bir de omega 3 alacağım, arabamız tamirde o nedenle alamadım haftasonu..sana müsade edersen arada özel mesaj yazarım soracaklarım olursa danışırım, inşallah bu mesajımı görürsün araya kaynamaz..

kendinize iyi bakın umarım hepiniz hedef kilonuza ulaşırsınız..
Umarim umdugun kiloya ulasirsin stressiz bir sekilde . Kendi isteginle ayrilinca 6 ay yarismaya giremiyorsun bunu da biliyorsundur . Senin icin hersey guzel olsun :16:
Banu ablam mucize ozaman bu kefir kesinlikle alisicam ben cogu sebzeye saglikli diye yemeyr baslamis ve sevmistim peki sen kendinde bariz belli olan faydalarini gordunumu
Gercekten mucize cigaliyor benim bebiklerim :16:

süperrr gidiyorsun cnmmm maşallahın var

neden olduki Ayferimmm çokmu zorladın kendini acaba bende eğer çok büyük üzüntü yaşarsam pat diye gelirr

herkese benden 10 squat eklesemmm popişler de şekillensin dimi:23::23:

iyi akşamlar Helincim özledikkk sohbet etmeyiiii hemen kaçıp gitmee canımcımm

ne güzel isimmiş ama kaçırmışım resminiii Allah bağışlasın Yasemincim

ablacımmm haftada 3,5 kilo vremek bile mümkün mesela Gamzeerdi diye bir arkadaşımız vardı her hafta 3,5 kilo veriyordu bizde sinir oluyorduk açıkçasıı inşallah geri almamıştır mezun oldu fakat ben çabukl giden kiloların çabuk geleceğine inanıyorum hepimizin menülerini inceleyip kendine uygun olanını seçebilirsin ablacımm yalnız sporuz vermek hakikaten çok zor ben mesela sporsuz veremiyorumm

Banucugum valla ben de anlamadim artik devami gelmedi neyseki squatinda basimizin ustunde yrri var :38:

Umarim umdugun kiloya ulasirsin stressiz bir sekilde . Kendi isteginle ayrilinca 6 ay yarismaya giremiyorsun bunu da biliyorsundur . Senin icin hersey guzel olsun :16:

stres olmadığı zaman daha kısa sürede ulaşacağıma eminim..
yarışmaya katılmak istemiyorum zaten, istesem kalırdım..

ayrılmamın kimsenin umrunda olmadığını görmek üzücü biraz, neyse tekrar teşekkürler..

Banucum dilekcim ve erikcim Menüme yaptıgınz yorumları alıntıladım ....
Öle bi alıntı yapmısım ki düşünün kaybolup gitti...;)):9:
Dilek walla alj bozmasın aynaya baktıkca kendimi seviyorum kendimi sevdikce zayıflayasım geliyo
Zayıfladıkca aynya bakasım geliyo
Aynaya baktıkca :9: nese anladın sen onu
Genetikte war canım yha ;))......
Buarada hemen dün aksamı anlatayım yoksa patlıcam
Dun aldam görümcem geldi
Girer girmez kızz merve snan noldu sen ne yaptın bana da söle :9:
Bni kıskandıracan dimi diye sölendi :9:
Allahım bi masallahlar cekıyo :9:
Sonunda basardıgımı gösterdim
......
Oda dedigi lafı hatırladı ve cumburlop yuttu
Bunu harıcınde siDen destek aldıgımıda söledim oda kaydolcakmıs :9:
Oun harıcınde yedik içtik eglendık
Yemeklerimi yazmıstım zaten dısına cıkmaım hatta eksık bile yedim
Servisti meyraydı derkwn
Heee bi haber daha kara göründü yawruceylanların:9:
Adet oldum şükür kavusturana stresten bi hal olduydum dansa ara wermiştim ona dewam suanda:)))(
Hobaa:64:

ayrılmamın kimsenin umrunda olmadığını görmek üzücü biraz, neyse tekrar teşekkürler..

Canım nereye gidiyosun hiç bişi anlamadım
Yalnız böle düşünme kımsenın haberi olmadıgını düşünüyorum ... Haftadonu malum:( gitme desekde gidiceginden emin söZler kullanmıssın
Suda var sen cok bilinçli bi bayansın
Hanı bu yaptıklarıma ragmen kılo veremedım sıye bişi yazmıstın bnce kafan karısık
Karatayı dene olmassa muhakkak yıne saglıklo bı menu ıle katılcandan emınız hepımız
Bıde böle dene :(
Hepimz senı sewıyoruz
Bunu unutma ......

bluecum umrumuzda olmaz olurmuu hepimiz aile olduk burada seni çok seviyoruzz tekrar kararını gözden geçirmen mümkünmü canımm rica etsem istersen yarışmalara katılma ama bizden ayrılma ne olurr senin tecrübelerine bilgilerine ihtiyacımız var belki yarışma psikolojisi ters etki yapıyordur

tesekkur ettım tatlım kefırlerımız beklıyorum 4 gözlen:) :53::52::52::52:

dün yola çıktı kefirciklerin şekercim bugün yarın elindee şifalar olsun inş:54:

sweetdimple banucum sana özel mesaj attım inşallh görürsün, her alıntı özel mesaj olarak geldiği için buradan yazayım dedim..
öptüm :16:

Gördüm cnmm :14:
hanımlar selamlar

ben listelerden çıkmaya karar verdim..bir şekilde cuma günleri strese giriyorum, veremeyince moralim bozuluyor, dikkat etmeme rağmen olmuyor işte..

sweetdimple bir hafta daha karatayı deneyeceğim, okan çağlar ve eşinin tavsiyelerine uyacağım kış sebzesi vs tüketmeye daha çok özen göstereceğim, bir de omega 3 alacağım, arabamız tamirde o nedenle alamadım haftasonu..sana müsade edersen arada özel mesaj yazarım soracaklarım olursa danışırım, inşallah bu mesajımı görürsün araya kaynamaz..

bir haftaa daha omega 3 le birlikte dene bitanemm her sebzeyi mevsiminde tüketmey çalış kış sebzeleri bitti artık müsade ne demek bitanemm yapabileceğim birşey olursa seve seve sende kendine çok iyi bak canım offf ya vedalaşmayı sevmiyorum bennn ne olur tekrar düşün Eda gibi yarışmasanda bizimle ol ne olurrr:16::16: sen bugün çalışıyorsun sanırımmm kolay gelsin bitanemm:16:

Gercekten mucize cigaliyor benim bebiklerim :16:

Banucugum valla ben de anlamadim artik devami gelmedi neyseki squatinda basimizin ustunde yrri var :38:

devamı gelmediysee sorun yok o zaman cnm squatıı sadece benden hatıra olarak yapın istedim:8:

Son düzenleme:
Canım nereye gidiyosun hiç bişi anlamadım
Yalnız böle düşünme kımsenın haberi olmadıgını düşünüyorum ... Haftadonu malum:( gitme desekde gidiceginden emin söZler kullanmıssın
Suda var sen cok bilinçli bi bayansın
Hanı bu yaptıklarıma ragmen kılo veremedım sıye bişi yazmıstın bnce kafan karısık
Karatayı dene olmassa muhakkak yıne saglıklo bı menu ıle katılcandan emınız hepımız
Bıde böle dene :(
Hepimz senı sewıyoruz
Bunu unutma ......

canım karatayın kilo veremesem de doğru beslenme yöntemi olduğuna artık emin olduğum için bırakamıyorum.. ama kilo da veremiyorum. cuma günü veremezsem grup etkilenecek diye düşündükçe de strese giriyorum, bu sefer doğru yolda olmadığım düşüncesi sanırım kilo vermemi iyice engelliyor.
zaten karatayı da türkiyede olmadığım için, bir çok imkanım kısıtlı olduğu için tam olarak uygulayamıyorum.. mesela açık süt, doğal salça, güzel zeytin hatta peynir, tereyağı bulamıyorum.. hepsi birleşince de çıkmazda gibi hissediyorum. resmen takıldım kaldım 56yı göremedim bi türlü.. geçen sene hiç spor yapamadığım halde, 63,5tan 55 e düştüm 2 ayda.. sonraki ay sporu ekledim 2,5 kilo daha verdim.. yani bünyemin kilo verme sorunu olduğunu sanmıyorum ama işte noldu anlamıyorum..
evet listeden çıkıyorum, ama en azından gruptan gitme denmesini beklerdim açık söylüyorum..en azından burada olan arkadaşlardan..
zira bir çok arkadaş gidince nerde acaba vs diye merak edildiği gibi, listede olmasan da uğra dendi.. ben de bunu herkes gibi isterdim..
buna kırıldım.. ama neyse ziyanı yok..
ben de sizleri seviyorum, paylaşımı da seviyorum ama böyle... görüşmek üzere..

Kızlar bnm kızceyı kv bıraktım yenılapıya gıdıyoruzzz

Anladınsenonu?)))))

bluecum umrumuzda olmaz olurmuu hepimiz aile olduk burada seni çok seviyoruzz tekrar kararını gözden geçirmen mümkünmü canımm rica etsem istersen yarışmalara katılma ama bizden ayrılma ne olurr senin tecrübelerine bilgilerine ihtiyacımız var belki yarışma psikolojisi ters etki yapıyordur

bir haftaa daha omega 3 le birlikte dene bitanemm her sebzeyi mevsiminde tüketmey çalış kış sebzeleri bitti artık müsade ne demek bitanemm yapabileceğim birşey olursa seve seve sende kendine çok iyi bak canım offf ya vedalaşmayı sevmiyorum bennn ne olur tekrar düşün Eda gibi yarışmasanda bizimle ol ne olurrr:16::16: sen bugün çalışıyorsun sanırımmm kolay gelsin bitanemm:16:

canım çok sağol, senin sayende karataya başladım, henüz etkisini göremedim muhtemelen eksiklerim nedeniyle, ama sağlık için en iyisi olduğuna artık eminim.. çünkü ara sıra yasaklı şeyleri yediğimde ne derece rahatsız ettiğini biliyorum artık..o bile yeter..
numaranı kaydettim birazdan yazarım çok öpüyorum..

Banucum dilekcim ve erikcim Menüme yaptıgınz yorumları alıntıladım ....
Öle bi alıntı yapmısım ki düşünün kaybolup gitti...;)):9:
Dilek walla alj bozmasın aynaya baktıkca kendimi seviyorum kendimi sevdikce zayıflayasım geliyo
Zayıfladıkca aynya bakasım geliyo
Aynaya baktıkca :9: nese anladın sen onu
Genetikte war canım yha ;))......
Buarada hemen dün aksamı anlatayım yoksa patlıcam
Dun aldam görümcem geldi
Girer girmez kızz merve snan noldu sen ne yaptın bana da söle :9:
Bni kıskandıracan dimi diye sölendi :9:
Allahım bi masallahlar cekıyo :9:
Sonunda basardıgımı gösterdim
......
Oda dedigi lafı hatırladı ve cumburlop yuttu
Bunu harıcınde siDen destek aldıgımıda söledim oda kaydolcakmıs :9:
Oun harıcınde yedik içtik eglendık
Yemeklerimi yazmıstım zaten dısına cıkmaım hatta eksık bile yedim
Servisti meyraydı derkwn
Heee bi haber daha kara göründü yawruceylanların:9:
Adet oldum şükür kavusturana stresten bi hal olduydum dansa ara wermiştim ona dewam suanda:)))(
Hobaa:64:

enerjin neşen hep böyle daim olsun Mervişimm hadi gözün aydınn kara görünmüşşş görümceyide mat etmişsinn eee daha ne olsunnn yana kay bende hoplayayım birazz:62::64::122::124::118:

hanımlar selamlar

canım yarışma ortamında kendini stres altında hissediyorsan seni kötü etkiliyorsa tabıkı haklısın ama bence kilon az oldugu için vücut direniyor ilk başladıgında da böyle olmuştu 1 ,2 haftaya bence gene başlarsın kilo vermeye, ayrıca her hafta kilo vermek zorundayız diye bişey yokki ben 3 hafta sabit çıktığımı biliyorum bence biraz daha düşün

canım çok sağol, senin sayende karataya başladım, henüz etkisini göremedim muhtemelen eksiklerim nedeniyle, ama sağlık için en iyisi olduğuna artık eminim.. çünkü ara sıra yasaklı şeyleri yediğimde ne derece rahatsız ettiğini biliyorum artık..o bile yeter..
numaranı kaydettim birazdan yazarım çok öpüyorum..

uzun vadede karatayın artılarını göreceğimiz tartışmasız canım omega 3 haricinde bir eksiğin yoktu vesile olabiliysem ne mutlu :54:

hanımlar selamlar

tatlım kenıd basına yapabılecekmısın burda en azından menu paylasımı yapıyorduk yorum yapıyorduk bence bıdaha dusun derım

dün yola çıktı kefirciklerin şekercim bugün yarın elindee şifalar olsun inş:54:

Gördüm cnmm :14:

devamı gelmediysee sorun yok o zaman cnm squatıı sadece benden hatıra olarak yapın istedim:8:

tesekkur ederım cnm benım

canım karatayın kilo veremesem de doğru beslenme yöntemi olduğuna artık emin olduğum için bırakamıyorum.. ama kilo da veremiyorum. cuma günü veremezsem grup etkilenecek diye düşündükçe de strese giriyorum, bu sefer doğru yolda olmadığım düşüncesi sanırım kilo vermemi iyice engelliyor.
zaten karatayı da türkiyede olmadığım için, bir çok imkanım kısıtlı olduğu için tam olarak uygulayamıyorum.. mesela açık süt, doğal salça, güzel zeytin hatta peynir, tereyağı bulamıyorum.. hepsi birleşince de çıkmazda gibi hissediyorum. resmen takıldım kaldım 56yı göremedim bi türlü.. geçen sene hiç spor yapamadığım halde, 63,5tan 55 e düştüm 2 ayda.. sonraki ay sporu ekledim 2,5 kilo daha verdim.. yani bünyemin kilo verme sorunu olduğunu sanmıyorum ama işte noldu anlamıyorum..
evet listeden çıkıyorum, ama en azından gruptan gitme denmesini beklerdim açık söylüyorum..en azından burada olan arkadaşlardan..
zira bir çok arkadaş gidince nerde acaba vs diye merak edildiği gibi, listede olmasan da uğra dendi.. ben de bunu herkes gibi isterdim..
buna kırıldım.. ama neyse ziyanı yok..
ben de sizleri seviyorum, paylaşımı da seviyorum ama böyle... görüşmek üzere..

bitanemmm haftasonu olduğu için buraya katılım az oluyor genelde burda olsalar eminim hepsi kararını tekrar gözden geçirmeni söyleyeceklerdir bu takımdaki herkes seni çok seviyorr inanki:16:
Eda gibi sen de listede olmasanda bizden ayrılma ne olur :45::38:

Karatayı yurtdışında olmana rağmen tüm imkansızlıklara rağmen gayet güzel uyguladınn istersen hedef kilona ulaşana dek farklı bir proglam uygula sonrasında karataya devam et ne diyeceğimi bilemedim inankii :26:

Back
X