• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

pazar menüm

kalkış (08:00)
1 bardakdan biraz fazla kefir( kefirlerim büyüyor:16:)

sabah(10:00)
2 yumurta
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 dilim ekmek

akşam(17:00)
1/2 lahmacun :18:
bol salata

sıvı: 3 lt su - 1 kupa kahve-2 fincan siyah çay
spor: kızlar sayılır mı bilmem
koltukları sildim cam sildim evi sildim süpürdüm toz aldım ütü yaptım :8:
haftayada duvarları silerim artık gözümü onlara diktim de eşim ben yaparım diyor bakalım hangimiz önce davranacak :1:
ayrıca 50 squat :8:yarın bacaklarım acıyacak gibi duruyor :60:

Lahmacunu görmedik gitti :33:
Vay sen de squata başlamışsın, ben onu Gözdeye de önermiştim bence yardımlaşın.. hatta ben de deneyim becerebiliyorsam katılayım; hala hafif sızılarım var ama tamamen geçsin diye de bekleyemicem valla sıkıldım yahu :26:

Valla bacim aslinda bir is var bende yarin misafirim gelecek arkafasim lohusa cani beni pogacayi cekmis sevabina yapayim didim bugunde evleri temizliyecedim amma eltim arayip gidelim diyencede hayir diyemedim yarin artik temizlijti hazirlijyi totomdan solurum:)
benim planlar suya düstü bugun ama ev temizlennmiş oldu :9: sende pikiniğin keyfini çıkardın artık yarın ki telaşa değmiştir
Bebeleri uyutum 1saat yuruyus yapacam kaptanim soz
tamam canım anlaştık :34:

23 Mart Menüm:

Sabah:
1 kepekli-kaşarlı tost
domates-biber
şekersiz çay

Öğlen:
1 paket tahıllı form (dersanedeydm dee)
1 tek şeker Türk kahvesi

Akşam:
1 kase mercimek
1 pors yoğurtlu yumurta(adı çılbır mı ne öyle bi şey :D )
1 dilim kepekli ekmek

1 kase poding :33:

Su:1,5 lt
Spor: yapacağımm ama napcama karar veremedm 30 dk Leslie ardından biraz mekik squat denerm sanırm :34:

Son düzenleme:
23 Mart Menüm:

Sabah:
1 kepekli-kaşarlı tost
domates-biber
şekersiz çay

Öğlen:
1 paket tahıllı form (dersanedeydm dee)
1 tek şeker Türk kahvesi

Akşam:
1 kase mercimek
1 pors yoğurtlu yumurta(adı çılbır mı ne öyle bi şey :D )
1 dilim kepekli ekmek

1 kase poding :33:

Su:1,5 lt
Spor: yapacağımm ama napcama karar veremedm 30 dk Leslie ardından biraz mekik squat denerm sanırm :34:
ne yani şimdi küçük yazınca cezası küçük mü olcak pudingin haa:20:
ameliyat yerin iyileşmediğinden sporda yüklenmek istemiyorum ama yarın 2 mile lesilie cezanı çekersin bebek :32:

Lahmacunu görmedik gitti :33:
Vay sen de squata başlamışsın, ben onu Gözdeye de önermiştim bence yardımlaşın.. hatta ben de deneyim becerebiliyorsam katılayım; hala hafif sızılarım var ama tamamen geçsin diye de bekleyemicem valla sıkıldım yahu :26:

lahmacun en masumuydu eşimin teklifleri arasında onunda yarısını yedim ama tabi ki cezamı alayım :16:

ohh dilek hanım piknik yapın bizde dip köşe temizlik ::36:

kızlar kahvaltıya annemlere gittik ve ben hiç diyetimi bozmadım :8:

eve geldim eşimede sen dışarı çık ben koltukları silcem dedim koltukkları sildim simdi evi silip süpürüyüm ( bu adada salon camına da çok yağmur çarpmış onuda sildim hepsini bi güne sığdıramam o gözüme çok battı :1:)

ardından tam dışarı çıkarız diyordum ki kardeşim aradı abla ingilizce sınavım var çalıştırırmısın diye bu pazar günleri haram bana harammm :43::43:

Valla bacim aslinda bir is var bende yarin misafirim gelecek arkafasim lohusa cani beni pogacayi cekmis sevabina yapayim didim bugunde evleri temizliyecedim amma eltim arayip gidelim diyencede hayir diyemedim yarin artik temizlijti hazirlijyi totomdan solurum:)

canım alınganlık yapıyorsun neden kimsenin umrunda olmasın bir haftadır aynı stresi yaşadığını zaten dile getirdin. Evet çok dopru düşünüyorsun ben takımı etkilemek istemiyorum diyorsun hatta etkileyenlere de çok kızıyorsun farkındayım ama herkes her hafta aynı performansı göstermiyor malesef takımsak birbirimizi idare edeceğiz.
sana ısrar etmemek değil o kadar kararlı bir yazı ki yanı ihtimaller yok yani en azından ben kendi adıma o karara vardım. belki doğru belki yanlış ve belli ki düşünülmüş bir karardı. Edada çok kararlı gitti çünkü katılım sağlayamayacaktı biz ona da kal diyemedik ama yasemin izne ayrılmak istediğinde kararlı değil aksine çok kararsızdı ve kaldı bunlarda örnekler

neşen daim olsun canım :16:

:14::14:

tartıda artı çıkma yak o yediklerini protein alcaksın zaten çok cısslara yaklaşma

Yok baci esek gibi aniricam sozu verdik arti cikarsam hareketli haystimls dengeleyecem

yapılan kaçamakların bir bedeli her zaman oldu canım . Evet doğru değil üç gün bırakıp 5 gün devam etmek ve zaten kendi başına yapamadığı için insanlar burda. Birbirimize destek olalım menülerdeki yanlışları bulalım diye burda. Maksat yarışma değil ki maksat kilo verme hedefine ulaşıp korumaya gitme biz grupca kilo verip grupça korumaya geçelim diye planlar yaparken senin sadece başarı başarızlığı bir haftaya sığdırman doğru değil. Ki sadece ceza listesine yazılmak başarısızsında demek değil.

Sen izinden döndükten sonra motiveni toplayamadın bunun da sebebi olarak yeni gelen arkadaşları ve değişen kaptanı sorumlu tutabilirsin ki sen izne ayrıldığında neler olduğunu görmek istersen geçmişe bakabilirsin ben bu grup için şunu yaptım bunu yaptım demeyeceğim çünkü.

ayrıca sen izindeyken bile seni sürekli merak ettik sorduk oğlunun ameliyatını merak ettik gelmen gecikince endişelendik vs bunlar zaten seni sevdiğimizin ve önemsediğimizin göstergesiydi ama sen şimdi bana muhabbete katıl dememi isterdim diyorsun o halde söyleyim cuma günü morelin bozuktu ve bunu gayet açık belli ettin ve pazar sabahı kararlı bir şekilde gidiyorum yazınca açıkcası bozuldum . Bilmiyorum beklemiyordum böyle bir karar çünkü daha iki gün önce omega 3 kullanacağını bir hafta daha böyle deneyeceğini yine olmazsa diyet yöntemini değiştireceğini konuşurken (ki kendi fikrimce karataya devam edersen sonucunu kesin alacağını dile getirmiştim) çok kararlı bir şekilde gidiyorum diyorsun senin kararlılığın sonucunda da diyecek birşey yoktu zaten . yine de seni yada bir başkasını kırdım yada bilmeyerek incilttiysem özür dilerim .

daha öncede söyledim yine söyleyebilirim pegasus takım için çok uğraştığımı ve benim kaptanlığımı hak ettiğimi söylemişti ve banucuğuma ulaşamadık çünkü öncesinde onun olmasını istemiştim kısmet böyleymiş ama tekrar ediyorum sen yada bir başkası benden memnun kalmadığın yada kalınmadığı için gitmek zorunda değil memnun olmayan söyleyebilir hiç problem değil

Ne oldu ya nazarami geldik agam nereye gidiyon ya biz seni cok seviyoruz gitme:(

ne yani şimdi küçük yazınca cezası küçük mü olcak pudingin haa:20:
ameliyat yerin iyileşmediğinden sporda yüklenmek istemiyorum ama yarın 2 mile lesilie cezanı çekersin bebek :32:

lahmacun en masumuydu eşimin teklifleri arasında onunda yarısını yedim ama tabi ki cezamı alayım :16:

Olsn yapıyorum şimdi kalkıp kaptanımm hakettmm :8:
seninki baya masum ya hem de öğlen bence ceza 30 dk yeterli :34:

hahayy bu daha iyiymiş , senin teklifin daha cazipmiş :16:

1 kase puding 250 cal= 45 dk yürüyüş ortalama 300cal

:34: he kendi kendime cezamı da verdmm...:16:

Ohh sporumu yaptm bi güzelll...

25 dk zumba+20 mekik+hındred+50 squat coştum valla umarm sorun yaşamam da daha sık yaparım yahu özlüyorum sporuu ohh miss :16:

Bluecugum oncelikle seni cok seviyoruz aramizda kalnan listede olmasan bile bizi muhabettin mahrum birakmamini isterim .herkesin bi yasam tarzi farkli hepimiz elimizden geldigi kadar kilo vermek icin mucadele ediyoruz bizler haftasonu diyeti patlatip haftaici dikkat etmeye calismamiz yarismaya ve buraya saygimizdan en onemluside kilo vermek istememizden benim diyetimi sikintiys sokmamin en buyuk etken cevremin kalabalik olmasi dun ailemle birlikteydik bugun kaynimlarla yarin arkadaslarimla beni anlamani isterim turkiyeye geldiginde diyet yapamadigini soylemustin ben evde olupta diyetime sadik kalmaya calisiyorum yanliz olsam inan cok kolay duse kalkada olsak bu yoldan donmuyoruz donmiyecezde hep birlikte 3 mintika olarak korumays gecicez canim ben inaniyorum sende inan buna

Kaptan menumu yazmadan 45 dakija hiz tempoda yuruyus 15 dakikada kol bacak karin hareketleri yapicam kizi oglani yikadim uyuttum utumu yaptim okadar yorgunun ama bugunun bedelini odemek ve takimima saygidan spirumu yapicam

Menum
Kahvalti bir dilim cavdar biber peynir
Ara cekirdek 3 avuc kadar:(

Ogle -aksam 4gibi mangalda tavuk 3 parca kanat 2 parca bud kozlenmis biber salata bir bardak ayran bir bardak kola yarim ekmek:(
Ara neskafe
Yatarken bir bardak sutsut
2,5 lt su
Spor piknikte kosturmaca yuruyus
Evde kosubandinda 4.5 km yuruyus 45 dak 15dak kol bacak hareketleri

Son düzenleme:
Yok baci esek gibi aniricam sozu verdik arti cikarsam hareketli haystimls dengeleyecem
Hadi bakalim dilegim süper süper sonuc gelecek galiba senden

Olsn yapıyorum şimdi kalkıp kaptanımm hakettmm :8:
seninki baya masum ya hem de öğlen bence ceza 30 dk yeterli :34:

:34: he kendi kendime cezamı da verdmm...:16:
:54: aferin sana akilli kucuk kelebek :1:
Ohh sporumu yaptm bi güzelll...

25 dk zumba+20 mekik+hındred+50 squat coştum valla umarm sorun yaşamam da daha sık yaparım yahu özlüyorum sporuu ohh miss :16:
İnşallah bir sorun olmaz dikkat et yinede temkinli davran. Morelin duzeldimi soramadim fdun canim inşallah duzeltmissindir arani ailenle aile cok onemli bitanem evlenince daha iyi anlayacaksin :38:
Kaptan menumu yazmadan 45 dakija hiz tempoda yuruyus 15 dakikada kol bacak karin hareketleri yapicam kizi oglani yikadim uyuttum utumu yaptim okadar yorgunun ama bugunun bedelini odemek ve takimima saygidan spirumu yapicam
Dilegim cok yorgunsan cezani yarinda cekebilirdin canimin ici
Menum
Kahvalti bir dilim cavdar biber peynir
Ara cekirdek 3 avuc kadar:(

Ogle -aksam 4gibi mangalda tavuk 3 parca kanat 2 parca bud kozlenmis biber salata bir bardak ayran bir bardak kola yarim ekmek:(
Ara neskafe
Yatarken bir bardak sutsut
2,5 lt su
Spor piknikte kosturmaca yuruyus
Evde kosubandinda 4.5 km yuruyus 45 dak 15dak kol bacak hareketleri
Himm baya cozutulmus :18:
Ama sozunde durdugun icin tesekkur ederim ♥♥♥

Günaydın 3.mintikanin guzellikleri

Bol güneşli bir gün ve bol bol gitsin kilolar icilsin sular

enerjiniz sagligimiz daim olsun:54::54:

Son düzenleyen: Moderatör:

harika menü şekercimmm hayırlı olsun yeni balkonun :16: nedense ben balkonu kapattırırsam hava alac ak bir yer kalmayacakmış gibi geliyor :31:

rica ederim şekercim dün seninle brilikte 5 kişiye daha yolladım şifa olsun hepinize inş:32::32:

evet öyleymiş cnm googledan baktım şimdi afiyetolsun ama alışkanlık haline getirme ne olur :54:

saol tatlım benım:) balkonla salonun arasındada sürgülü can var acık yanı cok gusel gunes alıyor oyuzden ferah oldu .:16::16:

Hayirli sabahlar guzeller okula oglani biraktim markete gittim iki soluklanio kosturacam sabah tartildim iki gundur dengesiz beslenmememe ragmem sporun etkusiyle kilo almamisimbugunden sonra eksiye dusmrk icin ugrasicam cumaya kadar

Hadi bakalim dilegim süper süper sonuc gelecek galiba senden

:54: aferin sana akilli kucuk kelebek :1:

İnşallah bir sorun olmaz dikkat et yinede temkinli davran. Morelin duzeldimi soramadim fdun canim inşallah duzeltmissindir arani ailenle aile cok onemli bitanem evlenince daha iyi anlayacaksin :38:

Dilegim cok yorgunsan cezani yarinda cekebilirdin canimin ici

Himm baya cozutulmus :18:
Ama sozunde durdugun icin tesekkur ederim ♥♥♥

Ayferim gunaydin super sonuc icin bu dort gun iyi mucadele edicem bakalim

Back
X