Kuzum oncelikle gecmis olsun kiyamam kesinlikle haklisin ben aktif olacagima menulerimi paylasicagima spor yapicagima kacamak yapmiyacagima yaparsamda cezami cekicegime SÖZ veriyorum ha ayrica hedefim 70 li rakamalar olmazsam esek gibi aniracagimaSOZ veriyorum:)
tebrik ederim canım süpersin
İlk 3 teyim 2 haftadır hee
zorlama canım sevmediysenCok lazimmi bu kefir icmesem olmazmi:)
61le evlendim 92leri gördüm
tebrik ederim canım süpersin
zorlama canım sevmediysen
bende 58 le evlendim 76 ya kadar çıktım ama bi 10 kilosu kortizondan sonra oldu
beni de cumaya 68 görceniz inş
hımmmmmmmm ben başliyim ozaman yapck bişey yok
bence bu cezaları listeleyelim neler yapcksak o cezalılar listesinin karşısına yazalım
benimde hedefim 68 canım gercı adet olmus olcam sanırım carsamba falan
Iyi aksamlar kizlar..oo cezalar havada ucusuyor
ayferim bi mesajda kaptanlik devriyle ilgili yazmissin..valla sen cok yakisiyon canim..
ben arada gelir,fircami atar giderim..kirilmaca olmuyorsa tabi
öptüm hepinizi..haftasonu diye kacamak yapmayin sakin..
Kiz hepiniz tek tek ceza vermeyin ortak bir ceza bulun konsey kurup bu ne canim hafta zaten 7 gun nasil bitsin bu kadar cexa kilo veren 7 kisi hilal haftada uc gun zumba verdi sen bi gun yuruyus eee kaldi uc gun
Ne demisti ki gorumcen sana mervee :26:
en iyisi valla..cezasiz olmuyor bu islerBundan sinra biyle helincimcezası verilir boyun egecek
Yok canim benim niye kirilalim ki sana
görümcede cok fenaymis yanliz..aman canim acigini verme,bnerede ne diyecegi belli olmazKaptan ben herseye warımnasıl istersen öle yaparız walla:))
Şimdi onlara gitmiştik biz komsusu geldi ayfercim bnm görümcenin
Komsu bana yasımı sordu dedim 22 ozaman öleydi eşimde 28 yasında bnm hmm aranızda cok warmıs dedi komsu
Bende sakasına dedim sorma abla kandırdı bni bunlar aslında 6 yas bnce cokta degil herneyse görümcemin bi zoruna gitti heraldeki sokacak laf bulamadı dedı bu kızda bi kılo war ona laf sokım
Dedıkı bana ama sen daha buyuk gosterıyosun cok kılolusun diye)
Komsuda demişti ki ozaman hadi yha görümcelik yapma kızım gelinin yüzüne bak diye dalan bni savunduyduydu
Aslında doru kıloluyken diyolardı 26 28 gösteriyosun diyede yani bu laf sokulupta aölenmez
Şimdi 20 warmısın diolar dermişim ama....
Geçen mevlite gittik komsumzuzn
Tasınmıslardı sultangazıden 10 sene falan olmustu tekrar sultangazıye geldiker ew almıslar bide kuran okuyalım demişler annem dedı işte böle böle sende gel
Gittik
Kadın gördü bni anneme diyo ki bu kızın bası baglımı
Annemde dedıkı onun artık heryerı baglı cocugu bile war diye inanmadı kadın meyramı görmese alacak
Kızlllaaaar böle seleri dıymaalı uzun zaman oldu yhaben bi havaya girdim aman allahım oturma organım havaya kalktı
Şimdi yarını iple çekiyorum
Size bilgi vericem
Hahahahahaha
Teyyyy teyyyyyy
en iyisi valla..cezasiz olmuyor bu isler
görümcede cok fenaymis yanliz..aman canim acigini verme,bnerede ne diyecegi belli olmaz
353. Etapin cezalilari
[COLOR="#A5zannediplue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******[U]Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş[/U]
Ayfer: -0, 5 *******[U]Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik[/U]
Dilek:-0, 5********[U]Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekikhadi yine insaflıyımm[/U]
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******
[/B][/COLOR]
Canim bana uyar yarin basliyorum heme
[B]Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın[/B][/QUOTE]
İyi boyle benxe
[quote="kelebekolacam, post: 34545012"]Eki Görüntüle 1031634 kızlar bu çanta sizce nasıl çantalarım hep büyük taşımaktan ypruldum bi tane küçük alayım diyorum.
Vavvvv hizli basladinpbugünkü menüm
aç karnına 3 günkurusu ılık su
KAHVLTI şekrsz çy 1 domates. birz peynir. 1 haşlanmış yumrta.8 yeşil zeytin.1 yeşil çy
ara turk kahvesi
ayran aşı detoksu 12 de başladım 22.00 da bitcek
ikindi 1 yeşil çy.1 beşibiyrde çy
3 lt su cnm feci şekilde şekerli bişeylr istiyo size yemin ediyorum günü bu liste ile bitiricem ve ağzıma o cıssss lardan almicam
Olurmu sen gelde yeter fircana raziyiz:)pIyi aksamlar kizlar..oo cezalar havada ucusuyor
ayferim bi mesajda kaptanlik devriyle ilgili yazmissin..valla sen cok yakisiyon canim..
ben arada gelir,fircami atar giderim..kirilmaca olmuyorsa tabi
öptüm hepinizi..haftasonu diye kacamak yapmayin sakin..
Kaptan ben herseye warımnasıl istersen öle yaparız walla:))
Şimdi onlara gitmiştik biz komsusu geldi ayfercim bnm görümcenin
Komsu bana yasımı sordu dedim 22 ozaman öleydi eşimde 28 yasında bnm hmm aranızda cok warmıs dedi komsu
Bende sakasına dedim sorma abla kandırdı bni bunlar aslında 6 yas bnce cokta degil herneyse görümcemin bi zoruna gitti heraldeki sokacak laf bulamadı dedı bu kızda bi kılo war ona laf sokım
Dedıkı bana ama sen daha buyuk gosterıyosun cok kılolusun diye)
Komsuda demişti ki ozaman hadi yha görümcelik yapma kızım gelinin yüzüne bak diye dalan bni savunduyduydu
Aslında doru kıloluyken diyolardı 26 28 gösteriyosun diyede yani bu laf sokulupta aölenmez
Şimdi 20 warmısın diolar dermişim ama....
Geçen mevlite gittik komsumzuzn
Tasınmıslardı sultangazıden 10 sene falan olmustu tekrar sultangazıye geldiker ew almıslar bide kuran okuyalım demişler annem dedı işte böle böle sende gel
Gittik
Kadın gördü bni anneme diyo ki bu kızın bası baglımı
Annemde dedıkı onun artık heryerı baglı cocugu bile war diye inanmadı kadın meyramı görmese alacak
Kızlllaaaar böle seleri dıymaalı uzun zaman oldu yhaben bi havaya girdim aman allahım oturma organım havaya kalktı
Şimdi yarını iple çekiyorum
Size bilgi vericem
Hahahahahaha
Teyyyy teyyyyyy
Walla bişi derse bı sefer konusurum her horoz kendi çöplüğünde öter
O kendi ewinde lafı soktu dua etsin bn elestırıye acık biriryim
))
Çirkef olmayı kendime yakıstıramyorum
:))cokta zorlmasın bni )
353. Etapin cezalilari
Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******
Ayfer: -0, 5 *******
Dilek:-0, 5********
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******
Kizlar bunlar alinan kg miktarlari karsilarina cezalarini yazabilirsin ortak kararla]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?