• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

millet kilo derdinde benim uğraştıgıma bak:9::9::9:kesin cezamı

ablayla abi yüklenemiyor onlarıda başka zaman

Ayy maşallahhh pek şeker yaa :nazar::nazar::nazar:
Bu arada çantayı da beğendmm..:34:

kızlar ben 45 dk hızlı yürüyüş yapsam daha iyii lesliee bilmiyomki nası bişi :1: ama bakarım onuda yaparıım. + salı perşembe yüzmeye gidicemmm bunuda katalım artık sporaa :16:

bide şey benim belim incecik göbişim yokkk totom acaip çokk :53: ama yinede azıcık ele gelmeye başladı azıcık işte o bakımdan dedm ama mekikte yaparım :1:

Fıstık o zman squat yap senn :34::34::34: hani böyle bacaklarla eğilip kalkılan hareketler netten bakarsnn
AMa zaten cezalar henüz netleşmedi konsey bekleniyor :1:

Abooooooo bu hafta hilalin diline dustuk.gorcen sen kuz

:1::1::1:

Aferin böyle soz dinle :70:

Bakalim konsey ne diyecek ben raziyim

Ayca kayanin tarifleri listeleride var orda onlara bi bak istersen gelim cocuk meselesine yok ablacim ilk dusugum pihtilasma yok herseye bsktirdim fazla arastirmaciyim galiba ve artik kafam rahat olursada rabdan olmazsada rabdan diyorum

Konseyi bekliyoz cezalar içn aynen :34:

Son düzenleme:
küccük kelebeğim alıntı resmi silebilirmisin rica etsem kızımı az sonra sanaldan alacamda:16:
sen evlen daha sekeri daha cadısı seninde olacak.:13:

2 tur 2 kat çıkıp indiiim :10:

353. Etapin cezalilari

Blue:- 1, 2 ********
Gozde: -1, 1*******Gözdeee her gün en az 10 dk mekik madem göbişin var, ayrıca daa bu hafta en az 4 gün 45'er dk ya Leslie ya hızlı tempo yürüyüş :8:
Ayfer: -0, 5 *******Ayfeeerrr en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8:
Dilek:-0, 5********Dileğe de Ayfer gibiii en az 3 gün Lesliee ya da zumbaa + 10 dk mekik :8: hadi yine insaflıyımm
Yasemin: -0, 3****
Ahsen:-0, 3*******
Çağla:-0, 28*******

Cezacıbaşlarııııı, kilo verenlerrr.. haydin toplanın cezaları yardıralım, ben Gözde ve Ayfer'e örnek yazdım fikri olan değişsin ya da kalsın :1::1::1:

baktım canım okudum.
ama sağlıklı değil.
geçmiş yıllarda denedim hızla fazlası geri geliyor.

sana bişey söylicem.
eger hamile kalıyor ama düşük yaşıyorsan pıhtılaşma sorunun olabilir buna bakılmasını öneririrm.

Fıstık o zman squat yap senn :34::34::34: hani böyle bacaklarla eğilip kalkılan hareketler netten bakarsnn

Hilal kiz sende duzelt cadiyi gorduk maşallah pek seker hayal ettigim gibi beyaz tenli ben inun bide evde ciplak ayaklarinin kosusturdugunu hayal etmistim tamda bu kiz iste allah tum cocuklarina uzun ve mutlu bir omur versin yasemincim adi neydi bu cadinin

küccük kelebeğim alıntı resmi silebilirmisin rica etsem kızımı az sonra sanaldan alacamda:16:
sen evlen daha sekeri daha cadısı seninde olacak.:13:

Hallettm ablacım, amin inş :nazar::nazar::nazar: :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: ay ne tatlı oluyorlar ya bayılıyorum bızdıklaraa :16:

Hilal kiz sende duzelt cadiyi gorduk maşallah pek seker hayal ettigim gibi beyaz tenli ben inun bide evde ciplak ayaklarinin kosusturdugunu hayal etmistim tamda bu kiz iste allah tum cocuklarina uzun ve mutlu bir omur versin yasemincim adi neydi bu cadinin

Hallettm kaptancım

aynen canım onu biliyodum duymuitum yapıyım barii

ya ben kaçırdım yaa ne cadısı kimin cadısıı uuuffff :26: delirttiler beni başıma ağrı girdi bi bursa muhabbetine uuuuuuuuuuuuuf.

kimin bızdıkıydı ki oo :44: :1:

Kızlar kılo weremeyenlere ;)))
Benden 1 por orta tempo 1 saat yürüyüş;)))

Ne güzel vesile olmuşum ama ananas gerçekten çok faydalı özellikle diyette. detoks menüye % 100 uyunca çok güzel kilo veriliyor zaten.

Vereceğim elbette. aksi kabul edilemez.:19::19::19:
Sen nasılsın ne var ne yok :)

81,2 :43::43::43:
1,5 ay kaybettim :43::43:

ben de senin giniyim çoooooooooooook zaman kaybettim ama napalım geçmişin eleminde hapsolamayız dimi:46:

Kızlar bnm bu hafta içim rahat şiş olmama ragmen 400 gr vermişm ;)) inş 1 kıloya yakın kılo wermişşmsir inş
Ama kesmek yok o elbiselere girecemmmmm arkadass;))
Gel gel gübüle gel
Gel gel gübüle gel
:)))))))
Sacların arasından domdom kursunu degdi;))))
;)))))))))))
Hobaaaaaa:64:

Kızlar yarına misafirim war
......;)))
Yaprak sarıcam
Kek yaparım
Yemekleri yapıcam hep aksamdan pilav hariç
Görümcem geliyo kızlar geçen geliceklerdi olmadı ramazan bayramında konustuk görüstuk şimdi bni böle görünce yüzünün o ifadesini görmek tatmak yasamak istiyorum;))
Bana dedigi lafı bogazına tıkacam....
Gerçi o arada bi dafe görmüstü ozamnda tanıyamamostı da bu sefer daha zayıfım puhaaaaa
Kötüyüm ben kötüyüm ;)))))))

Kızlar kılo weremeyenlere ;)))
Benden 1 por orta tempo 1 saat yürüyüş;)))

Kiz hepiniz tek tek ceza vermeyin ortak bir ceza bulun konsey kurup bu ne canim hafta zaten 7 gun nasil bitsin bu kadar cexa kilo veren 7 kisi hilal haftada uc gun zumba verdi sen bi gun yuruyus eee kaldi uc gun

Back
X