daha tanısmadık bende dun gruba geldım ama ılk hayırlı olsun bende olsun
olsun kars dıye uzulme orasıda bızım memleketımız turkbayragi orada da yıcek ekmegın varmı demmekkı hayırlı ugurlu olsun ınsallah tebrık ederım
HOŞGELDİN CANIMCIMa.s.
İŞİN HAYIRLI OLSUN TATLIM..ÇOK SEVİNDİM AMA ANKARA DAN GİDECEĞİNE DE ÜZÜLDÜM YANİ..fisfisfisAMA ÖNEMLİ OLAN SENİN HAYATIN CANIM..
EKMEK NERDEYSE ORADASIN İŞTE..ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN CANIM..:Saruboceq:KARS A GİDİPTE BİZDEN KOPMAK YOK ONA GÖRE..
sengözlerimebaksanab
SENİ TEBRİK EDİYORUMŞenizŞeniz
BÖYLE GÜZEL HABERE NEDENİR EEE TABİ Kİturkbayragi HAYIRLI UĞURLU OLSUNa.s.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN COMPASS ROSECİM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..ÇOK MUTLUSUNDUR EMİNİM ŞİMDİ:hooray:
OKULDAN Bİ ARKADAŞIM DA KARSA SAĞLIK BAKANLIĞINA ATANDI BU YIL..ŞEHİR OLAYINA ÇOK ÜZÜLME BENCE HAYATIN BOYUNCA KARSTA KALCAK DEĞİLSİN SONUÇTA BİKAÇ SENE SONRA BAŞKA YER İSTERSİN..
TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM EMİN OL BANKACILIKTAN KAT KAT GÜZEL OLCAK BU İŞİN yerimseniben ayrıca ufak bişey bütün kalın kazakların hırkaların kürk mürk yorgan battaniye neyin var yok herbişeyini götüra.s oranın soğu meşhurdur çünkü
canım hayırlı olsun ilide kafana takma önyargı ile gitme ben 4 sene van başkalede kaldım terör olaylarıda vardı ama hayatımın en güzel öğretmenliğimin en kaliteli zamanını orda geçirdim umarım herşey dilediğin gibi olur
CANIM YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN vereliniortak YÜCE RABBİM SANA YENİ GÖRVİNDE BOL VE BEREKETLİ KAZANÇ VERSİN İNŞALLAH:1hug:
KARS DİYE ÜZÜLME BÜTÜN TÜRKİYE BİZİM MEMLEKETİMİZ DEĞİLMİ:1rolleyes:
SANIRIM 1 YIL DOLUNCA TAYİN İSTEYEBİLİYORSUN, SENDE ÖLE YAPARSIN a.s
ALLAH KOLAYLIK VERİR MERAK ETME, TEKRAR TEBRİK EDİYORUM CANIM :1hug:
compascım çok sevindim hakkında hayırlısı canım :teytey::dance:
sositosositodün akşam çok yedim. sabah kahvaltısı 1 bardak neskafemafoldumben
MESLEK NE TATLIMbugun nobetcıyım evde kahvaltı yapamadım ama sarımsak cevız suyumu ıctım burda 9.30 gıbı 1 sımıt yedım yarısının ıcını cıkardım
12de et sote pılav cacık vardı 1 dılım ekmekle yedım canım meye ıstıyor sımdı 2-3 bardak swekrsız cay ıctım
ORADA BİRDE ATA OLSAYDI KESİN 2 EKMEK GÖTÜRÜRDÜN:jeyyar:AH BACUUUUM AH KEŞKE BURADA ATA EKMEĞİ OLAYDIyerimseniben
selam bacüler
dayaklık delünüz -tatlicadiarzu-laelaelaelaelaegeldü(gakılmışınızda diyebülürüz)
birzey hoşgeldin aramızaŞenizben grubun raporlu delüsüyümde
nam ablam demek ilaçtanda tasarruf yaptın sen iyi ol tek dileğim buŞeniz
zorbey bacum sen nediyon böyle inatmı yapıyon bacum
yerim ama zayıfım haaa,
bak valla sana şöyle pc den uçarımmafoldumben3 karnıyarık ekmekle haamafoldumben
valla beni gruptan şöyle arka tamponuma bi tekme ile atsanız haklısınız. düzenli giremiyorum ,düzenli diyet yapamıyorum ,hala zayıflayamadımklava:
annem burada gitcem diye tutturdu gezdireyim diyorum azcık dün salı pazarına gittik bugünde gitcez bir yerlere yarında, beni azcık hoşmu görürsünüz yoksa şutlarmısınız bilemem takdir sizinsenağlama
ahanda anam geldi basıldım yine öpüyorum sizi
bugün sabahtan sağlam kavaltı yaptım, çok koşuşturcam diye...,
saat 10 gibi 1 tane haşlanmış yumurta 2 dilim çok tahıllı ekmek 2 parça beyaz peynir 1 tane domates 1 tane salatalık sayamadığım kadar çok tatlı kahvaltılık biber (babam ufak bir arsamız var orada bahçe yapıyor da Samsun'dan getirdim ama süper biberler)
sonra çıktım dışarı işlerimi halletmek için. Yürümekten anam ağladı yani her yerimden ter aktı.
yürürken bir manavın önünden geçerken çok canım çekti sert sulu armutlardan yedim bir tane... Herhalde manavdan 1 tane armut alan tek ben varımdır adam da 1 tane mi yoksa 1 kg mu istiyorsunuz dedi ben de 1 tane hatta yıkarsanız da çok sevinirim dedim :)
daha yeni geldim şimdi de 1 bardak light limonata içiyorum
dışarıda 2 lt su içtim bundan sonra çantana 1.5 lt'lik sulardan koyacam vallaa...
öpüyorum sizi....
selam bacüler
dayaklık delünüz -tatlicadiarzu-laelaelaelaelaegeldü(gakılmışınızda diyebülürüz)
birzey hoşgeldin aramızaŞenizben grubun raporlu delüsüyümde
compascım çok sevindim hakkında hayırlısı canım :teytey::dance:
nam ablam demek ilaçtanda tasarruf yaptın sen iyi ol tek dileğim buŞeniz
gzdegzde canım geçmiş olsun bilirim bende 550 lik apranaxla ayakta ancak dururdum kafamçokkarıştı
kararsız canım sende en kısa zamanda sorunlarını çözer aramıza katılırsın inşallah öslicez seniŞeniz
bernuşcum senin neyin var bacum sanada geçmiş olsunŞeniz
gülbeyzacım dilerim sonuçların iyi çıkar öpüyorum seni ve bebişiniŞenizŞeniz
zorbey bacum sen nediyon böyle inatmı yapıyon bacum
yerim ama zayıfım haaa,
bak valla sana şöyle pc den uçarımmafoldumben3 karnıyarık ekmekle haamafoldumben
kalimera ablam sen nasılsın diyet nasıl gidiyor ?bende yapacam ama anacım buradayken olmuyor diyet yapmakmafoldumbenzaten gitcem diye tutturdumafoldumbenmafoldumben
valla beni gruptan şöyle arka tamponuma bi tekme ile atsanız haklısınız. düzenli giremiyorum ,düzenli diyet yapamıyorum ,hala zayıflayamadımklava:
annem burada gitcem diye tutturdu gezdireyim diyorum azcık dün salı pazarına gittik bugünde gitcez bir yerlere yarında, beni azcık hoşmu görürsünüz yoksa şutlarmısınız bilemem takdir sizinsenağlama
ahanda anam geldi basıldım yine öpüyorum siziŞenizŞeniz
EEEE ZORBEYCİĞİM 3 TANE KARNIYARIKTAN SONRA ÜSTÜNE BİDE KAHVALTIMI YAPICAKTIN :mymeka: AYIP AYIP :mymeka:dün akşam çok yedim. sabah kahvaltısı 1 bardak neskafemafoldumben
NE OLSUN SILACIM BEE :çok üzgünüm: AÇ Bİ AÇ DOLAŞIYORUM VALLA :çok üzgünüm:selam bacüler
kalimera ablam sen nasılsın diyet nasıl gidiyor ?bende yapacam ama anacım buradayken olmuyor diyet yapmakmafoldumbenzaten gitcem diye tutturdumafoldumbenmafoldumben
valla beni gruptan şöyle arka tamponuma bi tekme ile atsanız haklısınız. ahanda anam geldi basıldım yine öpüyorum siziŞenizŞeniz
PAZARDAN ELMA ALIRKEN NASIL BASILDIN AMA :roflol::roflol::roflol:NE HABER KIZLAR
PAZARDAN ELMALARIMI DEPOLADIMlaelaelaelaelae
16:05 1 ELMA DAHAcokacimcoook
ARAMIZA HOŞGELDİN ŞEKERCİM :1hug:Arkadaşlar boş yer var mı bende geleyim takıma :) 17 yasındayım boyum 1.68 70kiloyla basladım diyete,
şuan 67kiloyum cok azimliym 55ekadr inmeye kararlıyım
ama bu işler takım işi beraber kolaylıkla verebileceğimize inanıyorum,
cvbınızı bekliyorum opuyorumnanaktan
KİLONU ERKEN BİLDİR TATLIMmerhabalar arkadaşlar ben gene giremedim neteeee çok özür diliyorum bir haftadır ablamlarla birlikteyiz bebişlerden inanın sıra gelmedi birde tabi ev sahibisin hizmet edecenama kilo bildiririmi yapıcam hadi görüşürüzzz
EEEE ZORBEYCİĞİM 3 TANE KARNIYARIKTAN SONRA ÜSTÜNE BİDE KAHVALTIMI YAPICAKTIN :mymeka: AYIP AYIP :mymeka:
ŞURDA KİLO VERMEYE ÇALIŞIYORUZ HER HAL DEMİ :mymeka:
PAZARDAN ELMA ALIRKEN NASIL BASILDIN AMA :roflol::roflol::roflol:
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
SABAH KAHVALTISI: BOOOOL YAĞLI MENEMEN BOOOOL EKMEKLE BİRAZ PEYNİR 1 ÇAYkaydirigubbakcemile3
ÖĞLENDEN SONRA DIŞARIDA İŞLERİM VAR
SİZLERİ BENDEN MAHRUM BIRAKACAĞIMsırnaşık şey
AMA MERAK ETMEYİN HER AN HER SANİYE SİZİ UZAKDAN BİLE OLSA:1ninca:
YAAAAAA SANKIN YARAMAZLIK YAPMAYINlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?