arkadslar bugun nobetten cıktım kızım gece ateslendı kotu bır gun gecırdım dr gturum bogaz enf dedı tahlılerı ogleden sonra cıkacak dungece kacamaklar yaptım ama abartmadım aburcubur yemıyorum artık sarımsak cevız suyunuda ıcemedım bugun belkı bırazdan ıcerım sabah 1 sımıt yarım poca yedım ogelen bısey yemdım belkı meyveyle gecıstırmeyı basarabılırım.bol su ıcmeye calısıyorum..
nam cım az once tartıldım 76 cıktım ama ben hep sabah ac karnına tartılırım yarın sabah tartılıp yazmak ıstıyorum sadece verdıgımız kıloyumu yazıcam aksama kadar belkı gıremeye bılırım kzızım hala ateslı ve uyuyor..uyanınca nete gıremeyebılırım ama aksama olmadı yarın sabah Allah ısı karısmassa gırerım hepınıze kolay gelsın kızlar
nam cım az once tartıldım 76 cıktım ama ben hep sabah ac karnına tartılırım yarın sabah tartılıp yazmak ıstıyorum sadece verdıgımız kıloyumu yazıcam aksama kadar belkı gıremeye bılırım kzızım hala ateslı ve uyuyor..uyanınca nete gıremeyebılırım ama aksama olmadı yarın sabah Allah ısı karısmassa gırerım hepınıze kolay gelsın kızlar