herkese merhabalar,
bugün Ankara'ya geldim....
Size güzel haberlerim var...
İşe giriyorum, tarım bakanlığıında tarım ve kırsal kalkındırmayı destekleme kurumunun uzmaı sınavını kazandım ve sadece sınav ile alıyorlar yani mülakat yok...
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Yani anlayacağınız işe girdim :)
Yarın belgelerimi teslim edeceğim...
Size haber vermek istedimm...
Hepinizi öpüyorum...
3 tane karnıyarık yanıda cacık ve çatal kullanmadan ekmekle yedimmafoldumben 5 bardakda şekersiz çay içtimkaydirigubbakcemile5
ne oldu sana küçük bacı hastamısın yoksamirmirmirmir
CANIM YENİ İŞİN HAYIRLI OLSUN vereliniortak YÜCE RABBİM SANA YENİ GÖRVİNDE BOL VE BEREKETLİ KAZANÇ VERSİN İNŞALLAH:1hug:herkese merhabalar,
bugün Ankara'ya geldim....
Size güzel haberlerim var...
İşe giriyorum, tarım bakanlığıında tarım ve kırsal kalkındırmayı destekleme kurumunun uzmaı sınavını kazandım ve sadece sınav ile alıyorlar yani mülakat yok...
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Yani anlayacağınız işe girdim :)
Yarın belgelerimi teslim edeceğim...
Size haber vermek istedimm...
Hepinizi öpüyorum...
HAYIRDIR KARARSIZIM NOLİY SANAA :sm_confused:selam kızlar ihmal ettiğimin farkındayım ama bu aralar işler hiçte istediğim gibi gitmiyor,
kusura bakmayın yemek derseniz ona hiç dikkat etmiyorum,
2 gündür bana biraz toparlamam için zaman vermenizi istiyorum
ZORBEY TOKAMKIMIN GARDAŞI NOLİY SANA BACIM :1shok:3 tane karnıyarık yanıda cacık ve çatal kullanmadan ekmekle yedimmafoldumben 5 bardakda şekersiz çay içtimkaydirigubbakcemile5
3 tane karnıyarık yanıda cacık ve çatal kullanmadan ekmekle yedimmafoldumben 5 bardakda şekersiz çay içtimkaydirigubbakcemile5
günaydın güzel takımcım
dün gece geçgeldimiz için nete giremedim.
bugün elma diyetine başladım bakalım hayırlı olsun bana iyi kilo veririm..
TAMAM ABLACIMselam kızlar ihmal ettiğimin farkındayım ama bu aralar işler hiçte istediğim gibi gitmiyor kusura bakmayın yemek derseniz ona hiç dikkat etmiyorum 2 gündür bana biraz toparlamam için zaman vermenizi istiyorum
SANA KESİNLİKLE KATILIYORUMcanım hayırlı olsun ilide kafana takma önyargı ile gitme ben 4 sene van başkalede kaldım terör olaylarıda vardı ama hayatımın en güzel öğretmenliğimin en kaliteli zamanını orda geçirdim umarım herşey dilediğin gibi olur
SEN BU KARNIYARIKLARI ALLAH BİLİR YA ATA EKMEĞİ İLE BANDIRA BANDIRA YEMİŞSİNDİR:mymeka:3 tane karnıyarık yanıda cacık ve çatal kullanmadan ekmekle yedimmafoldumben 5 bardakda şekersiz çay içtimkaydirigubbakcemile5
FENA MI OLDU TOKMAĞIM BAK DİYETLER SAYESİNDE HEM SPOR, HEM SU, HEMDE MEYVE TÜKETİYORSUN.yerimsenibenGÜNAYDIIIIN KAYMEKLI EKMEK KADAYIFLARIIIIMM opuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEM :lepi:
GELELİM GÜNÜN RAPORUNA
AKŞAM: 17:15-18:45 1:30 SAAT SPOR
AKŞAM YEMEĞİ: 19:30
1 YEŞİL ELMA
4-5 KAŞIK ÇOBAN SALATA
SABAH: 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ (EVDEN İŞE)
BİRAZ MAYDONOZ
BİRAZ DERE OTU
ÜSTÜNE LİMON VE PUL BİBER
ÇOK AZ YUFKA İLE YEDİM
ÖĞLEN 1 ELMA
AKŞAM GENE ELMA
NE ZAMAN KURTULACAM BEN ELMA YEMEKTEN
ZATEN MEYVEYLE ARAM HİÇ İYİ DEĞİLDİR ŞİMDİ HER DAKİKA EMA
YEMEKDEN İMANIM GEVREDİ
MERAK ETME AŞKUSU ONA KESİN AFİYET OLMUŞTUR. ÇÜNKÜ O MENÜYÜ ZEVKLE YER:jeyyar:ooo afiyet olsun şekeirm.kalimera ablamın dediği bu diyetle fil olmayasın ilerde.zaten çubuk krakermişinsırnaşık şey
dün akşam çok yedim. sabah kahvaltısı 1 bardak neskafemafoldumben
hoşgeldin canım:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?