Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok sağol kalimeracım ya bugun iyiyim bereket 1.gün çok fena oluyorum:sinifsinif: ayy o zmana doğuruyumda kurtuluyum yaalülülülülülü hehe
zorbey hoşgeldinvereliniortak
bugun klasik kahvaltımı yaptım dun aksamdan cok açtım ama bol salata yedim semiz otlu domatesli peynirle ekmekle doydum. öğlen çorba iççem akşam ne yerim bilmiyorum ama az yemeyi düşünüyorum bol da su içiyorum
haydin güle güleeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

merhaba arkadaslar hosbuldumm..
gercekten hoşbuldum ben burayı ya ..
ben gune 2 dılım ekmek ve bıraz beyaz peynırle basladım az once azıcık keke yedım ama ogle yemgı yemıycem arada bıraz meyve yerım aksam ıcın yogur corbası yaptım sadece onu yemeyı dusunuyorum ekmeksız bol bol su ıcıyorum ..
ben dun general motors dıye bısey ogerndım aslında bıldıgımız lahana corbası dıyetı lahanımı falan aldım esımle bırlıkte yapacaktık ama Mucize beyaz lahana diyeti-MUCİZE İKSİRLER bu lınkte emzırenlerın kullanmaması gerektıgı yazıyordu benım kızım 1 yasında emzırmeye ne gıbı bır sakıncası olabılırkı ya ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum

TOKMAĞIM SAAT BAŞI DEĞİL ANLADIM SENİN GÖZÜNDEfisfisfis BOZULMUŞ

2 SAATTEyerimseniben

TATLIM İNŞALLAH İSTEDİĞİN KİLOYA İNER MEZUN OLURSUNa.s.

EN GÜZEL GÜNLER HEP BİZİMLE OLSUNa.s.a.s.

GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
İNŞALLAH CANIMCIM:Saruboceq:

BEN AKŞAM REGL OLMUŞUM:sm_confused: HİÇ AMA HİÇ HABERİM OLMADIyerimseniben

İŞTE BİRDE BENİM GİBİ DEĞİŞİK İNSANLAR VAR HİÇ BİRŞEYDEN HABERİ OLMAYAN:roflol::roflol:

gzdegzde cım gecmıs olsun bugun agrın yokmus amabır dahakı ay ıcın denemenı tavsıye ederım
ADET SANCISI
Muz : ıçerdiği yüksek oranda B6 vitamini sayesinde kadınların adet dönemi sancılarını büyük oranda azaltır.Doğal bir ağrı kesici gibidir.

Tarçın: Koli basilinin üremesini önler.Limon çayına Balla birlikte eklenerek içildiğinde hem boğaz ağrılarına hem de adet dönemi sancılarına iyi gelir

YAPTIĞIM DıYETE GÖRE ŞıMDı BıR YEŞıL ELMAcokacimcoook

11.00 1 ELMA cokacimcoook

ARA 1 KUPA BıTKı ÇAYI (FUBDA, BıBERıYE, MATE VE YEŞıLÇAY KARIŞIMI)

13:00 1 ELMA cokacimcoook

ARA 1 KUPA BıTKı ÇAYI (FUBDA, BıBERıYE, MATE VE YEŞıLÇAY KARIŞIMI)

15:00 1 ELMA cokacimcoook

15:35 1 KUPA BıTKı ÇAYI (FUBDA, BıBERıYE, MATE VE YEŞıLÇAY KARIŞIMI)

BU SAATE KADAR 3 LıTRE SU

17:00 1 ELMA

19:00 1 ELMA

DıYET GÜZEL GıDıYOR KIZLARyerimseniben

Son düzenleme:
herkese merhabalar,
bugün Ankara'ya geldim....
Size güzel haberlerim var...
ışe giriyorum, tarım bakanlığıında tarım ve kırsal kalkındırmayı destekleme kurumunun uzmaı sınavını kazandım ve sadece sınav ile alıyorlar yani mülakat yok...
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Yani anlayacağınız işe girdim :)
Yarın belgelerimi teslim edeceğim...
Size haber vermek istedimm...
Hepinizi öpüyorum...

nam zorlanmıyomusun bu dıyetı yaparken butun gun elma benım ıcın cok zor en fazla bır gun yapabılırım sanırım
bende oglen 100 tane yarım mekık cektım sanırım yarın karın kaslarım agrıyacak aksam bıraz yuruyus yapıp 100 daha cekmeyı planlıyorum.
arkadaslar bu lahana dıyetının emzıren annelere ne gıbı bı zararı olabılır fıkrı olan varmı

daha tanısmadık bende dun gruba geldım ama ılk hayırlı olsun bende olsun
olsun kars dıye uzulme orasıda bızım memleketımız turkbayragi orada da yıcek ekmegın varmı demmekkı hayırlı ugurlu olsun ınsallah tebrık ederım

HOŞGELDİN CANIMCIMa.s.

İŞİN HAYIRLI OLSUN TATLIM..ÇOK SEVİNDİM AMA ANKARA DAN GİDECEĞİNE DE ÜZÜLDÜM YANİ..fisfisfisAMA ÖNEMLİ OLAN SENİN HAYATIN CANIM..
EKMEK NERDEYSE ORADASIN İŞTE..ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN CANIM..:Saruboceq:KARS A GİDİPTE BİZDEN KOPMAK YOK ONA GÖRE..
sengözlerimebaksanab

SENİ TEBRİK EDİYORUMŞenizŞeniz
BÖYLE GÜZEL HABERE NEDENİR EEE TABİ Kİturkbayragi HAYIRLI UĞURLU OLSUNa.s.

BEN HİÇ ZORLANMIYORUM CANIM.
DOĞRU DÜRÜST YEMEKLE ARAM YOKTUR.
BAHANEYLE MEYVE TÜKETİYORUMcokacimcoook

BEN HİÇ ZORLANMIYORUM CANIM.
DOĞRU DÜRÜST YEMEKLE ARAM YOKTUR.
BAHANEYLE MEYVE TÜKETİYORUMcokacimcoook
[/QUOTE]

dogru durust yemekle aram yoktur ne guzel bır cumel ahhh ahhh bır gun bunu bende dermıyım acaba

İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR..
ÖĞLEN BİRŞEY YEMEDİM,CANIM İSTEMEDİ,
1 LT SU,

YARIM LT SU,

AKŞAM:
3 KAŞIK MAKARNA,
3 ADET KÜÇÜK TAVUK BUT,
1 BARDAK AYRAN..

ŞİMDİLİK BU KADAR...KIZLAR TADIMDAN YENMİYORUM YA..ÇOK ACIYIM VALLA...NEDENDİR ACEP..:bbo:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN COMPASS ROSECİM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA..ÇOK MUTLUSUNDUR EMİNİM ŞİMDİ:hooray:
OKULDAN Bİ ARKADAŞIM DA KARSA SAĞLIK BAKANLIĞINA ATANDI BU YIL..ŞEHİR OLAYINA ÇOK ÜZÜLME BENCE HAYATIN BOYUNCA KARSTA KALCAK DEĞİLSİN SONUÇTA BİKAÇ SENE SONRA BAŞKA YER İSTERSİN..
TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM BENİM EMİN OL BANKACILIKTAN KAT KAT GÜZEL OLCAK BU İŞİN yerimseniben ayrıca ufak bişey bütün kalın kazakların hırkaların kürk mürk yorgan battaniye neyin var yok herbişeyini götüra.s oranın soğu meşhurdur çünkü

birzey cim bu arada tavsiyen için çok çok teşk ederim bidahaki ay denicem emzirirken bilemicem lahana diyeti zararlı olur mu canım bilemiyorum:sm_confused:

selam kızlar ihmal ettiğimin farkındayım ama bu aralar işler hiçte istediğim gibi gitmiyor kusura bakmayın yemek derseniz ona hiç dikkat etmiyorum 2 gündür bana biraz toparlamam için zaman vermenizi istiyorum

hoşgeldin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…