çok sağol kalimeracım ya bugun iyiyim bereket 1.gün çok fena oluyorum:sinifsinif: ayy o zmana doğuruyumda kurtuluyum yaalülülülülülü heheGÖZDECİĞİM SENİ ÇOK İYİ ANLIYORUM CANIM, KIZ KEN BENDE SENİN GİBİ OLURDUM,
YORGAN DÖŞEK YATARDIM, KARIN AĞRISI, MİDE BULANTISI, BAŞ DÖNMESİ, AŞ ERME HER BİŞEY OLURDU YANİİ,
O İKİ GÜNÜ ATLATANA KADAR ÖLÜRDÜM ADETA,
AMA NASILKİ KIZIM DOĞDU ONU DOĞUMUYLA BİRLİKTE BIÇAK GİBİ KESİLDİ HEPSİ,
ZATEN DR. SÖYLEMİŞTİ DOĞUMDAN SONRA ANCAK DÜZELİRSİN DİYE,
DEDİĞİ GİBİDE OLDU, İNŞALLAH SENİNKİDE GEÇER,
ÇOK GEÇMİŞOLSUN CANIM :1hug:a.s.
TOKMAĞIM SAAT BAŞI DEĞİL ANLADIM SENİN GÖZÜNDEfisfisfis BOZULMUŞAH BUNLARI YAPABİLSEK SORUN KALMAYACAK AMA NERDEEEE:1no2:
BENCEDE a.sAH KEŞKE
DAVULUM AŞKIM BEN SAAT BAŞI ELMA YİYEMEMKİİİ :sm_confused: VALLA MİDEM DÖNER BENİM :sm_confused:
ÇOK FAZLA BENCE, BANA GÖRE DEĞİL BU DİYET :sm_confused::1no2:
DAHA AZ YİYEREK DENİYCEM BAKALIM :sm_confused:
merhaba arkadaslar hosbuldumm..
gercekten hoşbuldum ben burayı ya ..
ben gune 2 dılım ekmek ve bıraz beyaz peynırle basladım az once azıcık keke yedım ama ogle yemgı yemıycem arada bıraz meyve yerım aksam ıcın yogur corbası yaptım sadece onu yemeyı dusunuyorum ekmeksız bol bol su ıcıyorum ..
ben dun general motors dıye bısey ogerndım aslında bıldıgımız lahana corbası dıyetı lahanımı falan aldım esımle bırlıkte yapacaktık ama Mucize beyaz lahana diyeti-MUCİZE İKSİRLER bu lınkte emzırenlerın kullanmaması gerektıgı yazıyordu benım kızım 1 yasında emzırmeye ne gıbı bır sakıncası olabılırkı ya ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum
İNŞALLAH CANIMCIM:Saruboceq:EN GÜZEL GÜNLER HEP BİZİMLE OLSUNa.s.a.s.
GÜLEN YÜZÜNÜZ HİÇ AMA HİÇ SOLMASIN..alkisalkisalkisalkisalkisalkis
çok sağol kalimeracım ya bugun iyiyim bereket 1.gün çok fena oluyorum:sinifsinif: ayy o zmana doğuruyumda kurtuluyum yaalülülülülülü hehe
zorbey hoşgeldinvereliniortak
bugun klasik kahvaltımı yaptım dun aksamdan cok açtım ama bol salata yedim semiz otlu domatesli peynirle ekmekle doydum. öğlen çorba iççem akşam ne yerim bilmiyorum ama az yemeyi düşünüyorum bol da su içiyorum
haydin güle güleeesengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
herkese merhabalar,
bugün Ankara'ya geldim....
Size güzel haberlerim var...
İşe giriyorum, tarım bakanlığıında tarım ve kırsal kalkındırmayı destekleme kurumunun uzmaı sınavını kazandım ve sadece sınav ile alıyorlar yani mülakat yok...
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Yani anlayacağınız işe girdim :)
Yarın belgelerimi teslim edeceğim...
Size haber vermek istedimm...
Hepinizi öpüyorum...
herkese merhabalar,
İşe giriyorum, tarım bakanlığıında tarım ve kırsal kalkındırmayı destekleme kurumunun uzmaı sınavını kazandım ve sadece sınav ile alıyorlar yani mülakat yok...
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Hepinizi öpüyorum...
SENİ TEBRİK EDİYORUMŞenizŞenizherkese merhabalar,
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Hepinizi öpüyorum...
BEN HİÇ ZORLANMIYORUM CANIM.nam zorlanmıyomusun bu dıyetı yaparken butun gun elma benım ıcın cok zor en fazla bır gun yapabılırım sanırım
bende oglen 100 tane yarım mekık cektım sanırım yarın karın kaslarım agrıyacak aksam bıraz yuruyus yapıp 100 daha cekmeyı planlıyorum.
arkadaslar bu lahana dıyetının emzıren annelere ne gıbı bı zararı olabılır fıkrı olan varmı
herkese merhabalar,
Ama ilim kötü malesef.
KArs'ta çalışacağım....
Hepinizi öpüyorum...
merhaba arkadaslar hosbuldumm..
gercekten hoşbuldum ben burayı ya ..
ben gune 2 dılım ekmek ve bıraz beyaz peynırle basladım az once azıcık keke yedım ama ogle yemgı yemıycem arada bıraz meyve yerım aksam ıcın yogur corbası yaptım sadece onu yemeyı dusunuyorum ekmeksız bol bol su ıcıyorum ..
ben dun general motors dıye bısey ogerndım aslında bıldıgımız lahana corbası dıyetı lahanımı falan aldım esımle bırlıkte yapacaktık ama Mucize beyaz lahana diyeti-MUCİZE İKSİRLER bu lınkte emzırenlerın kullanmaması gerektıgı yazıyordu benım kızım 1 yasında emzırmeye ne gıbı bır sakıncası olabılırkı ya ben bu dıyetı yapmak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?