arkadslar bugun nobetten cıktım kızım gece ateslendı kotu bır gun gecırdım dr gturum bogaz enf dedı tahlılerı ogleden sonra cıkacak dungece kacamaklar yaptım ama abartmadım aburcubur yemıyorum artık sarımsak cevız suyunuda ıcemedım bugun belkı bırazdan ıcerım sabah 1 sımıt yarım poca yedım ogelen bısey yemdım belkı meyveyle gecıstırmeyı basarabılırım.bol su ıcmeye calısıyorum..
nam cım az once tartıldım 76 cıktım ama ben hep sabah ac karnına tartılırım yarın sabah tartılıp yazmak ıstıyorum sadece verdıgımız kıloyumu yazıcam aksama kadar belkı gıremeye bılırım kzızım hala ateslı ve uyuyor..uyanınca nete gıremeyebılırım ama aksama olmadı yarın sabah Allah ısı karısmassa gırerım hepınıze kolay gelsın kızlar
HERKES YEDİĞİNİ YAZIYOO BEN YAZINCA SUÇ OLUYOOkafamçokkarıştı
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, ÖPÜYORUM GÜZEL KIZINI opuyorumnanaktanarkadslar bugun nobetten cıktım kızım gece ateslendı kotu bır gun gecırdım dr gturum bogaz enf dedı tahlılerı ogleden sonra cıkacak dungece kacamaklar yaptım ama abartmadım aburcubur yemıyorum artık sarımsak cevız suyunuda ıcemedım bugun belkı bırazdan ıcerım sabah 1 sımıt yarım poca yedım ogelen bısey yemdım belkı meyveyle gecıstırmeyı basarabılırım.bol su ıcmeye calısıyorum..
nam cım az once tartıldım 76 cıktım ama ben hep sabah ac karnına tartılırım yarın sabah tartılıp yazmak ıstıyorum sadece verdıgımız kıloyumu yazıcam aksama kadar belkı gıremeye bılırım kzızım hala ateslı ve uyuyor..uyanınca nete gıremeyebılırım ama aksama olmadı yarın sabah Allah ısı karısmassa gırerım hepınıze kolay gelsın kızlar
KARNIYARIKLARI MENEMENLERİ EKMEĞİ BANDIRA BANDIRA YEDİM DERSEN KIZARIZ TABİİ:mymeka:HERKES YEDİĞİNİ YAZIYOO BEN YAZINCA SUÇ OLUYOOkafamçokkarıştı
a.s.yapmayız aşkusu ya-pmayız.sende kendine i,yi bak dikkatli ol aşkusu.bizim için çok değrli bir dostsunŞenizŞenizŞeniz
GEÇMİŞ OLSUN HAYATIM.arkadslar bugun nobetten cıktım kızım gece ateslendı kotu bır gun gecırdım dr gturum bogaz enf dedı tahlılerı ogleden sonra cıkacak dungece kacamaklar yaptım ama abartmadım aburcubur yemıyorum artık sarımsak cevız suyunuda ıcemedım bugun belkı bırazdan ıcerım sabah 1 sımıt yarım poca yedım ogelen bısey yemdım belkı meyveyle gecıstırmeyı basarabılırım.bol su ıcmeye calısıyorum..
SENCE NEDEN:sm_confused:HERKES YEDİĞİNİ YAZIYOO BEN YAZINCA SUÇ OLUYOOkafamçokkarıştı
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, ÖPÜYORUM GÜZEL KIZINI opuyorumnanaktan
KARNIYARIKLARI MENEMENLERİ EKMEĞİ BANDIRA BANDIRA YEDİM DERSEN KIZARIZ TABİİ:mymeka:
BİZİM BURDA ELMA YEMEKDEN İMANIMIZ GEVRESİN SEN ORDA MENEMENE EKMEK BANDIR YE :mymeka:
BİZİM CANIMIZ YOKMU? BİZ İNSAN DEĞİLMİYİZ, BİZİMDE CANIMIZ ÇEKMEZMİİİ HİÇ DÜŞÜNMÜYOSUN senağlama
ÖĞLEN DIŞARI ÇIKTIM 1 SAAT YÜRÜDÜM BU SICAKTA senağlama
SONRADA GELDİM 1 ELMA YEDİM OKADAR senağlama
AKŞAM GENE ELMA senağlama
AMAAAA YARIN SABAK TARTILACAM BAKALIM KAÇ KİLO VERMİŞİM GÖRCES a.s
İNŞALLAH 2 KİLODAN AZ OLMAZ :çok üzgünüm: YOKSA ÜZÜLÜRÜM VALLA :çok üzgünüm:
BUNCA EZİYETE DEĞMELİ DEMİİ KIZLAR hihoyyythihoyyyt
Harikaaa kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar boş yer var mı bende geleyim takıma :) 17 yasındayım boyum 1.68 70kiloyla basladım diyete,
şuan 67kiloyum cok azimliym 55ekadr inmeye kararlıyım
ama bu işler takım işi beraber kolaylıkla verebileceğimize inanıyorum,
cvbınızı bekliyorum
ARAMIZA HOŞGELDİN ŞEKERCİM
SENİN AZMIŞ ONU HEMEN VERİRSİN ÜZÜLME, HER GÜN DÜZENLİ TAKİP ET BURAYI,
VE YEDİKLERİNİ YAZ, ÖPTÜM CANIM
Teşekkür ederim cnm .yarından intibaren bende yazmaya başlıcam günlük yediklerimiii.Çok çok mutluyum burda olmakdan öpüyorum hepinizi başarılar opuyorumnanaktan
merhabalar nasılsınız
kilo veremiyorum kıslar ben moralim bozuluyo.ama karar verdim ramazanda da veririz inş diyet listemi uyguluycam şu 1 hafta burayada düzenli yazıcam yediklerimi. 1 kilo versem kar bana. hadi bana kolay gele . öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?