Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3.TAKIM **115.Etap** ETAP**

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )

selin34 ( 54.5/53.0/1.5/2.75) HAFTAYA mezun OLMAK ıSTıYORa .s.

compass rose ( 67.0/67.0/0.0/0.00%)
cabik ( 74.4/73.5 /0.9/1.21% )
ademel ( 74.4/74.4 / 0.0/0.00% )
rainbow87 ( 112.7/111.1/1.6/1.42% )
gülbeyza ( 81.8/81.8/0.0/0.00%)
figenk24 ( 54.3/ 55.0/-0.7 /-1.3% )
gzdegzde ( 65.8/65.0 /0.8/1.22% )

kalimera (90.0/ 89.0/ 1.0/1.1 %)yeni üye
3 . TAKIM TOPLAM KıLO: (793.5 /788.4/5.1 /0.64%)

SON DURUM BÖYLE KIZLARa.s

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr bugün dr gittim yeni geldim ayağım için dr kemik üstündeki zar zedelenmiş dedi ben bu haftada 1.500 gr vermişim yani 53 kg olmuşum hedefim 55 ti ben altına düştüm. darısı başınıza kızlar ben artık haftaya mezun olayım.....

TAM KıLO BıLDıRıMıNı YAPARKEN SELıN34 ARADI.

"ABLA ŞUAN KıLOM 53 BEN HAFTAYA MEZUN OLMAK ıSTıYORUM"

KORKARIM BU KIZ 50 OLANA KADAR DEVAM DıYECEK kaydirigubbakcemile5BENDE O ZAMAN SAÇIMI BAŞIMI YOLACAĞIM:roflol::roflol:

SENİ TEBRİK EDİYORUM CANIMCIMŞeniz

AMA YETER ARTIK, SONRA KIRILACAKSIN ÇIITIIIRT DİYEyerimseniben

ablacığım hoşgeldin emin ol inş. sende burdan çıtır olarak ayrılacaksın..... 1 kiloyu küçümseme abla şöle düşün ya hiç veremeseydin inan o zaman daha iyi motive oluyosun:))))
silagülcüğüm canım teşkkür ederim darısı hepinizin başına canım...kaydirigubbakcemile5
ama bugün dr. bana bu 3 çocukta sizinmi diye sorduğunda gözlerini görmenizi isterdim hehe heeeeee kaydirigubbakcemile3 ben çok güldüm sonradan ama.......
eeee artık haftaya mezunum yaaa gidiyorum seviniriyorum kilo verdim çıtır oldum üzülüyorum sizlerden ayrılıyorum kızlar ben yine uğrarım arada yanınıza hadi gayret pes etmeyin azimli olun güvenin kendinize herşeyden önce kendinize söz verin.. bana diyetisyen bile sen bu tahlil değerleri ile zor zayıflarsın demişti bak nasıl zayıflanıyormuş insan tekki istesin.......ayy anam ne çok konuştum beee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ama ama neden saçını başını yoluyon abla yaaaa kıyamam sana opuyorumnanaktan

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KASE MÜSLİ

VE SUUUU

ÖĞLEN (CANIM HİÇ BİRŞEY İSTEMİYOR AMA)
15:00 1 DİLİM EKMEK
1 DİLİM PEYNİR

SUUU
16:30 1 AVUÇDAN FAZLA KABAK ÇEKİRDEĞİ

17:45 2 ŞEFTALİcokacimcoook

http://www.kadinlarkulubu.com/8249386-mesaj192.html

3. TAKIMIN DERECEYE GİREN ÇITIR KIZLARI

1. SELİN 34:hooray:a.s.

2. RAİNBOW87 a.s.

3. GZDEGZDE a.s.

4. CABİK a.s.

5. KALİMERA a.s.

SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞLAR

BU ARADA TAKIM OLARAK 3.
BİREYSEL SIRALAMADA SELİN34 1. :hooray:a.s.
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM
SİZLERİ SEVİYORUMŞeniz​

merhabalar herkese..
bi bakim hemen kaçacam çoookkk yorgunum.eşya taşı yerleştir işlerimiz vardı köydeki yeni evimize eşya falan götürdük.yerleştirdik.sonrs burdaki evimizi temizledik.ondan önce sabah çarşıya gittik...bayaa bi yorgunum...ayyy emeeeennn gidiyim yatayım..iyi iyi takımı iyi gördüm...msjları ayrıntılı okurum sonra
öptüm sizi. :gitme:

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

HEPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMzemuszemus

BEN HALA TOPARLANAMADIM (AMMA DAĞITMIŞIM KENDİMİ:roflol:)

tebrikler .3.cü takımımaa.s.a.s.a.s.a.s.

sevgili takımıma selamlar olsun..opuyorumnanaktan

kızlar ben geldimsositososito aslında perşembe günü geldik fakat anca nete girebiliyorum.yorgunluk evi toparlama derken bugün oldu işte.

çok güzel bir tatil geçirdikzemuszemusküçük oğluma hasta etmeden geldik çok şükür tek düşüncem o hasta olmamasıydı.:ecrin_bebekğluşum denizde botuyla yüzdü suyu çok sevdi hiç ürkmedi ağlamadı buda benim çok hoşuma gitti uzun bir araba yolculuğu yaşadı çohk güzel geçirdik.
beni sorarsanız canlarım kilo aldım oralardakötükedihüsokötükedihüsovalla beni ne yaparsanız yapınklava:klava:hakettim benklava:

bu arada takımımıza yeni arkadaşımız gelmiş:1hug:a.s. sağlıklı zayıflamalar kalimeracım.hoşgeldin.

hepinizi çok özledim kızlarŞenizcanımsınız hepiniz.

hadi bakalım bundan sonra kaçamak yok yolumuza devam :dance:

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

HEPİNİZE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMzemuszemus

BEN HALA TOPARLANAMADIM (AMMA DAĞITMIŞIM KENDİMİ:roflol:)

günaydın aşkusuŞeniz
sana güzel hafta sonlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu kız ne dağıttın bakim kendinilmaz:lmaz:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..nasılsınız..ben hala yorgunum yorulmayada devam edicem..çok işimiz var bugünde...

nam ablacım neden toparlanamadın yaa..arkadaşının kardeşi nasıl oldu kene ısıran..merak ettim.inş.bişey çıkmamıştır.

selin34 tebrik ediyorum seni..başarı öykünü yazarsın artık..vala ben sabırsızlıkla bekliyorum..

gzdegzde canım evet ne yapalım bize 2010 kpss sınavı gözüktü...onada girelim hakkı kalmasın dimi :)

kalimera açmamış bugün tükanı :)) tabi hafta sonu uyuyordur belkim.

gülbeyzacım sende hoşgeldin..kilo almışın demek tatil yaradı sana :)) olsun verirsin.vala şu detoks diyetini öneririm..çok iyi sonuç veriyor.iki gün yap.hem verince baştan bi motive olursun hemencik :))

sabah:
bir inceck dilm çavdr
bir kaç çatal b.peynir
bir iki ç.kaşığı bal
şimdilik bukadar..işime bakayım ben şimdik..

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMMMM a.s. a.s. a.s.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5​

cabikçim hoşbulduk canımŞenizŞeniz

tatili hiç sorma çok fena yaradı:lepi:

bu detoks diyetinde her ögünde bunlarımı yiyosun yoksa devamı varmı kız.bana yaz bitanesi vereyim azcık şu kiloları yoksa aşkusu beni kesçekkötükedihüsokötükedihüso

heyyyyyyo hihoyyytben geldimmmm :teytey:selam canlarım benim nasılsınız ben iyiyim evimi ve sizleri çok ama çok özledim Şenizgüzel bir tatil geçirdim kızlar baya iyi oldu sıkıntılarda oldu ama teraziye koyunca güzellikler ağır basıyor neyse canlarım tatilde kilo vermedim ama almadımda gerçi bazen 500 gr aşağı yukarı değişiyor ama valla takıldılar üstüme yazılanlara baktımda şu 2 günlük detoks kafama yattı güzele benziyor bugün malzemeleri hazırlayıp yarın sabah başlıyorum arkedeşler
bu arada kalimera gelmiş hoşgeldin canumcum Şenizseni aramızda görmek çok güzel
görüşürüz şekerler

cabik teşekkürler canım başarı öyküm kıs valla ben bile inanamıyom nasıl verdiğime ama herşeyden önce ben diyetteyim demedim ozaman yasaklar koymak zorundaydım hayatıma ve tabi yasaklar daha tatlı geliyo insana o yüzden kesinlikle sağlıklı beslenme dedim yediklerime dikkat ettim spor yaptım kaçamak yaptığım zaman bu genelde gündüz saatlerinde oluyordu aldığım kaloriyi yakmaya dikkat ettim ve diğer öğünde onu karşılamaya daha az yemeye....benim kahvaltı alışkanlığım yoktu bu yüzden dolabın üstüne kocaman kağıda kahvaltı yapmassan şişko olursun yazdım işe yarıyo inan kahvaltı alışkanlığı kazandım. sporu ilk zamanlar aksatıyordum o zamanda eskiden üstüme olan ama kilo alınca olmayan kıyafetimi dolabıma astım ve üstüne spor yapmassan bunu asla giyemessin yazdım.. inan ozaman daha hırslandım yani kendi kendimi motive ettim...zzayıflayacağıma inandım kenime güvendim ki kendine güvenmek çok önemli....ben ilk zamanlar hergün 10 dk sessiz bir ortamda kendimle konuşuyodum metidasyon gibi beynime hükmetmek gibi başaracam diyodum pes etmek yok aslaaa....
inşallah sende çıtır olursun ve seneye sınavı kazanırsın umutsuz olma kendine güven bu çok önemli başkalarının sana güvenmesi veya güvenmemesi değil senin kendine güvenmen....
amma konuşltum beeeee

SENİ TEBRİK EDİYORUM CANIMCIMŞeniz

AMA YETER ARTIK, SONRA KIRILACAKSIN ÇIITIIIRT DİYEyerimseniben

teşekkürler ablacığım başarmamda bu takımın ve senin desteğini unutamam bencede yeter abla bu hafta mezun olayım artık demiiii....:gitme:
eşimde dün bana bu kadar zayıflayacağına inanmak zordu helal sana ama yeter daha incelme kırılacan dedi :roflol: :roflol:
bugün gidicem kendime yeni ciciler alacam hemde 36 - 38 benden ayyy ne güzelll darısı başınıza kızlarrr
öpüldünüzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

selincim süpersin yaa insan gerçekten çok mutlu oluyo bişeyler başarınca. en başta kendin için zayıflıycaksın dimi kendini aynada güzel görmek kadar hiçbi yiyecek güzel gelmez insana bence =)) harikasın:hooray: tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza diyorumyerimseniben
yeni gelen tatilciler kararsız ve de bbeyzacım hoşgeldiniiizzzzzzzz
detoksu yarın yapıcam bende bakalım malzemelerim hazır çok merak ettim nası bişey verebilcekmiyim:uhm:
bugun de bana bişeyler oldu çok yedim sabahtan beri dun akşamda boyle oldum. yok ama artık tutucam boğazımı ne bu ya.. annem bi haftalığına gitti :gitme: annem gidince boyle oluyo yemek duzenim bozuluyo :bbo:
opuldunuz gorusmek uzere :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…