gülbeyzacım link vermişti burda kızlardan biri gzdegzdeydi sanırsam orda ayrıntılı var..sabah kahvaltınıı yapıyorsun geri kalan öğünlerde iki saatte bir bir kase bundan yiyorsun.en geç.21:30 gibi bitiriyosun.ama ben bi öğle bi akşam yedim iki öğün yedim yani.sende yap bakalum..sonuç ne oluyor..cabikçim hoşbulduk canımŞenizŞeniz
tatili hiç sorma çok fena yaradı:lepi:
bu detoks diyetinde her ögünde bunlarımı yiyosun yoksa devamı varmı kız.bana yaz bitanesi vereyim azcık şu kiloları yoksa aşkusu beni kesçekkötükedihüsokötükedihüso
BEN Mİ:sinifsinif: HASTA OLMUŞUM
HAYATIM HALA BİR HALSİZLİK, YORGUNLUK VAR ÜZERİMDE ANLATAMAMgünaydın kızlar..nasılsınız..ben hala yorgunum yorulmayada devam edicem..çok işimiz var bugünde...
nam ablacım neden toparlanamadın yaa..arkadaşının kardeşi nasıl oldu kene ısıran..merak ettim.inş.bişey çıkmamıştır.
kalimera açmamış bugün tükanı :)) tabi hafta sonu uyuyordur belkim.
sabah:
bir inceck dilm çavdr
bir kaç çatal b.peynir
bir iki ç.kaşığı bal
şimdilik bukadar..işime bakayım ben şimdik..
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMMMM a.s. a.s. a.s.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
AMANDA AMAN KİMLER GELMİŞ.heyyyyyyo hihoyyytben geldimmmm :teytey:selam canlarım benim nasılsınız ben iyiyim evimi ve sizleri çok ama çok özledim Şenizgüzel bir tatil geçirdim kızlar baya iyi oldu sıkıntılarda oldu ama teraziye koyunca güzellikler ağır basıyor neyse canlarım tatilde kilo vermedim ama almadımda gerçi bazen 500 gr aşağı yukarı değişiyor ama valla takıldılar üstüme yazılanlara baktımda şu 2 günlük detoks kafama yattı güzele benziyor bugün malzemeleri hazırlayıp yarın sabah başlıyorum arkedeşler
bu arada kalimera gelmiş hoşgeldin canumcum Şenizseni aramızda görmek çok güzel
görüşürüz şekerler
BEN SİZLERİN KİLO VERECEĞİNE ÇOK EMİNDİM.teşekkürler ablacığım başarmamda bu takımın ve senin desteğini unutamam bencede yeter abla bu hafta mezun olayım artık demiiii....:gitme:
eşimde dün bana bu kadar zayıflayacağına inanmak zordu helal sana ama yeter daha incelme kırılacan dedi :roflol: :roflol:
bugün gidicem kendime yeni ciciler alacam hemde 36 - 38 benden ayyy ne güzelll darısı başınıza kızlarrr
öpüldünüzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ARA SIRA OLUR BÖYLE TATLIM AMA LÜTFEN KENDİNİ FİRENLEselincim süpersin yaa insan gerçekten çok mutlu oluyo bişeyler başarınca. en başta kendin için zayıflıycaksın dimi kendini aynada güzel görmek kadar hiçbi yiyecek güzel gelmez insana bence =)) harikasın:hooray: tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza diyorumyerimseniben
yeni gelen tatilciler kararsız ve de bbeyzacım hoşgeldiniiizzzzzzzz
detoksu yarın yapıcam bende bakalım malzemelerim hazır çok merak ettim nası bişey verebilcekmiyim:uhm:
bugun de bana bişeyler oldu çok yedim sabahtan beri dun akşamda boyle oldum. yok ama artık tutucam boğazımı ne bu ya.. annem bi haftalığına gitti :gitme: annem gidince boyle oluyo yemek duzenim bozuluyo :bbo:
opuldunuz gorusmek uzere :1hug:
gzdecim sanada selaaamm :))aayyy sonuca çok sevindim yaaa
benim bi katkım olmasa da detoks u ben bulduğum için çok sevindim :))) (sanki yazan benim alt tarafı siteden buldum)
bende bu hafta yapayım bariiii
fuussstuuukklaaarrrr sizi
herkese merhabalar..köyden yeni geldik.nasil yorgunum anlatamam..anlatamam çünki çok yorgunum kaydirigubbakcemile3 ama fena börek yedim yaa bide köy havası manzara süper teras püfür püfür esiyor bir elimde çay börekte gelince hayır diyemedim.bayada bi yedik yaw..detoksu yine mi yapsam.iki hafta geçmeden yapsam ne olurkine :))
ademelcim ayy kusura bakma ya bu detoksu sen mi söylemiştin bize ben gzdegzde söyledi sanıyorum....gülbeyzaya öyle yazmışım :mymeka:
gzdecim sanada selaaamm :))
neyse kızlar ben gidiyim artık..görüşmek üzere... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ıYı AKŞAMLAR KIZLAR
AKŞAM
18:30 6 TANE IZGARA KÖFTE
2 TANE KÜÇÜK SALATALIK
3 TANE TAZE SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI PATLICAN SALATASI
2 TANE SıVRıBıBER
YARIM BARDAK DıET KOLA
ÇEYREK BAZLAMA
20:30 1 KUPA ÇAY
KIZLAR ŞAKA BıR YANA BUGÜN AKŞAM KONUŞURKEN BıRDE AÇIK HAVA FARK ETMEDEN DÜNYA KADAR YEMıŞıMlmaz:
GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEM hihoyyythihoyyy HAYDİ HEP BARABAR SPORAAAAhihoyyytthihoyyyt
PES YANEEEEUTANMASAN BENİDE YİYCEKMİŞSİN KIZ cokacimcoook
SOFRADAKİLERE BİŞEY KALMADI ZANNUMCA :roflol::roflol:
GELELİİİM 2 GÜNLÜK RAPORAAAa.s
CUMARTESİ SABAH,
KAHVALTI, SAATT 10:00
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 DDOMATES
8 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
2 DİLİM EKMEK
ÖĞLEN YOK ÇÜNKÜ HEM KAHVALTIYI GEÇ YAPTIM ,
HEMDE ÖĞLEDEN SONRA MİZGİNİ ZİYARETE GİTTİM,
AKŞAM,
BÖRÜLCE SALATASI VE YEŞİL SALATA
PAZAR SABAH KAHVALTI: SAAT 10:00
5-6 DİLİM DOMATES,
2 SİĞARA BÖREĞİ
2 DİLİM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNİRLİ EKMEK
5 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
KAHVALTIYA MİSAFİRİM VARDI FAZLA KAÇIRDIM
ÖĞLEDEN SONRA SAAT14:30 DA BİR KASE TARHANA ÇORBASI
AKŞAM SAAT 19:30 DETOKS ÇORBASI YAPTIM ONDAN İÇTİM,
PAZARTESİ SABAH
4 DİLİM DOMATES
6 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
2 DİLİM EKMEK
ÖĞLENDE KAVANOZLA DETOKS ÇORBASI GETİRDİM,
2 GÜN BOYUNCA ONDAN İÇECEĞİM cokacimcoook TADİ GÜZEL HOŞUMA GİTTİcokacimcoook
ÖPÜLDÜNÜZ KISLAAARRR opuyorumnanaktan:lepi:
canım ben,im kıyamam sen hasta olma aşkummŞenizBEN Mİ:sinifsinif: HASTA OLMUŞUM
[/B]
merhabalar herkese nasılsınız fıstıklar??
gülbeyzacım link vermişti burda kızlardan biri gzdegzdeydi sanırsam orda ayrıntılı var..sabah kahvaltınıı yapıyorsun geri kalan öğünlerde iki saatte bir bir kase bundan yiyorsun.en geç.21:30 gibi bitiriyosun.
cabikçim 2saate bir sanırım çorba yiyosun demi şu link nerde tam bana verin kız..
GÜNAYDIN KIZLARa.s.
GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMa.s
GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEM hihoyyythihoyyy HAYDİ HEP BARABAR SPORAAAAhihoyyytthihoyyyt
PES YANEEEEUTANMASAN BENİDE YİYCEKMİŞSİN KIZ cokacimcoook
SOFRADAKİLERE BİŞEY KALMADI ZANNUMCA :roflol::roflol:
ÖPÜLDÜNÜZ KISLAAARRR opuyorumnanaktan:lepi:
canım ben,im kıyamam sen hasta olma aşkummŞeniz
aşkusu günaydın..ŞenizŞeniz
kararsızcım hoşgeldin tatlımm
selin 34 helal olsun arkadaşım sana senin kilolarına bizde ulaşmak dileğiyle yaşın kaç bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?