benim kilom aynı kızlar... Daha doğrusu annemin tartısıyla benimki çok farklı, o yüzden anlamıyorum da..
beni 2 hafta izinli yazarsanız sevinirim...
Samsun'dan internete girmem zor oluyor....
hepinizi öptüm bye...
günaydın kalimera ablam açmışsın yine tükkanı,1 kilo deyip geçme idealide o zaten elbet gidecek kilolar biz sana inanıyoruzŞenizŞenizGÜNAYDIIN ŞEKERPARELERİİİM:1hug:a.s.
BEN BU SABAH TARTILIP GELDİM,
KİLOM 89 KIZLAR :çok üzgünüm: BEN DAHA FAZLA VERDİĞİMİ SANIYORDUM,
AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SADECE 1 KİLO VERMİŞİM:çok üzgünüm:
OOOF KARA BAHTIM KÖR TALİHİM OOOOF:sinifsinif:
AMA YILMAK YOK YOLA DEVAM, TEK TEK VERECEĞİM İNŞALLAH BU KİLOLARI:çok üzgünüm:
GÜNÜN RAPORU:
AKŞAM 1.30 SAAT SPORUMU YAPTIM
OFİSE YÜRÜYEREK GELDİM 45 DAKİKA,
AKŞAM YEMEĞİ:
2 KAŞIK MANTARLI BULGUR PİLAVI
2 KAŞIK TAVUK SOTE (ÇOK AZ YAĞDA YAPTIM)
VE SALATA
SABAHBİRAZDAN)
8 ZEYTÜÜN
PEYNİR
VE AZ EKMEK
OĞLEN GENE BULGUR PİLAVI
VE CACIK, EKMEK YOK..
BU ARADA DÜN NAMLA KONUŞTUM TELEFONDA SESİ BAYA KÖTÜ GELİYORDU,
UMARIM BU GÜN DAHA İYİSİNDİR CANIMa.s.
ÇOK TEŞEKKÜRLER SILACIĞIM:1hug:a.s.
''kalimera ablam gelmiş hoş gelmiş oyyyyyyy oyyyy
ablacım sende istediğin kiloya inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah''
HAYDİİN BAY KIZLAR ÖPÜLDÜNÜÜÜZ
SANADA GÜNAYDIN SILAM,günaydın kalimera ablam açmışsın yine tükkanı,1 kilo deyip geçme idealide o zaten elbet gidecek kilolar biz sana inanıyoruzŞenizŞeniz
herkese merhabaaaa
kilom aynı
aslında dün almış görünüyordum ama dünkü koşturmacada verdim nasıl olduysa ????
bu akşam ankaraya gideceğim belki akşam evden girerim
öptüm
KOMACAAAANN BİR AFERİM SANA kaydirigubbakcemile5günaydııınn sıftıklaarr
amanın ne detoksmuş be yaa 75 den 73.5 a düştüm iki günde hayret bişey kaç aydır veremiyorm iki günde nasıl gitti anlamadım.ayda iki kez yapcam ben bunu sevdim :))
günaydınlaaaarrrrrrr
günaydın güzel hanımlar nasılsınız? nam ablacm nasılsın keyfin niye yok ya iyi misin?
sılagül canım çok ilerlememiştik biz bereket ki ama ne olursa olsun insan uzuluyo yinede bide yaşı benden biraz buyuktu(31) o biraz problemdi işte..onun dışında gercekten iyi biriydi kısmet değilmiş çok üzerinde durmuyorum artık ya napiyim.. o beni kaçırdı dicem gercekten oyle ama kaçırdı daha çok arar o şakkıdışakkıdı
cabik canım benim de kötü 65 almışım 2010 daki işte asıl hedefim benim kpss için b gubuna dahil olduğumuz için bakalım artık o nolcak
kıslar kilom çok değişiyo valla bazen 66 bazen 65 hatta bazen 67 bile oluyo yemekten sonra.. açken diyosak eğer 65 diyebiliriz =) 3 nün ortalaması 65 oluyo en iyisi 65 galiba
kendimi toparlayayım bende yapacağımgünaydııınn sıftıklaarr
amanın ne detoksmuş be yaa 75 den 73.5 a düştüm iki günde hayret bişey kaç aydır veremiyorm iki günde nasıl gitti anlamadım.ayda iki kez yapcam ben bunu sevdim :))
tatlım herşeyin hayırlısıgünaydınlaaaarrrrrrr
günaydın güzel hanımlar nasılsınız? Nam ablacm nasılsın keyfin niye yok ya iyi misin?
Sılagül canım çok ilerlememiştik biz bereket ki ama ne olursa olsun insan uzuluyo yinede bide yaşı benden biraz buyuktu(31) o biraz problemdi işte..onun dışında gercekten iyi biriydi kısmet değilmiş çok üzerinde durmuyorum artık ya napiyim.. O beni kaçırdı dicem gercekten oyle ama kaçırdı daha çok arar o şakkıdışakkıdı
cabik canım benim de kötü 65 almışım 2010 daki işte asıl hedefim benim kpss için b gubuna dahil olduğumuz için bakalım artık o nolcak
kıslar kilom çok değişiyo valla bazen 66 bazen 65 hatta bazen 67 bile oluyo yemekten sonra.. Açken diyosak eğer 65 diyebiliriz =) 3 nün ortalaması 65 oluyo en iyisi 65 galiba
[sıze="2"]
birincisi; nam aplan biraz önce benim yanımdaydı, halsiz ama iyi gördüm onu a.s
[/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?