merhabalar herkese nasılsınız fıstıklar??
selin34 canm çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim ve ne güzel işte başarmışsın a.s. inş.bizde başarırız.
kararsız hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
gzdegzde sende yap bu detosktan ben iki hafta sonra tekrar yapıyorm.ayda iki kez yapılıyormuş..evet yaa bende annem yokken bozuyorum hep dikkat ettim evde tek kaldığımda daha zayıf oluyo iradem...(sanki normalde çok güçlü ya naniknanik )
neyse kızlar ben gidiyoreee...yarın bütün gün yokum sanırsam..küye gidicez yaa :bbo: offf...belkim akşama görüşürüz..beni ösleyinnn.. zemuszemus
gülbeyzacım link vermişti burda kızlardan biri gzdegzdeydi sanırsam orda ayrıntılı var..sabah kahvaltınıı yapıyorsun geri kalan öğünlerde iki saatte bir bir kase bundan yiyorsun.en geç.21:30 gibi bitiriyosun.ama ben bi öğle bi akşam yedim iki öğün yedim yani.sende yap bakalum..sonuç ne oluyor..cabikçim hoşbulduk canımŞenizŞeniz
tatili hiç sorma çok fena yaradı:lepi:
bu detoks diyetinde her ögünde bunlarımı yiyosun yoksa devamı varmı kız.bana yaz bitanesi vereyim azcık şu kiloları yoksa aşkusu beni kesçekkötükedihüsokötükedihüso
selin34 canm çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim ve ne güzel işte başarmışsın a.s. inş.bizde başarırız.
kararsız hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
gzdegzde sende yap bu detosktan ben iki hafta sonra tekrar yapıyorm.ayda iki kez yapılıyormuş..evet yaa bende annem yokken bozuyorum hep dikkat ettim evde tek kaldığımda daha zayıf oluyo iradem...(sanki normalde çok güçlü ya naniknanik )
neyse kızlar ben gidiyoreee...yarın bütün gün yokum sanırsam..küye gidicez yaa :bbo: offf...belkim akşama görüşürüz..beni ösleyinnn.. zemuszemus