Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar herkese nasılsınız fıstıklar??
cabikçim hoşbulduk canımŞenizŞeniz

tatili hiç sorma çok fena yaradı:lepi:

bu detoks diyetinde her ögünde bunlarımı yiyosun yoksa devamı varmı kız.bana yaz bitanesi vereyim azcık şu kiloları yoksa aşkusu beni kesçekkötükedihüsokötükedihüso
gülbeyzacım link vermişti burda kızlardan biri gzdegzdeydi sanırsam orda ayrıntılı var..sabah kahvaltınıı yapıyorsun geri kalan öğünlerde iki saatte bir bir kase bundan yiyorsun.en geç.21:30 gibi bitiriyosun.ama ben bi öğle bi akşam yedim iki öğün yedim yani.sende yap bakalum..sonuç ne oluyor..

selin34 canm çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim ve ne güzel işte başarmışsın a.s. inş.bizde başarırız.

kararsız hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan

gzdegzde sende yap bu detosktan ben iki hafta sonra tekrar yapıyorm.ayda iki kez yapılıyormuş..evet yaa bende annem yokken bozuyorum hep dikkat ettim evde tek kaldığımda daha zayıf oluyo iradem...(sanki normalde çok güçlü ya naniknanik )

neyse kızlar ben gidiyoreee...yarın bütün gün yokum sanırsam..küye gidicez yaa :bbo: offf...belkim akşama görüşürüz..beni ösleyinnn.. zemuszemus

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

SABAH
08:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:30 1 KASE MÜSLİ

ARA BOL SU
11:00 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE

ÖĞLEN (EŞİMİN KAHVALTISI)
13:00 1 DİLİM EKMEK
2 ZEYTİN
2 DİLİM PEYNİR
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

ARA BOL SUUU

AKŞAM
18:30 6 TANE IZGARA KÖFTE
2 TANE KÜÇÜK SALATALIK
3 TANE TAZE SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI PATLICAN SALATASI
2 TANE SİVRİBİBER
YARIM BARDAK DİET KOLA
ÇEYREK BAZLAMA

20:30 1 KUPA ÇAY:kahve:

KIZLAR ŞAKA BİR YANA BUGÜN AKŞAM KONUŞURKEN BİRDE AÇIK HAVA FARK ETMEDEN DÜNYA KADAR YEMİŞİM:olmaz:

günaydın aşkusuŞeniz
sana güzel hafta sonlarıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne oldu kız ne dağıttın bakim kendini:olmaz::olmaz:
BEN Mİ:sinifsinif: HASTA OLMUŞUM
günaydın kızlar..nasılsınız..ben hala yorgunum yorulmayada devam edicem..çok işimiz var bugünde...

nam ablacım neden toparlanamadın yaa..arkadaşının kardeşi nasıl oldu kene ısıran..merak ettim.inş.bişey çıkmamıştır.

kalimera açmamış bugün tükanı :)) tabi hafta sonu uyuyordur belkim.

sabah:
bir inceck dilm çavdr
bir kaç çatal b.peynir
bir iki ç.kaşığı bal
şimdilik bukadar..işime bakayım ben şimdik..

HERKESE İYİ HAFTA SONLARI DİLİYORUMMMM a.s. a.s. a.s.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5​
HAYATIM HALA BİR HALSİZLİK, YORGUNLUK VAR ÜZERİMDE ANLATAMAM

ARKADAŞIMIN KARDEŞİNDEN TEKRAR KAN ALDILAR DÜN, AMA SONUÇLAR ÇIKMADI. İNAN BENDE MERAK EDİYORUM:sm_confused:

BU ARADA KALİMERA'NIN EVİNDE PC YOK (ARIZALI) O YÜZDEN HAFTA SONLARI GİREMİYOR KK YA

heyyyyyyo hihoyyytben geldimmmm :teytey:selam canlarım benim nasılsınız ben iyiyim evimi ve sizleri çok ama çok özledim Şenizgüzel bir tatil geçirdim kızlar baya iyi oldu sıkıntılarda oldu ama teraziye koyunca güzellikler ağır basıyor neyse canlarım tatilde kilo vermedim ama almadımda gerçi bazen 500 gr aşağı yukarı değişiyor ama valla takıldılar üstüme yazılanlara baktımda şu 2 günlük detoks kafama yattı güzele benziyor bugün malzemeleri hazırlayıp yarın sabah başlıyorum arkedeşler
bu arada kalimera gelmiş hoşgeldin canumcum Şenizseni aramızda görmek çok güzel
görüşürüz şekerler
AMANDA AMAN KİMLER GELMİŞ.
EEEE TATİLLER BİTİYOR, YİNE EVİMİZ ŞENLENECEK YAŞASINNN:dance:

teşekkürler ablacığım başarmamda bu takımın ve senin desteğini unutamam bencede yeter abla bu hafta mezun olayım artık demiiii....:gitme:
eşimde dün bana bu kadar zayıflayacağına inanmak zordu helal sana ama yeter daha incelme kırılacan dedi :roflol: :roflol:
bugün gidicem kendime yeni ciciler alacam hemde 36 - 38 benden ayyy ne güzelll darısı başınıza kızlarrr
öpüldünüzzzz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
BEN SİZLERİN KİLO VERECEĞİNE ÇOK EMİNDİM.
SİZLERİ HİÇ BİR ZAMAN SANAL OLARAK GÖRMEDİM. BENİM İÇİN HEPİNİZ AİLENİN BİRER PARÇASINIZ.
NE ZAMAN İSTERSEN BENİMLE DERTLEŞEBİLİRSİNyerimseniben

selincim süpersin yaa insan gerçekten çok mutlu oluyo bişeyler başarınca. en başta kendin için zayıflıycaksın dimi kendini aynada güzel görmek kadar hiçbi yiyecek güzel gelmez insana bence =)) harikasın:hooray: tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza diyorumyerimseniben
yeni gelen tatilciler kararsız ve de bbeyzacım hoşgeldiniiizzzzzzzz
detoksu yarın yapıcam bende bakalım malzemelerim hazır çok merak ettim nası bişey verebilcekmiyim:uhm:
bugun de bana bişeyler oldu çok yedim sabahtan beri dun akşamda boyle oldum. yok ama artık tutucam boğazımı ne bu ya.. annem bi haftalığına gitti :gitme: annem gidince boyle oluyo yemek duzenim bozuluyo :bbo:
opuldunuz gorusmek uzere :1hug:
ARA SIRA OLUR BÖYLE TATLIM AMA LÜTFEN KENDİNİ FİRENLE

MESELA BENDE CABİĞİN YAPTIĞI DETOKSU YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM

İSTERSEN BERABER YAPALIMyerimseniben

aayyy sonuca çok sevindim yaaa
benim bi katkım olmasa da detoks u ben bulduğum için çok sevindim :))) (sanki yazan benim alt tarafı siteden buldum)
bende bu hafta yapayım bariiii
fuussstuuukklaaarrrr sizi

merhabalar kızlar hfta sonu gene kaçırdım yedim yedim kociş istiyor ben yapıyorum sonra bende yiyorum nasıl kızıyom kendimee yarından itibaren diyete tekrar başlıyorum kızlar eskisi gibi yoksa verdiğim kiloları geri alıcam yasık olcak üst komşumla sabahları yürüyüşede devam söz verdik birbirimize çıkıcaz BUGÜNDE NASIL SIKICI BıR GÜN CANIM SIKILIYO EVDE HAVADA BıR GARıP NEYASE HEPıNıZE ıYı PAZARLARR

MERHABA KIZLAR

ARA BOL SU

ÖĞLEN
13:30 2 ZEYTİN
2 DİLİM PEYNİR
1 DİLİM EKMEK
3 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

ARA BOL SU

16:30 ÇEYREK DİLİM ŞEFTALİ

AKŞAM
17:50 2 YEMEK KAŞIĞI PATLICAN OTURTMA
1 DİLİM EKMEKcokacimcoook

ÇAY DEMLEDİM GELİN HEP BERABER İÇELİM:içelim:

herkese merhabalar..köyden yeni geldik.nasil yorgunum anlatamam..anlatamam çünki çok yorgunum kaydirigubbakcemile3 ama fena börek yedim yaa bide köy havası manzara süper teras püfür püfür esiyor bir elimde çay börekte gelince hayır diyemedim.bayada bi yedik yaw..detoksu yine mi yapsam.iki hafta geçmeden yapsam ne olurkine :))

ademelcim ayy kusura bakma ya bu detoksu sen mi söylemiştin bize ben gzdegzde söyledi sanıyorum....gülbeyzaya öyle yazmışım :mymeka:
aayyy sonuca çok sevindim yaaa
benim bi katkım olmasa da detoks u ben bulduğum için çok sevindim :))) (sanki yazan benim alt tarafı siteden buldum)
bende bu hafta yapayım bariiii
fuussstuuukklaaarrrr sizi
gzdecim sanada selaaamm :))

neyse kızlar ben gidiyim artık..görüşmek üzere... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

herkese merhabalar..köyden yeni geldik.nasil yorgunum anlatamam..anlatamam çünki çok yorgunum kaydirigubbakcemile3 ama fena börek yedim yaa bide köy havası manzara süper teras püfür püfür esiyor bir elimde çay börekte gelince hayır diyemedim.bayada bi yedik yaw..detoksu yine mi yapsam.iki hafta geçmeden yapsam ne olurkine :))

ademelcim ayy kusura bakma ya bu detoksu sen mi söylemiştin bize ben gzdegzde söyledi sanıyorum....gülbeyzaya öyle yazmışım :mymeka:

gzdecim sanada selaaamm :))

neyse kızlar ben gidiyim artık..görüşmek üzere... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

evet canımcm ben değil ademel soylemişti naniknanik
bende yaptım bugun zarzor hiç de kolay değil ama ya çok acıktım ben nedense yarın da yapıcam bakalım hiçbi değişikli olmadı gibi ama bende :sinifsinif::sinifsinif:

GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERııııMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SABAH ŞERıFLERıNıZ HAYIRLI OLSUN BAKEM hihoyyythihoyyy HAYDı HEP BARABAR SPORAAAAhihoyyytthihoyyyt

ıYı AKŞAMLAR KIZLAR

AKŞAM
18:30 6 TANE IZGARA KÖFTE
2 TANE KÜÇÜK SALATALIK
3 TANE TAZE SOĞAN
1 YEMEK KAŞIĞI PATLICAN SALATASI
2 TANE SıVRıBıBER
YARIM BARDAK DıET KOLA
ÇEYREK BAZLAMA

20:30 1 KUPA ÇAY:kahve:

KIZLAR ŞAKA BıR YANA BUGÜN AKŞAM KONUŞURKEN BıRDE AÇIK HAVA FARK ETMEDEN DÜNYA KADAR YEMıŞıM:olmaz:

PES YANEEEE :kızgın: UTANMASAN BENıDE YıYCEKMıŞSıN KIZ cokacimcoook
SOFRADAKıLERE BıŞEY KALMADI ZANNUMCA :roflol::roflol:

GELELıııM 2 GÜNLÜK RAPORAAAa.s

CUMARTESı SABAH,

KAHVALTI, SAATT 10:00

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 DDOMATES
8 ZEYTıN
KÜÇÜK BıR PARÇA PEYNıR
2 DıLıM EKMEK

ÖĞLEN YOK ÇÜNKÜ HEM KAHVALTIYI GEÇ YAPTIM ,
HEMDE ÖĞLEDEN SONRA MıZGıNı ZıYARETE GıTTıM,

AKŞAM,

BÖRÜLCE SALATASI VE YEŞıL SALATA

PAZAR SABAH KAHVALTI: SAAT 10:00

5-6 DıLıM DOMATES,
2 SıĞARA BÖREĞı
2 DıLıM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNıRLı EKMEK
5 ZEYTıN
KÜÇÜK BıR PARÇA PEYNıR

KAHVALTIYA MıSAFıRıM VARDI FAZLA KAÇIRDIM :utangac:

ÖĞLEDEN SONRA SAAT14:30 DA BıR KASE TARHANA ÇORBASI

AKŞAM SAAT 19:30 DETOKS ÇORBASI YAPTIM ONDAN ıÇTıM,

PAZARTESı SABAH

4 DıLıM DOMATES
6 ZEYTıN
KÜÇÜK BıR PARÇA PEYNıR
2 DıLıM EKMEK

ÖĞLENDE KAVANOZLA DETOKS ÇORBASI GETıRDıM,
2 GÜN BOYUNCA ONDAN ıÇECEĞıM cokacimcoook TADı GÜZEL HOŞUMA GıTTıcokacimcoook

ÖPÜLDÜNÜZ KISLAAARRR opuyorumnanaktan:lepi:

Son düzenleme:
GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEM hihoyyythihoyyy HAYDİ HEP BARABAR SPORAAAAhihoyyytthihoyyyt

PES YANEEEE :kızgın: UTANMASAN BENİDE YİYCEKMİŞSİN KIZ cokacimcoook
SOFRADAKİLERE BİŞEY KALMADI ZANNUMCA :roflol::roflol:

GELELİİİM 2 GÜNLÜK RAPORAAAa.s

CUMARTESİ SABAH,

KAHVALTI, SAATT 10:00

1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
4 DDOMATES
8 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLEN YOK ÇÜNKÜ HEM KAHVALTIYI GEÇ YAPTIM ,
HEMDE ÖĞLEDEN SONRA MİZGİNİ ZİYARETE GİTTİM,

AKŞAM,

BÖRÜLCE SALATASI VE YEŞİL SALATA

PAZAR SABAH KAHVALTI: SAAT 10:00

5-6 DİLİM DOMATES,
2 SİĞARA BÖREĞİ
2 DİLİM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNİRLİ EKMEK
5 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR

KAHVALTIYA MİSAFİRİM VARDI FAZLA KAÇIRDIM :utangac:

ÖĞLEDEN SONRA SAAT14:30 DA BİR KASE TARHANA ÇORBASI

AKŞAM SAAT 19:30 DETOKS ÇORBASI YAPTIM ONDAN İÇTİM,

PAZARTESİ SABAH

4 DİLİM DOMATES
6 ZEYTİN
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
2 DİLİM EKMEK

ÖĞLENDE KAVANOZLA DETOKS ÇORBASI GETİRDİM,
2 GÜN BOYUNCA ONDAN İÇECEĞİM cokacimcoook TADİ GÜZEL HOŞUMA GİTTİcokacimcoook

kalimera ablam listen süper,vallaha azimli gördüm seni,tebrik ederim detoks çorbası nasıl oluyor merak ettim

BEN Mİ:sinifsinif: HASTA OLMUŞUM

[/B]
canım ben,im kıyamam sen hasta olma aşkummŞeniz

merhabalar herkese nasılsınız fıstıklar??

gülbeyzacım link vermişti burda kızlardan biri gzdegzdeydi sanırsam orda ayrıntılı var..sabah kahvaltınıı yapıyorsun geri kalan öğünlerde iki saatte bir bir kase bundan yiyorsun.en geç.21:30 gibi bitiriyosun.
cabikçim 2saate bir sanırım çorba yiyosun demi şu link nerde tam bana verin kız..

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

GÜZEL BİR GÜN DİLİYORUMa.s

aşkusu günaydın..ŞenizŞeniz

kararsızcım hoşgeldin tatlımm

selin 34 helal olsun arkadaşım sana senin kilolarına bizde ulaşmak dileğiyle yaşın kaç bu arada.[/COLOR]

MERHABA KIZLAR

NASILSINIZ BAKALIM

BEN BİR ARKADAŞIMIN YERİNE BAKIYORUM (1 HAFTALIĞINA) EVLENİYOR DA
DEDİM" GEL YOL YAKINKEN AKLINI BAŞINA AL" EMMME NEREDEEE İLLEDE EVLENECEĞİM DİYE TUTTURDUmafoldumben

BENDE "EVLENDE GÖR BAKALIM BABANINKİNİ:roflol::roflol:" DEDİM

O DA BANA "AMA ABLA BEN ÇOK SEVİYORUM:kedi:"

BENDE HAYIRLI OLSUN OZAMAN DEDİMa.s.:nazar:

GÜNAYDIIIIN ŞEKERPARELERİİİİMopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SABAH ŞERİFLERİNİZ HAYIRLI OLSUN BAKEM hihoyyythihoyyy HAYDİ HEP BARABAR SPORAAAAhihoyyytthihoyyyt

PES YANEEEE :kızgın: UTANMASAN BENİDE YİYCEKMİŞSİN KIZ cokacimcoook
SOFRADAKİLERE BİŞEY KALMADI ZANNUMCA :roflol::roflol:

EVET YEDİM İŞTE :dilcikar:

canım ben,im kıyamam sen hasta olma aşkummŞeniz

aşkusu günaydın..ŞenizŞeniz

kararsızcım hoşgeldin tatlımm

selin 34 helal olsun arkadaşım sana senin kilolarına bizde ulaşmak dileğiyle yaşın kaç bu arada.

EVET HASTA OLDUM:çok üzgünüm:

DÜN AKŞAM ÇOK GÜLDÜM:roflol: SEN BANA AŞKUSU DİYORSUN YA EŞİMDE GÖRDÜ " AAA KISKANACAĞIM ŞİMDİ BENDEN BAŞKALARIDAMI SANA AŞKIM DİYOR":roflol::roflol:

BENDE "EVET , BENİM AKŞIM HEPİNİZE YETER MERAK ETME"a.s

ADAMCAĞIZ BAKA KALDI ÖYLEEE:1shok:

SELİN34
YAŞI KÜÇÜK AMA TİROİT HASTASI TATLIM.
AZİMLE ÇABALADI VE SONUNDA BAŞARDI, HİÇ KAYTARMADIyerimseniben

selam kızlar haftasonu giremedim çoktandır görüşmediğimiz arkadaşlar gelmişti onlarla vakit geçirdik kusura bakmayın tabi ayranlı çorbamıda yapamadım bu sabah gittiler inşallah yapacağım

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:45 1 KASE MÜSLİ

BOL SU

ÖĞLEN
13:40 1 KASE TAVUK ÇORBASI
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURTLU MAKARNA

ŞUANDA 1 KUPA KUŞBURNU ÇAYI İÇİYORUM:kahve:

Back
X