Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese merhabalarrr..nabersiniz bakiyim sııftıklaarrr :))

gzdegzdecim zor ama iyi oluyo devam et bence bırakma 2 gün neki...

kalimera senin bu ayrıntılı raporlarında ne hoş oluyor :))) iyi gidiyosun eferimmm kaydirigubbakcemile3

gülbeyzacım ahanda sana detoks çorbası linkini buldum 5. sayfadaymış ademel vermişti
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-...erimizzzz.html (%100 detoks diyeti deneyimlerimizzzz)

nam ablacım arkadaşını tebrik ederim.evlensin yaa ne güzel.ama evlilik böyle bişey sanursam.herkes şikayetçi ama yinede yoğun talep var kaydirigubbakcemile3

kararsız sende yap hadi bakalım sonuçları görelim bu cumaya..ayy ama ben dün börek çok yedim ya inş.almamışımdır geri..tartılmaya korkuyorum mafoldumben

ne yedim içtim yazayım:
sabah
bir kaç çatal sucuklu kaşar peynrli omlet
şekersiz bir fincan çay
iki küçük dilim çavdar yedim
1 lt su içtim...
şimdilik bukadar hepnzi öpüyorum opuyorumnanaktan

teşekkürler canım inşallah hepiniz çıtır olursunuz insan önce herşeyi kendi için yapmalı başkası için değil......
gülbeyzaydı sanırım yaşımı sormuşssun canım ben 28 yaşında 3 çocuk annesiyim tiroit hastasıyım beni diyestisyen sen kilo vermessin bu kan değerlerine göre diye kabul etmemişti ben azmettim başardım bugünde hastaneye gittiğimde yanına uğradım şok oldu tebrik ederim beni utandırdın dedi he heeeee bu sözü duymayı çok istiyodum kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
tatilciler hoşgeldiniz kaytarmak yok lmaz: kaldığınız yerden devam hatta daha azimli olarak bende bu cumartesi gidecem tatile....
sabah 2 dilim börek domates salatalık çay
öğlen hastanedeydim mecburen 1 tane simit 1 ayran
saat 4 gibi 1 türk kahvesi(en büyük zevkim)
akşama çorba ve salata var.....
abla ben cumaya kadar yazayım cuma günü mezun olurum cumartesi tatile denize geçen yaz gitmedim seneye çıtır olacam gidecem demiştim heyoooo başardımm :lepi: zemuszemus :teytey:
öpüldünüz kızlarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:

ABLACIM
MEZUN OLSANDA YİNEDE BİZİMLE PAYLAŞIMDA BULUNABİLİRSİN
BAK BANA 02.05.2008 DE MEZUN OLDUM AMA HALA 3.TAKIMDAYIM.
YEDİKLERİMİ-İÇTİKLERİMİ YAZIYORUM.

BİRDE ŞUNU HATIRLATAYIM TATLIM.

CUMA PAYLAŞIM ALANINA MEZUN OLMAK İSTİYORUM DİYE YAZARSAN, PÜSKÜÜT ARKADAŞIMIZ EN KISA ZAMANDA KARNENİ HAZIRLARyerimseniben

Merhabalar arkadaŞlar bugÜn sabah bır tane kÜÇÜk sımıt yedım kandıl sımıdı dıyorlar yanındada domates salatalık bır bardak Şekersız Çay ÖĞlen karpuz yedım akŞamda Şımdı sofradan kalktım bır tane haŞlanmıŞ patates salatalık bıber domates marul yeŞıllık yedım dokuza doĞruda karpuz yıyeceĞım hepınızı ÖpÜyorum arkadaŞlar hepımıze ıyı kılo vermeler

kızlar selam ah beni dövün akşam fena bozdum sabah sadece su içmiştim 1 tanede elma öğle eşim gelince kahvaltı hazırladım bende 2 dilim ekmek peynir zeytin salatalık yedim buraya kadar güzelde akşam annem içli köfte yapmış çağırdı 4 tane yedim yanında ayran ve salata nohutumu suya koydum yeşil mercimeğide gittim marketten light yoğurtta aldım ayran için yarın haşlayıp başlıyorum bu sefer söz

[sıze="2"]günaydın arkadaşlar, hayırlı sabahlar,

hepinize sağlıklı sihhatli bir ömür diliyorum.....

Günün raporu:

Akşam: 1:30 sporumu yaptım

akşam yemeği: 19:30

bir kase detoks çrbası

sabah bir parça ekmek ve zeytin

öğlen ve akşam gene detoks çorbası....
[/sıze]

tamam ablacığım yazıyorum.... ayrıca teşekkürler emin olki sık sık uğrarım mezun olsamda.........kaydirigubbakcemile3

SABAH
07:15 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:30 1 KASE MÜSLİ

TOK İÇİLEN İLAÇLARIM VE YARIM LİTRE SU

08:30 1 KUPA KAHVE
09:00 1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY
ŞİMDİLİK BU KADAR KIZLAR

BENDE YARIN DETOKSU YAPACAĞIM

KISKANDIM SİZİ:jeyyar:

günaydın bacular
anaaaaaa dün yazdığım yazı gelmemiş
ben işlere boğuldum,tüller koltuklar dip köşe kociş gelene kadar bitirmeye çalışıyorum.
dün kalimera ablamdan aldığım haberle kahroldum.sersem sersem iş yapmaya çalıştım sanki kolum kanadım kırıldı.
bugün ise sabah 10 da detoks kahvaltısı peynir domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
çorbamı hazırladım annemle birlikte yapıyoruz diyeti12 de çorbamı içeceğim
gideyim işimin başına hepinizi öpüyorum

selam kıslaaaaaaaarrrrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nasılsınız
valla millet ben detoks olayını beceremedim ilk gün yaptım 2. gün yapamadım midem kötü oldu zaten şuan hala da kötü ishal oldum ayıptır söylemesi ayran dan mı oldu bilmiyorum midem bozuldu ama üşüttüm galiba ya cam açık kalmış bütün gece zaten yarı çıplak yatıyorum bide oyle olunca ondan olabilir..

ee sizler nasılsınız?
çok iyi görünüyosunuz burdan öptüm hepinisiiii
vereliniortaksüprizzzzz

13:30 YARIM KASE ŞEHRİYE ÇORBASI
2 YEMEK KAŞIĞI KABAK YEMEĞİ
2 YEMEK KAŞIĞI BULGUR PİLAVIcokacimcoook

3.cü takımın fıstıkları ben geldim nasılsınız bakalım.
dünün analiz raporunu vereyim hemen.

sabah ve ögle aynı yedim yani tek öğün

bir tane yağsız tost 3zeytin 1domates bir salatalık ve 2tek şekerli çay.

akşam 2dilim kepekli ekmek,1porsiyon taze fasülye yemeği,5kaşık makarna.2tanede kemalpaşa tatlısı

dün böyleydi spor sadece dün çarşıya çıkmıştım 1saat yürüyüş..

şimdi geçmişe bakıyım okuyayım..

merhabalar kızlar nasılsınız...maaşallah maaşallah iyisiniz hihoyyyt

kız sılagül kalimera abladan ne haberi aldın da yıkıldın sorması ayıptır?? çok merak ettim..birde kolay gelsiiin...

gzdegzde geçmiş olsun sanada canm buara ne çok midesini üşüten var çevremde yaw..niden acep

ben bugün hiç bişey yemedim.yani sabah kahvaltımı yaptım:
bir bardak şekersz çay
omlet
bir dilm çavdar
sonrasında hala bişey yemedim amma şimdi yiyecem bir adet biber dolması, bir dlm çavdar
öpüyorum sizi kızlar.hoşçakalın..

Merhabalarr sabah bır tane salatalık bır parÇa peynır yedım sonra ÖĞlene doĞru annem geldı gÖzleme almıŞ sÖylemesı ayıp dayanaÖadım yedım off offf akŞama bol yeŞıllılkı ıÇınde tavuk haŞlama salata yıyeceĞım vallahı arkadaŞlar alıcam ben bu gıdıŞle vedıĞım kıloları yemın mı etsem dıyorum o zaman yemem hepınıze sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…