http://www.kadinlarkulubu.com/8249386-mesaj192.html
3. TAKIMIN DERECEYE GİREN ÇITIR KIZLARI
1. SELİN 34:hooray:a.s.
2. RAİNBOW87 a.s.
3. GZDEGZDE a.s.
4. CABİK a.s.
5. KALİMERA a.s.
SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM ARKADAŞLAR
BU ARADA TAKIM OLARAK 3.
BİREYSEL SIRALAMADA SELİN34 1. :hooray:a.s.
TEKRAR TEBRİK EDİYORUM
SİZLERİ SEVİYORUMŞeniz
selincim süpersin yaa insan gerçekten çok mutlu oluyo bişeyler başarınca. en başta kendin için zayıflıycaksın dimi kendini aynada güzel görmek kadar hiçbi yiyecek güzel gelmez insana bence =)) harikasın:hooray: tebrik ediyorum ve darısı bizim başımıza diyorumyerimseniben
yeni gelen tatilciler kararsız ve de bbeyzacım hoşgeldiniiizzzzzzzz
detoksu yarın yapıcam bende bakalım malzemelerim hazır çok merak ettim nası bişey verebilcekmiyim:uhm:
bugun de bana bişeyler oldu çok yedim sabahtan beri dun akşamda boyle oldum. yok ama artık tutucam boğazımı ne bu ya.. annem bi haftalığına gitti :gitme: annem gidince boyle oluyo yemek duzenim bozuluyo :bbo:
opuldunuz gorusmek uzere :1hug:
teşekkürler canım inşallah hepiniz çıtır olursunuz insan önce herşeyi kendi için yapmalı başkası için değil......
gülbeyzaydı sanırım yaşımı sormuşssun canım ben 28 yaşında 3 çocuk annesiyim tiroit hastasıyım beni diyestisyen sen kilo vermessin bu kan değerlerine göre diye kabul etmemişti ben azmettim başardım bugünde hastaneye gittiğimde yanına uğradım şok oldu tebrik ederim beni utandırdın dedi he heeeee bu sözü duymayı çok istiyodum kaydirigubbakcemile3 lülülülülülü
tatilciler hoşgeldiniz kaytarmak yoklmaz: kaldığınız yerden devam hatta daha azimli olarak bende bu cumartesi gidecem tatile....
sabah 2 dilim börek domates salatalık çay
öğlen hastanedeydim mecburen 1 tane simit 1 ayran
saat 4 gibi 1 türk kahvesi(en büyük zevkim)
akşama çorba ve salata var.....
abla ben cumaya kadar yazayım cuma günü mezun olurum cumartesi tatile denize geçen yaz gitmedim seneye çıtır olacam gidecem demiştim heyoooo başardımm :lepi: zemuszemus :teytey:
öpüldünüz kızlarrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ABLACIM
MEZUN OLSANDA YİNEDE BİZİMLE PAYLAŞIMDA BULUNABİLİRSİN
BAK BANA 02.05.2008 DE MEZUN OLDUM AMA HALA 3.TAKIMDAYIM.
YEDİKLERİMİ-İÇTİKLERİMİ YAZIYORUM.
BİRDE ŞUNU HATIRLATAYIM TATLIM.
CUMA PAYLAŞIM ALANINA MEZUN OLMAK İSTİYORUM DİYE YAZARSAN, PÜSKÜÜT ARKADAŞIMIZ EN KISA ZAMANDA KARNENİ HAZIRLARyerimseniben
tamam ablacığım yazıyorum.... ayrıca teşekkürler emin olki sık sık uğrarım mezun olsamda.........kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?