KIZLAR BUGÜN DİKİŞ DİKEYİM DİYE MAKİNESİNIN BAŞINA GEÇTİM. AMA NERDEEEEE İKİ DE BİR MAKİNE SORUN ÇIKARDI VE BEN TIRLATMAK ÜZEREYDİMlaelaelaelaelae
BU YÜZDEN ÖĞLEN YEMEK YEMEYİ UNUTTUM KIZLARa.s
SONRA BERNUŞ ARADI (BEN AKILLI CEP TELEFONUMU BİLE AÇMAYI UNUTMUŞUM):uhm:
"ABLA HADİ ANNEMLERE GEL ANNEM GÖZLEME YAPIYOR" cokacimcoook
İNANIN 1 TANE GÖZLEMEYİ ÇOK ZOR BİTİRDİM
ayy benim kociş yola çıkacan diye detoks izin vermedi
ne alakaysa tansiyonum düşermiş
neyse ankarada yapacam artık
hem önce siz yapın sonuçları görelim bakalım
cuma sabahına süper yetişiyo :)))
KOLTUK KILIFI DİKİYORUM CANIMCIMnam ablam ne dikiyon yine kendini ihmal etme bize lazımsın öpüyorum seni çokkkkkkkk
GEÇMİŞ OLSUN TATLIMmerhabalar arkadaşlar iki gündür giremedim internete nasılsınız benim midem çok kötü üşütmüşüm galiba nasıl ağrı çok kötü sabahtan beri doğru dürüstü bişi yemedim bol su içiyorum ve patates haşladım onu yiyorumhepinize iyi akşamlarrr görüşmek üzereee
KOLTUK KILIFI DİKTİM GÜZELİM.merhabalar kızlar.nassınız bakim.
nam abla ne dikiyon öyle harıl harıl çeyiz mi düzüyon yoksa kaydirigubbakcemile3
detoksumdan yedim iki kase..zor yedim amma yedim.bi ara dedim bırakayım adam gibi yemek yiyim diye ama yook dedim bozmayım zaten bozdum bu hafta bozcam kadar.aldığımı bari vereyim yani dimi ama.faydam pek olmuyor zararım bari dokunmasın takıma.ne yediğimide yamama gerek yok sanırsam.söyledim zatii.
haydi size iyi geceler kızlar.yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan
GÜNAYDIIINNNNN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
TÜKANI BEN AÇTIM KIZLAR :lepi:,
ORTALIĞI SİLDİM SÜPÜRDÜM, HAVALANDIRDIM, ÇAYIDA DEMLEDİİİİM kaydirigubbakcemile5 SİZLERİ BEKLİYORUM :lepi:
GELELİM GÜNÜN PROĞRAMINA:
1:30 SAAT AKŞAM SPORUMU YAPTIM,
AKŞAM YEMEĞİMİ DÜNDEN YAZMIŞTIM ZATEN kaydirigubbakcemile5
ARPA ŞEHRİYELİ YEŞİLMERCİMEK ÇORBASI
VE KAVUN
SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ (EVDEN OFİSE)
KAHVALTI:
KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
5 ADET ZEYTÜÜÜN
VE 1 DİLİM EKMEK
EVEEEEETTT ŞİMDİLİK BUKADAR KIZLAR ÖPTÜM HEPİNİZİ EN KOCAMANINDANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi ozaman bende hasta filan mı oldu yoksa dedim girmeyince hiçbu arada gzdecm merakını gidereyim :)) compass_rosecimin annesi falan gelicekti yanına.ordan hep birlikte samsuna gidiceklerdi pazar günü..bugün yarın gelir sanırsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?