Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KIZLAR BUGÜN DİKİŞ DİKEYİM DİYE MAKİNESİNIN BAŞINA GEÇTİM. AMA NERDEEEEE İKİ DE BİR MAKİNE SORUN ÇIKARDI VE BEN TIRLATMAK ÜZEREYDİMlaelaelaelaelae

BU YÜZDEN ÖĞLEN YEMEK YEMEYİ UNUTTUM KIZLARa.s

SONRA BERNUŞ ARADI (BEN AKILLI CEP TELEFONUMU BİLE AÇMAYI UNUTMUŞUM):uhm:
"ABLA HADİ ANNEMLERE GEL ANNEM GÖZLEME YAPIYOR" cokacimcoook
İNANIN 1 TANE GÖZLEMEYİ ÇOK ZOR BİTİRDİM

GÜ NAYDIIIIIN KIZLAAARRRopuyorumnanaktan

BEN BU SABAH GİREMEDİM KK'YA DELİ OLDUM ANCAK GİREBİLDİM ŞEKERLER

KIS NAM BANA GETÜREYDİN O GÖSLMEYİİİİ cokacimcoook:kedi::utangac:

ŞAKA ŞAKAAAA AZİMLİYİM YEMİİİCEEEEMMM :umursamaz:

GELELİM BU GÜNÜN RAPORUNAAAA:

SABAH YÜRÜYÜŞ YAPAMADIM ÇÜNKÜM ERKENDEN OFİSTE OLMAM LZIMDIa.s

AMA DÜN AKŞAM BİR BUÇUK SAAT SPORUMU YAPTIM KISLAR,

AKŞAM YEMEĞİ:
1 KASE ARPA ŞEHRİYELİ YEŞİL MERCİK ÇORBASI İÇTİM
OAKADR

SABAH:
1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
5 ADET ZYTÜÜNN
1 DİLİM EKMEK

ŞİMDİDE HABİRE SU İÇİYORUM, OFİSTE YÜRÜDÜKCE KARNIMDAN GULUK GULUK SESLER GELİYOR,
UTANIYORUM VALLA :kedi: AMAAANN OLSUN NAPALIM BAŞA GELEN ÇEKİLER DEMİ KISLAAARkaydirigubbakcemile5

ÖĞLEN:
TONBALIKLI SALATA
1 DİLİM EKMEK

O KADAAARR

AKŞAM:
ŞEHRİYELİ YEŞİL MERCİMEK ÇORBAM VAR
BELKİ BİRDE KAVUN YERİM:lepi:

ÖPÜLDÜNÜZ ŞEKERLERİMMMMM:1hug:a.s.

ayy benim kociş yola çıkacan diye detoks izin vermedi
ne alakaysa tansiyonum düşermiş
neyse ankarada yapacam artık
hem önce siz yapın sonuçları görelim bakalım
cuma sabahına süper yetişiyo :)))

iyi bakalım ademel bizi kobay kullanıyon ha=) yorumlarda birine alerji yapmış galiba çok fena ölen kalan olmassa sende yaparsın o haldekaydirigubbakcemile3

cabik canım herkeste olur öyle bazen.. yeme isteğini durduramıyosun bende de çok olur yedikçe yiyesin geliyo ama yiyecekler hiç bitmez en güzeli onlardan uzaklaşmanın yolunu bulmak=) bi meşguliyet bulmak öyle zamanlarda en akıllıcası..internete girebilirsin ya da canın sıkılınca hoşuna giden şeyleri yapabilirsin.. zamanı bişekilde yemek dışında bişeyle geçirmek en iyisi..mutsuz olunca ben de çok yiyorum yemek yerken o anlık mutluluk insanı mutlu ediyo ya hani insan kendini öyle mutlu etmeye çalışıyo galiba.. :1rolleyes: :1hug:
kalimera bu arada çok sıkı diyet yapıyomuşsunuz siz:1shok:

merhabalar kızlar nasılsınız.
ayy ben unutmuşum şu detoksa başlamayı.ama öğleden sonra başlayım nolcekki..şimdi hazırlayım hatta.öğle yemeği olarak ondan yiyeyim..yarında yapılacak tüm gün zaten..ama yeşül mercimek yok ya olmasa bişey olmas sanırım.bidahakine katarım onuda..
nam ablacım ve gzdegzde saolun destek için :teselli:
ya birde ben haftaya yokum vee bir aylığına yokum yani..malumunuz fındık başlııyor.köye gidicez 1 aylığına.köyde de internet değil, pc bilem yok...nasıl olcek bilmiyorum..neyse haftaya konuşuruz yine nasıl olcak diye..
görüşmek üzere kızlar...

MERHABA KIZLAR

SONUNDA DİKİŞ İŞİM BİTTİ:lepi: EMME MAKİNE BENİ ÇILDIRTTIlaelaelaelaelae

BU SAAT OLDU BEN HALA BİR ŞEY YEMEDİM. KENDİME BİR KIZAYIM "OLMUYOR BÖYLE NAM HN. METEBOLİZMAYI YAVAŞLATACAKSIN":mymeka:

YANİ ANLAŞILDIĞI GİBİ BENDE YAPAMADIM ŞU DETOKSU:çok üzgünüm:

merhabalar arkadaşlar iki gündür giremedim internete nasılsınız benim midem çok kötü üşütmüşüm galiba nasıl ağrı çok kötü sabahtan beri doğru dürüstü bişi yemedim bol su içiyorum ve patates haşladım onu yiyorum :( hepinize iyi akşamlarrr görüşmek üzereee

merhabalar kızlar.nassınız bakim.
nam abla ne dikiyon öyle harıl harıl çeyiz mi düzüyon yoksa kaydirigubbakcemile3
detoksumdan yedim iki kase..zor yedim amma yedim.bi ara dedim bırakayım adam gibi yemek yiyim diye ama yook dedim bozmayım zaten bozdum bu hafta bozcam kadar.aldığımı bari vereyim yani dimi ama.faydam pek olmuyor zararım bari dokunmasın takıma.ne yediğimide yamama gerek yok sanırsam.söyledim zatii.
haydi size iyi geceler kızlar.yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan

GÜNAYDIIINNNNN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

TÜKANI BEN AÇTIM KIZLAR :lepi:,
ORTALIĞI SİLDİM SÜPÜRDÜM, HAVALANDIRDIM, ÇAYIDA DEMLEDİİİİM kaydirigubbakcemile5 SİZLERİ BEKLİYORUM :lepi:

GELELİM GÜNÜN PROĞRAMINA:

1:30 SAAT AKŞAM SPORUMU YAPTIM,

AKŞAM YEMEĞİMİ DÜNDEN YAZMIŞTIM ZATEN kaydirigubbakcemile5
ARPA ŞEHRİYELİ YEŞİLMERCİMEK ÇORBASI
VE KAVUN

SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ (EVDEN OFİSE)

KAHVALTI:

KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
5 ADET ZEYTÜÜÜN
VE 1 DİLİM EKMEK

EVEEEEETTT ŞİMDİLİK BUKADAR KIZLAR ÖPTÜM HEPİNİZİ EN KOCAMANINDANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nam ablam ne dikiyon yine kendini ihmal etme bize lazımsın öpüyorum seni çokkkkkkkk
KOLTUK KILIFI DİKİYORUM CANIMCIM
merhabalar arkadaşlar iki gündür giremedim internete nasılsınız benim midem çok kötü üşütmüşüm galiba nasıl ağrı çok kötü sabahtan beri doğru dürüstü bişi yemedim bol su içiyorum ve patates haşladım onu yiyorum :( hepinize iyi akşamlarrr görüşmek üzereee
GEÇMİŞ OLSUN TATLIM
merhabalar kızlar.nassınız bakim.
nam abla ne dikiyon öyle harıl harıl çeyiz mi düzüyon yoksa kaydirigubbakcemile3
detoksumdan yedim iki kase..zor yedim amma yedim.bi ara dedim bırakayım adam gibi yemek yiyim diye ama yook dedim bozmayım zaten bozdum bu hafta bozcam kadar.aldığımı bari vereyim yani dimi ama.faydam pek olmuyor zararım bari dokunmasın takıma.ne yediğimide yamama gerek yok sanırsam.söyledim zatii.
haydi size iyi geceler kızlar.yarın görüşürüz inş. opuyorumnanaktan
KOLTUK KILIFI DİKTİM GÜZELİM.
İSTERSENİZ CEYİZDE DİKERİM:1hug:

GÜNAYDIIINNNNN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

TÜKANI BEN AÇTIM KIZLAR :lepi:,
ORTALIĞI SİLDİM SÜPÜRDÜM, HAVALANDIRDIM, ÇAYIDA DEMLEDİİİİM kaydirigubbakcemile5 SİZLERİ BEKLİYORUM :lepi:

GELELİM GÜNÜN PROĞRAMINA:

1:30 SAAT AKŞAM SPORUMU YAPTIM,

AKŞAM YEMEĞİMİ DÜNDEN YAZMIŞTIM ZATEN kaydirigubbakcemile5
ARPA ŞEHRİYELİ YEŞİLMERCİMEK ÇORBASI
VE KAVUN

SABAH 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ (EVDEN OFİSE)

KAHVALTI:

KÜÇÜK BİR PARÇA PEYNİR
5 ADET ZEYTÜÜÜN
VE 1 DİLİM EKMEK

EVEEEEETTT ŞİMDİLİK BUKADAR KIZLAR ÖPTÜM HEPİNİZİ EN KOCAMANINDANopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

SAĞOL EKÜRÜM, TÜKANI AÇTIĞIN İÇİN

CANIMCIM SANA VE BERNUŞA GAMZEEE'NİN SELAMI VAR TELEFON İLE KONUŞTUK, ALANYA'DA TATİLDEYMİŞ

BUGÜN TADIMDAN YENMİYORUM

BENDE ÜŞÜTMÜŞÜM HERHALDE, NE OLDUĞUNU ANLAYAMADIM:sm_confused:

ARKADAŞIN KARDEŞİNİ KENE ISIRMIŞTI YA,

DÜN AKŞAM ARADI BENİ SAAT 17:00 DA "DR. CUMA GÜNÜ TEKRAR KAN ALMAMIZ GEREKİYOR" DEMİŞ.
YANİ ANLAYACAĞIN YİNE BEKLEYECEĞİZ

İNŞALLAH SONUÇLAR İYİ ÇIKAR:Saruboceq:

annemde kaç gündür dikişle uğraşıyodu bitti şükür pisliğide çok oluyo dikişin yaptığın şeye gore gerçi değişir de.. bizimki benim çeyizeydi amasositosositozemuszemus
kıslar rose nerelerde compass rose?? hasta filan mı oldu yazmıyo uzun süredir tatliemi gitti yoksa?
ay bugun sabah bi yemişim bi yemişim neler yedim hemen yazıyorum biraz uzun sürcek

3 dilim ekmek
1 yumurta
10 zeytin
çookk salata domates salatalık nane maydonoz ve de haşlanmış lahana vardı
3 kibrit kutusu kadar peynir
maşallahım vardı bu sabah
şimdi de çay içiçem

kıslar ama çok zayıfladım ben..biberiye yağı çok etkili kesinlikle deneyin sürün bence yuruyuse gitmeden. mesla benim kocaman gobeğim vardı hiç kalmadı desem doğru nerdeyse çok az var ayva göbeği=)
yanlarımda ayrı bi yağ vardı onlarda gitti biraz var şimdi biraz daha uğraşırsam onlarda kalmıcak.
serayla sarıp çıkıyorum sera etkisi yapıyo kaydirigubbakcemile3aşırı terletiyo çıkardığımda ıpıslak yağı çözme özelliği varmış biberiye yağının
görüşürüz kıslar öpüldünzü

herkese günaydınnn...
nasılsınız fıstıklar.iyi iyi tükan açılmış havalandırılmış saolasın kalimera alkisalkisalkis
nam ablacım çeyiz dikileceği zaman dikersin inş.ama daha çok var yawww :)))
ayrıca arkadaşının kardeşine çok üzüldüm yaa..Allah yardımcıları olsun off çok kötü bir durum..Allah korusun bizde fındığa köye gidecez..her yer yeşillik.bizde korkuyoruz vallahi..

gzdegzdecim kız maaşallah sıkı bi kahvaltı yapmışsın..ya ben bu sabah tartıldım..gözlerime inanamadım..sonra bidaha..sonra bidaha..bidahaaa..eneemmm dedim nasıl yaa.
bu detokstan olduysa süper bişeymiş yani..bu ara çok yediğim için 75i gördüydüm..hem o aldığım gitmiş.hemde burdaki kilomun 200 gr altına düşmüşüm..yani 800 gr mı gitmiş oluoyr..enteresan..demekki benm vücudumun iyi bir detoksa ihtiyacı varmış..yarına ne olcek bakalım..
sabah:
hafif kahvaltımı yaptım.
domets,salatalk,bir dilmden az ekemk
bir yumurta
artık öğle akşam yine bu detokstan yicem...ayda iki kere yapsak ne şahane kilo verdirir bu ya..ama sağlıklımıki acaba yaa :uhm:

bu arada gzdecm merakını gidereyim :)) compass_rosecimin annesi falan gelicekti yanına.ordan hep birlikte samsuna gidiceklerdi pazar günü..bugün yarın gelir sanırsam..

kıs cabik kıs bu sen misin? vay anam bu ne güzellik ne bu yandan bakış çok hoş çok güzel çok beğendiömsengözlerimebaksanab :hooray:

3.TAKIM **115.Etap** ETAP**

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )

selin34 ( 54.5) mezuna.s.:nazar:

compass rose ( 67.0///%)
cabik ( 74.4/ //% )
ademel ( 74.4/ / /% )
rainbow87 ( 112.7///% )
gülbeyza ( 81.8/81.8/0.0/0.00%)
figenk24 ( 54.3/ / /% )
gzdegzde ( 65.8/ //% )

kalimera (90.0/ / / %)yeni üye