Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim kilom aynı kızlar... Daha doğrusu annemin tartısıyla benimki çok farklı, o yüzden anlamıyorum da..
beni 2 hafta izinli yazarsanız sevinirim...
Samsun'dan internete girmem zor oluyor....
hepinizi öptüm bye...

3.TAKIM **115.Etap** ETAP**

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )

selin34 (54.5) mezun oldua.s.:nazar:
compass rose ( 67.0/67.0/0.0/0.00%)
cabik ( 74.4/ //% )
ademel ( 74.4/ / /% )
rainbow87 ( 112.7///% )
gülbeyza ( 81.8/81.8/0.0/0.00%)
figenk24 ( 54.3/ / /% )
gzdegzde ( 65.8/ //% )

kalimera (90.0/ / / %)yeni üye
3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( // /%)

benim kilom aynı kızlar... Daha doğrusu annemin tartısıyla benimki çok farklı, o yüzden anlamıyorum da..
beni 2 hafta izinli yazarsanız sevinirim...
Samsun'dan internete girmem zor oluyor....
hepinizi öptüm bye...

TAMAM TATLIM, SEN MEMLEKETİNİN TADINI ÇIKARa.s.

merhaba kızlar nasılsınız..
ben kötüyüm..kpss açıklandıda...kötü almışım işte olmaz bu senede hiç bişey...
gzde sen kaç aldın cannmcım...ayrıca evet resmideki benm ama fotoşoplu tebi :)))
gözlerim mavi değil bikerem :))
neyse kızlar ben kilo mu yarın sabah bildireyim.bozmadım bugünde detoksumu..
ademelcim yap valla iyi oldu bana....
hadi iyi geceler size...

selam canlarım ciğerlerim
hepinizi çok özledim
gülbeyzacım yeni okudum ALLAH rahmet eylesin,kalanlara sabır versin:Saruboceq:

gzdegzde canım hayırlı olsun yüksek lisansı kazanmışsın başarılar canım,abinede hayırlı teskereler,ayrılık içinde üzülme desem boş elbet canın acıyacak ama zaman herşeye ilaç.demek hakkında hayırlısı buymuş zaten problemliymiş anladığım kadarıyla sevmek aşk yetmiyor inan.çok sevdiğm ilk aşkımdan 9 sene sonra evliliğe karar verdiğimiz bir anda ayrıldım.benimki mantık ayrılığıydı.çünkü beni canını verecek kadar çok sevmesine rağmen yalan söyleme hastalığı vardı.çok şans verdim hatta git tedavi ol dedim ama olmadı.bende sana güvenemiyeceksem her sözünde acaba doğrumu yalanmı diye düşüneceksem seninle evlenemem evlensemde mutlu olamayız dedim ve bitirdim.çok acı çektim.ama geçti hep yaradandan hayırlısını istedim ve bana onu unutturacak sonsuza dek güveneceğim ve seveceğim beni sevecek birini çıkar karşıma dedim. ve yaradanım eşimi çıkardı karşıma şimdi iyiki eşimle evlenmişim diyorum.güven olmazsa evlilik olmaz:asigim:yaradanım da senin karşına senin için en hayırlısını çıkarsın inşallah:Saruboceq:

ademelim oğluşunun sünneti hayırlı olsun canım .bebişinin düğününüde görmeyi nasip etsin yaradanım.:Saruboceq:

selin34 canım sanada geçmiş olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsin.ayrıca tebrik ederim kısa zamanda beni geçtin ve mezun oldun,darısı başımıza:gitme:
bernuşcum kızına ve sana geçmiş olsun canım dikkat et kendineŞeniz

kararsız canım senin tatil bitmedimi hala?Şeniz

compass rose canım vardır hakkında hayırlısı ALLAHIN kötü işi olmaz yaradanım tez zamanda sanada gönlüne göre hayırlı bir iş nasip etsin (tüm işsizlerede):Saruboceq:

rainbow87 senin adına çok sevindim canım hadi hayırlısı 14 eylül 2002 de eşim bana evlenme teklif etmişti:kedi::asigim:seninde 14 eylülde sözün olacakmış ha gayret biz inanıyoruz daha o güne kadar ne kilolar verirsin sen:1hug:

figenk 24 canım sanada geçmiş olsun acil şifalar diliyorum dikkat et kendineŞeniz

cabikcim sanada güle güle canım dikkat et kenelere benim içinde taze fındıklardan ye oldumu ah fatsamı özledim ama fındık toplamayı değil:jeyyar:

kalimera ablam gelmiş hoş gelmiş oyyyyyyy oyyyy:teytey::dance:ablacım sende istediğin kiloya inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallahŞeniz

nam ablam eşine ve arkadaşının kardeşine geçmiş olsun .ablacım sen uçan balon gibin olsan bilem sen bizim en seksüümüzsün her zamanŞenizmaşallah tatilden gelinmiş işler bitmiş koltuk örtüsü bile dikilmiş azcık o enerjinden banada yollasan,inşallah canını sıkan şey en kısa zamanda hayırlısıyla düzelir keyfin yerine gelir opuyorumnanaktan

arkadaşlar umarım kimseyi unutmamışımdır.beni bu haftada izinli sayın haftaya inşallah buradayım.ayrıca oğlum için güzel dileklerinize teşekkürler 26 temmuzdu doğum günü 2 saat daha geç gelse izmirdeki düğün tarihimize denk gelecekti.
27 temmuz 2002 de eşim çıkma teklif etti
27 temmuz 2003 de izmirde düğünümüz oldu
26 temmuz 2004 de oğlum doğdu:emir_bebek: 2 saat daha sabretse 3 güzel günün tarihi aynı olacaktı:asigim:
şimdilik kaçayım yarın çok işim var evde tadilat yine yarım yamalak herşey
eşim cumartesi amerikaya gidecek ve ben hala hiçbişey yapamadımmafoldumben
tamam yere düşen çenemide alıp gidiyorum
hepinizi öpüyorumŞeniz

hepinize şimdiden hayırlı cumalar yaradanım evinizden sağlık ,mutluluk,huzur ,başarı ve bereketi eksik etmesin.gönlünüzdeki tüm güzel dilekleriniz kabul olsun,bizleri açlıkla susuzlukla,hastalıkla terbiye etmesin,ondan başka kimseye el açtırmasın,kimsenin yanında utandırmasın

GÜNAYDIIN ŞEKERPARELERİİİM:1hug:a.s.

BEN BU SABAH TARTILIP GELDİM,
KİLOM 89 KIZLAR :çok üzgünüm: BEN DAHA FAZLA VERDİĞİMİ SANIYORDUM,
AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SADECE 1 KİLO VERMİŞİM:çok üzgünüm:

OOOF KARA BAHTIM KÖR TALİHİM OOOOF:sinifsinif:

AMA YILMAK YOK YOLA DEVAM, TEK TEK VERECEĞİM İNŞALLAH BU KİLOLARI:çok üzgünüm:

GÜNÜN RAPORU:

AKŞAM 1.30 SAAT SPORUMU YAPTIM

OFİSE YÜRÜYEREK GELDİM 45 DAKİKA,

AKŞAM YEMEĞİ:

2 KAŞIK MANTARLI BULGUR PİLAVI
2 KAŞIK TAVUK SOTE (ÇOK AZ YAĞDA YAPTIM)
VE SALATA

SABAH:(BİRAZDAN)

8 ZEYTÜÜN
PEYNİR
VE AZ EKMEK

OĞLEN GENE BULGUR PİLAVI
VE CACIK, EKMEK YOK..

BU ARADA DÜN NAMLA KONUŞTUM TELEFONDA SESİ BAYA KÖTÜ GELİYORDU,
UMARIM BU GÜN DAHA İYİSİNDİR CANIMa.s.

ÇOK TEŞEKKÜRLER SILACIĞIM:1hug:a.s.

''kalimera ablam gelmiş hoş gelmiş oyyyyyyy oyyyy
ablacım sende istediğin kiloya inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah''

HAYDİİN BAY KIZLAR ÖPÜLDÜNÜÜÜZ

GÜNAYDIIN ŞEKERPARELERİİİM:1hug:a.s.

BEN BU SABAH TARTILIP GELDİM,
KİLOM 89 KIZLAR :çok üzgünüm: BEN DAHA FAZLA VERDİĞİMİ SANIYORDUM,
AMA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ SADECE 1 KİLO VERMİŞİM:çok üzgünüm:

OOOF KARA BAHTIM KÖR TALİHİM OOOOF:sinifsinif:

AMA YILMAK YOK YOLA DEVAM, TEK TEK VERECEĞİM İNŞALLAH BU KİLOLARI:çok üzgünüm:

GÜNÜN RAPORU:

AKŞAM 1.30 SAAT SPORUMU YAPTIM

OFİSE YÜRÜYEREK GELDİM 45 DAKİKA,

AKŞAM YEMEĞİ:

2 KAŞIK MANTARLI BULGUR PİLAVI
2 KAŞIK TAVUK SOTE (ÇOK AZ YAĞDA YAPTIM)
VE SALATA

SABAH:(BİRAZDAN)

8 ZEYTÜÜN
PEYNİR
VE AZ EKMEK

OĞLEN GENE BULGUR PİLAVI
VE CACIK, EKMEK YOK..

BU ARADA DÜN NAMLA KONUŞTUM TELEFONDA SESİ BAYA KÖTÜ GELİYORDU,
UMARIM BU GÜN DAHA İYİSİNDİR CANIMa.s.

ÇOK TEŞEKKÜRLER SILACIĞIM:1hug:a.s.

''kalimera ablam gelmiş hoş gelmiş oyyyyyyy oyyyy
ablacım sende istediğin kiloya inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah''

HAYDİİN BAY KIZLAR ÖPÜLDÜNÜÜÜZ

günaydın kalimera ablam açmışsın yine tükkanı,1 kilo deyip geçme idealide o zaten elbet gidecek kilolar biz sana inanıyoruzŞenizŞeniz

herkese merhabaaaa
kilom aynı
aslında dün almış görünüyordum ama dünkü koşturmacada verdim nasıl olduysa ????
bu akşam ankaraya gideceğim belki akşam evden girerim
öptüm

günaydın bacülar
gerçi kalimera ablamdan başkasıda uğramamış ya
nam ablam nirdesin bu saate kalmandı sen hiç umarım sorun yoktur.
kargalar botunu giymeden buralarda olurdun merak ettim şimcik bakCADIARZU

bende çıkıcam evden birazdan eeeeee dün 8 beden alacağım şeyi 6 beden alırsam akılsız başın cezasını ayaklar çeker.kafamçokkarıştı:oklava:
kendinize iyi bakın öpüyaorum sizleriŞenizŞeniz

günaydın herkeze arkadaşlar kilom 55 aldım ben off yaa o kadarda dikkat ediyorum ama almışım neyse çalışmalara devam hepinize hayırlı cumalarrr

selin34 ( 54.5) mezuna.s.:nazar:

compass rose ( 67.0///%)
cabik ( 74.4/ //% )
ademel ( 74.4/74.4 / 0.0/0.00% )
rainbow87 ( 112.7///% )
figenk24 ( 54.3/ 55.0/-0.7 /-1.3% )
gzdegzde ( 65.8/ //% )

kalimera (90.0/ 89.0/ 1.0/1.1 %)yeni üye
3 . TAKIM TOPLAM KıLO: ( // /%)
kalimera ablamı . ademeli ve figank24 ü yazdım

Son düzenleme:
günaydın kalimera ablam açmışsın yine tükkanı,1 kilo deyip geçme idealide o zaten elbet gidecek kilolar biz sana inanıyoruzŞenizŞeniz
SANADA GÜNAYDIN SILAM,
AMA BEN DAHA ÇOK VERDıM SANIYORDUM BE GÜLÜM mafoldumben ONCACUK VERıNCE MORALıM BOZULDU:çok üzgünüm:

herkese merhabaaaa
kilom aynı
aslında dün almış görünüyordum ama dünkü koşturmacada verdim nasıl olduysa ????
bu akşam ankaraya gideceğim belki akşam evden girerim
öptüm

SANDA GÜNAYDIN CANIM :1hug:
ANKARAYA GELECEĞıNı KEŞKE ÖNCEDEN HABER EDEYDıN BULUŞMA YAPARDIKbenneyaptımki
NE GÜZEL OLURDUU a.s HAYIRLI YOLCULUKLAR CANIM,
GÜLE GÜLE GıDıN, GÜLE GÜLE GELıN:1hug:a.s.

Son düzenleme:
günaydııınn sıftıklaarr
amanın ne detoksmuş be yaa 75 den 73.5 a düştüm iki günde hayret bişey kaç aydır veremiyorm iki günde nasıl gitti anlamadım.ayda iki kez yapcam ben bunu sevdim :))

günaydınlaaaarrrrrrr
günaydın güzel hanımlar nasılsınız? nam ablacm nasılsın keyfin niye yok ya iyi misin?
sılagül canım çok ilerlememiştik biz bereket ki ama ne olursa olsun insan uzuluyo yinede bide yaşı benden biraz buyuktu(31) o biraz problemdi işte..onun dışında gercekten iyi biriydi kısmet değilmiş çok üzerinde durmuyorum artık ya napiyim.. o beni kaçırdı dicem gercekten oyle ama kaçırdı daha çok arar o şakkıdışakkıdı
cabik canım benim de kötü 65 almışım 2010 daki işte asıl hedefim benim kpss için b gubuna dahil olduğumuz için bakalım artık o nolcak
kıslar kilom çok değişiyo valla bazen 66 bazen 65 hatta bazen 67 bile oluyo yemekten sonra.. açken diyosak eğer 65 diyebiliriz =) 3 nün ortalaması 65 oluyo en iyisi 65 galiba:emir_bebek:

günaydııınn sıftıklaarr
amanın ne detoksmuş be yaa 75 den 73.5 a düştüm iki günde hayret bişey kaç aydır veremiyorm iki günde nasıl gitti anlamadım.ayda iki kez yapcam ben bunu sevdim :))
KOMACAAAANN BİR AFERİM SANA kaydirigubbakcemile5
BAK BU AFERİMİN DEĞERİNİ BİL :olmaz: DEDEMDEN KALMAYDI SANA ISMET OLDU :roflol::roflol:

AYNISI BENDE YAPCEM ŞEKER, BAKALIM NOLCEK, GÖRÜCES :lepi:

günaydınlaaaarrrrrrr
günaydın güzel hanımlar nasılsınız? nam ablacm nasılsın keyfin niye yok ya iyi misin?
sılagül canım çok ilerlememiştik biz bereket ki ama ne olursa olsun insan uzuluyo yinede bide yaşı benden biraz buyuktu(31) o biraz problemdi işte..onun dışında gercekten iyi biriydi kısmet değilmiş çok üzerinde durmuyorum artık ya napiyim.. o beni kaçırdı dicem gercekten oyle ama kaçırdı daha çok arar o şakkıdışakkıdı
cabik canım benim de kötü 65 almışım 2010 daki işte asıl hedefim benim kpss için b gubuna dahil olduğumuz için bakalım artık o nolcak
kıslar kilom çok değişiyo valla bazen 66 bazen 65 hatta bazen 67 bile oluyo yemekten sonra.. açken diyosak eğer 65 diyebiliriz =) 3 nün ortalaması 65 oluyo en iyisi 65 galiba:emir_bebek:

GÜNAYDIIIIIN CANIMCIM opuyorumnanaktan

BİRİNCİSİ; NAM APLAN BİRAZ ÖNCE BENİM YANIMDAYDI, HALSİZ AMA İYİ GÖRDÜM ONU a.s

İKİNCİSİDE; MUTLAKA SABAHLARI TARTIL, BAŞKA ZAMAN TARTILMA MORALİN BOZULUR a.s
ÖPTÜM CANI KENDİNE İYİ BAK :1hug:a.s.

cabik ( 74.4/73.5 /0.9/1.21% )
rainbow87 ( 112.7///% )
gzdegzde ( 65.8/65.0 /0.8/1.22% )

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: ( // /%)

Son düzenleme:

cabik ( 74.4/73.5 /0.9/1.21% )
rainbow87 ( 112.7/111.1/1.6/1.42% )
gzdegzde ( 65.8/65.0 /0.8/1.22% )

3 . TAKIM TOPLAM KıLO: (739.0 /735.4/3.6 /0.49%)

RAıNBOW87 KALDI, ONUDA ARADIM AMA DUYMADI TELEFONU HERHALDE:sm_confused:

NEYSE BEKLEYEYıM GELıR MUTLAKA (YADA ARAR)

Son düzenleme:
günaydııınn sıftıklaarr
kendimi toparlayayım bende yapacağım
günaydınlaaaarrrrrrr
günaydın güzel hanımlar nasılsınız? Nam ablacm nasılsın keyfin niye yok ya iyi misin?
Sılagül canım çok ilerlememiştik biz bereket ki ama ne olursa olsun insan uzuluyo yinede bide yaşı benden biraz buyuktu(31) o biraz problemdi işte..onun dışında gercekten iyi biriydi kısmet değilmiş çok üzerinde durmuyorum artık ya napiyim.. O beni kaçırdı dicem gercekten oyle ama kaçırdı daha çok arar o şakkıdışakkıdı
kıslar kilom çok değişiyo valla bazen 66 bazen 65 hatta bazen 67 bile oluyo yemekten sonra.. Açken diyosak eğer 65 diyebiliriz =) 3 nün ortalaması 65 oluyo en iyisi 65 galiba:emir_bebek:
tatlım herşeyin hayırlısı
[sıze="2"]

birincisi; nam aplan biraz önce benim yanımdaydı, halsiz ama iyi gördüm onu a.s

[/sıze]

evet arkadaşımın yanına uğramıştım, beni ilk defa zararsız olarak gördü

Back
X