canım sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller...
benden de samsun'a selamlar...
Biliyormusun bilmiyorum ama ben samsunluyum. Her ne kadar kendim ankara'da yaşıyor olsam da bütün ailem, arkadaşlarım Samsun'da...
grupta karadenizlilerin olduğunu biliyordum ama Samsun'lu olduğunu bilmiyordum valla...
Tekrar başın sağolsun...
oleeyy delikafadulden cabikcim yaa ben kuş almak istiyorum.gecen hafta işte bi pet shopa gittim ördek yavruları vardı küçüçük minnacık görünce ördek mi alsam acaba filan diye düşündm biraz ama onlarda çok şekerdi annem hayatta izin vermiyo ördeke senağlama.ayy nam ablacm vallahi üzüldüm şimdi ''beni unuttunuz mu'' dediğim için...
olur böyle şeyler tabikide okuduğumda kendi ismimi göremeyince anladım farkında olmadan atladığını :)) takılayım biraz dedimdi..moruklukda ne demeklmaz: valla şimdi kırılırım işte..siz almasanızda ben o geniş aileye zorla girerim merak etme :jeyyar:
şimdik herkese meraba diyeyim..ben aynen devam ediyorum..yediklerime dikkat etmekle beraber maydonoz suyu içiyorum öğünlerden önce..soğan suyu çook iğrenç geldi bana yaa..
neyse haydi kalın sağlıcakla..görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?