Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller...
benden de samsun'a selamlar...
Biliyormusun bilmiyorum ama ben samsunluyum. Her ne kadar kendim ankara'da yaşıyor olsam da bütün ailem, arkadaşlarım Samsun'da...
grupta karadenizlilerin olduğunu biliyordum ama Samsun'lu olduğunu bilmiyordum valla...
Tekrar başın sağolsun...

saol canımŞeniz
samsuna senden de selam götürüyorum,samsunlu olmana çok sevindimŞeniz ,

ayy nam ablacm vallahi üzüldüm şimdi ''beni unuttunuz mu'' dediğim için...
olur böyle şeyler tabikide okuduğumda kendi ismimi göremeyince anladım farkında olmadan atladığını :)) takılayım biraz dedimdi..moruklukda ne demek :olmaz: valla şimdi kırılırım işte..siz almasanızda ben o geniş aileye zorla girerim merak etme :jeyyar:
şimdik herkese meraba diyeyim..ben aynen devam ediyorum..yediklerime dikkat etmekle beraber maydonoz suyu içiyorum öğünlerden önce..soğan suyu çook iğrenç geldi bana yaa..
neyse haydi kalın sağlıcakla..görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
oleeyy delikafadulden cabikcim yaa ben kuş almak istiyorum.gecen hafta işte bi pet shopa gittim ördek yavruları vardı küçüçük minnacık görünce ördek mi alsam acaba filan diye düşündm biraz ama onlarda çok şekerdi annem hayatta izin vermiyo ördeke senağlama.
muhabbet kuşu alıyım diyorum yavru olaraktan? nası olur sence?daha once beslemediğim için kuş çok fazla bilgim yok bu konuda:( internetten araştırma yaptım bikaç yerden bişeyler okudum bakalım alıcam inşallah burdayım da nasıl olsa bakarım kuşuma :dance:

merhaba kızlar
biraz önce geldim eve ankara buluşmasına gittim.
Eski dostları görmek çok güzeldi.

öğlen
13:45 1 poğaça(kandil simidi)
1 şekersiz çay

15:30 1 porsiyon inegöl köfte
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

bu saate kadar 3 litre su

60+75=135 dk. Yürüyüş

şimdi soda içiyorum kızlar

merhabalar kızlar..nasılsınız..
gzdegzdecim muhabbet kuşu iyi hoş ama gerçekten iyi bakacağına nanıyorsan al derim ben..çok çabuk hastalanıyorlar.biizmki 8 senelik ama biz yumurtadan çıkışını bile biliyoruz o yüzden ailenin bir üyesi gibi oldu.annem çoçuğu gibi bakıyor.şimdi iki oldular.oğlumuz büyüdü ona bir eş aldık.yumurtlasın diye.bekliyoruz :)) yani bakmak kolay ama ihmale gelmez..onla konuşcaksın.sevceksin.pisliyor diye hapsetmiceksin.arada bir çıkmasına izin verceksin.neyse sen alda bişey olursa sorarsın..şimdi uzun uzn anlatmim.dişi mii erkek mi kuşçular bilir zaten..
nam ablacım buluşma resimleri vaa mıııı baksaydık bari.gelemiyoz naapalm..
ayy kızlar benide aşırı derecede elişi merakı sardı.ekirdek çitlemek gibi bırakamıyorum yaw.bir perde ucu ço kgüsel oldu vallaa..şimdi başka örüyorum.satıcam tabikide :)) hem zevkli em para kazanıcam.iyi oldu..bi iş bulana kadar.öğretmenlikten umudumu kestim zaten :((
amaaan çenem açıldı toplayamıyorum..haydi hayırlı kandiller diliyorum..

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

BEN ALLAHA ŞÜKÜR İYİYİM

SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM

07:15 1 TANE GÜN KURUSU VE 1 BARDAK SU

08:05 1 KASE MÜSLİ

1 SAAT SONRA SPORhihoyyyt İÇİN ÇIKACAĞIM GELİNCEDE TABİKİİİ EV TEMİZLİĞİ:umursamaz:

CABİK TATLIM RESİMLERİ BUGÜN EKLER ARKADAŞLAR

ya evet resiimmm süper olur
ben de bu seferkine nam abla davet etti ama konyadan geldik dun akşam uzeri gidemezdim sizlerle tanışmayı bende istiyorum ama çok..
neyse kıslar kuş olayına gelirsek evet cabik ya istiyorum daha önce beslemedim tüy döküyomuş çok fazla diyolar annem çok titiz koltukların üstüne yapar evi psletir filn diye(zaten hayvanları da pek sevmiyo kendisi) çok yanaşmıyo bu olaylara zor ikna ettim ben almak istiyorum tamamen ben ilgilencem abim de çok seviyo onla birlikte bakarız..peki dişi çok ısırır diyolar? dişi mi alıyım sence erkek mi? evet ya ceyranda kalınca hemen üşütüp hasta oluyolarmış oyy kıyamam
dediğin ben bi alıyım daha sonra sana sorularımı olur zaten şekercim öpüldün ŞenizŞeniz

merhabalar kızlaar nasılsınız bi bakim :))
ben iyiyim..
sabah:(08:30)normal kahvaltımı yaptım.arada 4-5 tane daha olmamış sütlü fındık yedim..çook severimm sütlü halini..
öğle:daha yemedim ama 13:30 gibi yerim..
yiine uğramya çalışırım..
gzdegzdecm canımcım evet erkek kuşlar bencede daha cana yakın oluyorlar..bence yeşil yada koyu mavi bir erkek kuş al..onlar çook şeker oluyo.yavru alırsan sana daha bi alışırlar..konuşmayıda öğretebilirsin..internette çok video var muhabbet kuşlarıyla ilgili izle bence :)) çook şekerler..
nam ablacım resimleri sabırsızlıkla bekliyoruzz cokacimcoook
neyse kızlar ben kaçayum artık.görüşürüz.kendinize iyi bakın emi ?

MERHABA KIZLAR ŞİMDİ SPORDAN GELDİM VE DOĞRUUU EVTEMİZLİĞİNE GİRİŞECEĞİM.

30+35=65 DK YÜRÜYÜŞkaydirigubbakcemile
1 SAAT BÖLGESEL SPORhihoyyyt

2 LİTRE SU:içelim:

İŞERE HEMEN BAŞLAYAYIM Kİ BİTSİNkaydirigubbakcemile5

ÖĞLEN
13:00 1 KUPA MEYVE SUYU
15:30 1 KUPA MEYVE SUYU

VE BOL BOL SU

YENİ BİTTİ TEMİZLĞİM. ŞİMDİ KENDİME ŞKERSİZ NESKAHVE YAPTIM VE 1 SAAT SONRA TEKRAR SPOR İÇİN ÇIKACAĞIM KIZLARhihoyyyt

hayat ciddiye alınmayacak kadar saçmalıklarla dolu , varlığı ve gerçekliği tartışılamayacak tek şey ölüm.. öyleyse bugünü ; nefes alabildiğimiz bugünü , gülebildiğimiz , tadabildiğimiz bu günü, neden gereksiz insanlarla yada incir çekirdeğini doldurmayacak şeylere üzülerek harcayalımki.. hiç birşey çok mutlu olacak kadar değerli değildir , ve hiç bir dert uğruna ağlanacak kadar önemli değildir.. ne zaman dünyayı misket niyetine cebine koyarsan o zaman çocuklar gibi mutlu olursun.. bunu sana neden yazdığımı merak edeceksin mutlaka.. içimden geldi yazdım çok fazla sorgulamamayı öğrendiğimden bu yana içimden geleni yapıyorum.. tabi kimseyi kırmadan kimsenin hakkına el uzatmadan kimsenin ahını almadan.. gülebilmek benim en büyük hazinemdir.. inan gülmek en büyük silahtır.. düşmanlarını çatlatır.. sevenlerini mutlu eder.. sadakadır gülebilmek.. etrafındakilere dağıtılmış huzurdur.. sende hep gül.. inadına gül.. gıcıklığına gül.. içten gül
böle bir sözle başlamak istedim çok hoşuma gitti arkadaşım göndermiş banada facebookta bende sizle paylaşmak istedim...
şimdi gelelim yediklerime sabah 1 dilimn ekmek 1 haşlanmış yumurta dımates salatalık çayyyy
öğlen 2 tane köfte yarım tabak makarna cacık
saat 15 30 gibi 1 tane türk kahvesi
akşamada çorba salata ve taze fasulye var
bol bol su içiyorum ayağım biraz daha iyi ama uyuşukluğu geçmedim tam olarak bende sadece basit ısınma hareketleri ve mekik hareketleri yaptım.....
bugün bide regl olmuşum akşamüstü bir yorgunluk bir karın ağrısı offf ölüyom halen geçmedi.........
kızlarrr kocaman öpüyorum sizi......

suyun miktarını yazmamışım yazayım hemen 3 buçuk litre su bu kadar su nere gidiyor bilmiyom ama çok terliyorummmm
bide sporun miktarını 50 yarım mekik 50 yaan mekik 50 çapraz mekik ahhh buna biraz yürüyüş eklesek iyiydi ama sadece 25 dk yürüdüm gerçi yol yokuştu bende bu yokuştan çıktım:))))
geçmişi okudum da gülbeyza başınsağ olsun canım
geçmiş kandiliniz kutlu olsun rabbim inşallah hepinizin sesini duymuş ve dualarınızı kabul eylemiştir....
2 gündür giremiyorumda özür:(((

Son düzenleme:
selincm çok hoştu yazı paylaşımın için sağol kendine de dikkat et bu arada.. cabik canım minik kuşum tavsiyelerini dikkate alıcam mutlaka:))
ben hiç spor yapamıyorum kıslar son günlerde uyuşukluk geldi üstüme birazda yuruyusten bıktım sanırım yapasım gelmiyo artık.yememe dikkat ediyorum hep ama akşamları bişey yememye çalışıyorum geç vakit. gündüz de aşırı yemiyorum hiç hafif şeyler genelde karpuz kiraz çubuk kraker ayran vs.. eski kaprimi giydim bugun olmuyodu kilo alınca daha dar hala ama yinede giydim valla ya özlemişim kaprimi:)) bitane daha var ama ona hayatta şu halimle giremem:(( 5 kilo var fazladan.
öpüldünüz güzellikler kendinize çok iyi bakın

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

30+40=70 DK. YÜRÜYÜŞ
1 SAAT BÖLGESEL SPOR

YANİ BUGÜN
30+35+30+40=135 DK. YÜRÜYÜŞzemuszemus

2 SAAT BÖLGESEL SPORhihoyyyt

5,5 SAAT EV TEMİZLİĞİkafamçokkarıştı

AKŞAM YEMEĞİM
21:15 1 BÜYÜK BARDAK MEYVE SUYU

KIZLAR BUGÜN ACAYİP SU TEKETTİM HERHALDE 5 LİTREYİ GEÇMİŞTİR

ANLIYACAĞINIZ BEN SILAGUL DEDİĞİ GİBİ ARTİS DİYETİNE BAŞLADIM BUGÜNcokacimcoook

İYİ GECELER ARKADAŞLAR...
BUGÜN HİÇ YAZMAK İSTEMEDİ CANIM..UĞRADIM AMA YAZAMADIM..KEYFİM KAÇIKTI BİRAZ..NEYSE ARADA KEÇİLER ZİYARET EDİYO İŞTE..İDARE EDİCEMMMM...:kedi:

GEÇMİŞ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR...DUALARIMIZ KABUL OLUR İNŞALLAH...HAFTA SONU BURADA DEĞİLDİM..SAPANCA YA GİTTİK...GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR HAFTA SONU GEÇİRDİM...KENDİMİ MEMLEKETİM RİZEDE HİSSETTİM..ÇÜNKÜ SAPANCA DA YARI KARADENİZ...MİS GİBİ HAVA,YEŞİLMİ YEŞİLL...HARİKAYDI YANİ...HERKESE TAVSİYE EDERİM...

BUGÜN YEDİKLERİMİ YAZAYIM...

SABAH:
10:00 DA:
2 BARDAK SU,
1 ADET YUMURTA,
5 ADET YEŞİL ZEYTİN,
1 DİLİM EKMEK,
1 TATLI KAŞIĞI BAL...
2 KUPA MİSSS GİBİ KOKULU ÇAYYYY,ŞEKERSİZ...

2 BARDAK SU...

ÖĞLEN 1 ADET CORNETTO,
1 LT MAYDONOZ SUYU...

AKŞAM 19:30 DA:
2 BARDAK SU,
1 KUPA YAYLA ÇORBASI,
2 KAŞIK KIYMALI PATLICAN,
VE YEŞİL SALATA,

2 BARDAK MAYDONOZ SUYU...
2 BARDAK SU,

22:00 DE 1 KUPA CAPİÇİNO,ŞEKERSİZ...

E YETER DİMİ ARTIKIM....HEPİNİZE İYİ GECELER DİLİYORUM....
ALLAH RAHATLIK VERSİN...:Saruboceq:

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR...:teytey:

NASILSINIZ...

BUGÜN ERKENCİYİM..EŞİM SAAT 5 TE ŞEHİR DIŞINA ÇIKTI..BENDE UYANMIŞKEN BİRDAHA UYUYAMADIĞIM İÇİN...AYAKTAYIM...:lepi:

HENÜZ 2 BARDAK SU İÇTİM...

GÜNÜNÜZÜN GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİYLE...opuyorumnanaktan​

merhaba kızlar,
nasılsın bakalım benim artık gözlerim beynim iflas edecek durumda kusura bakmayın giremedim bir kaç gündür ama gözlerim çok acıyor hem okuma hem de bilgisayardan özet çıkarıyorum o yüzden bir de internete girerek gözlerimi yormak istemedim...
neye dün yediklerimi yazayım ik önce...
sabah peynirli omlet yanında 1 dilim ekmek ve çay 1 tatlı kaşığı kadar da vişne reçeli
öğlen yemek yemedim 3 tane kayısı 1 küçük kase kadar dakiraz yedim
akşam yemeğinde 5 tane köfte yoğurt domates ve 1 dilim ekmek yedim...

bugün sabh canım hiçbişey yemek istemedi ben de süt içtim 1 bardak
öğlen de kaşarlı tost yedim 1 kupa çay içtim..
Şimdilik bu kadar
Öpüyorum hepinizi...

kızlar bir de sizden bir konuda yardım istiyorum...
ıngilizce bilgimin yeteri kadar iyi olduğu kanısındayım ve çeviri yaparak para kazanmak istiyorum...
Çevrenizde eğer ingilizce-türkçe türkçe-ingilizce çeviri yaptırmak isteyen olursa bana haber verirseniz çok sevinirim...

merhaba güzeller nasılsınız bakimm..
ben iyiiym...bu sabah diyet arkadaşım gittii :çok üzgünüm: (yengem olur kendisi) inşallah motivasyonum kaçmaz :)) ama bozmicam bu kez inş..hep bozmicam diyorum bozuyorum yaa..
neyse kızlar.artık bende daha düzenli yazabilirim..görüşmek üzere... opuyorumnanaktan

Back
X