canım ya daha alamadım:) haftaya ancak alabilcem sanırsam.. bugun yakınımızın kızının kına gecesi var..annemle çarşıdan giysi bakıyoruz 2 gundur ya onun telaşesi var:) giycek bişeyim de yokmuş böyle günler için.. ama çok hoş bi straplez bluz aldım dökümlü şifondan canlı renli çiçekli çıtıpıtı filan çok beğendim:dance: altına da beyaz kapri aldım kına gecesi için güzel bi kombinasyon oldu:)) düğüne de elbise giycemsositosositomerhabalar kızlar..nasılsınz.ay bugün net beni sinir etti giremedim bir türlü..
nam ablaaa harikasın yaaa...bence yaşına göre (yaşında bişey yok ama sen öyle diyorsun) harikasın.ben senin yaşına gelince kendimi düşünemiyorumm(
compass_rosecim canm bence orası senin için hayırlı değilmiş...sabrett canım yaa inş.Allah dualaımızı bir gün kabul eder..bu yaşta hala ekonomik özgürlüğümüze bile kavuşamamak çok berat bir durum amma inş.bir gün bizde olumuzu buluruz..üzülme..
gzdegzde nasılsın canm kuş almaktan vaz mı getin kız :))
bernuşcum kızına geçmiş olsun canm.umarım şimdi iyidir..
haydi ben kaçtımmm..çook uykucaaazım geldii :))
iyi geceler opuyorumnanaktan
Bernuşcuum bende aranıza katılmak istiyorum ama ne yapmalıyım acep??:sm_confused::kedi:
HOŞGELİRSİN ABLASI ARAMIZA.a.s..BU HAFTA KİLONU SÖYLE,HAFTAYA TEKRAR BİLDİRİM YAPTIĞINDA KAYDA GEÇİRİRİZ..BUGÜNDEN İTİBARENDE PAYLAŞIMLARDA BULUNUCAKSIN..HERGÜN NE YEDİĞİNİ,YAPTIĞIN SPORLARI YAZICAKSIN..VE MÜMKÜN OLDUĞU KADAR HERGÜN PAYLAŞIMDA BULUNUCAKSIN..İZİNLİ OLMAK İSTEDİĞİNDE BİZE HABER VERİCEKSİN,BİZDE AYNI YAZICAZ KİLONU..
ŞİMDİ KİLO BİLDİRİMİNİ YAPARSIN..HAFTAYADA BAŞLANGICI YAPARIZ..
HOŞGELDİN ARAMIZA ABLACIM..:teytey:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?