Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar.nasılsınız..
öncelikle gülbeyzacım başınız sağolsun...Allah sabır versin...
nam ablacım beni özlemedin mi diye sormuşsun..özlemez olurmuyum..hoşgeldin yazdım hatta özelinede yazdım cvp..seni özlemediğimi sandığın için mi aşagıdaki geniş ailede ben yokumm..aşkolsuuunnn.. mafoldumben
herkesi tebrik ediyorum.özelliklede gzdegzde iyi kilo vermişsin canım..kuş besleyen biri olarak yardımcı olabilirim..
şimdilik bukadar..hoşçakalın..
mafoldumben :gitme: senağlama

YOK ABLACIM OLURMU ÖYLE ŞEY, İNAN BEN BU YAZIYI YAZARKEN SENİ ARAMIŞTIM SESİNİ DUYAYIM DİYE SONRA TELEFONDA GÜLBEYZA İLE KONUŞURKEN(BİR YANDAN DA BU YAZIYI YAZIYORDUM) İNAN YAZDIM ZANNEDİYORUM, SEN SÖYLEMEZSEN BEN HALA OKUYOR VE SENİ ORADA VAR OLARAK GÖRÜYORUM:1shok:MORUKLUK HALİ AFFET ABLANI TATLIM:sinifsinif:senağlama

arkadaslar tebrik ederim.. ayrica GZDEGZDE arkadasim sizide tebrik ederima.s.
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIMa.s.​
OOOOO ÇİFTE MUTLULUK YAŞIYORSUN DESENE TATLIM

BİZDEN ASKEREE SELAM OLSUN.a.s.

KIZLAR

COMPASSROSE 1.68 KıLO 84 13.07.08
SELıN34 1.69 KıLO 78 13.07.08

61. ETAP 11-18 TEMMUZ 2008 BAŞLADILAR VE ŞıMDı

112. ETAP 10.07.2009(GEÇEN ETAP)

COMPASSROSE 67.5

SELıN34 56.2

KIZLAR SıZLERı TEBRıK ŞenizEDıYORUM(MEZUN OLAN ARKADAŞLARIMIDA)
HıÇ AMA HıÇ PAYLAŞIMI AKSATMADAN DEVAM ETTıNıZ VE EDıYORSUNUZ TEŞEKKÜR EDıYORUMa.s. BENı HıÇ AMA HıÇ ÜZMEDıNıZkaydirigubbakcemile5

VEEEEEE CABıK (ÖZÜR DıLıYORUM)
PAYLAŞIMINI HıÇ AKSATMADAN BıZLERE VE KENDıSıNE DESTEK OLMUŞTUR

ARAMIZA YENı KATILAN

RAıNBOW87

FıGEN24(HER ZAMAN GıREMESEDE PC SORUN YAŞADI)

GZDEGZDE

SıZLERıNDE AZMıNDEN VE PAYLAŞIMINIZDAN DOLAYI ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDıYORUMa.s.Şeniz

VE DAıMA YENı BıZıMLE OLAN DıĞER ARKADAŞLARIM

SILAGUL

BERNUŞ

KARARSIZ

ADEMEL(ESKı YENı)

GÜLBEYZA(ESKı YENı)

HEPıNıZE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDıYORUM KIZLARa.s.

FARKINDAMISINIZ ÇOK BÜYÜK BıR AıLE OLMUŞUZa.s

YILMAK YOK YOLA DEVAM CANLARIMkaydirigubbakcemile5

BENı AFFEDERMıSıN CABıK TATLIM

gzdegzde arkadaşım seni tebrik ediyorum ve tabi kilo veren tüm arkadaşlarımı (kendimide tabiii kaydirigubbakcemile3 ) hadi kızlar gayret haftaya 1. biziz ayağımm için dr. dizime kadar intahaplanmış dedi antibiyotik verdi geçmesse ilaçlar bitince tekrar gidecem bide ortapediye gitmem lazımmış ya bu dr gerçekten doğru teşhismi koydu acaba :çok üzgünüm: neyse 1 hafta sonra anlarız
sabah 1 dilim börek çayyy
şimdi gideyim topal topal iş yapayım oğlum uyanmadan sonra daha zor oluyo çok yaramaz oldu arkadaşlarım oğluma yürüyen felaket diyor ama inanın çoookkkk yaramaz 2 dk durmuyo yerinde......
öpüldünüz kızlar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
SABAH
07:45 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:15 2 TANE GÜN KURUSU
YARIM LİTRE SU

09:15 1 KASE MÜSLİ

10:30 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE

VEEE TÜM EVİN VE BALKON CAMLARI

ayy nam ablacm vallahi üzüldüm şimdi ''beni unuttunuz mu'' dediğim için...
olur böyle şeyler tabikide okuduğumda kendi ismimi göremeyince anladım farkında olmadan atladığını :)) takılayım biraz dedimdi..moruklukda ne demek lmaz: valla şimdi kırılırım işte..siz almasanızda ben o geniş aileye zorla girerim merak etme :jeyyar:
şimdik herkese meraba diyeyim..ben aynen devam ediyorum..yediklerime dikkat etmekle beraber maydonoz suyu içiyorum öğünlerden önce..soğan suyu çook iğrenç geldi bana yaa..
neyse haydi kalın sağlıcakla..görüşürüz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ÖĞLEN(BENİM ÖĞLEN YEMEĞİM EŞİMİN KAHVALTISI)

12:40 3 ZEYTİN
2 DİLİM PEYNİR
2 DİLİM ÇAVDAR(İNANIN EKMEK KAĞIT GİBİYDİ)
1 ÇAY KAŞIĞI REÇEL
2 FİNCAN ÇAY

AKŞAM
18:45 2 TANE BİBER DOLMASI
YARIM DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ

ŞİMDİ KENDİME KAHVE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM TABİKİİİ ŞEKERSİZ

BU SAATE KADAR 2,5 LİTRE SU (ASLINDA DAHA FAZLA OLURDU AMA DIŞARIDA OLDUĞUM İÇİN AZ İÇTİM):içelim:

ay ablacım çok sağol yalnız 1 sene olmuş yaa....
ne kadar uzun bir zaman değilmi?
tühh bilseydim ayın 13.ünde kutlamalar yapardım
yalnız şimdi kendimi beğenmedim, bir senede mezun olamamışım....

tatlım seni de tebrik ederim....
bir de geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda iyleşirsin...
emin değilsen selincim başka bir doktora daha git böylece şüpheden kurtulursun....

gülbeyzacım başın sağolsun, allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin...

gzdegzde tebrik ederim canım, başarılarının devamını dilerim....

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum...
o yüzden hiç bişey yemedim desem yeri..
biraz ishal olmuşu ayıptır söylemesi ve ateş basıyor acayip şekilde...
sabah ve akşam lapa yedim bir de bütün gün neredeyse uyudum, kendimi dik tutamıyorum valla...
şu anda bile bi yandan yatıyom...
hepinizi öpüyorum...,

canım geçmiş olsun dikkat et kendine..

gülbeyzacım başın sağolsun, allah rahmet eylesin, geride kalanlara da sabır versin...

kızlar hepinizi çok seviyorum gerçek dostlarım sizlersiniz hepinizden allah razı olsun bu kötü günümde yanımdasınız.gerçekten çok güzel bir aile olduk burada..
takım arkadaşlarım,ayın 20sinde muğla datçada tatil için yerimiz ayrılmıştı biz onu 3gün daha erteledik çünkü bu moralle orda nasıl tatil yaparım bilmem artık.ayın 20 sinde yani pazartesi günü eşim ve çocuklarla samsuna gidiyoruz yengemin yanına dayımı göremedim ama yengemin yanında 1günde olmak istiyorum.pazartesi akşamı samsunda oluruz sanırım 1gün orda kaldıktan sonra muğla datçaya gideceğiz yaklaşık 10gün sizlerle olamıyacağım.ben cuma günleri sanırım kilomu bildiremem beni tatilde olarak yazın.hepinizi çok seviyorum sevgiyle sağlıkla kalın.allaha emanet olun..

canım sana iyi yolculuklar ve iyi tatiller...
benden de samsun'a selamlar...
Biliyormusun bilmiyorum ama ben samsunluyum. Her ne kadar kendim ankara'da yaşıyor olsam da bütün ailem, arkadaşlarım Samsun'da...
grupta karadenizlilerin olduğunu biliyordum ama Samsun'lu olduğunu bilmiyordum valla...
Tekrar başın sağolsun...

kızlar size birşey soracağım...
bir arkadaşım söyledi ona sağlık ocağında kızamıkçık aşısı yapmışlar...
18-35 yaş arasındaki bütün kadınlara yapılıyormuş, ileride hamilelikle ilgili çocukta oluşabilecek sorunlara karşı yapılıyormuş.
Evli ya da bekar farketmiyormuş.
Böyle birşeyden haberiniz var mı? Eğer böylese hepimizin bu aşıdan olması gerekiyor...
ben yarın bir araştırayım bunu ablama falan sorim sizi tekrar bu konuda bilgilendiririm...

GÜNAYDIN KIZLARa.s.

NASILSINIZ BUGÜN İNŞALLAH:sm_confused:

SABAH
07:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
08:00 1 KASE MÜSLİ

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun..

günaydınlaar herkeseee..

KANDİLİMİZ MUBAREK,
DUALARIMIZ KABUL OLSUN...​
:Saruboceq:

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. kandiliniz mübarek olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…