Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

arkadaşlar merhabalar tatil bittiiiiiiii evime döndüm bavulları boşalttım çamaşırları makinaya attım oturdum blilgisayarın başına tatil boyunca ok ciddi sıkı bir diyet yapmADIM AMA ÇO DıKKAT ETTıM
ÇOK FAZLA KıLO ALMADIM YARINDAN ıTıBAREWN GENE BAŞLIYORUM 3 KıLOM KALDI :) BUGÜN SABAH HAŞLANMIŞ YUMURTA VE SALATALIK DOMATES YEDıM ÖĞLEN YEMEDıM AKŞAM ıKı DOLMA VE SALATALIK HEPıNıZE SEVGıLER

ArkadaŞlar erdekten dÖnÜŞte hanı gıreceĞım paylaŞımlarım devam edıcek demıŞtım ama denızden sonra malatyaya geÇtık kayınvalıdemlere gÖrÜmcemın bılgısayarı vardı ama oda yurda gÖtÜrmÜŞ benım haberım yok tabe malatyaya gıdıncede gıremedım hep evdeydık mısafırler gelen gıdenb ama artık evımdeyım dedıĞım gıbı paylaŞımlarım devam edıcek :):)

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

NELER YAPTINIZ BAKALIM.

BEN BUGÜN DOĞRU DÜRÜST BİRŞEY YAPMADIMa.s, ANLAYCAĞINIZ BUGÜN TEMBELLİK YAPTIM:1closedeyes:

SABAH
08:00 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM

08:15 1 KASE MÜSLİ

ÖĞLENE KADAR 2 LİTRE SU

ÖĞLEN
14:30 1 BÜYÜK BARDAK AYVA SUYU (ANCAK 15:30 DA BİTİRE BİLDİM)

BERNUŞ GELDİ BİRAZ OTURDUK VE ÖRGÜ ÖRMEYE ÇALIŞTIK

SONRA ANNEME GİTTİK SÖYLEMESİ AYIP GÖZLEME YAPMIŞ

19:20 1 BARDAK AYRAN
1 TANE GÖZLEME
3 TANE SİVRİ BİBER
1 TANE YEŞİL SOĞAN
1 ZEYTİN

21:15 1 KUPA ŞEKERSİZ KAHVE

AKLIMDA OLSUN TATLIM
LAZIM OLUR İSE MUTLAKA SANA ALOOOO DİYECEĞİMDEN EMİN OLABİLİRSİNa.s

BOZMA TATLIM SENİN GİBİ CİCİ VE GÜZEL BİR GENÇ KIZ DAHA ZAYIF OLMALI DEĞİL Mİyerimseniben

HOŞGELDİN TATLIM

SEN ALDIĞIN KİLOYI HIZLA VERİRSİN:1hug:

merhabalar kızlar,
Nam ablacım bu ne ya zaten seksisinn biliyoruz bir de bütün fotolarda dudaklrı uztmış daha da seksi pozlar vermişsin... Böyle giderse seni kaçırırlar haberin olsun :)
Off yaa dün gece hiç uyuyamadım, kabuslar kabuslar....
dün çok üzüldüm ve sinirlendim gece herhalde o yüzden çok kabus gördüm... Ya bi bankanın mülakatına gitmiştim yaaa... Oraya benim bir arkadaşımı almışlar, kız okulu uzatıı bir dönem geç mezun oldu, ortalaması benden düşük, tipi de ehh... Yani her şekilde benden daha az nitelikleri onu almışlar, beni niye almadılar anlamıyorum ya.... Telefon açıp acayip bağırıp çağrasım var... ayy size söyledim de biraz sinirim azalsın diye, gerçi bi müddet daha böyle devam eder sinirim...
Dün akşam 2 tane hindi köfte 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı yoğurt ve boll salata yedim..
bu sabah 1 tane nescafe içtim süt ile yaptım....
1-2 saat sonra bir tane kaşarlı yağsız tost yedim yanında da çay içtim..
Şimdili bu kadar...

CANIM O POZLARIN ÇOĞUNDA 3.TAKIMA ÖPÜCÜK GÖNDERİYORDUM.zemuszemus

MERAK ETME TATLIM BENİ KİMSE KAÇIRMAZ BAŞINA BELAMI EDECEK, KENDİNE KASTI VARSA KAÇIRSIN BENİ:jeyyar:

SINAVIN İÇİN ÜZGÜNÜM TATLIM, BEN İNANIYORUM TATLIM SEN BU SINAVLARDAN BİRİNİ KESİN KAZANACAKSINyerimseniben YETERKİ STRES YAPMAa.s

KENDİNE ŞÖYLE SÖYLE TATLIM
"BEN BU İŞİ KESİNLİKLE BAŞARACAĞIM, ÇÜNKÜ BEN ZEKİ, GÜZEL VE ÇOK ÇALIŞKANIM.

YILMAYACAĞIM KESİNLİKLE BAŞARACAĞIM:Saruboceq:" DEDİĞİNDE HERŞEY DAHA İYİ GİTMEYE BAŞLAYACAKa.s SEN BU MORUK ABLANIN DEDİKLERİNİ UYGULA CANIMCIM:1hug:

ÖĞLEN
13:45 2 DİLİM EKMEK 2 DİLİM DİL PEYNİRİ
2 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY

30+35=65 DK YÜRÜYÜŞ

1 SAAT BÖLGESEL SPORhihoyyyt

merhabaar arkadaşlar güne bir dilim kızarmış ekmek bir dilm peynir beş zeytin salatalık domates yiyerek başladım öğlen bir dilim kek yedim aralarda çok atıştırmam olmadı bol su içtim ve tam iki saat yürüdüm akşam bir kase cacık iki tane biber dolması hala ev işleri bitmedi beni bekliyor hepinize iyi kilo vrmelerrrrrrrrrr

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

NELER YAPTINIZ BUGÜN BAKALIM:sm_confused:

BEN FAZLA BİRŞEY YAPMADIM BUGÜN SADECE EŞİMİN AYAK BAŞPARMAĞININ TIRNAĞINI ÇEKTİLER "BEN BAK HANIMLARINI ÜZEN ERKEKLERİN BÖYLE TIRNAKLARINI ÇEKİYORLAR ONA GÖRE HAREKETLERİNE DİKKAT ET":roflol::roflol::roflol: DEDİM

NASILIM AMA :jeyyar:

AKŞAM
19:50 2 TAVUK PİRZOLA
YARIM DİLİM EKMEK
4-5 ÇATAL SALATAcokacimcoook

BU SAATE KADAR 3 LİTRE SU (BELKİDE DAHA FAZLADIR:uhm:)

GEÇMİŞ OLSUN ABLASIIa.s.
E DOĞRU SÖYLEMİŞSİN VALLA..

MERHABALAR ARKADAŞLAR..BUGÜN NELER YAPTIM...
DÜN AKŞAM KIZIM RAHATSIZLANDI BİRAZ ONUNLA İŞLGİLENDİM AMMA OKEY DEN DE OLMADIM YANİ..AKŞAM KOMŞULAR ÇAĞIRDI.KOCALAR YOK HADİ GEL İKİ OKEY ÇEVİRELİM DEDİLER..BENDE OLEY DİYEREKTEN GİTTİM..Bİ KIZIMLA İLGİLENDİM Bİ OKEYLE..HALLETTİK YANİ.süprizzzzz.AMA İYİ OLUYO YA..DEĞİŞİKLİK İŞTE...
SABAH KIZIMI DR A GÖTÜRDÜM,TAHLİLLER FALAN DERKEN KAHVALTIMIZ GECİKTİ TABİİ..

ÖĞLEN YEMEĞİM DİYİM:
SABAH 1 LT SU,
1 ADET YUMURTA,
1 DİLİM EKMEK,
5 YEŞİL ZEYTİN..
2 KUPA ŞEKERSİZ ÇAY..

ARA ARA 1 LT SU..

AKŞAM:,
1 LT MAYDONOZ SUYU..
1 KASE ÇORBA,
3 PARÇA KÜÇÜCÜK BUT,
VE BOOLL YEŞİL SALATA..

ŞİMDİ 1 KUPA ŞEKERSİZ CAPİÇİNO...
MAYDONOZ SUYUMA DEVAM...

İYİ GECELER KIZLAR...a.s.

compass a tamamen katılıyorum foto konusunda nam ablacım seksilik üstüne seksilik ne moruğu moruk görmesek daha önce hiç anlıcaz.. ayrıca neresi şişko ya şişko görmesek anlıcaz sırnaşık şey
compass cım ya neden öyle düşünüyosun herkesin bi kısmeti vardır. hiç öyle karşılaştırma yapma bence. hayırlısı de herzaman. çok klişe bi laf ama gerçekten öyle. banka dışında ya da başka türlü iş olamazmı senin için?bak mesela benim kuzenim bankacı inan öldü öldü dirildi kaç senedir. canına okuyolar resmen ya gece saat 10 a kadar eve gelmediği oluyodu. maaşı da öle ahım şahım değil. hiç iyi bi meslek değil yani bankacılık. benim fikrim tabi. kpss yle devlet memuru olmak daha akıl karı bi iş bence. bakanlıklar fln super rahat. merkez bankası keza. işletme mezunuysan ya da iktisat fln oraları düşün bence bide..

canım doğru söylüyorsun ama ben banka müfettişi olmak istiyorum hatta o kadar çok istiyorum ki mezun olduğumda gelen iş tekliflerini çevirdim... Müfettişler çok da iyi para kazanıyor... Kpss bi açıklansın ona göre yolumu çizicem...

merhabalar kızlar..nasılsınz.ay bugün net beni sinir etti giremedim bir türlü..
nam ablaaa harikasın yaaa...bence yaşına göre (yaşında bişey yok ama sen öyle diyorsun) harikasın.ben senin yaşına gelince kendimi düşünemiyorumm (
compass_rosecim canm bence orası senin için hayırlı değilmiş...sabrett canım yaa inş.Allah dualaımızı bir gün kabul eder..bu yaşta hala ekonomik özgürlüğümüze bile kavuşamamak çok berat bir durum amma inş.bir gün bizde olumuzu buluruz..üzülme..
gzdegzde nasılsın canm kuş almaktan vaz mı getin kız :))
bernuşcum kızına geçmiş olsun canm.umarım şimdi iyidir..
haydi ben kaçtımmm..çook uykucaaazım geldii :))
iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…