AKLIMDA OLSUN TATLIMkızlar bir de sizden bir konuda yardım istiyorum...
İngilizce bilgimin yeteri kadar iyi olduğu kanısındayım ve çeviri yaparak para kazanmak istiyorum...
Çevrenizde eğer ingilizce-türkçe türkçe-ingilizce çeviri yaptırmak isteyen olursa bana haber verirseniz çok sevinirim...
BOZMA TATLIM SENİN GİBİ CİCİ VE GÜZEL BİR GENÇ KIZ DAHA ZAYIF OLMALI DEĞİL Mİyerimsenibenmerhaba güzeller nasılsınız bakimm..
ben iyiiym...bu sabah diyet arkadaşım gittii :çok üzgünüm: (yengem olur kendisi) inşallah motivasyonum kaçmaz :)) ama bozmicam bu kez inş..hep bozmicam diyorum bozuyorum yaa..
neyse kızlar.artık bende daha düzenli yazabilirim..görüşmek üzere... opuyorumnanaktan
ArkadaŞlar erdekten dÖnÜŞte hanİ gİreceĞİm paylaŞımlarım devam edİcek demİŞtİm ama denİzden sonra malatyaya geÇtİk kayınvalİdemlere gÖrÜmcemİn bİlgİsayarı vardı ama oda yurda gÖtÜrmÜŞ benİm haberİm yok tabe malatyaya gİdİncede gİremedİm hep evdeydİk mİsafİrler gelen gİdenb ama artık evİmdeyİm dedİĞİm gİbİ paylaŞımlarım devam edİcek :):)
CANIM O POZLARIN ÇOĞUNDA 3.TAKIMA ÖPÜCÜK GÖNDERİYORDUM.zemuszemusmerhabalar kızlar,
Nam ablacım bu ne ya zaten seksisinn biliyoruz bir de bütün fotolarda dudaklrı uztmış daha da seksi pozlar vermişsin... Böyle giderse seni kaçırırlar haberin olsun :)
Off yaa dün gece hiç uyuyamadım, kabuslar kabuslar....
dün çok üzüldüm ve sinirlendim gece herhalde o yüzden çok kabus gördüm... Ya bi bankanın mülakatına gitmiştim yaaa... Oraya benim bir arkadaşımı almışlar, kız okulu uzatıı bir dönem geç mezun oldu, ortalaması benden düşük, tipi de ehh... Yani her şekilde benden daha az nitelikleri onu almışlar, beni niye almadılar anlamıyorum ya.... Telefon açıp acayip bağırıp çağrasım var... ayy size söyledim de biraz sinirim azalsın diye, gerçi bi müddet daha böyle devam eder sinirim...
Dün akşam 2 tane hindi köfte 1 yemek kaşığı pilav 2 yemek kaşığı yoğurt ve boll salata yedim..
bu sabah 1 tane nescafe içtim süt ile yaptım....
1-2 saat sonra bir tane kaşarlı yağsız tost yedim yanında da çay içtim..
Şimdili bu kadar...
İYİ AKŞAMLAR KIZLAR
NELER YAPTINIZ BUGÜN BAKALIM:sm_confused:
BEN FAZLA BİRŞEY YAPMADIM BUGÜN SADECE EŞİMİN AYAK BAŞPARMAĞININ TIRNAĞINI ÇEKTİLER "BEN BAK HANIMLARINI ÜZEN ERKEKLERİN BÖYLE TIRNAKLARINI ÇEKİYORLAR ONA GÖRE HAREKETLERİNE DİKKAT ET":roflol::roflol::roflol: DEDİM
NASILIM AMA :jeyyar:
compass a tamamen katılıyorum foto konusunda nam ablacım seksilik üstüne seksilik ne moruğu moruk görmesek daha önce hiç anlıcaz.. ayrıca neresi şişko ya şişko görmesek anlıcaz sırnaşık şey
compass cım ya neden öyle düşünüyosun herkesin bi kısmeti vardır. hiç öyle karşılaştırma yapma bence. hayırlısı de herzaman. çok klişe bi laf ama gerçekten öyle. banka dışında ya da başka türlü iş olamazmı senin için?bak mesela benim kuzenim bankacı inan öldü öldü dirildi kaç senedir. canına okuyolar resmen ya gece saat 10 a kadar eve gelmediği oluyodu. maaşı da öle ahım şahım değil. hiç iyi bi meslek değil yani bankacılık. benim fikrim tabi. kpss yle devlet memuru olmak daha akıl karı bi iş bence. bakanlıklar fln super rahat. merkez bankası keza. işletme mezunuysan ya da iktisat fln oraları düşün bence bide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?