ASIL BİZ TEŞEKKÜR EDERİZ ABLASIII..
BÜYÜK BİR AİLE OLUŞUMUZ VE PAYLAŞIMLARIMIZDA SENİNDE BÜYÜK PAYINI UNUTMAYALIM LÜTFEN...a.s.DİMİ AMA...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sevgili takım arkadaşlarım dün nete giremedim benim için çok acılı birgündü,
dün ankara ihtisas hastanesinde yoğun bakımda yatan dayım tüm hayati fonksuyonları bitmiş makinalarla nefes alıyordu ve dün onun için fiş çıkarılma kararı alındı,ve dün gece fiş çıkarıldı dayım vefat etti,annemlerdeydim annem ve ailem çok üzgündük annem ve babam akşam 7otobüsüyle samsuna gitti
dün gece dayım anbulansla samsuna götürüldü.bu sabah varmışlar ve bugün öğle namazında gömülcek.
ben bir kaç gün nete giremiyebilirim,çünkü ruhen iyi değilim .bende gitmek istiyodum son bir kez görmek için ama ufak bebğim olunca gidemedim.sizlerle paylaşmak istedim çünkü bir ailemde sizlersiniz.hepinize hayırlı cumalar diliyorum allaha emanet olun..
sevgili takım arkadaşlarım dün nete giremedim benim için çok acılı birgündü,
dün ankara ihtisas hastanesinde yoğun bakımda yatan dayım tüm hayati fonksuyonları bitmiş makinalarla nefes alıyordu ve dün onun için fiş çıkarılma kararı alındı,ve dün gece fiş çıkarıldı dayım vefat etti,annemlerdeydim annem ve ailem çok üzgündük annem ve babam akşam 7otobüsüyle samsuna gitti
dün gece dayım anbulansla samsuna götürüldü.bu sabah varmışlar ve bugün öğle namazında gömülcek.
ben bir kaç gün nete giremiyebilirim,çünkü ruhen iyi değilim .bende gitmek istiyodum son bir kez görmek için ama ufak bebğim olunca gidemedim.sizlerle paylaşmak istedim çünkü bir ailemde sizlersiniz.hepinize hayırlı cumalar diliyorum allaha emanet olun..
ABLASIII EN FAZLA 13:30 A KADAR BEKLİYEBİLİRİM..
O ZAMANA KADAR GELİRLERSE OK,GELMEZLERSE AYNI YAZARIM..OLMAZMI...OK...ÖPTÜM BENDE KOCAMAN..:1hug:
3.TAKIM **113.Etap** ETAP
sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
kararsız ( 58.6 /58.6/0.0/0.00% )
selin34 ( 56.2/55.6/0.6/1.07% )
compass rose ( 67.5/67.7/-0.2/-0.30%)
cabik ( 74.9/74.4/0.5/0.67% )
ademel ( 74.6/74.4/0.2/0.27% )
rainbow87 ( 114.2/112.7/1.5/1.31% )
gülbeyza ( 82.0/81.8/0.2/0.24%)
figenk24 ( 52.9/52.9/0.0/0.00% )
gzdegzde ( 67.5/65.8/1.7/2.52% )
3 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 708.4/703.9/4.5/0.64%)
LİSTEMİZ HAZIR KIZLAR...GELMEYEN ARKADAŞLAR NEDEN GELMEDİLER ACABA....CADIARZU
LİSTEYİ BİLDİRİYORUM KIZLAR...:teytey:
RAİNBOW CUM CANIM..GEÇ OLDU AMA DÜZELTTİM..YANİ BİLDİRİMDE DE DÜZELTTİM...İNŞALLAH SORUN ÇIKMAZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?