• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar.bugün çook gezdim.çok yorgunum.nasıl sıcak yaaa..
buarda benm dersane işi yattı kızlar ya.iyi ettim yoksa kötümü bilemedim.o dersaneden çıkan bir arkadaşa sordum nasıl gireyimmi diye.hiç tavsiye etmedi.maaşları yatırmıyolarmış.yatsada eksik yatıyomuş.zaten asgari ücret alcaktım.yorulduğuna değmez dedi.hiç disiplin yok dedi.bende vaz geçtim.zaten içime sinmeyen bişeyler vardı..neyse hayırlısı değilmiş demekki.

gözünaydın canım hadi hayırlısı ALLAH utandırmasın yarabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

canım bide sizin şu şarkı linkini verirmisin. sırf sana oy verebilmek için fanta aldım nasip olmadı üye olup oy vermek.zamanı geçmemiştir umarım.

canımcım linki vereyim dinle...geç kalmadın oy vermek için ama fanta değül bacum yedigün kapakları oluyor :))) olsun sen dinlesen yeter..
Yedigün Yıldızları
burdan dinle canım.abimin diğer şarkılarıda var ama çok eski şarkılarıdır onlar.benle söylediği ise unutamam asla seni(zor aşk) adlı şarkı...

merhabalar arkadaşlar size bugün buzlu yeşil çayın tarifi ile başlamak istiyorum paylaşımlarıma bugün posta gaztesinde vasrdı tarif belki çoğunuz okumuştır ben gene yazayim yaz aylarında buzlu yeşil çay süper olur

1 lt su
1,5 tatlı kaşığı yeşil çay
mısır püskülü
5-6 dal taze nane yarım limon suyu ve kabuğu
yapılışı
1 litre su kaynatılıriçine tüm malzemeler atılır ve ateşin altı kapatılır 5 6 dk dinlendikten sonra içindeki malzemeler çıkarılır ılıyınca içine bir çorba kaşığı bal ne iki çorba kaşığı blender edilmş sevdiğiömiz bir meyve ben çilekle denedim güsel oldu soğuduktan sonra termosa koyuyoruz ve içine bol buz atıyoruz hepsini peş peşe değil gün içinde dağılmış olarak için :)
bugün yediklerimr gelince sabah yürüyüşten sonra gazetem alıp bir cafede bir yarın simit bir bardak çay içtim öğlen greyfurt salatası mükemmel oluyor arkadaşlar onunda tarifini veririm yanındada tavuk göğsü haşlama yedim akşama gene greyfurt salatası ve 4 kaşık kepekli makarna 3 kaşık yağsız yoğurttan yapılmış bol naneli cacık günü böyle bitircem arada buzlu çayımıdA ıÇıCEM SEVGıYle kalın

merhabalar...arkadaşlar nasılsınız.figenk24 tarifler için teşkürler.iyi gidiyorsun.azimlisin ve inş.bu azmini hiç kaybetmezsin(kaybetmeyiz)
sanat 200 gr vermişsin tebrik ederim.oda bir başarı..ama nasıl verdin neler yapıyorsun biraz daha paylaşımda bulunursan bizde öğrenmiş oluruz dimi :)))
ben akşam ne yedim:(18:30)
bir küçük tabağa sebze yemeği yanına iki kaşık pilav
bol salata yedim
bir bardak maden suyu içtim
şimdilik bukadar.hoşçakalın kızlar...

herkese merhabalar,
cabik canım nasıldı ilk günün? Çocuklarla kaynaşabildin mi?
Sılagül tatlım abartma istersen yine temizliği... Malum ellerin ayaklarına yazık, kendine yazık...
YEni gelen arkadaşları sevdim ben ya süpersiniz sürekli yazıyorsunuz... Bu bizim için önemli...

Gelelim bugüne...
sabah 1 tane tost yedim ondan sonra biber hapını içtim.
Sonra 2 kupa nescafe içtim farklı zamanlarda tabi...
Akşam yemeğinde de çok az bir pilav ve çok az br taze fasülye yedim.
1 yemek kaşığı kadar da irmik helvası yedim.
Erkek arkadaşımın yengesindeydim de çok ısrar etti kıramadım yedim azcık...
Toplamda 3 ltyi bulmuştur herhalde suyum en az 10 bardak içtim valla...
Bugün ankara acayip sıcaktı... Erkek arkadaşımın kuzeni var ufak onunla dışarı çıktık, baya bi peşinden koşturdum valla en büyük spor çocuk peşinde koşturmak... :)
ıyi geceler kızlar
Yatmadan bir uğrayayım dedim..
Tatlı rüyalar hepinize....

canım sanki ekmek fazla gibi geldi bana:uhm:ben yiyemiyorum belki o yüzden olabilir .bende ödem yapıyor.senağlama

silagül çok değil bence ekmek diyetisyenlerde sabah öğle akşam 2 şer dilim ekmek veriyo ekmek yenmesse daha çok yemek yeniyo ve buda daha fazla kalori demek.....yazın ekmek yerine semizotu yerseniz oda tok tutuyo ve daha sağlıklı.....
rose canım allah hayırlısını versin canım bu kadar üzülme demesi kolay ama unutma stres hastalık demek hiç bişey sağlığından önemli değil....
dün öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 4 tane tavuk köfte ayran
akşam 1 tabak pilav üstü nohut yedim(tabaklarım küçük hani derler ya önce gözünü sonra karnını doyur diye küçük tabak kullanmak avantaj ) arkadaşlarla beraber canımız istedi yaptık güzel olmuştu valla...yanında ayran
sabah 1 tane tost ama saralleli tost çayyyyy

cabik canım linkini bütün arkadaşlarıma verdim inan herkes bayıldı abinin çok buğulu bir sesi var geleceğin baha sı bizce.. senin sesin harika çıkışlarda harikasın abin duymasın kıskanır belkim kaydirigubbakcemile3 inş. başarılı olacaksınız....
silagül dereotunu yiyorum şuan için alışmayada başladım yııllar sonra bana dereotu yiyeceksin deseler gülerdim ama yedim kaydirigubbakcemile3
sanat bende merak ettim 200gr nasıl ve nekadar sürede verdin canım........

selam kızlar dün giremedim nete pcme format attım çok uzun sürdü gece bitti ancak bende bitmiştim tabiki o saatte kafamçokkarıştı
sınavım çok iyi geçti valla inşallah kazanırım ama herkes banka için torpil lazım diyo bende de o yok senağlama hakkımda hayırlısı artık

4 temmuzda evlencem sılagülcüüm onunda telaşı var her gün ayrı bi iş çıkıyo ordan praya gitmekten yorgun düşüyorum vallahi ama ii de olmuyo deil yani evde oturup sıkılmıyorum hareket oluyoşakkıdı

dün neler yediğimi yazamadım hemen özet geçeyim... sabah kahvaltı da müsli ve yulaf yedim arada bir yeşil çay öğlen sulu kötfe hüplettim kaydirigubbakcemile2 arada canım çok istedi bi tane gofret götürdüm :1no2: akşama da gene sulu köfte ve iki kaşık bulgur pilavı götürdüm az bişi de yoğurt akşam yatmadan öncede bi tane salatalık kivirdim kısaca böleydi yani ama gene spor yapmadım:delphin:

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim Allaha şükür.
ne yedim içtim yazayım hemen:
sabah:
bir topkek iki fincan şekersiz çay.20 dk yürüyüş
öğle:
bir adet küçük iber dolması

cabik canım linkini bütün arkadaşlarıma verdim inan herkes bayıldı abinin çok buğulu bir sesi var geleceğin baha sı bizce.. senin sesin harika çıkışlarda harikasın abin duymasın kıskanır belkim kaydirigubbakcemile3 inş. başarılı olacaksınız
selincim çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum beğendiğiniz için...evet genelde bahaya benzetiyorlar abimin sesini...bende nacizane :))) vokal yaptım işte.

gzdecskn canım düğününe az kalmış..vermen gereken kiloda az kalmış :)) bence düğüne kadar hedefine yaklaşabilirsin.ha gayret.bozma.gelinliğin içinde şööle kuğu gibi salınırsın inşallaaaaahhhhh...bankayada girersin inşallaaahhh :))

compass_rosecim dersane işi yattı yazmıştım.pek tavsiye etmediler o dersaneyi bende vazgeçtim.artık hayırlısı olsun demekten başka çare yok...
neyse datluklar ben kaçayım öpüyorum sizi..hoşçakalın..

selam kızlar dün giremedim nete pcme format attım çok uzun sürdü gece bitti ancak bende bitmiştim tabiki o saatte kafamçokkarıştı
sınavım çok iyi geçti valla inşallah kazanırım ama herkes banka için torpil lazım diyo bende de o yok senağlama hakkımda hayırlısı artık

4 temmuzda evlencem sılagülcüüm onunda telaşı var her gün ayrı bi iş çıkıyo ordan praya gitmekten yorgun düşüyorum vallahi ama ii de olmuyo deil yani evde oturup sıkılmıyorum hareket oluyoşakkıdı

canım hangi bankanın sınavına ve hangi pozisyon için girdin?
ben pek bi tecrübeliyim bu banka sınavlarında ve mülakatlarında.
Herkesin dediğine de inanma tatlım. Her bankada ya da her pozisyon için torpil dönmüyor.

Canım inşallah düğününe kadar istediğin kiloyu verirsin...
İstediğin gelinlik de istediğin gibi üstüne oturur süprizzzzz

silagül çok değil bence ekmek diyetisyenlerde sabah öğle akşam 2 şer dilim ekmek veriyo ekmek yenmesse daha çok yemek yeniyo ve buda daha fazla kalori demek.....yazın ekmek yerine semizotu yerseniz oda tok tutuyo ve daha sağlıklı.....
rose canım allah hayırlısını versin canım bu kadar üzülme demesi kolay ama unutma stres hastalık demek hiç bişey sağlığından önemli değil....
dün öğlen 2 dilim ekmek 1 tabak çorba 4 tane tavuk köfte ayran
akşam 1 tabak pilav üstü nohut yedim(tabaklarım küçük hani derler ya önce gözünü sonra karnını doyur diye küçük tabak kullanmak avantaj ) arkadaşlarla beraber canımız istedi yaptık güzel olmuştu valla...yanında ayran
sabah 1 tane tost ama saralleli tost çayyyyy

Saol canım ama artık iyiden iyiye kamuda çalışmak zorunda kalacağım.
Kamuda da körelmekten korkuyorum...

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim Allaha şükür.
ne yedim içtim yazayım hemen:
sabah:
bir topkek iki fincan şekersiz çay.20 dk yürüyüş
öğle:
bir adet küçük iber dolması

selincim çok teşekkür ederim.çok mutlu oldum beğendiğiniz için...evet genelde bahaya benzetiyorlar abimin sesini...bende nacizane :))) vokal yaptım işte.

gzdecskn canım düğününe az kalmış..vermen gereken kiloda az kalmış :)) bence düğüne kadar hedefine yaklaşabilirsin.ha gayret.bozma.gelinliğin içinde şööle kuğu gibi salınırsın inşallaaaaahhhhh...bankayada girersin inşallaaahhh :))

compass_rosecim dersane işi yattı yazmıştım.pek tavsiye etmediler o dersaneyi bende vazgeçtim.artık hayırlısı olsun demekten başka çare yok...
neyse datluklar ben kaçayım öpüyorum sizi..hoşçakalın..

aa ben onu kaçırmışım,
neyse hayırlısı olsun. Hem biz seni eminimki şöyle güzel bir okulda öğretmenlik yaparken göreceğiz.

direk cevap vererek girdim kusura bakmayın, sonra unutuyorum...
hepinize merhabalar,
aman allahım bugün ankara'da nasıl bir sıcak var anlatamam size...
T-shirt'ümün açık olan yerlerinden yanmışım bile :)
bugün sabahtan sadece yarım elma yedim, çünkü erkek arkadaşımın kuzenine söz vermiştim gösterilerini izleyeceğim diye.
neyse güneşin altında 3 saat okullarının gösterisini izledim.
sorna erkek arkadaşımın yengesi kahvaltı daha doğru brunch oldu biraz çağırdı.
orada 1 tane küçük olanlarından salçalı sosis,
yarım yumurta
2 dilim ekmek
3 bardak çay
çok azcık kuşburnu reçeli (ben acayip çok severim aslında ama kendimi tuttum)
4-5 dilim domates 4-5 dilim salatalık yedim.
sonra türk kahvesi içtim.
eve gelince 1 bardak light kola içtim.
Su bir türlü hararetimi kesmedi.
3 lt su içmişimdir yine...
akşam yemeği yemeyeceğim...
bir tane elma yiyeceğim birazdan...
Hepinizi öptümmmmmm

selam kızlar herkeslere merhaba yediklerimi yazayım sabah kahvaltı yapmadan evden çıktım eve geldiğimde saat 12 olmuştu yarım açma ile kahvaltımı yaptım sonra ev temizliği sonrada oğlumla optimuma gittik oğlum yine hasta yemek yesin diye götürdüm bende orda salata yedim biraz öncede 1 tane beypazarı kurusu yedim bugün spor kaldı öptüm kızlar

arkadaşlar merhaba hemen bugün yediklerimi yazayim sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim diyet ekmeğe sürülmüş diyet reçel :) öğlen iki köfte iki tavuk ablamlarda balkonda mangal keyfi yaptık yanında sadece salata ve yoğurt yedim öğle yemeğim akşam yemeği gibi oldu geç yedik şimdide bir bardak süt içtim yatıcam sevgiyle kalın

merhabalar kızlar.bugün çook gezdim.çok yorgunum.nasıl sıcak yaaa..
buarda benm dersane işi yattı kızlar ya.iyi ettim yoksa kötümü bilemedim.o dersaneden çıkan bir arkadaşa sordum nasıl gireyimmi diye.hiç tavsiye etmedi.maaşları yatırmıyolarmış.yatsada eksik yatıyomuş.zaten asgari ücret alcaktım.yorulduğuna değmez dedi.hiç disiplin yok dedi.bende vaz geçtim.zaten içime sinmeyen bişeyler vardı..neyse hayırlısı değilmiş demekki.

canımcım linki vereyim dinle...geç kalmadın oy vermek için ama fanta değül bacum yedigün kapakları oluyor :))) olsun sen dinlesen yeter..
Yedigün Yıldızları
burdan dinle canım.abimin diğer şarkılarıda var ama çok eski şarkılarıdır onlar.benle söylediği ise unutamam asla seni(zor aşk) adlı şarkı...

canım hayırlısı olsun senin için her işte vardır bi hayır.boşuna yorulup karşılığını alamamak gibi sinir bişey yok:kızgın:

canım fantamı yazmışım yedigün ya kapakta şifrede bende haftalardır fırsat bulamadım. içmedim lavabo içti sırf sana oy vermek için aldıydım.dur dinleyimde oy verim bacumaŞeniz

:delphin:

ALLAH tamamına erdirsin canım bir yastıkta sağlıkla mutlulukta kocayın inşallah:Saruboceq:
zor düğün telaşı bilirim. ben bide son güne kadar çalıştım,ayrı bişehirde ev kurduk izmir istanbul git gel her işle kendimiz ingilendik kimsemiz olmadığı için .
izmirde düğünü yaptık eşimin memleketindeki düğünümüze gittik 3 ağustos sıcak yorgunluk eeeeeee sonunda da düğünde 4-7 tansiyonla hastanelik oldumdelikafadulden
kolumdan serumu çıkarıp kına eşimin kına gecesine gittimkafamçokkarıştı

selam arkadaşlar
yine selam vermeden cevap yazdım ama okurken hemen cevap yazıyorum unutmayayım diye

geçmiş 19 mayıs gençlik ve spor bayramınızı kutlarım
dün giremedim malum kocişte evdeyken işlerimizi halledelim dedik,şu istanbula hiç alışamadım sevmiyorumda bi yere gitsen gün bitiyor
neyse pek bi işimizi halledemedik ama birini çıkardık aradan

dün 10 da kahvaltım tam tahıllı ekmekle tost (oğlumla koçiş hazırladı yemesem olmaz dimi:asigim:)1 çay,2 kaşık ahududu reçeli domates ve salatalık
sonra saat 13 de 1 magnum(biliyorum bu aralar abarttım ama stresli olunca yemek yemesem aramam ama tatlı yemek istiyorum yoksa asabi olyorumÇok üzgünüm çoook):oklava:
sonra dışarı çıktık 10 saat aç kalınca içim bayımlı saat 20 de 1 muz dışarda kalori bombası yemeyeyim diye
saat 22 de evi zor bulduk
eve gelince ananas ve azcık kazandibi yedim:oklava: tüm gün yediğim bu kadar bol su

Back