• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ayy herkes galiba üst kat komşularından şikayetçi valla...
Sılagül'ün dediği gibi eski olanlar bilir benimki de çok fena...
Bizim iç hat var eğer çok gürültü yaparsa o iç hattan çaldırıyorum artık ben utanıyorum telefon açıp da çok ses geliyor demekten. Ben çaldırınca o da anlıyor herhalde biraz da olsa tv sesini kısıyor.

bugün yediklerime gelince sabah 1 dilim çavdar ekmeği, domates yörük peyniri ve çok ince bir dilim salam yedim. yanında da 1 kupa çay
sonra 1 kupa nescafe
sonra da 1 çok ince dilim hazır kek yedim.
şimdilik bu kadar...
Öptüm hepinizi

merhabalar kızlar nasılsınız canlar?
komşular çıldırmış olmalı :))) herkes şikayetçi.bizde bizim üstekine kızıyorduk bakmadan silkeliyo bişeyler diye ama sizinkilerin yanında o bir melek :)))
eveeeett gelgelelim yediklerime:
sabah 20 dk yürüyüş
ardından iki fincan çay
öğle(12:00)
bir simit
20 dk daha yürüyüş.
az öncede
bir kaşık bile yoktur bir çatal diyeyim z.yağlı taze fasulye
iki dlm çavdar
bir kase yoğurt yedim.
akşamada meyve yemeyi tasarlıyorum :))
kilomuda yazayım kızla yarın kursta oluyorum yazamam öğleden sonraya kadar.74.8i gördük.az verdim amma bunada şükür yanii...
haydi ben kaçtım...nereye mi :))) offfffff....

aRKADAŞLAR BENıMDE BıR KOMŞUM VAR ÜST KOMŞUM SıZıNKıLER GENE ıYı BENıMKı HALI KYIKAYIP BALKONA ASTI DÜŞÜNEBıLıYORMUSUNUZ BALKONUP SIRILSIKLAM OLDU EŞıNıM SPOR AYAKKABILRI VARDI YIKAMIŞTIM KURUMASI ıÇıN BALKONA KOYMUŞTUM ISLANMIŞLARDI GıTTıM YÖNETıCıYE SÖYLEDıM ODA GıTMıŞ SÖYLEMıŞ KADIN GLDı KAPIMA,BEN BAKTIM BıŞı YOKTU BALKONDA DEMEZMı BENDE AYAKKABILAR BASTTI BıRDE Bı ZAHMET BıR KOVA ıNDıRıN BALKONUMU YIKAYIN DEDıM VALLA DEDıM BUNU KıMSEYLE PAYLAŞMADIM AMA:) SONRA SU TEMıZDı DEMEZMı AYY SıNıR ETTı
LÜTFEN BıR DAHA YIKARSANIZ HABER VERıN DEDıM VE BUNA ıNANAMIYCAKSINIZ KADIN ERTESı GÜN KAPIMI ÇALIP HALI ASIYORUM DEMEZ Mı
19 MAYISDI EŞıM EVDE VE BALKONDA KAHVALTI YAPACAĞIZ ASICAM YIKADIM DEDı VE ASTI BU KADAR OLUR YANı DEDıM EŞıMDE KIZDI BU APARTMANDA DEMEKKı KURALLARA UYLMUYOR BENDE BALKONA ÇANAK ANTENı ASICAM DEDı :)
NEYSE BUGÜN YEDıKLERıME GELıNCE SABAH BıR DıLıM DıYET EKMEK BıR PARÇA PEYNıR VE 5 ZEYTıN ARADA BOL SU ÖĞLEN BıR PARÇA PıDE ıKı KÖFTE AYRAN AKŞAM SALATA VE KIRMIZI BBıBER KÖZLEDıM YOĞURTLA ONU YEDıM ÖNCEDEN KALAN KEPEKLı MAKARNAM VARDI 3 YEMEK KAŞIĞIDA ONDAN YEDıM BU ARADA HEP UNUTUYORUM SABAHLARIDA BıR SAAT YÜRÜYÜŞÜ AKSATMIYORUM SEVGıYLE KALIN :)

SiLAGÜL TŞK EDERİM YENİ KATILDIM ARANIZA YEDİKLERİMDE BİR SORUN VARSA UYArın olur mu :)gzdecskn hangi bölümde okudun sen çeşmesinden su içmedin heralde kalmamışsın kütahyada :) selam söyliycem birileri varsa ileteyim hangi bölümde okudun seviyormuydun kütahyayı neler yapardınız nerelere takılırdınız :):)

SiLAGÜL TŞK EDERİM YENİ KATILDIM ARANIZA YEDİKLERİMDE BİR SORUN VARSA UYArın olur mu :)gzdecskn hangi bölümde okudun sen çeşmesinden su içmedin heralde kalmamışsın kütahyada :) selam söyliycem birileri varsa ileteyim hangi bölümde okudun seviyormuydun kütahyayı neler yapardınız nerelere takılırdınız :):)

maliye bölümündeydim canım ben idari bilimlerde :)) valla kütahyanın suyu pek içilebilir gibi deildi içmedim ama çok özledim gerçekten gerçi hiç arkadaş kalmadı hepsi mezun oldu eski tadı olmaz şimdi oranın her şey dostlarla güzel oluyo. ama bak mülayimoğlunun kaşarlı köftesiyle incinin profiterolünü o kdr çok özledim ki anlatamam senağlama belediyenin arkasında bi apart var orda kaldım ben hala da var sanırım orası ordan inciye gidip gecenin bi körün prof. alıp evegelip kahve içer fal bakardık arkadaşlarla senağlama valla çok özlemişim yaa :a015:

kızlar bgn son gün mü yediklerimizi yazmak için biri bilgilendirirse iyi olur ona göre yazmaya dvm edelim...
sabah müsli ve yular arada bi kaç çilek öğlen şehriye çorbası akşam pilav ızgara köfte salata bol bol su içtim yatarkende biraz meyve yerim
hadi kaçtım ben herkese ii akşamlar

herkes üst kat komşularından şikayetçi figenk24 senin komşun ıslak halı asmış canım benim komşum camımı sildikten yarım saat sonra kendi camını yıkadı benim camlar gitti tabi silsene ne yıkıyon ben ve diğer alt komşularım kızdığı zaman bahanesine çok güldük benim camımın önündeki mermeri yıkamış çok kirliymişte en sonunda komşumun biri dediki o yeni silldi camını hergünde senin pisliğini temizliyo zaten diye çünkü hergün üstümdeki 2 komşumda sofra bezi silkeler bir görseniz o gün menüde ne vardı alarsınız ev alma komşu al diye boşa dememişler ahhh ahhh
2 gündür oğluşum huysuz ben hastaydım biraz temizlikte yapmaya başladım nam ablam duymasın kızar halı yıkadım 2 tane hasta hasta ne halısı yıkıyon derdi şimdi......
sabah 1 tane tost çayyy
kiloma gelince çok değil malesef 200 gr vermişim.....

günaydınlar güzel takımımaaŞenizŞenizŞeniz

güzel başaralı birgün olsun takımımızahihoyyythihoyyyt

selicim,cabikçim canlarım hoşbuldukŞeniz

ayrıca yeni gelen arkadaşlar olmuş takıma hoşgeldiniz kızlara.s.a.s.

canlarım sizden ayrı olunca bende motivasyon olmadı 200gram verebilmişim bunada şükür

diyorum artıkkyerimseniben kilomm-83.8

öpüyorum hepiniziŞeniz

başarılar takımımıza hayırlı cumalar..

3.TAKIM ** 104. ETAP **
sılagul( 60.5 ///% )
kararsız ( 59.0/59.0/0.0/%0.0)
selin34 (63.0/62.8/0.2/%0.32 )
compass rose ( 70.9/ 70.3/0.6/%0.85)
cabik (75.2/74.8/0.4/%0.53)
ademel(75.2 / / / %)
rainbow87(120.8 / / / %)
gülbeyza(84.0/83.8/0.2/%0.24)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(608.6 / / /%)

Son düzenleme:
kızlar bgn son gün mü yediklerimizi yazmak için biri bilgilendirirse iyi olur ona göre yazmaya dvm edelim...
sabah müsli ve yular arada bi kaç çilek öğlen şehriye çorbası akşam pilav ızgara köfte salata bol bol su içtim yatarkende biraz meyve yerim
hadi kaçtım ben herkese ii akşamlar

hayır canım her gün yazmaya devam ediyoruz bugün sadece kilo bildirimi yapılacak.
sen kilonu bildirirsen eğer bu hafta seni de ekleriz listeye, çünkü sen düzenli paylaşımda bulundun...

Slm kardes takım
bizim listeyi kontrol edermisinizyerimseniben

14.TAKIM 105. etap

rose14(81.0/79.5/1.5/1.85%)
eylulce(81.0/81.0/0.0/0.0%)
destinam(76.0/76.0/0.0/0.0%)
siyah24(64.0/63.5/0.5/0.78%)
guleysa(66.8/66.8/0.0/0.0%)
s2000(68.0/67.5/0.5/0.74%)
aynalar (93.6/91.8/1.8/1.92%)
1.73 (99.6/98.5/1.1/1.10%)

14.TAKIM TOPLAM KıLO (630.0/624.6/5.4/0.86%)

hayır canım her gün yazmaya devam ediyoruz bugün sadece kilo bildirimi yapılacak.
sen kilonu bildirirsen eğer bu hafta seni de ekleriz listeye, çünkü sen düzenli paylaşımda bulundun...

canım benim bu hafta 1 kilo gitti sadece geçen cuma 67 kiloydum şuanda 66 kiloyum kaydirigubbakcemile2

çok moralim bozuk.. anca 200 gr verebılmısım dıyete de bırebır uydum.. ona ragmen sonuc boyle, kılom 120.6 nıye boyle oldu anlayamıyorum. eskıden tuvalete cıkardım sabah oyle tartılırdım bu hafta olmuyor nıye ...
canım uzun zamandır diyet yapıyosan metobolizman alışmış olabilir biraz diyetin dışında bişiler yap istersen. benimde öyle olur çünkü değişik ibşiler yerim çikolata mesela :utangac:

Back