Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

geçmiş olsun canım oğluşuna .ALLAH beterinden korusun.bende sevmem kokusunu dereotunun limon sıksan belki yiyebilirsin.

canım sağolasın kayınvalidem pazartesi ameliyat oldu.rahmini aldılar.şimdi iyi çok şükür.
böbrekteki kisti daha sonra araştıracaklar.şimdilik acil bişey yok.

3.TAKIM ** 104. ETAP **
sılagul( 60.5 /60.5 /0.0 /0.0% )
kararsız ( 59.0/ 59.0/0.0 / 0.0% )
selin34 (63.7 / 63.0/0.7 /1.10% )
compass rose ( 71.2/ 70.9/0.3/%0.42)
cabik (75.2 /75.2 / 0.0/ 0.0% )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(122.2 /120.8 /1.4 /1.15 %)
gülbeyza(84.0/84.0 /0.0 /0.0%)

3.TAKIM TOPLAM KİLO(611,0 /608.6 /2.4 / 0.39%)

Selam kardes takım
bızım lısteyı kontrol edermısınız
tesekkurler

14.TAKIM 104. etap

haysem(60.0/60.0/0.0/0.0&#37mezun oldua.s.
rose14(81.0/81.0/0.0/0.0%)
eylulce(81.5/81.0/0.5/0,61%)
spagot (kendi istegiyle yarısmadan ayrıldı (63.3)
destinam(76.8/76.0/0.8/1.04%)
siyah24(65.0/64.0/1.0/1.54%)
sedaaa21(62.9/61.8/1.1/1.75%)mezun oldua.s.
guleysa(67.1/66.8/0.3/0.45%)
s2000(69.0/68.0/1.0/1.45%)
aynalar (97.0/93.6/3.4/3.51%)yeni uye
1.73 (101.0/99.6/1.4/1.39%)yeni uye

14.TAKIM TOPLAM KıLO (761.3/751.8/9.5/1.25%

3.TAKIM ** 104. ETAP **
sılagul( 60.5 /60.5 /0.0 /0.0% )
kararsız ( 59.0/ 59.0/0.0 / 0.0% )
selin34 (63.7 / 63.0/0.7 /1.10% )
compass rose ( 71.2/ 70.9/0.3/%0.42)
cabik (75.2 /75.2 / 0.0/ 0.0% )
ademel(75.2 / 75.2/0.0 / 0.0%)
rainbow87(122.2 /120.8 /1.4 /1.15 %)
gülbeyza(84.0/84.0 /0.0 /0.0%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO(611,0 /608.6 /2.4 / 0.39%)

son durum bu bacular böyle bildirim yaptım.bende dahil olmak üzere kilo veremeyenler haftaya azcık gayret

kilo veren bacularımıda kutluyorum başarılarının devamını diliyorum.

rainbow87
bu hafta grub birincisi:hooray:a.s.

selin34
bu hafta grub ikincisi:hooray:a.s.

compass rose

bu hafta grub üçüncüsü:hooray:a.s.

selam kızzllaaarrrrhihoyyyt
çok memnun oldum bende sılagülcma.s.
senin kilona gelebilsem bende ahhh ne güzel olcak :sm_cool:
neler yedim içtim hemen günün raporunu veriyorum
sabah iki kuru kayısı yedim koyularından ılık su içtim 2 bardak da..sonra 45 dk yuruyuse çıktım..ama gelin bide bana sorun öldüüm resmen:bbo: hala yorgunum..
sonracıma okula gittim ders yokmuş hemen geldim gelince 1 tane elma yedim
15 dk sonra filan turk kahvesi içtim annemlen başbaşa:)
ogle yemeğimi yedim sonra..turlu yemeği sebze tamamen 4 kaşık yaklaşık susuz ama..yanında da 1 dilim kepek ekmek..2-3 kaşık yogurt, 1 tane de domates yedim...
doydummnaniknanik
şimdilik bu kadar artık yedikçe yazarım:sm_cool:
muck hepinize

aa kahvaltımı yazmayı unutmuşum
kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim kepek ekmek, 5 tane zeytin, kibrit kutusu kadar filanda beyaz peyniri afiyetle yedim söylemesi ayuup:sm_cool:
2 de domtes dogradım yanında onları da yedim.. ama ben tuz koymuyorum artık..şşişirmesin diye..
muck tekrar:teytey:

ayy canım geçmiş olsun.
Hareketli çocuk zor valla ama daha tatlı oluyor yaramaz çocuk kaydirigubbakcemile2

canım ben kayınvalidenin hasta olduğunu unutmuşum. klava:
Geçmiş olsun.

bugün sabahtan 1 tane şekerli 1 kupa nescafe içtim.
Sonra dışarı çıktım, otobüse doğru giderken bir tane puaça aldım onu yedim.
yaklaşık 1.5 saat yol yürüdüm.
Eve geldim,ayağım ağrıdı ama niye bu kadar yüklendiysem kendime
öğlen meyveli yoğurt yedim. 1 kase yoğurdun içine 1 kaşık incir reçeli koydum meyveli yoğurt oldu.
şu ana kadar 2lt su içmişimdir herhalde.
Öptüm hepinizi

merhaba kızlar nasılsınz bakalm.ben çook iyiyim.Bugün dersaneye alındım Türkçe öğretmeni olarak..inş. hayırlı olur benm için.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya bende verecem inş.
şimdilik kaçtım kızlar.hoşçakalın.

tebrik ederim cabik
yeni işin hayırlı uğurlu şansın da açık olsunsengözlerimebaksanab

selam kızllaaarr ne var ne yok b bakıp günümü anlatıp gidiyorum hemen :jeyyar:
sabah kahvaltı da kepek ekmeği biraz peynir domates salatalık ve biber yedim yanında da bir bardak şekersiz çay içtim. kahvaltı ardından bol limonlu yeşil çay. yarım saat sonra 2 km kdr yürüyüp geldim acayip ter attım havalar ısınmaya başladı kaydirigubbakcemile5 arada bir salatalık kivirdim kaydirigubbakcemile3 öğlen yeşil fasulye ve 1 dilim beyaz ekmek yanında bol su ara öğünde bu sefer bi havuş kaydirigubbakcemile3kivirdimsositososito birazdan da akşam yemeğimi yiycem menüde ne var bilmiyorum tam olarak ama sanırım bamya var onuda hiç sevmem senağlama salatayla idare ederim heralde yatmadan öncede gene bi yeşil çay içerim ooohhh günümü sağlıklı bi şekilde kapatırım artıkın sositososito
herkeşleri çok öptmmm kolay kolay kilo vermeler arkidişleriiimmm:lepi:

merhabaar arkadaşlar bende bir hafta takılıcam hergün neler yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazıcam bir hafta böyle paylaşımlarda buluncakmışım sonra gruba katılcakmışım sabah erken kalkıp yürüdüm gelincede bir kase müslü yedim şimdedide yeşim çayımı içiyorum kilom şu anda 57 hedefim 51 yada 50:) burda sizlerle birlikte daha hızlı ve sağlıklı kilo vereceğime inanıyorum tşk ederim benide içinize aldınız için :)

kızlaar merhabalaar.amaneeen yeni arkadaşlar dışında pek kimseler uğramamış....
figenk24 gzdegzde gzdecskn hoşgeldiniz..inşallah boll kilo verirsiniz bizlerle birilikte...
gzdegzde bende teşekkür ederim canımcım şans dilediğin için...
ne yedim içtim yazayım:
sabah 08:30
bir haşlanmış yumurta ve bir domatesi dilimledim üzerine nane mmmmhh afiyetle yedim
bir dilm ekmek bir fincan çay
öğle:
küçük bir tabak patatesli köfteli tepsi yemeğinden
daha sonra 13:15de evden çıktım.dersaneye gittim öğrencilerimle tanışmaya :))) yaw liseye mi gidiyosunuz dediler bana.canm sıkıldı..okadar küçükte görünmüyorum aslında ama kimse inanmıyo zate 25 yaşında olduğuma.neysse..ordan çıktım sahile gittim geldim toplamda 120 dk yürümüş oldum.
şimdilik bukadar.herkesi öptm.hoşçakalın...

bu gurba çok takılan yok heralde bizi kim motiveedecek senağlama bugün neler yaptığımı anlatıp gideyim bare bende :dilcikar:
sabah 1 dilim ekmek yedim çok az biraz sucuk (nefsim körelsin diye ) peynir zeytin söğüş klasik bi kahvaltı işte cokacimcoook bütn gün dışardaydım düğün telaşından bgnlerde genelde dışarda olmak zorunda oluyorum... ara öğün olarak yanıma bi tane elma almıştım onu yedim öğlen yemeğinde yarım simit 1 ayran akşam yemeğinde de bir kase çorba patlıcan közleme (sarımsaklı yoğurtla beraber bi severim ki kaydirigubbakcemile3) şimdi de funda çayımı içiyorum bol limonlu akşama da yatmadan önce yeşil çay içerim ondna cuupp yatağaaa

arkadaşlar merhaba ben sabah ne yediğim paylaşmıştım öğlen iki dilim kepekli ekmek arasında tavuk köfte bol salata (domates marıl taze soğan ve turşu) ve bir bardak ayran arada atıştırmam olmadı akşam burdaki arkadaşlarımızın paylaştığı patlıcan salatası ve bir dilim ekmek topik sayfasını okuyorum ve yeni yeni şeyler öğreniyorum bu çok güsel bişi bilmediğim bir çok şeyi burda öğreniyorum benim bugünkü yaptığım şeyler bunlar hepinize iyi hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…