ben geldim ablam iyi tatiller benim içinde eğlen bi güzel dertleri sıkıntıları orda bırak gel....
dün uğrayamadım oğlum huysuzdu akşamda düştü gözünün altı çok kötü oldu ya şişti gözüde dr. götüreyim göz şişti kapandı bayağı bakalım çookkk yaramaz ve çok hareketli bir çocuk birşeyi bir kere yapmak yetiyo yanında hemen oda yapıyor....
kiloma gelince oleeeyyyy :sm_cool: 700gr vermişim :teytey:
sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
silagul canım ama ben dereotu sevmem ki daha doğrusu kokusunu sevmem.ama deneyecem 1 ay artıkın burnumu gözümü kapatır yerim......kaydirigubbakcemile3
ben geldim ablam iyi tatiller benim içinde eğlen bi güzel dertleri sıkıntıları orda bırak gel....
dün uğrayamadım oğlum huysuzdu akşamda düştü gözünün altı çok kötü oldu ya şişti gözüde dr. götüreyim göz şişti kapandı bayağı bakalım çookkk yaramaz ve çok hareketli bir çocuk birşeyi bir kere yapmak yetiyo yanında hemen oda yapıyor....
kiloma gelince oleeeyyyy :sm_cool: 700gr vermişim :teytey:
sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta
silagul canım ama ben dereotu sevmem ki daha doğrusu kokusunu sevmem.ama deneyecem 1 ay artıkın burnumu gözümü kapatır yerim......kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım oğluşuna .ALLAH beterinden korusun.bende sevmem kokusunu dereotunun limon sıksan belki yiyebilirsin.
canım sağolasın kayınvalidem pazartesi ameliyat oldu.rahmini aldılar.şimdi iyi çok şükür.
böbrekteki kisti daha sonra araştıracaklar.şimdilik acil bişey yok.
merhaba kızlar nasılsınz bakalm.ben çook iyiyim.Bugün dersaneye alındım Türkçe öğretmeni olarak..inş. hayırlı olur benm için.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya bende verecem inş.
şimdilik kaçtım kızlar.hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?