• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merabalar..
henuz sabah oldugu için suan sadece kahvaltımı yaptım ben..
2 diilim ekmek, az peynir, 5 tane zeytin, 1 de haşlanmış yumurta yedim. bide salatalık dogradım yanına onları da yedim
mutfağı da bi guzel temizledim ocağı mocağı herbiyeri pırıl pırıl ettim of of maşalllah bana..kaydirigubbakcemile3
annecim gelince aferim dicek naniknanik
çayımı da koydum kendime oooh demleniyo iççem guzel guzel..
bende boyle işte durumlar bayanlar
muck hepinize:dance:

merhaba kızlar nasılsınz bakalm.ben çook iyiyim.Bugün dersaneye alındım Türkçe öğretmeni olarak..inş. hayırlı olur benm için.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya bende verecem inş.
şimdilik kaçtım kızlar.hoşçakalın.

canım hayırlı olsun.
Çok sevindim senin adına...
Bugün sınava girdim ben de ama malesef sınav çoook zordu. Kanun tarihi bile sordular ya...
Moralim çok bozuk kızlar, ne yiyip içtiğimi hatırlamıyorum bile...
Görüşürüz

cabik arkadaşım hayırlı olsun bende gruba yeni takılanlardanım gün içinde yediklerimi paylaşayim sabah iki dilim diyet ekmek bir parça peynir
ve bol salatalık ve domates yedim öğlen iki tane köfte yanında salata iki dilim diyet ekmek ayran içtim akşamleyinde bir dilim diyet ekmek patlıcan salatası ben patlıcan salatasını çok sevdim bu arada yediğim şeylerde bir yanlışlık varsa beni uyarırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın

selam kızlar bende bgn banka sınavına girdim daha yeni geldim eve bir sürü iş vardı ama arada kndime yediklerime dikkat etmeyi ihmal etmedim:))
sabah sınava yetişcem diye az bi ekmekle peynir yiyip çıktım (sabahın köründe canım bişi istemedi) sınava gidene kdr bi şişe su içmişim çok sıcaktı sınavdan sonra öğle yemeği oalrak bol yeşillikli salata ve mercimek çorba içtim ara öğünde gene dışarda olduğum için bi kaç tane çubuk kraker yedim akşam evde yeşil fasulye ve 1 dilim ekme yedim yemekten sonra yarım saat tempolu yrüyüşten sonra artıkın evimdeyim SONUNDA...

geçmiş olsun canım oğluşuna .ALLAH beterinden korusun.bende sevmem kokusunu dereotunun limon sıksan belki yiyebilirsin.

canım sağolasın kayınvalidem pazartesi ameliyat oldu.rahmini aldılar.şimdi iyi çok şükür.
böbrekteki kisti daha sonra araştıracaklar.şimdilik acil bişey yok.

canım geçmiş olsun kayınvalidene allah şifasını versin en kısa zamanda.....:Saruboceq:
ben 3 gündür giremiyodum denedim limon sıkıp yedim zor da olsa başardım :lepi:
cabik canım senin adınada çok sevindim allah devamını nasip etsin....

selam kızlar bende bgn banka sınavına girdim daha yeni geldim eve bir sürü iş vardı ama arada kndime yediklerime dikkat etmeyi ihmal etmedim:))
sabah sınava yetişcem diye az bi ekmekle peynir yiyip çıktım (sabahın köründe canım bişi istemedi) sınava gidene kdr bi şişe su içmişim çok sıcaktı sınavdan sonra öğle yemeği oalrak bol yeşillikli salata ve mercimek çorba içtim ara öğünde gene dışarda olduğum için bi kaç tane çubuk kraker yedim akşam evde yeşil fasulye ve 1 dilim ekme yedim yemekten sonra yarım saat tempolu yrüyüşten sonra artıkın evimdeyim SONUNDA...

canım inşallah sınav sonuçların iyi olur ve kazanırsın
sabah 1 tost 1 bardak meyve suyu (sadece kendim için çay yapmaya üşendim bugün)
temizliğe başladım dün ama oğlum bir dursa çok sıcak ve o dahada huysuz ev birbirine girmiş durumda offf offff iş arası molada bir kahve içeyim dedim 1 fincan nescfe....
uğrarım yine tatlı kızlarrra.s.a.s.

ben dun ogleden sonra haşhaşlı poğçalardan götürdüm hapur hupur kızlar
canım sıkkın benim de bikaç gundur boyle olunca kendimi yemek yemekle meşgul ediyorum nedense
sonra da uzuluyorum daha da kotu oluyo
sınava hazırlanıyorum bende ama umidimi kaybetmiş durumdayım kpss ye gircem
ders calışamıyoorum sıkıldım iicene yaa......

merhaba kızlar nasılsınz bakalm.ben çook iyiyim.Bugün dersaneye alındım Türkçe öğretmeni olarak..inş. hayırlı olur benm için.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler.
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum.haftaya bende verecem inş.
şimdilik kaçtım kızlar.hoşçakalın.

gözünaydın canım hadi hayırlısı ALLAH utandırmasın yarabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.

canım bide sizin şu şarkı linkini verirmisin. sırf sana oy verebilmek için fanta aldım nasip olmadı üye olup oy vermek.zamanı geçmemiştir umarım.

merhabaar arkadaşlar bende bir hafta takılıcam hergün neler yediğimi ne kadar spor yaptığımı yazıcam bir hafta böyle paylaşımlarda buluncakmışım sonra gruba katılcakmışım sabah erken kalkıp yürüdüm gelincede bir kase müslü yedim şimdedide yeşim çayımı içiyorum kilom şu anda 57 hedefim 51 yada 50:) burda sizlerle birlikte daha hızlı ve sağlıklı kilo vereceğime inanıyorum tşk ederim benide içinize aldınız için :)

tamam canım not aldım kilonu nam ablam yoksenağlama yerine ben ilgilenicem.
paylaşımlarına göre bu cuma listeye eklenebilirsin.canım kapımız zayıflamak isteyen herkese açıkŞenizdilerim hedefine ulaşırsın

bu gurba çok takılan yok heralde bizi kim motiveedecek senağlama bugün neler yaptığımı anlatıp gideyim bare bende :dilcikar:
sabah 1 dilim ekmek yedim çok az biraz sucuk (nefsim körelsin diye ) peynir zeytin söğüş klasik bi kahvaltı işte cokacimcoook bütn gün dışardaydım düğün telaşından bgnlerde genelde dışarda olmak zorunda oluyorum... ara öğün olarak yanıma bi tane elma almıştım onu yedim öğlen yemeğinde yarım simit 1 ayran akşam yemeğinde de bir kase çorba patlıcan közleme (sarımsaklı yoğurtla beraber bi severim ki kaydirigubbakcemile3) şimdi de funda çayımı içiyorum bol limonlu akşama da yatmadan önce yeşil çay içerim ondna cuupp yatağaaakaydirigubbakcemile4

canım bu aralar herkesin yoğun olduğu dönem.öğrencilerimiz sınav derdinde. nam ablam bodrumu kıskandırmaya gitti ben evi tadilata soktum bide evde ne var ne yok gözden geçiriyorum ev sanki giyim mağazasına dönmüş.koca koca 10 poşet kıyafet dağıttım hala sığamıyor kalanlar.
közlenmiş patlıcan sarımsaklı yoğurtla güzel olur valla,afiyet olsun.bide eşimin memleketinde öğrendim kıymalı yapıyorlar babaganuş diyorlar oda sarımsaklı güzel oluyor:icecream:
düğün telaşı demişşin senmi evleniyorsun?

merabalar..
henuz sabah oldugu için suan sadece kahvaltımı yaptım ben..
2 diilim ekmek, az peynir, 5 tane zeytin, 1 de haşlanmış yumurta yedim. bide salatalık dogradım yanına onları da yedim
mutfağı da bi guzel temizledim ocağı mocağı herbiyeri pırıl pırıl ettim of of maşalllah bana..kaydirigubbakcemile3
annecim gelince aferim dicek naniknanik
çayımı da koydum kendime oooh demleniyo iççem guzel guzel..
bende boyle işte durumlar bayanlar
muck hepinize:dance:

oh ellerine sağlık mis gibi olmuştur.annecin tabi aferin der elbet.Şeniz

canım hayırlı olsun.
Çok sevindim senin adına...
Bugün sınava girdim ben de ama malesef sınav çoook zordu. Kanun tarihi bile sordular ya...
Moralim çok bozuk kızlar, ne yiyip içtiğimi hatırlamıyorum bile...
Görüşürüz

canım üzülme hakkında hayırlısı olsun.Şeniz

cabik arkadaşım hayırlı olsun bende gruba yeni takılanlardanım gün içinde yediklerimi paylaşayim sabah iki dilim diyet ekmek bir parça peynir
ve bol salatalık ve domates yedim öğlen iki tane köfte yanında salata iki dilim diyet ekmek ayran içtim akşamleyinde bir dilim diyet ekmek patlıcan salatası ben patlıcan salatasını çok sevdim bu arada yediğim şeylerde bir yanlışlık varsa beni uyarırsanız çok sevinirim sevgiyle kalın

canım sanki ekmek fazla gibi geldi bana:uhm:ben yiyemiyorum belki o yüzden olabilir .bende ödem yapıyor.senağlama

inşallah sınavda istediğin başarıyı yakalarsın dilerim.
maşallah azimle devam :nazar:elbet gidecek kilolarhihoyyyt

canım geçmiş olsun kayınvalidene allah şifasını versin en kısa zamanda.....:Saruboceq:
ben 3 gündür giremiyodum denedim limon sıkıp yedim zor da olsa başardım :lepi:
cabik canım senin adınada çok sevindim allah devamını nasip etsin....

sağol canım geçmiş olsun dileklerin için.Şeniz
inşallah faydasını görürsün canım dereotunun.aksatmadan devam etmeye çalış. yaradanım sanada tez zamanda şifa versin inşallah:Saruboceq:

canım sanki ekmek fazla gibi geldi bana:uhm:ben yiyemiyorum belki o yüzden olabilir .bende ödem yapıyor.senağlama

selam canım mesajını okudum da yazayım dedim. öncelikle 5.takımdan sevgiler :1hug: karbonhidratı kısarak diyet yapan kişilerde şişkinlik oluyormuş. bunun için sana Doğa Pytho Slim çayını öneririm. marketlerde oluyor. şişkinlik için bire bir.
herkese iyi kilo vermeler a.s.

ben dun ogleden sonra haşhaşlı poğçalardan götürdüm hapur hupur kızlar
canım sıkkın benim de bikaç gundur boyle olunca kendimi yemek yemekle meşgul ediyorum nedense
sonra da uzuluyorum daha da kotu oluyo
sınava hazırlanıyorum bende ama umidimi kaybetmiş durumdayım kpss ye gircem
ders calışamıyoorum sıkıldım iicene yaa......

canım dikkat et benimde canım sıkkın olunca tatlı krizim tutar.

canım hayırlısı malisef ülkemizde hayat gelecek her sene dahada zor oluyor. inşallah başarılı geçer sınavın.
iştahını kapatmak için yemekten 10 dk önce dereotu ye canım 1 çorba kaşığı kadar.ibrahim adnan saraçoğlu demişti. tokluk hissi veriyormuş. ayrıca troidleride düzenliyormuş.

canın tatlı çektiğindede tarçınlı süt iç. oda ender saraçın tavsiyesi.tarçın beyne tatlı yedin sinyali veriyormuş.

arkadaşlar kusura bakmayın selam vermeden direk cevapladım

hepinize kucak dolusu sevgiler selamlarŞeniza.s.
dilerim hepiniz iyisinizdir.

hafta sonum yoğundu. cumartesi balkonlara pencere takıldı.1 tanesi sökülüp değiştiği için acayip toz pislik oldu.
inşaat pisliğide zor çıkıyor. kaç kere sildim. 3 saatte bitti süpür sil.-tatlicadiarzu-yıka.
cumartesi ne yedim hatırlamıyorum o tempoda.
pazar günü sabah yorgunluktan canım bişey çekmedi.
sabah dediğime bakmayın 11 di.:1shok:
1 salatalık ve 1 kahve o kadar
15 de 1 adet elma
16 da 1 adet magnum:oklava:
19 da 6 adet tavuk kanat.yanında azcık patates kızartması 1 bardak diyet kola
ve yarım dilim almondy kek (oğlum yemeğince bana kaldı)
dışarda olunca ipin ucu kaçtı:oklava:3 saat dolaştım.erimiştir azcık heralde galiba sanursam:uhm:

Back