MERHABALAR ARKAD[/AŞLAR...NASILSINIZ..
ÇOK ŞÜKÜR BENDE İYİYİM..SAĞLIĞIM YERİNDE...
KENDİNİZE İYİ BAKIN ARKADAŞLAR...
ARADA UĞRARIM TEKRAR...a.s.
GEL BACIM GELLL
SENDE GEL
HAYDİ KALKIYOR BODRUMA BİR İKİ:teytey:
:uhm:ACEP BEN Mİ GÜNEŞLENECEĞİM YOKSA GÜNEŞ Mİ MEHTAP LANACAKnaniknanik
YA SİZCE
merhabalar kızlar.nasılsınız.
BERNUŞçum seni görmek ne güzel..ne zaman gelecen kızz :)))
Nam ablacım git vallahi ama güneşlenebilirmisin bilmem.güneş utanır senin ışığını görünce çıkamaz :))
seksü ablamız bizim.gitde bodrum güzel görsün...haayydee bee kim tutar seni.bak aynı gazı dönüşte bende senden bekliyorum :))) çünkü ihtiyacım olacak bugün bir dersane ile görüştüm.yarın sabah kursa gidicem ordan dersaneye gidip öğrencilerle kaynaşacam.beni deneyecekler bu son bir ay.beğenirlerse alacaklar Türkçe öğretmeni olarak inşallah..yoğun olacam artıkın...
ne yedim içtim: CADIARZU
sabah 20 dk yürüyüş
iki bardak şkrsz çay
öğle
iki küçük biber dolması
bir küççücük dilim su böreği
şimdilik bukadar canlar herkesi öptüm Şeniz
bana dua edin yarın bu dersane işinin altından kalkabileyim :Saruboceq:
KIZLAR BİZİMLE YARIŞSINLAR DİYE 2 ARKADAŞA HABER VERDİM GELİRLERSE HABERİNİZ OLSUN İLGİ VE ALAKANIZI EKSİK ETMEZSİNİZ BENİM MİSAFİR SEVEN CANLARIMa.s.
merabalar bacılaarr
gozde ben
aranıza katılamaktan mutlu ve de umutluyum:dance:
benim de k,ilom 71 boyum 1*65 hedefim 60 a inebilmek:))))
inşallah arkadalar burda birbirimizi teşvik edersek cok daha iyi sonuöçlar alacagımızı dusunuyorum ben
uyguladıgım bi listem var benim de..
bugun itibariyle duzenli bişekilde başlamaya karar verdim kaytarmak yoook kaydirigubbakcemile5
sabah sporumla başladım 45 dk tempolu yuruydum aksamları da yurucem yine 45 dk..
şimdlik bu kadar benden
kucak dolusu sevgileeeer:1hug:
muck hepinize
selam kızlar bende geldiiiiimmm...gruba yeni katıldım şincik yarın başlıyomuyuuuzz kilomda 67 bu arada :))
arkadaşlar mrhaba ben şimdi bu takımdamıyım diyet yapıyorum ve çok azimliyim kilo vermek istiyorum lütfen benide aranıza alın
sevgili 3.çü takımın fıstıkları
kızlar bilgisayarımda arıza oldugu için nete giremedim daha sorunumuz haledilmedi sevgili mehtap arkadaşımız yani aşkum nama mesajla bildirmiştim.
şu anda abimlerdeyim ve ben burdayken yarın için kilomu bildiriyem dedim
en kısa zamanda tekrar beraber olacağız kızlar hepinizi çok öpüyorum..
bu hafta kilo veremdim malum günlerdeyim sanırım ondan canım sıkkın aslında çokta dikkat ettim ama bu hafta olmadı..kilom 84..
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz :1hug: a.s.aramıza hoşgeldin bacum.Şeniz
kuralları biliyorsundur heralde.
hadi inşallah sende hedefine en kısa zaman da ulaşırsın.
bu arada kendimi tanıtayım grubun kadrolu delüüüüüüssssüüüüüüüüüüyümlaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?