CANIMIN İÇİ DEDİKLERİNDE HAKLISIN VE KENDİME GELDİM BİLEEEE ÇÜNKİİİ SİZLEREDE ZARARIM OLMAYA BAŞLADIa.s
nam ablacım iyi olmana sevindim.çünki sen bize lazımsın....ama bizlerede zararın olduğu fikrine nereden kapıldın.benm yazdıklarım buna sebep olduysa çok üzülürüm..umarım yanlış anlaşılmamışımdır.dediğim gibi bize sen lazımsın..tabiki dertlerimizi paylaşıcaz ki paylaştıkça bölünsün,bölündükçe azalsın dimi ama...
neyse çok uzattım yine.görüşmek üzere kızlar.ders çalışmalıyım.şimdilik hoşçakalın.
MERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BUGÜN İNŞALLAH
BEN İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM VE CABİK SANA SÖZ VEDİĞİM GİBİ İYİ OLACAĞIM
SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:20 2 GÜN KURUSU
08:00 YARIM KASE MÜSLİ
VE BOL SU
60 DK YÜRÜYÜŞhihoyyyt
SPORUMA GİTMEDİM BUGÜN ÇAMAŞIR FİLAN ONLARI HALLEDİYORUM.
YARIN SABAH ERKENDEN DR. GİDECEĞİM AMA 13:00 DEN SONRA BUARADAYIM BENİ MERAK ETMEYİN.
SONUÇLARIMI ALACAĞIM VE DR. TEDAVİ VERECEK CANCAĞIZLARIM
ASLINDA KAFAYI SIYIRDIM AMA BİRDE BUNUN TEDAVİSİNİ YAP DEDİ DR. VE DOĞRUUUU GEZMEYE GİT
ASLINDA HİÇ KEYFİM YOK AMA CABİKE :çok üzgünüm:ONA SÖZ VERDİM
YOK OLMAZ BÖYLE VALLA BAK.SEN BİZİM ABLAMIZSIN SEN NE YAPARSAN BİZDE ONU YAPARIZ.senağlamaHELE Bİ GİT ŞÖYYYYYYYYLE SEKSÜÜÜÜÜ SEKSÜÜÜÜÜ GÜNEŞLEN TATİL YAP .LÜTFEN İYİ OL.ŞenizMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BUGÜN İNŞALLAH
BEN İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM VE CABİK SANA SÖZ VEDİĞİM GİBİ İYİ OLACAĞIM
SABAH
06:50 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:20 2 GÜN KURUSU
08:00 YARIM KASE MÜSLİ
VE BOL SU
60 DK YÜRÜYÜŞhihoyyyt
SPORUMA GİTMEDİM BUGÜN ÇAMAŞIR FİLAN ONLARI HALLEDİYORUM.
YARIN SABAH ERKENDEN DR. GİDECEĞİM AMA 13:00 DEN SONRA BUARADAYIM BENİ MERAK ETMEYİN.
SONUÇLARIMI ALACAĞIM VE DR. TEDAVİ VERECEK CANCAĞIZLARIM
ASLINDA KAFAYI SIYIRDIM AMA BİRDE BUNUN TEDAVİSİNİ YAP DEDİ DR. VE DOĞRUUUU GEZMEYE GİT
ASLINDA HİÇ KEYFİM YOK AMA CABİKE :çok üzgünüm:ONA SÖZ VERDİM
GEL BACIM GELLLbenideeeee götürrrrrrrrr
SENDE GELNAM ABLAcım sen de süper yapmışsın beni de götürrrr :) Acayip bunaldım bu ara ders çalışmaktannnn
Öptümmm hepinizi...
YOK OLMAZ BÖYLE VALLA BAK.SEN BıZıM ABLAMIZSIN SEN NE YAPARSAN BıZDE ONU YAPARIZ.senağlamaHELE Bı GıT ŞÖYYYYYYYYLE SEKSÜÜÜÜÜ SEKSÜÜÜÜÜ GÜNEŞLEN TATıL YAP .LÜTFEN ıYı OL.Şeniz
merhabalar kızlar.nasılsınız.
BERNUŞçum seni görmek ne güzel..ne zaman gelecen kızz :)))
Nam ablacım git vallahi ama güneşlenebilirmisin bilmem.güneş utanır senin ışığını görünce çıkamaz :))
seksü ablamız bizim.gitde bodrum güzel görsün...haayydee bee kim tutar seni.bak aynı gazı dönüşte bende senden bekliyorum :))) çünkü ihtiyacım olacak bugün bir dersane ile görüştüm.yarın sabah kursa gidicem ordan dersaneye gidip öğrencilerle kaynaşacam.beni deneyecekler bu son bir ay.beğenirlerse alacaklar Türkçe öğretmeni olarak inşallah..yoğun olacam artıkın...
ne yedim içtim: CADIARZU
sabah 20 dk yürüyüş
iki bardak şkrsz çay
öğle
iki küçük biber dolması
bir küççücük dilim su böreği
şimdilik bukadar canlar herkesi öptüm Şeniz
bana dua edin yarın bu dersane işinin altından kalkabileyim :Saruboceq:
merhabalar kızlar.nasılsınız.
seksü ablamız bizim.gitde bodrum güzel görsün...haayydee bee kim tutar seni.bak aynı gazı dönüşte bende senden bekliyorum :))) çünkü ihtiyacım olacak bugün bir dersane ile görüştüm.yarın sabah kursa gidicem ordan dersaneye gidip öğrencilerle kaynaşacam.beni deneyecekler bu son bir ay.beğenirlerse alacaklar Türkçe öğretmeni olarak inşallah..yoğun olacam artıkın...
şimdilik bukadar canlar herkesi öptüm Şeniz
bana dua edin yarın bu dersane işinin altından kalkabileyim :Saruboceq:
merabalar bacılaarr
gozde ben
aranıza katılamaktan mutlu ve de umutluyum:dance:
benim de k,ilom 71 boyum 1*65 hedefim 60 a inebilmek:))))
inşallah arkadalar burda birbirimizi teşvik edersek cok daha iyi sonuöçlar alacagımızı dusunuyorum ben
uyguladıgım bi listem var benim de..
bugun itibariyle duzenli bişekilde başlamaya karar verdim kaytarmak yoook kaydirigubbakcemile5
sabah sporumla başladım 45 dk tempolu yuruydum aksamları da yurucem yine 45 dk..
şimdlik bu kadar benden
kucak dolusu sevgileeeer:1hug:
muck hepinize
selam kızlar bende geldiiiiimmm...gruba yeni katıldım şincik yarın başlıyomuyuuuzz kilomda 67 bu arada :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?