a.s.a.s.a.s.
ya sılagül biz aynı anda mı regli oluyorduk?
Yoksa selinle mi aynı anda oluyorduk?
Ben hala regli olmadım da bu aralar olmam lazımdı, korkuyorum biber hapının bir etkisi olmuştur diye.
benimle aynı anda oluyodun tatlım bende gecikmeli oldum bu ay baharın etkisi sanırım ben dün oldum. biber hapından kaynaklandığının sanmıyorum.ama yinede eczaneye danış derim
ben kk giremiyodum kaç gündür hem benim nette hemde kk da sorun var mış. şükür özledim sizleri inanın öylesine alıştım ki bu aileye sizlerde benim ailem gibisiniz. hepinizi çok seviyorum.
ablacığım bende tahlil sonuçlarımı yarın alacam bakalım ilaçlar işe yaramış mı tiroit hormonlarım düşmüşmü ve tiroit bezlerinin büyümesi durmuş mu ve küçülmüşmü bunu öğrenecem beklemek çok zor.....
sabah 1 tane tost çayy
temizliğebaşladım halı yıkayacam bebeişimden fırsat bulabilirsem olmazssa gece yıkarım hadi şimdi bana müsade kızların öğle yemeğini hazırlayayım okula götürecem. ben burda yarım saat yürüsem 1 saat yürümüş gibi olurum çünkü her yer dik yokuş...
birde arkadaşlar ben duydum ki merdiven inip çıkmak kalça genişletiyormuş acep aslı varmıdır ben çok sık yapatrım akşamları iyi oluyo yemekten 30dk sonra bebekle her zaman çıkılmıyor dışarı acaba doğrumudur kiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?