• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

merhabalar kızlar,
bugün sabah 1 tane karışık tost yedim.
Yanında da ıhlamur.
öğlen 1 tane küçük kornetlerden yedim.
Akşam da kendime light karnıyarık yaptım.
Yani patlıcanları közleyerek fırında yaptım annem son zamanlarda böyle yapıyordu, gerçekten çok hafif ve tatı da süper oluyor.
2 tane karnıyarık yedim ama patlıcanlar küçktü.
1 dilim de çavdar ekmeği yedim.
Aa bir de öğlen 1 tane şekerli nescafe içtim.

Bugün biber hapını içmedim daha doğrusu regli olana kadar içmeyeceğim.

Öptüm hepinizi

Merhabalar! gecmıs anneler gununuz kutlu olsun! yazamadım annemın yanında bodrumdaydım bodrum cennet gıbı bız burda donuyoruz mıllet denıze gırıyor!:D
nam ablacım cok uzuldum buna, benım de aynı yakınlıkta bır dostum kanada da oturuyor o yuzden ben de ondan sık haber alamadıgım zamanlar cok kotu olurum tahmın edebılıyıorum ıcınde bulundugun durumu ama kendını salma bence, o da cok uzulur yoksa... tekrara gecmıs olsun, tatıl ıyı fıkır bence esını dınlemelısın
bugun sabah yoldan geldım 8 de, 9 gıbı evde bısı olmadıgı ıcın dısardan mınık bır kepeklı sandvıc aldım
sonra uyudum kalktıgımda saat 4 gıbıydı tavuklu sandvıc ve ayran yedım
aksam da etsız cıg kofte durum yedım
cok duzensız yıyıyorum evet bugun yoldan geldıgım ıcın boyle oldu ha bı de arada erık yedım bol bol
bı de tabı reglı oldum yenı garıp seyler aserıyorum:D
kendınıze ıyı bakın
ıyı geceler

selam kızlar ben her zamanki gibi geç girdim ama bahar sendromu geçiriyorum galiba arkadaşlar feci bir haldeyim canım sıkılıyor hiç birşeyden zevk alamıyorum bir sorunumda yok ama bugün yediklerimi yazmıyorum yoksa beni takımdan atarsınız ama 1 saat yürüyüş yaptım öptüm kızlar

merhabalar kızlar.nasılsınız.ben iyiyim(sormadınız ama...) kaydirigubbakcemile3
sabah 08:00 20 dk yürüyüş :dance:
2 fincan şekersz çay
12:15 20 dk yürüyüş daha
öğle:(az önce)
1 simit
akşamda hafif şeylerle geçiştiririm sanırım.

selam kızlar ben her zamanki gibi geç girdim ama bahar sendromu geçiriyorum galiba arkadaşlar feci bir haldeyim canım sıkılıyor hiç birşeyden zevk alamıyorum bir sorunumda yok ama bugün yediklerimi yazmıyorum yoksa beni takımdan atarsınız ama 1 saat yürüyüş yaptım öptüm kızlar
KARARSIZ bazen hepimize olur böyle.ama geçer dimi sonuçta a.s sıkma canını..sıkıldıkça bize yaz.rahatlarsın.ama sıkıntını yemekten çıkarmaya çalışma emi? yerimseniben
hoşçakalın....

selam bacular nassunuz?
beni sorman regli oldum bide bahar sendromu vurdu duble delüüüüüüüüüü -tatlicadiarzu-laelaelaelaelaeoldum.
ev talan durumdadelikafadulden kıyafetleri ayırıp dağıtıyorum.ev ev değil giyim mağazasına dönmüş.-tatlicadiarzu-yatak yorgan havlandırıp vakumlu poşetlere kaldırıyorum.evde tadilat olcak.
benim bişey yapasım yok. perdeler yıkanacak.
bahar temizliği yapmam lazım.
tatile gitmeme 1 ay kaldı kilom inmedi işler bitmedioffffffffff offfffffffff:oklava:

ya kızlar benıde aranıza alın pişman olmayacaksınız nolurrrrrrrrrrrr

canım eğer gerçekten kararlıysan buyur aramıza. sanırım yer var. grubumuzun lideri nam ablamız ben ise grubun delüsüüüüüüüüüüüüüüü

1 hafta deneme süren olur.düzenli paylaşımda bulunman lazım. yer gün ne yedin hangi sporu ne kadar zaman yaptın yazman lazım. 3 gün habersiz girmezsen diskalifiye oluyorsun.

boyunu ve şu anki kilonu yazarsan 1 haftadan sonra paylaşımlarına göre gruba dahil oluyorsun.

nam ablam ne der bakalım

canım ya benim reglim normalde hiç şaşmaz bu sefer böyle gecikince neden aramaya başladım ee sonuçta hamile de olamayacağıma göre. kaydirigubbakcemile3
biber hapı haricinde de çok ilaç içtim bu ara onlardan dolayı da olmuş olabilir havadan da olabilir diyorum ama sanmam çünkü ben ilk regli olduğum zamandan beri yani 13 yaşımdan beri hiç şaşmadı zamanı. Hep aynı zamanlarda olurum, 1-2 gün erken olurdum ama geç değil.
Biber hapını eczaneye soramam ki eczanelerde satılmıyo bilmiyorlardır. İşte sıkıntıdayım eğer bu hafta da olamazsam mecbur doktora gidiceğim...

Canım merdiven çıkmanın baseni büyütmesi bana hiç mantıklı gelmedi hani bisiklet bir derece de merdiven olmaz herhalde alaka kuramadım valla.

banada alakasız geldi ben mecburr oluyom bazen iyi geliyo 8 katı inip çıkmak kaydirigubbakcemile3
ama ben eczanede gördüm biber hapını eczacı tanıdık bir sorayım ona yan etkileri olabilirmi diye.....delikafadulden
hastaneye gittim sonuçlarımı aldım tiroit hormonları biraz düzelmiş tiroit bezleride küçülmemiş ama büyümemişte bunada şükür benim tahlil sonuçlarım geçen sefer kötü çıktı diye 2 ay önce diyetisyenim kilo vermezssin bu sonuçlara göre almazssan iyi bu yüzden bana gelmeye ara ver demişti beni görünce kadın" aaaaaa ne kadar zayıflamışssın ya "dedi bende evet almadım üstüne üsttlük bide verdim dedim (havamı attım hemen )oda tatlım tekrar başlayalım senle dedi o gün çok üzülmüştüm bana öyle dedi diye bende bu sefer siz olmadan da kilo veriyorum ben gelmek istemiyorum dedim ohhhh iyi oldu kendimi kovulmuş gibi hissetmiştim zoruma gitmişti içim rahatladı valla kaydirigubbakcemile3
dün öğlen 1 bardak meyve suyu arkadaşa gittim okuldan sonra ordada saat 4 gibi 3 tane milföy domates yedim ve çaayyyy eve gelince evde koşuşturma spor niyetine geçti
akşam yemek yemedim gece acıktım hemen salata yaptım az yağlı bol limonlu onu yedim
sabah 1 dilim ekmek üstüne saralle sürdüm yedim
öğlen eve 1 de gelim çorbam vardı az onu ısıttım 1 tabak çorba salata 2 dilim ekmek dışarısı çook sıcak şimdiden yazın ne yaparız bakalım tansiyonum düşmüş 1 bardak tuzlu ayran içtim....
öpüldünüz cici arkadaşlarımma.s. a.s.

banada alakasız geldi ben mecburr oluyom bazen iyi geliyo 8 katı inip çıkmak kaydirigubbakcemile3
ama ben eczanede gördüm biber hapını eczacı tanıdık bir sorayım ona yan etkileri olabilirmi diye.....delikafadulden
hastaneye gittim sonuçlarımı aldım tiroit hormonları biraz düzelmiş tiroit bezleride küçülmemiş ama büyümemişte bunada şükür benim tahlil sonuçlarım geçen sefer kötü çıktı diye 2 ay önce diyetisyenim kilo vermezssin bu sonuçlara göre almazssan iyi bu yüzden bana gelmeye ara ver demişti beni görünce kadın" aaaaaa ne kadar zayıflamışssın ya "dedi bende evet almadım üstüne üsttlük bide verdim dedim (havamı attım hemen )oda tatlım tekrar başlayalım senle dedi o gün çok üzülmüştüm bana öyle dedi diye bende bu sefer siz olmadan da kilo veriyorum ben gelmek istemiyorum dedim ohhhh iyi oldu kendimi kovulmuş gibi hissetmiştim zoruma gitmişti içim rahatladı valla kaydirigubbakcemile3
dün öğlen 1 bardak meyve suyu arkadaşa gittim okuldan sonra ordada saat 4 gibi 3 tane milföy domates yedim ve çaayyyy eve gelince evde koşuşturma spor niyetine geçti
akşam yemek yemedim gece acıktım hemen salata yaptım az yağlı bol limonlu onu yedim
öğlen eve 1 de gelim çorbam vardı az onu ısıttım 1 tabak çorba salata 2 dilim ekmek dışarısı çook sıcak şimdiden yazın ne yaparız bakalım tansiyonum düşmüş 1 bardak tuzlu ayran içtim....

canım sonunda regli oldum.
İlk defa regli olduğuma bu kadar sevindim valla :)
tahlillerinin de iyi çıkmasında çok sevindim. İnşallah tiroit bezlerin küçülür de...

Evet diyetistyenler bazen çok gıcık olabiliyorlar benim de samsun'da bir tane vardı öyle.
Sürekli laf sokuyordu ben de ona cevap veriyordum sonra da bıraktım zaten onu.
kendilerini çok bişey sanıyorlar bazıları...

dün sabahdan başlayayım 90+80=170 dk yürüyüş
sabah
07:00 1 bardak su ve ilaçlarım
08:00 2 gün kurusu

öğlen
12:00 3-4 tane minik pizza
2 bardak şekersiz çay

akşam
17:45 biraz tavuk 2 dilim ekmek

19:00 tatlı

gün içinde 3 litre su

bu gün
sabah
07:10 1bardak[ su ve ilaçlarım
07:30 2 gün kurusu
08:30 müsli

45 dk sonra spor için evden çıkacağım/b]

Merhabalar! gecmıs anneler gununuz kutlu olsun! yazamadım annemın yanında bodrumdaydım bodrum cennet gıbı bız burda donuyoruz mıllet denıze gırıyor!:D
nam ablacım cok uzuldum buna, benım de aynı yakınlıkta bır dostum kanada da oturuyor o yuzden ben de ondan sık haber alamadıgım zamanlar cok kotu olurum tahmın edebılıyıorum ıcınde bulundugun durumu ama kendını salma bence, o da cok uzulur yoksa... tekrara gecmıs olsun, tatıl ıyı fıkır bence esını dınlemelısın
bugun sabah yoldan geldım 8 de, 9 gıbı evde bısı olmadıgı ıcın dısardan mınık bır kepeklı sandvıc aldım
sonra uyudum kalktıgımda saat 4 gıbıydı tavuklu sandvıc ve ayran yedım
aksam da etsız cıg kofte durum yedım
cok duzensız yıyıyorum evet bugun yoldan geldıgım ıcın boyle oldu ha bı de arada erık yedım bol bol
bı de tabı reglı oldum yenı garıp seyler aserıyorum:D
kendınıze ıyı bakın
ıyı geceler
EVET CANIM EŞİM ÇOK HAKLI VE BENDE CUMA AKŞAMI GİDİYORUMMMM GESMELERE
TAKIMDAN ATILMASINDA KENDİNİ TOPLA ŞİMDİ BEN SANA ATLAYACAĞIMdelikafadulden BAK OZAMAN HEMEN KENDİNE GELİRSİNa.s.
ya kızlar benıde aranıza alın pişman olmayacaksınız nolurrrrrrrrrrrr
GEL TATLIM
merhabalar kızlar.nasılsınız.ben iyiyim(sormadınız ama...) kaydirigubbakcemile3
sabah 08:00 20 dk yürüyüş :dance:
2 fincan şekersz çay
12:15 20 dk yürüyüş daha
öğle:(az önce)
1 simit
akşamda hafif şeylerle geçiştiririm sanırım.

KARARSIZ bazen hepimize olur böyle.ama geçer dimi sonuçta a.s sıkma canını..sıkıldıkça bize yaz.rahatlarsın.ama sıkıntını yemekten çıkarmaya çalışma emi? yerimseniben
hoşçakalın....
CANIMIN İÇİ DEDİKLERİNDE HAKLISIN VE KENDİME GELDİM BİLEEEE ÇÜNKİİİ SİZLEREDE ZARARIM OLMAYA BAŞLADIa.s
selam bacular nassunuz?
beni sorman regli oldum bide bahar sendromu vurdu duble delüüüüüüüüüü -tatlicadiarzu-laelaelaelaelaeoldum.
ev talan durumdadelikafadulden kıyafetleri ayırıp dağıtıyorum.ev ev değil giyim mağazasına dönmüş.-tatlicadiarzu-yatak yorgan havlandırıp vakumlu poşetlere kaldırıyorum.evde tadilat olcak.
benim bişey yapasım yok. perdeler yıkanacak.
bahar temizliği yapmam lazım.
tatile gitmeme 1 ay kaldı kilom inmedi işler bitmedioffffffffff offfffffffff:oklava:
BEN SENİN SENDROMUNU YERİM
EVDEKİ İŞLERİN BİTİNCE BİRDE BANA UĞRASANA TATLIM AYRILACAK ÇOK AMA ÇOK GİYİSİ VAR:tomato:

canım eğer gerçekten kararlıysan buyur aramıza. sanırım yer var. grubumuzun lideri nam ablamız ben ise grubun delüsüüüüüüüüüüüüüüü

1 hafta deneme süren olur.düzenli paylaşımda bulunman lazım. yer gün ne yedin hangi sporu ne kadar zaman yaptın yazman lazım. 3 gün habersiz girmezsen diskalifiye oluyorsun.

boyunu ve şu anki kilonu yazarsan 1 haftadan sonra paylaşımlarına göre gruba dahil oluyorsun.

nam ablam ne der bakalım
ABLASININ NE GÜZEL İFADE ETMİŞSİN
GEL ARKADAŞIM GEL SENDE BİZİMLE BU YOLDA YÜRÜkaydirigubbakcemile5

CANIM TAHLİLLERİNE ÇOK SEVİNDİM, ŞİMDİ SIRA MORALDE BİRDE ONU DÜZELTİRSEK HERŞEY YOLUNA GİRECEK yerimseniben

DÜN ESKİ MAHALLEME UĞRADIM VE BENİM BİR PASTAHANEM VAR BENİ GÖRÜNCE İNANAMADILAR:1shok:
"ABLA VALLAHİ BİZ İHTİYARLIYORUZ SEN GİT GİDE GENÇLEŞİYORSUN HELAL SANA VE NE KADAR FİT GÖRÜNÜYORSUN"hihoyyyt

"BENDE O NEDEMEK OLUYOR FİT BANA TÜRÇESİNİ ANLATIRMISINIZ "DİYEREK ONLAR İLE BİRAZ UĞRAŞTIMnaniknanik

VE SAATLERCE YÜRÜDÜM, ÇOK ZEVK ALDIM BU İŞDEN

canım sonunda regli oldum.
Ilk defa regli olduğuma bu kadar sevindim valla :)
tahlillerinin de iyi çıkmasında çok sevindim. Inşallah tiroit bezlerin küçülür de...

Evet diyetistyenler bazen çok gıcık olabiliyorlar benim de samsun'da bir tane vardı öyle.
Sürekli laf sokuyordu ben de ona cevap veriyordum sonra da bıraktım zaten onu.
Kendilerini çok bişey sanıyorlar bazıları...
SENıN ADINA SEVıNDıM BEN ÇOK ıYı BıLıRıM CANIM REGL GECıKTıĞı ZAMANDA YARATTIĞI SıNıR VE STRESı ÇÜNKÜ HıPOTıROıT HASTALIĞI REGL DÜZENSıZLıĞı YAPIYO BıR DÖNEM 2-3 AYDA BıR OLUYODUM DELıRıYODUM RESMEN ŞıMDı ARASIRA GECıKSEDE HER AY OLUYOM
tiroit bezleri biraz zor ve geç küçülürmüş küçülmeme ihtimalide yüksekmiş önemli olan büyümemesi şükür şuan o durdu....
Aslında diyetisyenim espirili şakacı biriydi tahlil sonuçlarım kötü çıktığı zaman bana " sen bu sonuçlara göre kilo veremez alırsın benim zamanımı harcama demişti" inan ogün moral bozukluğunun üstüne sölediği bu söz zoruma gitmişti. önemli olan insanın azmetmesidir zaten......
Senin ayağın nasıl oldu sınavındada sana şimdiden başarılar ben sonra unutuyorum valla.....
Dün akşam 1 tabak çorba 2 dilim ekmek 1 tabak (tabaklarım küçüktür) bezelye yemeği salata yedim
akşam canım çay istemedi 1 tane nescafe içtim
sabah 1 tatlı kaşığı pekmez(mecburiyetten çok kansız kalmışım) 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin çayyyy
şimdi kalkayım ev işine devam görüşürüz arkadaşlar

Son düzenleme:
SENİN ADINA SEVİNDİM BEN ÇOK İYİ BİLİRİM CANIM REGL GECİKTİĞİ ZAMANDA YARATTIĞI SİNİR VE STRESİ ÇÜNKÜ HİPOTİROİT HASTALIĞI REGL DÜZENSİZLİĞİ YAPIYO BİR DÖNEM 2-3 AYDA BİR OLUYODUM DELİRİYODUM RESMEN ŞİMDİ ARASIRA GECİKSEDE HER AY OLUYOM
tiroit bezleri biraz zor ve geç küçülürmüş küçülmeme ihtimalide yüksekmiş önemli olan büyümemesi şükür şuan o durdu....
Aslında diyetisyenim espirili şakacı biriydi tahlil sonuçlarım kötü çıktığı zaman bana " sen bu sonuçlara göre kilo veremez alırsın benim zamanımı harcama demişti" inan ogün moral bozukluğunun üstüne sölediği bu söz zoruma gitmişti. önemli olan insanın azmetmesidir zaten......
Senin ayağın nasıl oldu sınavındada sana şimdiden başarılar ben sonra unutuyorum valla.....
Dün akşam 1 tabak çorba 2 dilim ekmek 1 tabak (tabaklarım küçüktür) bezelye yemeği salata yedim
akşam canım çay istemedi 1 tane nescafe içtim
sabah 1 tatlı kaşığı pekmez(mecburiyetten çok kansız kalmışım) 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 6 zeytin çayyyy
şimdi kalkayım ev işine devam görüşürüz arkadaşlar

selincim sevindim canım sonuçlarının iyi çıkmasına.ibrahim adnan saraçoğlu hergün yemekten 10 dk önce yenen 1 kaşık kadar dereotunun hem iştahı kestiğini hemde troidleri düzenlediğini söylemişti.hatta başlamadan test yaptırın bide 1-2 ay sonra test yaptırın göreceksiniz demişti.acep senin içinde işe yararmı bacım:uhm: .bi denesen bacumŞeniz

selam bacular
dün dışarı bi çıktım 3.5 saatte evi zor buldum. hep yürüdüm.
akşam yemeğim 2 adet tavuk but.yağsız tavada yaptım.yanında salata

sabah 7 de yarım muz ve 2 bardak su
10 da muzun kalan yarısı ve 2 bardak su
şimdide kahvemi içiyorum

MERHABA KIZLAR

35+35=70 YÜRÜYÜŞ

1 SAAT BÖLGESEL SPOR YAPTIMkaydirigubbakcemile2

ÖĞLE
12:45 5-6 PARÇA HAMUR KIZARTMASI OĞLUM ıÇıN YAPTIM(MıNıK MıNıK PARÇALAR)cokacimcoook

BU SAATE KADAR 2 LıTRE SU

ŞıMDı DE ÇAY:kahve: VE SıZLERE CEVAP YAZIYORUM

NASILIM AMA-tatlicadiarzu-

KIZLAR BEN CUMA AKŞAMINDAN ıTıBAREN (YANı 15 - 25 MAYIS ARASI YOKUM)

BODRUMA GıDıYORUMa.s BıRAZ KAFA DıNLEYEYıM

Son düzenleme:
ya benıdearnıza cagırdınız fakat ben nasıl uye olacagımı bulamadım bana cvp yazın nolurrrr bu cuma bende aranızda olmak istiyorum ok

CANIM BEN TAKIM LİDERİYİM
YANİ BİR HAFTA DENEME SÜREN VAR, HERGÜN YEDİKLERİNİ VE YAPTIKLARINI BURAYA YAZARAK PAYLAŞIMDA BULUNACAKSIN

EĞER 3 GÜNDEN FAZLA BİR SÜRE KK YA GİREMİYECEKSEN BENDEN VE YARDIMCIMDAN İZİN ALARAK, BİZLERİDE MERAKTA BIRAKMAMIŞ OLACAKSIN

HER CUMA KİLO BİLDİRİMİ YAPIYORUZ, FAKAT CUMA SABAHI GİREMİYECEK OLAN ARKADAŞLARIMIZ PERŞEME GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNİ YAPIYORLAR.

ARAMIZA HOŞGELDİN.
YANİ SENDE BİR YARIŞMACISIN BUNDAN SONRAa.s. KAYTARMAK YOK TAMAMMI TATLIM

Back