KIZLAR MERHABA
HEMEN ÇIKMAM GEREKİYOR GELİNCE TEKER TEKER CEVAPLIYACAĞIM MESAJLARINIZIyerimseniben
ÖPTÜM HEPİNİZİa.s.
KIZLAR HİÇ ANKARA BULUŞMASINA BAKIPDA BİRŞEY SÖYLEMEDİNİZ AĞLIYACAĞIM senağlamasenağlama AHANDA AĞLADIM BİLEsenağlamasenağlama
EVET KULANDIM BİR ZAMANLAR, TATLIM BENCE YARIYOR, BEN BU HAP SAYESİNDE ÇOK AMA ÇOK İNCELDİM, AMA BEN SIKI BİR DİYETTE UYGULADIMNam ablacım karıstırdım evet bıber kapsulu,nasıl ıse yarıyor mu dıye sormak ıstemıstım
herkese selam hihoyyyt çok çok özledim sizi umarım hatırlanmışımdır nam ablam bernuşcum sanırım siz varsınız sadece eskiden hepsini daha okuyamadım ŞenizŞeniz diğer arkadaşlarada selamlar kolay gelsin herkese a.s.
geçen sene bu dönemlerde başlamıştım yolculuğa 80 doruk noktasını görünce kötükedihüso geçen sürede ideal kilomun altına bile düşebildim :teytey::teytey: yaklaşık 7aydır 58 60 kilo arasında gidip geliyorum kalıcığıda sağladım yani umarım :Saruboceq::lepi:
herkese tek söyleyebileceğim vazgeçmeyin inanın yediğimiz o tatlıların tuzluların keyfi maksimum 10 dk ama istediğin gibi görünmenin istediğini giyebilmenin keyfine değişilmez:içelim:
tekrar selamlar öpücükler yanımda olduğunuz için teşekkürler:lepi:
kararsızım da varmışŞeniz
SÖZLERıNE KATILMAMAK ELDE DEĞıL TATLIMbu arada herkesin ulusal egemenlik bayramını kutlarım atamın emenat ettiği cumhuriyetimizi cumhuriyet olarak demokratik özgür bir ülke olarak çocuklarımıza bırakırız inşallah tüm çocukların ruhu çocuk olanlarında 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramını kutluyorum bu ülke daha nice bayramlar görecek
compass_rose
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ..ayrıca teşekkür ederim hoşbulduk..
kararsızım canım hoşbuldukŞeniz
sizlerle burda tekrar zayıflayacağım
daha önce başardım bu zayıflamayı yine başarmak istiyorum desteğinizi esirgemeyin benden..
gülbeyzacım hayırlı olsun bebeğin inşallah uzun ömürlü olur aldığın kilolarda kısa ömürlü yerimseniben
kararsızım aceleci davrandım önce yazim sonra okim dedim unutulacak kadınmısın sen kaydirigubbakcemile3
compass_rose çok geçmiş olsun a.s.
veee nam ablam desteğinizle oldu teşekkür ederim sizden ayrı kalsamda neler var neler yok takip ettim ve umarım başardım :asigim: bende sizi çook özledimŞeniz
evet kızlar salatalık diyetini uyguladım uzun bi süre sıkılmam ben diyen ve bağırsak proplemi olan herkese tavsiye ediyorum bu arada kellogs da tavsiye ederim kızlar tatlı bağımlılığınız varsa çok çok etkili light sütle valla birer ikişer gidiyo kilolar kaydirigubbakcemile5
BAŞARACAKSIN TABİKİ TATLIM
BU ARADA SEN YARIN KİLO BİLDİRİMİ YAPMA HAFTAYA YAPARSIN
ahh nam ablacım çok güldürdün beni :roflol: .Allah'ta seni güldürsün inşallah...meşur oldum sahneye çıktımda ekranın 5-6 kilo fazla göstermesi kaldı..vallahi alemsin.ama hoşuma gitti biran hayallere daldım :)))BENDE ÖPTÜM SENİ
EMMMEEE DATLUM KIYMATLIM BENCE YEDİKLERİNE DİKKAT ET BİLİYORSUN YAKINDA SENİ SAHNELERDE GÖRECEĞİZ
EE EKRANLAR ZATEN 5-6 KİLO FAZLA GÖSTERİYORMUŞ O YÜZDEN SEN 50 Lİ RAKAMLARA İNMELİSİN Kİ DAHA HOŞ GÖRÜNESİN
ahh nam ablacım çok güldürdün beni :roflol: .Allah'ta seni güldürsün inşallah...meşur oldum sahneye çıktımda ekranın 5-6 kilo fazla göstermesi kaldı..vallahi alemsin.ama hoşuma gitti biran hayallere daldım :)))
burnumu kpss kitabının arasından çıkarıp meşur olmaakk kiiim ben kim.zate istememde yaa sırnaşık şey şöhret benide değiştirirse naparım..enemmmm..
neyse canlar ben kaçıyım.hepini öpüyorum...hoşça kalın,mutlu kalın...
nam ablacım buluşma resimlerinizi şimdi gördüm.bence en güzel sensinn şşş çaktırma (duymasınlar)
diğer arkadaşlarda güzel tabiki.vallahi bende kıskandım.ankarada olsam kesin gelirdim..ne güzel eğlenmişinizdir.Allah dostluğunuzu daim etsin...
gülbeyza nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?