Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydınlarrrr 3.cü takım
başarılı bir gün diliyorum güzel grubumuzaŞeniz
cabik hoşbulduk tatlım.Şeniz
rainbow başarılar canım allah zihin açıklığı versin.
HAYATIM LAPA DİYETİNİ HEMEN HEMEN TAKIMDA HERKES YAPTI, KEŞKE DÜN 1 GÜNLÜĞÜNE YAPSAYDIN 500-1000 ARASI KAYBIN OLURDUkızlar ve özellikle nam ablacım ben feci durumdayım pirinç lapası deneyen varmı bağırsaklarda sorun yaratıyormu çünkü 2 haftadır benim bağırsaklar kötü durumda napcam bilmiyorum acaba lapa yapsam ama bir öğünde yayla çorbası içsem ne olur bana yardım edin 1 hafta oldu 1 defa wc gördüm tabi kilodada fazlalık var ablacım ben bu hafta fazla çıkıyorum ama valla yemekten değil yediklerimi vücudumdan gönderemiyorum tam kilom tam 700gr fazla
CANIM ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN TATLIM.:Saruboceq:gunaydıni kılom sabah ıtıbarıyle 124.5, cok mutluyum ınanır mısınız bılmem artık kıyafetlerımde farketmeye basladım,ve cevremde farkedıyor bu benı daha da motıve edıyor sımdı sınava gıtmelıyım.. cok zor bır sınav benım ıcın dua edın
günaydın aşkusuŞenizŞenizGÜNAYDINLAR KIZLARa.s.
AŞKUSUUUU NASILSINyerimseniben
çok geçmiş olsun canım benim yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım
compass_rose
canım geçmiş olsun dikkat et kendine ..ayrıca teşekkür ederim hoşbulduk..
compass_rose çok geçmiş olsun a.s.
gunaydıni kılom sabah ıtıbarıyle 124.5, cok mutluyum ınanır mısınız bılmem artık kıyafetlerımde farketmeye basladım,ve cevremde farkedıyor bu benı daha da motıve edıyor sımdı sınava gıtmelıyım.. cok zor bır sınav benım ıcın dua edın
kızlar merhaba,
dün malesef giremedim çünkü akşamım hastanede geçti.
Dün yine mahallenin çocuklarıyla voleybol oynmaya çıktım.
Sonra smaç yapmak için zıpladım ve zıpladım anda sanki bileğim yerinden çıktı girdi.
O anda acıdan bayılacaktım ve bileğim anında şişmeye ve morarmaya başladı.
çocuklar sağolsun benimle çok ilgilendiler hemen buz falan buldular bana ama ayağımın üstüne basamadım.
Erkek arkadaşmın yengesi benim hemen karşımda oturan var ya o hemşire o geldi, hastaneye gitmemiz lazım belki çatlak olabilir dedi.
Neyse etimesgut devlet hastanesin gittik, röntgen çektiler allahtan kırık çatlak yok ama kanama olmuş içeride.
1 gün boyunca buz tedavisi ondan sonra da krem süreceğim ama üstüne basmakta zorlanıyorum, ve ayağım acayip şiş ve morarmaya başladı.
valla acıdan başım döndüğü ve midem bulandığı için akşam sadece ekmek peynir domates yedim.
Sabah da aynı şekilde ekmek peynir domates yedim.
öğlen de 1 tane tek şekerli türk kahvesi içtim.
Şimdi ayağım havada ve etrafı buz ile sarılı.
Böyle olunca da ayağım üşüyor ve sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum tek ayak zıplayarak. Tek sporum bu hafta malesef bu olacak.
gülbeyza aramıza hoşgeldin.
Öptüm hepinizi
ŞİMDİ KIZLAR YALAN MI SÖYLÜYORUM
ŞUNU TEKRAR DİNLERMİSİNİZ
Yedigün Yıldızları
BUYUR HANIMEFENDİ :mymeka:
BEN SEN EKRANLARDA KİLOLU GÖRMEK İSTEMİYORUM.
NEYSE SEN ŞU KPSS SINAVINI HALLET KADROLU ŞARKICI OLURSUNa.s