• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

KIZLAR BEN ÇIKTIM
BİRAZ SPOR VE YÜRÜYÜŞ YAPIP GELEYİM

SAAT 11:30 DAN SONRA SİZLERLE GÖRÜŞMEK ÜZERE DİYORUM

SANATYEDİKLERİNE HİÇ DİKKAT ETMİYORSUN, ACİLEN KENDİNİ TOPARLA TATLIM VE İSTERSEN BİRLİKTE DİYET YAPALIM SENİNLE NEDERSİN:uhm:

Merhabalar hatunlar.Nasılsınız??İinş.herkes iyidir :Saruboceq:

CANIM BU HAVALAR TAM MİDEYİ AZDIRIR, ASİTLİ ŞEYLER TÜKETME VE KENDİNİ UZUN SÜRELİ AÇ BIRAKMA DÜZELİRSİN

BU ARADA KİLO İŞİNİ BOŞVERMİŞ DURUMDASIN AMA DÜZELECEKSİN

nam ablacım vallahi tam dayaklık oldum aslında...ama bugün düzelttim yani dur dedim kendime..sabah iki bardak şekersiz çay
öğle:
çeşnili kepekli makarna ve yanında bir kase yoğurt

akşamada sadece bir kase çorba ve salata inşşş.
şimdi gidip ders çalışmalıyım.
öpüyorum hepinizi...

MERHABA ARKADAŞLAR,NASILSINIZ...BEN İDARE EDERİM..
BU ARADA ARAMIZA KATILAN SANAT VE GÜLBEYZA YA HOŞGELDİNİZ DİYORUM...İNŞALLAH KİLOLARI VERİP İNCECİK OLURSUNUZ...a.s.

BUGÜN YEDİKLERİM:
SABAH:
1 LT SU,
1 DİLİM EKMEK,
2 DİLİM PEYNİR,
SALATALIK,
1 YUMURTA,
2 ZEYTİN..
3 BARDAK ÇAY...
YARIM LT SU,

ÖĞLEN:
5 ADET ÇİLEK,
SONRA 2 BARDAK ÇAY...

AKŞAM:
3 KAŞIK PİLAV,
2 KAŞIK PATLICAN YEMEĞİ,
VE YEŞİLLİKLİ SALATA,

ŞİMDİ ÇAY İÇİCEM...

SUYA DEVAM...
GÖRÜŞMEK ÜZERE ARKADAŞLAR...a.s.

23nisan.gif

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt​

İYİ AKŞAMLAR

AY İNANIN KIZLAR ŞİMDİ OTURDUM

PAZAR ALIŞ VERİŞİ YAPTIM, KIZLAR BEN YEŞİLLİKLERİ AYILAYIP, TEMİZLEYİP VE YIKAYIP KALDIRIYORUM O YÜZDEN ÇOK YORULDUM KIZLARa.s

ÖĞLEN
13:00 2 DİLİM ÇAVDAR EKMEĞİ
2 TANE ZEYTİN
1 ÇAY KAŞIĞI AHUDUDU REÇELİ
1 DİLİM PEYNİR

AKŞAM
19:30 2 MİNİK KANAT IZGARA
4 YEMEK KAŞIĞI SEMİZOTU YEMEĞİ
5-6 TANE YEŞİL SOĞAN

BU SAATE KADAR 3,5 LİTRE SU

45 DK. DAHA YÜRÜYÜŞ

Merhabalar hatunlar.Nasılsınız??İinş.herkes iyidir :Saruboceq:

nam ablacım vallahi tam dayaklık oldum aslında...ama bugün düzelttim yani dur dedim kendime..sabah iki bardak şekersiz çay
öğle:
çeşnili kepekli makarna ve yanında bir kase yoğurt

akşamada sadece bir kase çorba ve salata inşşş.
şimdi gidip ders çalışmalıyım.
öpüyorum hepinizi...
BENDE ÖPTÜM SENİ
EMMMEEE DATLUM KIYMATLIM BENCE YEDİKLERİNE DİKKAT ET BİLİYORSUN YAKINDA SENİ SAHNELERDE GÖRECEĞİZyerimseniben

EE EKRANLAR ZATEN 5-6 KİLO FAZLA GÖSTERİYORMUŞ O YÜZDEN SEN 50 Lİ RAKAMLARA İNMELİSİN Kİ DAHA HOŞ GÖRÜNESİN

selam 3.takımın fıstıkları
nasılsınız
keyifli kilo vermeler diyorum
namcım ben hazırım
OOOO KİMLER GELMİŞ AŞKUSUUUUŞeniz

OĞLANI:ecrin_bebek: BÜYÜTTÜN MAŞALLAH:nazar: YANILMIYORSAM BU AYIN 26 DA 4 AYINI BİTİRECEK

HOŞ GELDİN TEKRAR ACİL KİLO VERME METODLARINA BAŞLAMALIZ AŞKUSU Kİ KENDİNE GÜVEN GELSİNa.s.

Nam ablacım karıstırdım evet bıber kapsulu,nasıl ıse yarıyor mu dıye sormak ıstemıstım
sabah 1 dılım kep. ekmegı salatalık dıyet kasar domates süt
ara marul
ogle 1 engınar 5 kasık fasulye,az yaglı patlıcan salatası
ara marul salatalık
ara elma
aksam 1 engınar 5 kasık fasulye,az yaglı patlıcan salatası
ara 1 kase cılek 1 bardak süt

herkese selam hihoyyyt çok çok özledim sizi umarım hatırlanmışımdır nam ablam bernuşcum sanırım siz varsınız sadece eskiden hepsini daha okuyamadım ŞenizŞeniz diğer arkadaşlarada selamlar kolay gelsin herkese a.s.
geçen sene bu dönemlerde başlamıştım yolculuğa 80 doruk noktasını görünce kötükedihüso geçen sürede ideal kilomun altına bile düşebildim :teytey::teytey: yaklaşık 7aydır 58 60 kilo arasında gidip geliyorum kalıcığıda sağladım yani umarım :Saruboceq::lepi:
herkese tek söyleyebileceğim vazgeçmeyin inanın yediğimiz o tatlıların tuzluların keyfi maksimum 10 dk ama istediğin gibi görünmenin istediğini giyebilmenin keyfine değişilmez:içelim:
tekrar selamlar öpücükler yanımda olduğunuz için teşekkürler:lepi:
kararsızım da varmışŞeniz

Son düzenleme:
günaydınlar ..3takımm
artk buralıyım teşekkür ederim namcım beni takıma aldığın içinŞeniz

tekrar diyet gruplarında olmak çokkk güzelhihoyyythihoyyyt

nekadar dikkatli hatunsun kız evet oğluşum bu ayın 26sında tam 4aylık:ecrin_bebek:

namcım sanırım cuma günü ben kilo bildircem başlangıcım yapılcak dimi:uhm:

takım ruhuna ve sizlere çok ihtiyacım var zayıflamam lazım

süt olsun diye herşeyi yedik tekrar kilo aldık

şimdi bana hem süt yapacak hemde kilo verdirecek diyet yapmak istiyorum.

yardımınızı esirgemeyin benden hepinizi kocaman öpüyorummŞenizŞeniz

herkese selam hihoyyyt çok çok özledim sizi umarım hatırlanmışımdır nam ablam bernuşcum sanırım siz varsınız sadece eskiden hepsini daha okuyamadım ŞenizŞeniz diğer arkadaşlarada selamlar kolay gelsin herkese a.s.
geçen sene bu dönemlerde başlamıştım yolculuğa 80 doruk noktasını görünce kötükedihüso geçen sürede ideal kilomun altına bile düşebildim :teytey::teytey: yaklaşık 7aydır 58 60 kilo arasında gidip geliyorum kalıcığıda sağladım yani umarım :Saruboceq::lepi:
herkese tek söyleyebileceğim vazgeçmeyin inanın yediğimiz o tatlıların tuzluların keyfi maksimum 10 dk ama istediğin gibi görünmenin istediğini giyebilmenin keyfine değişilmez:içelim:

canım seni tebrik ederimmŞeniz

söylediğin söze bayıldım çok dogru demişsin

KIZLAR MERHABA

HEMEN ÇIKMAM GEREKİYOR GELİNCE TEKER TEKER CEVAPLIYACAĞIM MESAJLARINIZIyerimseniben

ÖPTÜM HEPİNİZİa.s.

KIZLAR HİÇ ANKARA BULUŞMASINA BAKIPDA BİRŞEY SÖYLEMEDİNİZ AĞLIYACAĞIM senağlamasenağlama AHANDA AĞLADIM BİLEsenağlamasenağlama

kızlar merhaba,
dün malesef giremedim çünkü akşamım hastanede geçti.
Dün yine mahallenin çocuklarıyla voleybol oynmaya çıktım.
Sonra smaç yapmak için zıpladım ve zıpladım anda sanki bileğim yerinden çıktı girdi.
O anda acıdan bayılacaktım ve bileğim anında şişmeye ve morarmaya başladı.
çocuklar sağolsun benimle çok ilgilendiler hemen buz falan buldular bana ama ayağımın üstüne basamadım.
Erkek arkadaşmın yengesi benim hemen karşımda oturan var ya o hemşire o geldi, hastaneye gitmemiz lazım belki çatlak olabilir dedi.
Neyse etimesgut devlet hastanesin gittik, röntgen çektiler allahtan kırık çatlak yok ama kanama olmuş içeride.
1 gün boyunca buz tedavisi ondan sonra da krem süreceğim ama üstüne basmakta zorlanıyorum, ve ayağım acayip şiş ve morarmaya başladı.
valla acıdan başım döndüğü ve midem bulandığı için akşam sadece ekmek peynir domates yedim.
Sabah da aynı şekilde ekmek peynir domates yedim.
öğlen de 1 tane tek şekerli türk kahvesi içtim.
Şimdi ayağım havada ve etrafı buz ile sarılı.
Böyle olunca da ayağım üşüyor ve sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum tek ayak zıplayarak. Tek sporum bu hafta malesef bu olacak.

gülbeyza aramıza hoşgeldin.

Öptüm hepinizi

kızlar merhaba,
dün malesef giremedim çünkü akşamım hastanede geçti.
Dün yine mahallenin çocuklarıyla voleybol oynmaya çıktım.
Sonra smaç yapmak için zıpladım ve zıpladım anda sanki bileğim yerinden çıktı girdi.
O anda acıdan bayılacaktım ve bileğim anında şişmeye ve morarmaya başladı.
çocuklar sağolsun benimle çok ilgilendiler hemen buz falan buldular bana ama ayağımın üstüne basamadım.
Erkek arkadaşmın yengesi benim hemen karşımda oturan var ya o hemşire o geldi, hastaneye gitmemiz lazım belki çatlak olabilir dedi.
Neyse etimesgut devlet hastanesin gittik, röntgen çektiler allahtan kırık çatlak yok ama kanama olmuş içeride.
1 gün boyunca buz tedavisi ondan sonra da krem süreceğim ama üstüne basmakta zorlanıyorum, ve ayağım acayip şiş ve morarmaya başladı.
valla acıdan başım döndüğü ve midem bulandığı için akşam sadece ekmek peynir domates yedim.
Sabah da aynı şekilde ekmek peynir domates yedim.
öğlen de 1 tane tek şekerli türk kahvesi içtim.
Şimdi ayağım havada ve etrafı buz ile sarılı.
Böyle olunca da ayağım üşüyor ve sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum tek ayak zıplayarak. Tek sporum bu hafta malesef bu olacak.

gülbeyza aramıza hoşgeldin.

Öptüm hepinizi
çok geçmiş olsun canım benim yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım

günaydınlar ..3takımm
artk buralıyım teşekkür ederim namcım beni takıma aldığın içinŞeniz

tekrar diyet gruplarında olmak çokkk güzelhihoyyythihoyyyt

nekadar dikkatli hatunsun kız evet oğluşum bu ayın 26sında tam 4aylık:ecrin_bebek:

namcım sanırım cuma günü ben kilo bildircem başlangıcım yapılcak dimi:uhm:

takım ruhuna ve sizlere çok ihtiyacım var zayıflamam lazım

süt olsun diye herşeyi yedik tekrar kilo aldık

şimdi bana hem süt yapacak hemde kilo verdirecek diyet yapmak istiyorum.

yardımınızı esirgemeyin benden hepinizi kocaman öpüyorummŞenizŞeniz
hoşgeldin aramıza gerçi sen benden eskiymişsin ama tekrar hoşgeldin inşallah beraberce veririz kiloları

selam tatlım beni son anda hatırlayarak kurtardın yoksa çok üzülecektim :delphin:başta okuyunca dedim bu kız beni unutmuş ama neyse tatlım süper kilo vermişsin tebrik ederim ben tembel çıktım valla:oklava:ama yok böle olmuyor vercem bende

kızlar herkese selam dün giremedim kusura bakmayın bazı özel işler vardı aksattım sizi hemen yediklerimi yazayım dün sabah 1 dilim kepekli ekmekle peynir domates öğle patates salatası küçük bir kase kadar akşamda 2 kaşık güveç 2 kaşık bulgur pilavı 1 kepçe yayla çorbası brokoli

Back