tamam canim sen zaten duzenli kilo veriyorsun. biraz katilimini artirsan yeter :)Ben transfer istiyorum canım olursa yarışa devam etmem lazim bu kadar kilo nasıl gidecek.
Cnm sen benide etkiteklemişsin ya ondan yazdımcanim sen listede degilsin istedigin takima basvurabilirsin bizim takimi alacak takima da tabii :)
:) kendimi de etiketlemisim zaten bakma banaCnm sen benide etkiteklemişsin ya ondan yazdım
gecmis olsun canimSelam kizlar
Evet malesef takım kapanıyor
Listede olan ve olmayan arkadaşlar istediğiniz takıma geçebilirsiniz takim bulamazsanız bir günde yarın sonkez listede paylaşırız haftaya yeni takima geçersiniz
İzne ayrilmak isteyen mezun olmak isteyenler de yarın listede belirtilir
Çok üzgünüm bir sinüzit belasına tutuldum 1 aydır çekiyorum ikinci antibiyotik tedavisine başladık
Berbat günler geçiriyorum
Kendim diyet yapamayınca sizede odaklanamiyorum
Hakkınızı helal.edin kizlar
Bir kaptan gozetiminde.daha motive olacaksınız
Yarın uğrarım.bi aksilik olmazsaSismaniye la hallederiz son islemleri
Gulsah cok gecmis olsun tatlimSelam kizlar
Listede olan ve olmayan arkadaşlar istediğiniz takıma geçebilirsiniz takim bulamazsanız bir günde yarın sonkez listede paylaşırız haftaya yeni takima geçersiniz
Çok üzgünüm bir sinüzit belasına tutuldum 1 aydır çekiyorum ikinci antibiyotik tedavisine başladık
Sen kesin kararlimisin cnm kaptanlik icingecmis olsun canim
bende de var. dun dondurma yedim soguk aldim biraz hemen basladi genis akintisi.
ben de mezun olana kadar izne ayrilmayayim dedim ama kaptansiz olmuyorsimdi de iki kilo icin baska takima alismak falan hic icimden gelmiyor.
Gulusum sen genemi hasta oldun kıyamam geçmiş olsun canım benimSelam kizlar
mezun olmama pek bisey kalmadi sonrasinda sanmiyorum aktif olup devam edebilecegimi kalici bi gorev bana gore degil canimSen kesin kararlimisin cnm kaptanlik icin
aa baktim eski nickine simdi. beni bu takima sen cagirmistin katilmak isteyenlerden sonra da gitmistinGulusum sen genemi hasta oldun kıyamam geçmiş olsun canım benim(Ben dilek bu arada nick degisiklini seviyorum )
Balım takimada üzüldüm ilk gözümüzü açtığımız yer burası yasemin Ayferin Merve'nin Olduğu zamanlar Geldi aklıma dahami gençtik biz acaba ozaman daha çok gulerdik sankiYo yo ben yaslanmisim anam gibi herşeye duygulanir olduğuma göre Seviyom kız seni Bi sen bı keçiboynuzu vazgeçilmezim biliyosun
AA gercekmiaa baktim eski nickine simdi. beni bu takima sen cagirmistin katilmak isteyenlerden sonra da gitmistin
bu takim sayesinde 2. kez hedefime ulastim ben de
gecmis olsun canim
bende de var. dun dondurma yedim soguk aldim biraz hemen basladi genis akintisi.
ben de mezun olana kadar izne ayrilmayayim dedim ama kaptansiz olmuyorsimdi de iki kilo icin baska takima alismak falan hic icimden gelmiyor.
Sağolasın kuzum yok yok aylık rutin ağrımGeçmiş olsun canım gribal gb bir durum mu kas ağrısı dediğin yoksa yaptığın spordan mı
tamam canim ama gecen izin yazamamistik son kez bildirim yapman gerekiyor o yuzden.
aynen kroniklesti.Geçmiş olsun Allah şifanı versin canım .boğaz akıntısı kronik oldu artık biraz soğuk algınlığında başlıyor.
Hakkını helal et çok iyi idare ettin, sayende takım hiç boşluğu yaşamadı. .67 lerden 63 leri görmek bile benim için güzeldi.